"Hoitokokoukset piinasivat uskovaisia"

etsikonaika

Hoitokokouksia ei tavallisesti ole järjestetty Pyhään Raamattuun ja Lars Levi Laestadiuksen näkemyksiin perustuvissa seurakunnissa. Ja jos onkin, niin vain tosi tarpeeseen.

8

1840

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sillanpaa

   Kyllä niitä järjestettiijn jokapuolella. Itse pikkupoikana jouduin kokemaan Turussa vanhempiini ja perheeseeni ja läheisiin ystäviimme kohdistuvaa väkivaltaa. vapauden olen ja olemme löytänee rauhan sanan piiristä. Tule sinäkin.

   • hindi

    No jos sellaista vapautta haluaa että saa tehdä mitä vain mieli tekee, niin rauhan sana on sopiva paikka. Itse olisin kuitenkin mieluummin täysin jumalaton kuin puolessavälissä hurskauden ja jumalattomuuden välillä.


   • Kempeleläinen
    hindi kirjoitti:

    No jos sellaista vapautta haluaa että saa tehdä mitä vain mieli tekee, niin rauhan sana on sopiva paikka. Itse olisin kuitenkin mieluummin täysin jumalaton kuin puolessavälissä hurskauden ja jumalattomuuden välillä.

    Hindi Hyvä, miten voit noin sanoa, jos olet Kristitty, ei vapautta seurakunnasta saa, ainakaan jos se on VL, jossa kulmakivinä on ihmisten tekemät säänöt ja tottumukset, etsi vapautta mieluummin evankeljumista, sieltä se löytyy ja läytyy vaikka Johanneksen 8 luvusta, alkaen 301 jakeesta, sieltä sinä vapauden löydät, Vapahahtajasta, Jeesuksesta Kristuksesta, hän vapauttaa kaikki jotka Häneen uskovat ja uudesti syntyvät, ei saaramiehet, haukutkohan oikeaa puuta, nöyrry ja ota vastaan Herra, rukoilen puolestasi, veliseni.


  • tarvitaan lisää

   Varsinkin nyt kun jotkut jopa intyernetti televisiota, tuota pedonkuvaa katsovat ja kumartavat.
   Tunnustakaa toisille syntinne ja rukoilkaa, jotta parantuisitte.
   Hoitokokoukset perustuu Raamattuun.

   • Anita

    Onko sinusta paras kristitty sellainen, joilla aivotoiminta on minimissään tai hyvin vajaata?
    TV on tiedotusväline (yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa).
    Jotakin mätää tai kärpäsen luonnetta on uskovaisessa, joka on vain kaiken sen paskan perään, jota myös TV:ssä saatetaan esittää.

    Hoitokokoukset ovat osa hengellisen vallan verkkoja ja pidän niitä luonteeltaan - etten sanoisi - epäkristillisinä, koska niiden avulla on masennettu ihmisiä ja ajettu niin seinää vasten, että jotkut ovat tehneet jopa itsemurhia.


   • Kokohoito

    Voi pyhä jysäys. Ajatteleeko joku oikeesti noin sairaasti????


   • Kempeleläinen

    Missä ne Raamatussa on, veli hyvä. Siellä kyllä kerroaan, että jos veljesi tekee väärin, ota kaksi veleäsi ja mene hänen luoksee ja keskustelkaa, mutta ei ne ole VL;jen kokouksia tukevia, jossa pakotetaan luopumaan uskosta, luullen, että seurakunta pelastaa, voi muuten viedä jopa muualle, olkaa varvaisia, ettei teitä tuomita.


  • oli hoitokokoukset

   Tämä perustuu faktaan, ei oletuksiin tai hyvään uskoon.

   Useissa hoitokokouksissa meneteltiin täysin Raamatun vastaisesti. Koko systeemi perustui salamyhkäiseen toisten kyttäämiseen ja ilmiantamiseen. Siinä prosessissa herroilta ja heidän kätyreiltään unohtui täysin tutkia välillä omaa sisintään. Mutta oikea synnintuntoahan ei voi herättää kuin Jumala ja se näiltä raukoilta vihollisen palvelijoilta puuttui.
   Jumala tehköön työtään ja kaikkia armmoon kurittakoon, aamen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   9646
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   5065
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   198
   3959
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   89
   1966
  5. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   133
   1844
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1826
  7. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   102
   1661
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1279
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   54
   1264
  10. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1206
  Aihe