mustatetra

häiris

mulla on tällä hetkellä yks mustatetra ja aina kun olen ostanut sille kamuja niin se ajattaa ne hengiltä.saman teki myös viidelle muulle kun ostin ne yhdessä.onko ainoa keino hävittää se kun halua parven. muita lajeja se ei häiritse.nyt se on tikkuaskin kokoinen.

11

3096

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoitaja

      Olla häiriintynyt, onko kauan ollut yksin ? Ehkä voi olla paras päästää häirikkö kärsimyksistään.

      • www.xx

        lueppa tarkemmin. ei hätyytä muita lajeja tarkoittaa ettei ole yksin akvaariossa ja kannattaako tuhlata rahaa ostamalla aina vain uusia tetroja jos elävät muutaman viikon?


    • Rihma

      Minkäs kokoinen akvaario on kyseessä?

      • www.xx

        100 litraa.muut kalat on 2 monnia,neljä platya ja kahdeksan neontetraa. oli ostettaessa muita isompi ja kasvoi nopeasti muiden jäädessä pieniksi. ihmekö tuo kun hyökkäili ja ajoi pois ruokaaikanakin.


    • Kalanen22

      "hoitaja" nicki tarkoitti varmaan että kuin kauan se mustatetra on ollut siellä akvassa ilman lajitovereita, tarkoittaen _muita mustatetroja_!
      Ei kukaan oo kysynyt viel mitä muuta sulla on siel akvassa.

    • mmm

      No ehkä ois kannattanu ostaa heti ensimmäiseksi vähintään viisi mustatetraa eikä ensin yhtä ja myöhemmin lisää. Itselläni on viisi mustatetraa ja ostin ne samasta akaariosta yhdessä ja kerralla kaikki niin tottuivat tietty toisiinsa.

    • Erehdyitkö?

      Tikkuaskin kokoinen? Mahdatko nyt erehtyä lajista? Tarkoitatkohan tulipyrstöä? Minun akvaarion mustatetrat on säyseitä keskenään, mutta ei niistä kyllä tikkuaskin kokoista saa..

      • mustatetrat

        Minullakin oli mustatetroja ja kaksi kasvoi suunnilleen tikkuaskin kokoisiksi :)


    • Peacock

      Vai tarkottatko kenties kulma- tai kerritetraa? Nekin voivat olla saman näköisiä, jos sulle on vaikka vahingossa myyty väärää lajia. Ihmettelen silti aggressiivista käytöstä, mutta jos se on yksin niin ei ihmekään.

    • 4+10

      Mustatetroista tulee vanhemmiten äkäisiä, muttei minulla ole ikinä hengiltä ajanut yksikään toista.... parvea varsinkaan.

      tikkuaskin kokoisesta tulee mieleen joku seepra-ahven, en nyt muista tarkkaan oikeata nimeä, ei kauhean iso kuitenkaan ahveneksi, ja lisääntyy kuin.... partis... ja äkäinen kuin mikä.

      Kulma- ja kerritetra eivät kyllä muistuta mustatetraa..... ;)

      en ole kyl koskaan kuullut, että parvikala(tetra) ei hyväksyisi oman lajisiaan.... Minä laittaisin riittävästi piilopaikkoja kasvitiheikköjä yms), niistähän platytkin tykkäävät ja neontetrat, ja pitäisin huolen ruoka-aikaan, että ruokaa on joka puolella saatavilla, ei se mustis joka paikkaa ehdi. Tai anna sille joku isompi ruokapala (itsellä vanhat isot olivat tosi ahneita ruuan perään), jota se saa mutustella (pahimmas tapauksessa tukehtua siihen..........), että toiset saa syödä rauhassa.

    • keltabarbi

      Mustatetrat joita minulla on ollut ovat olleet kavereilleen sävyisiä.Mikä lie sitten kalallesi tullut.Aika erikoinen käyttäytyminen musta tetralta.Sininen rihmakala ajaa myös toisinaan kaveriaan jatkuvasti takaa.Pienempi laji ja värikkäämpi on sitten taas hyvin rauhallinen.Olisiko nimeltään kääpiörihmakala?Katsoin vanhasta akvaariokirjasta.Mustatetrasta mainitaan:"kasvaa 5-6.cm.pitkäksi."Hyvin kalasi on kasvanut.Ehkä joku keksii miten jatkat.Hyvää harrastuksen jatkoa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe