15 faktaa peniksestä

Mr. Pili

15 faktaa joita et tiennyt peniksestäsi:

1. Tupakointi voi lyhentää penistäsi jopa senttimetrillä. Erektiossa on kyse ennenkaikkea esteettömästä verenvirtauksesta, ja polttaminen kovettaa verisuonia vaikeuttaen verenkiertoa erektion aikana. Vaikka et siis välittäisikään niin paljon keuhkoistasi tai nuorena kuolemisesta, ajattele pikkuveitikkaasi!

2. Lääkärit voivat kasvattaa uutta ihoa palovammapotilaille ympärileikattujen poikavauvojen esinahasta. Yhdestä esinahasta voi kasvattaa 23,000 neliömetriä ihoa. Sillä peittäisi reilusti Tampereen messukeskus Pirkkahallin kaikki kolme näyttelytilaa!

3. Laajentunut eturauhanen voi aiheuttaa sekä erektiovaikeuksia että ennenaikaista siemensyöksyä. Jos kärsit jommastakummasta, lääkärisi varmasti tarkistaa eturauhasesi tilanteen. Pidit siitä tai et.

4. Miehen orgasmi kestää keskimäärin kuusi sekuntia. Naiset saavat 23 sekuntia. Jos naiset siis todella olisivat kiinnostuneita tasa-arvosta, heidän pitäisi varmistaa että saamme neljä kertaa jokaista naisen orgasmia kohden...

5. Vanhin tunnettu laji jolla on penis on kovakuorinen merenelävä nimeltä Colymbosathon ecplecticos. Se on kreikkaa ja tarkoittaa “uskomaton isopeniksinen uimari”. Tämä nimi ohittaa nyt virallisesti Persposkisen parhaana pornonimenä.

6. Ympärileikattu esinahka voidaan rekonstruoida. Löysää nahkaa peniksen varresta vedetään eteenpäin ja se kiinnitetään terskan päälle teipillä. Sen jälkeen lääkärit kiinnittävät paikoilleen muovirenkaat ja painot. Täydellisen peittävyyden saavuttaminen voi kestää vuosia. Okei, ei siitä sen enempää…

7. Vain yksi mies 400:stä on riittävän notkea ottaakseen itseltään suihin. On kuitenkin arvioitu että kaikki neljäsataa ovat jossain vaiheessa yrittäneet sitä.

8. On kahdenlaisia peniksiä. Yksi paisuu ja pitenee erektiossa (ns. grower). Toinen näyttää kookkaalta normaalitilassa, mutta ei erektiossa kasva juurikaan suuremmaksi (ns. shower).

9. Kansainvälisen miesten terveystutkimuksen mukaan 79 prosentilla miehistä on erektiossa kasvava penis (grower), ja 21 prosentilla peniksen koko ei juuri muutu erektiossa (shower).

10. Saksalaisten tutkijoiden mukaan keskiverto yhdyntä kestää 2 minuuttia 50 sekuntia. Naisten käsityksen mukaan se kuitenkin kestää 5 minuuttia 30 sekuntia. Olemmeko me niin hyviä vai niin huonoja?

11. Koolla on sittenkin väliä: Mitä pitempi penis, sen parempaan paikkaan (hedelmöityksen kannalta) saat spermasi ruiskaistua jos olet yhdynnässä naisen kanssa jonka vaginassa on samanaikaisesti muidenkin miesten spermaa. Tähän tutkimustulokseen päätyivät New Yorkin valtiollisen yliopiston tutkijat , jotka käyttivät tekopeniksiä terskan reunan “kirnuamistekniikan” tutkimiseen vaginassa. Tulossa seuraavana: Parannuskeino syöpään.

12. Tongan kuningas Fatefehin peniksestä on todennäköisesti päässyt nauttimaan suurin määrä naisia. Kuningas oletettavasti vei neitsyyden 37800 naiselta vuosina 1770 – 1784 – se on keskimäärin seitsemän neitsyttä päivässä. Tiedän mitä ajattelet: On hyvä olla kuningas!

13. Hyvännäköisten miesten sperma on parempilaatuista. Espanjalaiset tutkijat näyttivät naisille kuvia miehistä joiden spermanlaatu oli joko hyvä, keskiverto tai huono – ja pyysivät naisia valitsemaan kuvista komeimmat miehet. Naiset valitsivat parhaan sperman tuottajat kaikkein useimmiten.

14. Ejakulaatioon ei tarvita aivoja. Ejakulaatiokäsky tulee selkäytimestä. Sopivan ejakuloijan löytämiseen vaaditaan usein kuitenkin tunteja huolellista pohdintaa – ja huomattava määrä alkoholia.

15. Yleisin syy peniksen revähdykselle: raju masturbointi. Jotkut riskit yksinkertaisesti ovat ottamisen arvoisia.

3

2649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kynekoloki

      asiallinen artikkeli täällä. Kiitän kaikkien palstalaisten puolesta.
      Tämä varmasti antoi monelle "munanmittaajalle" ajatuksen aiheita.
      Kiitos kirjoittajalle!

    • ihon kasvattaminen

      Paskapuhetta tuo "ihon kasvattaminen ympärileikattujen...." !!! Ensinnäkin millä saat sen ihon pysymään hengissä siirron ajan ja toiseksi millä estät hylkimisreaktiot kun elimistö tunnistaa vieraan ihon. Sitäpaitsi nykyään käytetään suurissa palovammoissa keinoihoa....

      Voi jeesus mikä torvi

    • Anonyymi

      16. Kohta: Peniksestä häviää 1.5 cm "pois" jokaista ylimääräistä 10 kg kohden. Eli jos OLET mahan alueelta lihava. Voit olettaa erektiossa olevasta peniksestä osa on piilossa vatsanpeitteiden sisällä.
      Eli kannattaa treenata mahasta turhat rasvat poikkeen ja hommata sixpack vatsa. Ja pisteenä iin päälle intiimialueelta kannattaa sheivata karvat pois, jolloin penis näyttää isommalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe