Nouseva Skorpioni

ja seksi

Onko kaikki noususkorpparit erittäin seksuaalisia olentoja?

Tuntuu välillä että muuta ei minusta halutakkaan, vaikka en antaisi ymmärtää yhtään mitään. Se vain tihkuu minusta kuulemma..

Aurinko on Kaloissa...

3

963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuo oikein

      pidä kaikilla paikkaansa. Kun lukee viestejä muista merkeistä, niin jokaisesta löytyy seksuaalisia puolia jota kirjoittajien mukaan oikein tihkuu lattialle ja pöydille. Tämä on tiettyyn pisteeseen asti täysin totta. Eri asia on sitten se kuinka uskalias ja kokeilunhaluinen onkaan sängyssä erilaisten ihmisten kanssa.

      Tyypillisiä virheitä näissä keskusteluissa onkin se, että:

      kokemusta ja halukkuutta luullaan uskaliaisuudeksi ja kokeilunhalukkuudeksi. (Mutta kun joku oikeasti uskalias ja kokeilunhaluinen lyö korttinsa pöytään ja paljastaa ajatuksensa kertoen niistä oikeilla nimillä, säikähdetään ja pidetään keskustelijaa sairaana perverssinä.)

      "Uskaliaat fantasiat" (ovat yleensä kuitenkin todella kevyitä versioita todellisista skorpionin kielletyistä fantasioista.)

      "Halukkuudella" tarkoitetaankin vain fantasioinnin yleisyyttä, ei seksin harrastamista. (ja kuten edellä totesin, fantasiat ovat aika usein todella kevyttä kamaa.)

      Kun nuo virheet yleensä poistetaan keskustelusta ja aletaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä, silloin yleensä skorpioni vie (joidenkin mielestä kyseenalaisen) voiton, koska skorpioni uskaltaa olla sängyssä ihan kenen kanssa tahansa pelkäämättä ketään tai yrittämättä esittää mitään.

      Eikä skorpionin seksuaalisuus rajoitu mihinkään hellittelyyn, seksikkäisiin alusvaatteisiin ja tuhansiin ruusuihin ja hurjaan tahtiin. Vaan skorpioni on nimenomaan seksissä raju kokeilija ja siveimpien ihmisten mielestä mieleltään ja mielikuvitukseltaan täysin sairas. Minä väitän että sinäkin olet niitä siveyden sipuleita joille todelliset skorpionin pimeimmät fantasiat ovat kauhistus.

      Tässä on kuitenkin vielä yksi poikkeus. Nuoremmat skorpparit jotka eivät ole vielä löytäneet ominta itseään, eivät ole sängyssä kovinkaan hyviä kumppaneita ja heidän ajatuksensa ovat täysin sekaisin. Eli sanat ovat aivan toista kuin teot.

      Jotkut siveämmät pitävät esimerkiksi anaaliseksiä pervoiluna, mutta skorpionille se on vain lievää piristystä normaaliin seksiin. Jotkut (aloittelijat) hehkuttavat sitomista ja piiskaamista sängyssä, mutta hyvin useasti se ei edes oikeasti kiihota skorpionia, kunhan skorpioni oppii tuntemaan itsensä ja halunsa. Useille skorpioneille tuo jälkimmäinen on vain nuoruuden typeryyttä joka on sopivan kevyttä "seksiä" josta voi kertoa kavereille. Sitominen ja piiskaaminen on vähän niinkuin tupakanpoltto. Nuorena se on jännää ja siitä uskaltaa puhua vain kavereille, mutta aikuistuttuaan ymmärtää ettei se ole yhtään mitään.

      Jos vertaa piiskaamista tai sitomista, niin se on aivan eri asia kuin kertoa viimeisimmästä yhdynnästä kaverilleen, alusta loppuun ja vielä hyvin tarkasti asiaa kuvaavilla sanoilla. Pelkkä yhdyntä onkin siis paljon rajumpi juttu kuin piiskaaminen tai sitominen! Siihen ei ihan kuka tahansa pysty.

      Skorpioni menee tuon vuoksi todella syvälle seksuaalisuuden eri osiin ja yleensä niihin kielletyimpiin ja salatuimpiin osiin, joita ei monestikaan lainkaan kerrota kumppanille, ellei kumppani sitten satu olemaan samoin skorpioni. Jokainen aikuistunut skorpioni ymmärtää jo erikseen kertomatta mitä tuo piiskaamisen ja yhdynnän vertaaminen keskenään tarkoittaa.

      Tekstistäsi paljastuu myös se, ettet ole ollenkaan vielä sinut oman seksuaalisuutesi kanssa. Enkä tällä tarkoita sitä homo- tai biseksuaalisuuden kanssa sinuiksitulemista. Sen vuoksi en viitsi alkaa kirjoittamaan mitään romaania ja sekoittamaan päätäsi asioilla jotka sinun täytyy vuosien kuluessa vain itse oppia löytämään. Toivottavasti joskus opit ymmärtämään mitä tarkoitan tällä tekstilläni, vaikka pahoin pelkään ettei se avaudu muille kuin aikuisemmille aurinko skorpioneille.

      Aikuinen skorpioni yleensä ymmärtää sen mikä on seksin ja rakkauden ero, sekä sen mikä on seksi seksin ja rakkausseksin ero. Sen lisäksi aikuinen skorpioni ymmärtää mikä on hyväksikäytön, manipuloinnin ja viettelyn ero. Hyvin usein, muiden merkkien harrastaessa esimerkiksi ryhmäseksiä, sekoittuu heidän tunteisiinsa mukaan mustasukkaisuutta. Tällaiset mustasukkaisuudet jäävät aikuisilla skorpioneilla pois kokonaan, koska he ymmärtävät nuo erot ja tuntevat puolisonsa niin hyvin että voivat luottaa häneen vaikka eivät näkisikään häntä. Aikuiset skorpionit ymmärtävät myös fantasioiden ja reaalimaailman erot, eivätkä sen vuoksi pelkää omia sairaimpia fantasioita ollenkaan.

      Koska olet noususkorpioni, ja viestistäsi paljastuu tiettyjä asioita joita et näytä ymmärtäneen (olet ehkä nuori?), epäilen ettet melko varmasti koskaan tule oikeasti ymmärtämään skorpionin todellista seksuaaliluonteen syvyyttä. Sinulla on kuitenkin pohjimmiltaan Kalojen luonne ja sielu ja seksuaalisuutesi kumpuaa sieltä. Kalasielun lisäksi sinulla on naamiona ainoastaan ulospäin näyttävä skorpionin maski. Pelkkä maski ei anna sinulle skorpionin sielua ja skorpionin seksikkyyttä. Kalat on seksikäs merkki, mutta mikään ei viestissäsi antanut ymmärtää että olisit seksuaalinen nimenomaan nousumerkki skorpionin vuoksi.

      • eräs nouseva skorpioni

        kirjoitit. Omasta päästäsi? Aika "makeaa" luettavaa. Kirjoituksestasi tunnistaa itseään pitkälti, sekä "kasvuaan" merkkiensä parissa ;)


    • ei vaan oikeen

      kiinnosta, en tiiä miks...mun mielestä seksi vaan on niin tylsää...rikä se tunnu miltään..mielummin pohdin politiikkaa ja yhteiskunnan rakenteita ja sitä tunne puolta...
      tykkään kyllä näyttää seksikkäältä ja musta saa sen kuvan et olisin tosi seksuaalinen, mutta tuntuu vaan et voisin elää vaikka vuosia ilman seksiä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe