ANAKONDA

snakepit

Anakonda olis varmaan kiva lemmikki,etenkin täysikasvuisena???

16

3246

  Vastaukset

  • ...Ja viestin pointti oli?
   Mikä siitä anakondasta tekee niin ihmeellisen (tiikeripytonistakin tulee isompi)? Se leffa? Ja käärme ei ole lemmikki.
   En minä usko että se sen kummempi olisi kuin mikään muukaan iso käärme.

   • Olis vaan aika reteetä hinata anakondaa perässään kadulla.Millasenkohan pannan se tarttis???

    Taitaa olla vain aika pahapäinen käärme ja suuttuessaan voisi käydä hengen päälle..


   • snakepit kirjoitti:

    Olis vaan aika reteetä hinata anakondaa perässään kadulla.Millasenkohan pannan se tarttis???

    Taitaa olla vain aika pahapäinen käärme ja suuttuessaan voisi käydä hengen päälle..

    Eipä anakondassa oo mitää ihmeelistä, joskus sellasen ajattelin hankkia.. Se leffa vaan luultavasti saa ihmiset ajattelemaan että anakondat on isoja ja pahoja petoja?? o_0 Ite en ees oo anakonda leffaa nähny.. Ja ei sitä pannassa sais raahata missään, ei kärmylit ole sama asia ku koirat! :P Tuskin olit tosissaan edes tota viestiä kirjoittaessas..


   • nathaira :kyllä käärme on tavallaan lemmikki
    mutta ei niin lemmikki kuin esim:marsu!
    ja anakonda ei ainakaan ole lemmikki


   • ................ kirjoitti:

    nathaira :kyllä käärme on tavallaan lemmikki
    mutta ei niin lemmikki kuin esim:marsu!
    ja anakonda ei ainakaan ole lemmikki

    Käärme on tavallaan lemmikki, mut anakonda ei??
    Voitko vähän selventää.


   • en ymmärrä kirjoitti:

    Käärme on tavallaan lemmikki, mut anakonda ei??
    Voitko vähän selventää.

    no esim:boa käärme on lemmikkikäärme!!
    ja anakonda ei ole lemmikki käärme!!


   • ------- kirjoitti:

    no esim:boa käärme on lemmikkikäärme!!
    ja anakonda ei ole lemmikki käärme!!

    Kyllä anakonda on lemmikkikäärme siinä missä boa käärmekin. Molempia, sekä boa käärmeitä että anakondia pidetään lemmikkinä.


  • ai anakonda on ihan pieni käärme tiedoksi kaikille ketkä luule anacondaa pikku käärmeeksi on väärässä käykää vaikka etelä amerikassa maailma pisin mitattu anakonda on: 11 metriä ja valokuvat ovat tuoneet esiin yli 20 metrisiä. ja katsokaa ihan mistä vaan mistä voi hakea videoita olen aika varma joka paikasta löytyy anaconda joka syö eläintä esim yhes oli kun anakonda oli syöny virtahevon poikasen kanattaa miettii mikä on pieni käärme ja kyse ei ole leffasta olen amerikassa erikoistuin sademetsiin!!!

   • Sinne sademetsiin.
    Siellä saat ihan omassa rauhassasi nautiskella anakondista sun muista käärmeistä!!!!!
    Tilaa lippu tiistaina 5.12, sillä, kuten kai muistat, 6.12 on pyhäpäivä so...........


   • joo ja kantsis ehkä taas ottaa selvää MISTÄ anakondasta puhutaan, niinkuin näin typerinä suomennoksina KELTAISESTA vaiko VIHREÄSTÄ? se on se vihree mitä ei ehkä ihan himassa pidetä, keltaista kylläkin!


   • oikein asiantuntija.......suomessa on "lemmikkinä" keltainen anakonda ja mitä noihin pituuksiin tulee niin noin pitkiä kuin huhut väittävät ei ole pystytty todistettavasti löyttämään. Jos on kylmää faktaa niin pistä linkkiä vaan. Ja siitä virtahevonpoikasesta, aikuinen vihreäanakonda syö suuria saaliseläimiä ;)


   • ............... kirjoitti:

    oikein asiantuntija.......suomessa on "lemmikkinä" keltainen anakonda ja mitä noihin pituuksiin tulee niin noin pitkiä kuin huhut väittävät ei ole pystytty todistettavasti löyttämään. Jos on kylmää faktaa niin pistä linkkiä vaan. Ja siitä virtahevonpoikasesta, aikuinen vihreäanakonda syö suuria saaliseläimiä ;)

    Anakonda tuskin syö virtahepoa joka elää aivan eri mantereella kuin käärme ;) Videossa on siis tapiiri


   • Tiesittekös että maailmassa on vain yksi anakonda ja se kuuluu mikkolanbojalle, ja se on ihan helvetin vaarallinen otus. Jos huomaat että se on lähellä niin pitää sanoa "OEH" jolloin se luulee että olet yksi bojista, mutta sinulla on silloin noin 2min aikaa paeta jolloin se tajuaa että et olekkaan yksi bojista joten kannattaa juosta ihan helvetin nopeasti, valitettavaa on se tämän "OEH" sanontaan kestää vuosia harjoitella että sen saa sanottua oikein.

    TÄMÄ VIESTI ON VAROITUS!!


  • mitä ajattelet. keltasia anakondia oli myynissä herpissä et jos oot kiinostunut niin osta makso jotain 150euroo

  • On se niin kivaa ostaa kuristajakäärme anakonda kun vois ostaa vaikkapa ihan tavallisen viljakäärmeen. En tarkoita että pitäisin käärmeistä lemmikkeinä, sillä ne ovat mielestäni vastenmielisiä ja niiden kanssa ei voi leikkiä muutakuin kuka kuolee ensin. Koirat kissat ja kanit ovat soveliaita koti eläimiä, sillä niiden kanssa voi ulkoilla sekä tehdä enemmän asioita.

   • Viljakäärmekkin on kuristajakääme.
    Meillä on Burman pyton, kuningasboa ja neljä viljakäärmettä. Ja näistä jokainen on kuristajakäärme. Ja jokainen on meille rakas lemmikki. Tykkään kyl koiristaki vaikkei oo vielä löydetty omaa koiraa. Mut kyllä näiden käärmeidenki parissa tulee vietettyä aikaa. Terraarioiden sisustaminen on oikein mukavaa puuhaa ja kuningasboa on usein mun kaulalla roikkumassa ku vaihdan terroista vedet tai siivoon ulosteet. Se viihtyy poikkeuksellisen hyvin sylissä vaikka ihmisen ruumiinlämpö on käärmeelle todella korkea. Käärmeet ei ole sylittely lemmikkejä mutta on noita poikkeuksellisen paljon ihmisen lähelle hakeutuvia yksilöitä.

    Suomesta löytyy muutama viher anakondan omistaja. Suositumpia on kuitenkin kelta anakondat. Viher anakondalla täytyy aikuisena olla valtava asuintila ja ruoka tulee kalliiksi kun suuri käärme syö karitsoita/nuoria lampaita, vasikoita ja muita "koiran kokoisia" ruokaeläimiä.
    Sen takia viher anakonda omistajiakin on vain vähän.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   296
   4843
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   173
   2917
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2672
  4. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1445
  5. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1399