Truth is out there

rokettirolli-poliisi

Hei lapsukaiset.

69 Eyes on yleisesti musiikkia tunteville punainen vaate eikä suinkaan ihailun kohde aivan eri syistä kuin siitä että teinit vielä jaksaa heidän musiikkiansa kuunnella.

Syyt ovat että 69E tekee musiikkia ahneella tyylillä, eli hyväksikäyttää muotivirtauksia saadakseen lisää faneja ja rahaa, kopioivat suoraan toisten kappaleiden osia, laulutyyliä ym. väittäen niitä omikseen ja rahastaen toisten ammattitaidolla ja nuorilla faneilla, joilla ei vielä ole käsitystä rock-musiikin historiasta kovin laajasti. Ryöstävät toisten bändien ja ilmiöiden logoja ja pian maailma yhdistää vanhat tutut merkit suoraan 69E-bändiin, vaikka alunperin niitä on käytetty toisten tunnuksina. jne jne.

Lisäksi laulua manipuloidaan koneellisesti myös live-tilanteissa niin paljon koska jyrki darling ei osaa oikeasti laulaa niin matalalta tai voimakkaasti. Äänen voi huomata särkyvän tekniikasta huolimatta silloin tällöin. Mielipidekysymys on sitten onko 69E musiikki muuten hyvää, teknisestä osaamisesta voidaan kuulla todisteet.

Vielä tulisi mainita ainakin se, että 69E pyrkii häivyttämään ikäänsä aurinkolasien ja teini-imagon taakse, sillä on vaikea nimetä yhtään erittäin suosittua teini-bändiä, jossa ukot ovat keski-ikäisiä. Teinit ovat kuitenkin ne, jotka eniten tuovat rahaa pussiin oheiskrääsällä ym., joten heidän suuntaansa kannattaa kumartaa, vaikka samalla pyllistäisi koko rock-musiikin kunnioitettavalle esi-isien kaartille.

Monet näistä asioista ovat meidän aikuisten rock-työläisten tiedossa, mutta koska pojat ovat monien kavereita ja tuntevat ihmisiä rock-lehdistöstä levy-yhtiöihin, näistä ollaan kohteliaasti hiljaa. Bisnes toimii näin ja baarissa moikataan.

Miettikää siis hetki mikä on aitoa ja mihin rahat kannattaa laittaa. Ottakaa asioista itse selvää ja katsokaa idoleitannekin realistisesti. Nauttikaa musiikista!

Ystävällisin terveisin rockin ammattilainen

19

1971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • __P__

      Yhdyn edelliseen 101 prosenttisesti. Sääli että täällä kirjoitus kerää hyvin vähän lukijoita.

    • rokettti-rolli rosvo

      Katkeruus on kauheeta, ehkä vielä kauheempaa kuin ikänäs piilottaminen aurinkolasien taakse.

      jos oikeesti olet alan ammattilainen, niin luulis sun arvostavan sitä, että bändi noin monen vuoden tahkoamisen jälkeen viimein menestyy.

      ystäväpiirini koostuu "yleisesti musiikkia tuntevista" ihmisistä, joista suurin osa tekee sitä työkseen. Eipä ole tullut törmättyä siinä piirissä tollaiseen asenteeseen.

      Kieltämättä bändistä on vaikea etsiä omaperäisyyttä, mutta samaa voi sanoa 99% nykymusiikista.

      Kurjaa on jos sun bändis on 69:n takia jäänyt jotenkin vähemmälle huomiolle. Ehkä te vaan ette osaa tehdä kovin hyviä biisejä?

      Ainahan se on helppo syyttää muita, mutta ketä se hyödyttää?

      • rokettirolli-poliisi

        En ole katkera, koska en itse edes soita bändissä tai ole muusikko, vaan työskentelen rock-musiikin parissa toisella tavalla ja tulen vieläpä erinomaisesti toimeen alallani.

        Arvostan muusikoissa kyllä periksiantamattomuutta ja sen myötä tullutta menestystä. Sitä en arvosta, että kyllästytään siihen ettei oma tyyli pure yleisöön ja aletaan ratsastaa mahdollisimman muodikkailla ilmiöillä, että kierre katkeaisi.


      • Rupu69

        ni mitä tää sun hyvän bändin mollaaminen auttaa? oot "maailman viisain" ja kaikessa "oikeessa".. jee jee.. arvaa kuinka monta kiinnostaa sun virheellinen paskan jauhanta?.. epäilen et ainoastaan yskin ja ainoastaan sua ja sun "täydellistä seurapiiriäs".. et pidäppä se sun faktas vaa ittelläs.. ku et tiedä selväsitkkää bändin historiasta mitään ni kannattaa tutustua ja sit vasta sanoa ku tietääki jotain..


      • Rupu69
        rokettirolli-poliisi kirjoitti:

        En ole katkera, koska en itse edes soita bändissä tai ole muusikko, vaan työskentelen rock-musiikin parissa toisella tavalla ja tulen vieläpä erinomaisesti toimeen alallani.

        Arvostan muusikoissa kyllä periksiantamattomuutta ja sen myötä tullutta menestystä. Sitä en arvosta, että kyllästytään siihen ettei oma tyyli pure yleisöön ja aletaan ratsastaa mahdollisimman muodikkailla ilmiöillä, että kierre katkeaisi.

        69 eyesilla on aina ja on vieläki täysin oma tyyli.. et pidäppä vielä kerran mölyt mahasssa..


