Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Auttakaa

kikka68

Auttakaa vesimiehet. Olen pettänyt miestäni (veskari) en siis pettänyt toisen kanssa vaan olen ollut epärehellinen ja hän jätti minut. Miten saan tuon ihanan miehen takasin. Olen todella loppu kertokaa miten voisin saada luottamuksen takaisin.

9

1098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SHL

      Olen vesimiesnainen mutta yritänpä kuvitella tilannetta: Itse olisin ollut aivan otettu jos oma kaverini edes kerran olisi tullut kainalooni heikkona, olisin varmaan antanut anteeksi mitä vaan. Hänen anteeksipyyntönsä oli syytös, uhittelu: "Minähän olenkin p-a mies, mutta sinä onneksi niin fiksu", tms. Miten sellaisen ottaa syliinsä? Miten sellaista haluaa auttaa ja ymmärtää, tuntea myötätuntoa?
      Toisaalta arvostan sitä että joku on selvittänyt tai yrittää selvittää juurtajaksaen miksi teki niin kuin teki, se on myös rohkeutta jota ihailen. Sellaiselle ei voi ladella syytöksiä vaan tulee halu auttaa tai antaa anteeksi.
      Sekavaa. Mutta enpä nyt osaa muuta.

    • ronsu-beibe

      En teidä mistä asiasta olet ollut epärehellinen eikä sillä niin suurta merkitystä ole... mutta uskon mikäli tämä mies sinua rakastaa hän palaa luoksesi.
      Tee hänelle selväksi että olet pahoillasi epärehellisyydestäsi ja lupaa olla vastedes rehellinen kaikessa. ( mikäli sinusta tuntuu tuolta ja olet tuota mieltä )

      Anna aikaa hänelle. Älä ole liian päälle käyvä. Aika parantaa.

      Toivon että saatte asianne järjestykseen. :)

    • vihainen

      Vesimies on saanut jo hyvityksen petoksellesi. Vain skorpioni voi olla pahempi ja pitkävihaisempi kuin vesimies. Erona on se, että skorpioni "tappaa" kerralla, mutta vesimies kiduttamalla. Se halua nähdä sadistisesti sen, miten kärsit. Kokoa itsesi ensin ja sitten mieti suhdettanne uudelleen. Ehkä et saa ikinä anteeksi tai jos saat, et voi koskaan olla varma siitä. Se on nyt sinun tiesi ja kai tarkoituskin on ollut niin ja sulle on opetettu jotain anteeksiantamisesta. Se ei ole helpppoa.

    • veskari(m)

      Jos tuo liittyy parisuhteeseen, niin sinulla on kivinen tie edessä. Jospa valottaisin vähän meidän ajatusmaailmaa.
      Jos olet ollut miehellesi parisuhteessa epärehellinen, niin veskari on ottanut siitä erittäin pahasti niin sanotusti turpiinsa ja kokee sen erittäin syvästi. Näin ollen veskarisi suojelee itseään ja käy hyvin nopeasti vaihtoehdot lävitse/punnitsee. Antaa sinulle kyllä anteeksi, mutta luottamus on mennyt ja veskarille merkitsee luottamus paljon (se on hallitseva elementti suhteessa) Ja tuo luottamus on romuttunut hänellä ja jos yrität saada sen takaisin, niin joudut kyllä tekeen ison työn sen eteen. Ja jos onnistut siinä, niin saat kyllä miehesi takaisin ja voit olla varma että hän on täysillä mukana siinä.
      Voimia sinulle ja jaksamista.

    • black_____star__

      Ikävää sanoo mutta kun Vesimies loukkaantuu se loukkaantuu yleensä verisesti. Ja jos jotain ei Vesimies helpolla anteeksi anna niin se on juuri

      PETTÄMINEN

    • saada

      hänet isoilla lupauksilla takaisin, ettei enää koskaan, mutta luottamuksen takaisin saaminen kestää vuosia. Jos et ole kärsivällinen, älä aloita jotain, mitä et pysty viemään loppuun asti!

    • syntinen...

      Kirjoituksestasi päättelen että olet tehnyt pahaa enkelille. Onko hän todella niin viaton ja rehellinen kuin tästä keskustelusta voi päätellä. Katso nyt mitä sinne "viivan alle" jää. Älä nyt liikaa syytä itseäsi. Mieti miksi olet menetellyt kuten kirjoitit. Vesimiehellä on taipumus heittäytyä marttyyriksi. Älä ainakaan ruoski itseäsi hengiltä.

    • veskari(n)

      Veskarit eivät jättää helposti, eli olet toiminut aika pahasti. Valitettavasti tuntuu silta että sun yritys saata miestä takaisin on tuhoon tuomittu.

      • vesimies N

        Eiköhän sua oo ruoskitu riittävästi. Mut sanon vaan et luottamus on nyt kivenn alla ja ison kiven alla onkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe