Jousimiehen ystävistä

--> jouskari

Olen jousimies myös nousevalta merkiltä ja erinäisten horoskooppianalyysien mukaan tulisin parhaiten toimeen tulimerkkien (leijona, oinas, jousimies) sekä ilmamerkkien (vesimies, kaksonen, vaaka) kanssa.

Hyvien ystävieni merkit ovat: kauris, 2xrapu, 3xneitsyt ja skorpioni. Tutuista löytyy kyllä jousimiehiä, vesimiehiä ja kaksosia, mutta he ovat vain kavereita, eivät sydänystäviä.

Mites muilla?

8

2685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiikeri-75

      ..tuplajouskaristani, että hänelläkin on aika maanläheisiä merkkejä ystävänä.

      Ainakin tosi hyvä ystävä on lohikäärme-neitsyt ja lapsuuden hyvinä ystävinä on mm. rapu ja skorpari. Itse olen tiikeri-vaaka. Mutta mielestäni hän tulee niin erilaisten ihmisten kanssa toimeen, etten näin yht'äkkiä osaa sanoa toistuuko ystävissä mikään erityinen kaava.

    • jouskari851

      oon jouskari ja mun läheisin ystävä on härkä, joka on tosi maan läheinen tyyppi. Ollaan tunnettu yhdeksän vuotta eli pitkäaikainen ystävä. Yhdessä on käyty paljon läpi ja välillä riideltykkin, mutta haluaisin kuitenkin aina pitää tämän härän ystävänäni. Ollaan aika erilaisiakin luonteeltamme. Ite tykkään syvällisistä keskusteluista, joihin härän kanssa ei niin usein pääse. Mutta härkä ystäväni on tuonut elämääni todella paljon iloa, ja se tässä härässä varmaan vetää puoleensa. Härkä osaa heittäytyä hetkeen ja nauttia elämästä. Suurin osa muista ystävistäni on kaloja (neljä kappaletta). Eli aika kalavoittoinen on tämä minun ystäväpiirini. Kalojen kanssa oleminen on sitten syvällistä keskustelua, pohtimista ja miettimistä, toiminta on taka-alalla, kun taas härän kanssa touhutaan koko ajan jotain uutta ja ihmeellistä. Jos itellä on jotain ongelmia, kyllä kuitenkin mieluummin käännyn kalan puoleen kuin härän. Kalat on hyvä kuuntelija, härkä ei jaksa keskittyä, mutta silti tuo härkä on minulle kaikkein rakkain.

    • kaksonen 88

      mulla on hyviä jouskari "ystäviä", mä pidän niitä mun ystävinä mut ne eivät pidä mua aina itkemässä neitsyeen tai skorpparin perään, ihan kuin ne olisivat yhtään sen parempia. Skorppari ja neitsyt puhuu niin paljon paskaa kuin kerkee jousimies typykästä ja minä tyhmä suojelen!!!! kuinka tyhmä oikein olen!!! jousimiehet ovat tekopyhiä ja juoksevat sellaisten ihmisten luokse jotka heillä tekevät pahaa ja ne jotka ovat todellisia ystäviä niin heistä ei välitetä. ihan sama, minä käyttäydyn sen mukaa mitä mullekkin käyttäydytään.

      • --> jouskari

        Mulla on just tuollaisia kokemuksia kaksosista. Mutta eihän se merkki kaikkea kerrokaan, todellakaan.


      • 000

        kai tiesit että sitä saa mitä tilaa...? meinaan että jos kohtelet huonosti ystävääsi niin siitä ei tee yhtään sen ymmärrettävämpää tai hyväksyttävämpää se, että kyseessä on kosto tai se, että sinua on ensin kohdeltu huonosti...? toimi aina,siis AINA niin kuin toivot itseäsi kohdeltavan... mutta mitäs sinä juuri itse teet...?haukut tuota jouskariystävääsi selän takana..onko se sinulta jotenkin hyväksytympää kuin muilta? ehkäpä jouskariystäväsi ei ole vain kokoenut sinua hyväksi ystäväkseen tms..? ei víka ole aina vain toisessa osapuolessa... Sitäpaitsi käsittääkseni jouskari on vain niin hyväsydäminen että antaa anteeksi itseensä kohdistuneet vääryydet...minä ainakin tiedän monenkin kaverini puhuneen minusta paskaa mutta so? kaikki me sitä teemme toisistamme...? jos toisen seurassa kumminkin viihtyy eikä toinen ole mitään kovin järisyttävää tehnyt niin...who cares? minä olen ainakin antanut hyvin...siis hyvin paljon kavereilleni anteeksi...ja tulen antamaan. Toivon samaa heiltä. By the way...kaksos-ystäväni minuun kohdistuva suojeluinto muita ihmisiä vastaan (ja aivan suotta) ja pikkumaisuus on todella ahdistavaa ja alentavaa...


    • style^

      ..olen siis itse oinas ja paras ystäväni on jousimies. Eipä olla koskaan tapeltu (monestakin asiasta erimieltä ja kiistelyä, mutta ei ikinä tappelua). Olemme tunteneet jo 12 vuotta, eli oinas ainakin on hyvä merkki jousimiehelle. :)

      • 000

        olen jouskarinainen ja paras kaverini nykyään on oinas ja meillä on aivan älyttömän hauskaa ja ollaan todella samanlaisia...vaikka välillä ärsyttää kaverin itsekeskeisyys niin kuitenkin on välillä taas niin kultainen ja tukee ja lohduttaa... kun vain ei koittaisi päteä aina niin paljoa.... =)


    • ystäväni

      on kalat.

      Parempaa ei vois olla :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1918
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      245
      1844
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      93
      1585
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      111
      1413
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1151
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1110
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      952
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      948
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      103
      895
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    Aihe