    • Gothic_Wampire

      itte mä tykkään goottirokista mut, 69 eyes ei TODELLAKAAN matki toisten logoja eikä muiden bändien biisejä!!!ja sori vaan mut, miten sää selität sen, et Jyrkin ääni on muka lavastettu jotenkin?? etkä todellakaan oo mikään rockin asiantuntija!! et painu helvettiin esittään niitä sun kertomuksias!!!!!!!

      • Yhyy yhyy

        sixtinain on IHQ sitä ei saa haukkuu six koska mä tykkään et jussil o IHQ maha.


      • rokettirolli-poliisi

      • mesobored
        rokettirolli-poliisi kirjoitti:

        ...asiallinen vastaus.

        Tutustu vaikka ensin näihin ja päättele itse:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Pitch_shifter
        http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Misfits_logo.jpg

        Tuskin tarvitsee vääntää rautalangasta...

        69eyesin äijät ei oo missään vaiheessa väittäny misfits logoa omakseen... jos äijät kuuntelee misfitsiä ja haluaa pitää esillä niiden logoa niin ei se ole 69eyesin jätkien vika jos niitten fanit erehtyy luulemaan misfits logoa 69eyes logoks!!! pitäiskö muusikoiden lakata pitämästä muiden bändien/artistien bändipaitoja, hihamerkkejä jne. siks et ei tulis väärinkäsityksiä?suodaan ne vain tavallisille tallaajille...tavallisia ihmisii muusikotki on ja niil on jokaisel oikeus musamakuun ja fanittamiseen!!


      • Rupu69

    • rock-asiantuntija

      69 Eyes on aika pitkän linjan puurtaja, varmaan jo 15 vuotta ollut pystyssä. Kyllä niille suo sen menestyksen, minkä ne ovat saavuttaneet. Sitäpaitsi, mikäpä bändi ei ole lainaillut? Jo muinaisella 70-luvulla Zeppeliini suorastaan varasti 30-luvun blues-muusikoilta. Samoin Elvis, Beatlet ym.

      Ihan turhaa jauhantaa. Jos ei 69 Eyesistä pidä, ei tarvitse kuunnella. Ei sitä radioissa pakkosyötetä, toisin kuin jenkkiläistä R'n'B:tä.

      • muuttui

        todella radikaalisti HIMin menestyksen myötä, joten ihan puhtoisia jauhoja 69eyesin pussissa ei ole. Tätä kutsutaan rasmus-syndroomaksi.


      • Son Of A Bitch
        muuttui kirjoitti:

        todella radikaalisti HIMin menestyksen myötä, joten ihan puhtoisia jauhoja 69eyesin pussissa ei ole. Tätä kutsutaan rasmus-syndroomaksi.

        muuttui kyl jo ennen HIM:in menestystä


      • Eipäs
        Son Of A Bitch kirjoitti:

        muuttui kyl jo ennen HIM:in menestystä

        Puolitoista vuotta HIMppa teki omaansa kansikuvissa ja kauemmin pienemmän piirin tiedossa, kunnes 69 Eyes hiihteli samoille laduille. Tosin ei ole HIM:kään sitä omasta päästä keksinyt, vaan lainannut ja sekoitellut.


    • P.K.

      Tylsä bändi. Suurin piirtein samalta kuulostavia, sävellyksellisesti tasapaksuja tusinabiisejä ollut radiosoitossa. Eniten ihmetyttää Jyrkin muka-mystinen laulu, omituista muminaa. Tässä mielessä vaikkapa Ville Valo tai Jonne Aaron menevät ohi sata-nolla, olipa heidän edustamiensa bändien musiikista mitä mieltä tahansa.

    • Rupu69

      tää oli paskinta mitä oon kuullu pitkää aikaa.. joko jollain viiiraa päässä tai ei oo omaa eläämää ja käy ärsyttämässä muita tämösillä lapsellisilla jutuilla netissä... tai sit vaan oot yksinkertasesti vitun kade helsinki vampyyreille.. mut ainaki vitu naivi oot.. et pidä omaa hauskaa ja jatka vaa ittes nolaamista.. terveisin: 69

      • shadow__

        Niin paljo kun The 69 Eyesistä tykkäänki,nii täytyy myöntää,et täst sai ainaki kunnon naurut...:DD


    • piip

      No mikäpä tässä maailmassa ei olisi jo keksittyä ja käytettyä. Ja jos jokin on hyväksi havaittu, miksipä sitä ei saisi käyttää... (itse aikoinaa mieletön glam-musan diggailija...) Ja nyt 69- pistää perseen heilumaan taas. Niin se vaan on että historia toistaa itseään. Ja toi et 69- vaihtaa tyyliä muodinmukana, niin kymmenen pistettä niille!!! Ei tekis pahaa muillekkaan!!!! Siis perus asiathan ovat olleet ja pysyneet aina alusta asti. Totta V*** hommaan pitää saada uutta väriä. Onko 69-pojat varastaneet sun eväspussin, kun noin kiukuttaa?!

    • suttura

      Miksi suomalaiset eivät ole ylpeitä omistaan??? Aina haettava pelkkää paskaa jokaisesta bändistä, mikä vähänkin kykenee meitä pohjoisen-juntteja tuomaan esiin, mantereen toisellakin puolella???!!! Ihan sama missä genressä pyöritään, niin joku polkee toisen varpaita. Mut eikse ole vain ja ainoastaan hyvä et jokaiselle löytyy omansa. Mun mielestä noi 69-jäbät tekee hommansa kunnolla ja onnee heille. Älkää ihmiset aina pahoittako mieltänne ja hakeko kaiken maailman tekosyitä, perustellaksenne omaa huonoa makuanne ja kateutta(ko?)!! Kiitos!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      262
      2561
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1642
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1424
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1149
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1016
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      719
    Aihe