Merkillistä

logiikkaa

Täällä näköjään vieläkin joku yksi ja sama vaahtoaa viestien lukukerroista laadun mittarina. Jokainen voi ottaa laskutikun käteensä ja katsoa kuinka paljon *palstalla* oli lukukertoja:

huhti-toukokuussa (wanha kaarti) n. 45.000
kesä-syyskuussa (uuden kaartin) n. 115.000

Tässäkin kohtaa tämä yksi ja sama yrittää vääristellä tilastoja väittäen mm. että "sillä tai tällä" nimimerkillä olisi ollut koko ajan *tuhansia* lukukertoja. Klikkaamalla profiilia selviää että *yksittäistä viestiä* kohti lukukertoja on ollut keskimäärin säälittävät 10-30 kappaletta.

No miten tästä tulee *tuhat* lukukertaa? Siten, että massapostitetaan merkityksettömiä vastauksia ketju täyteen. Ja edelleen profiilista näkee että *yhtä viestiä* käydään lukemassa enintään 30 kertaa.

Siinäpä sitten voi jumalakompleksin vallassa hourailla *tuhansiin* paisuneista lukijamääristä. Kun samat noin 15 nimimerkkiä lukee 30 vastausta saaneen avauksen, on siinä jo 500 lukukertaa.

Tätä on kuitenkin turha edes yrittää vääntää rautalangasta niille, jotka potevat jumalakompleksia. Yksisilmäinen on kuningas sokeitten valtakunnassa!

10 kommenttia

Vastaukset

 • epätoivon määrästä näkee sokee reettakin, että se vanha tuttu nikinlainaajahan se siellä tuskissaan kiemurtelee ja yrittää sopottaa jotain, jota ei itsekään ymmärrä. Minä en ainakaan tuosta sepustuksesta ymmärtänyt yhtään sanaa, täyttä siansaksaa koko tarina. Ne lukukerrat näkee suoraan kun selaa näyttöjä.

  Uutta kaartia edustaa vain tämä kyseinen nikinlainaaja säälittävine lukukertoineen.

  Mainitsemasi J-kompleksi on ollut vain ja ainoastaan sinulla. Ei kellään muulla. Mutta kun et siihen asemaan päässyt niin menetit täysin hermosi.

  Se KaunaKateusKatkeruus!!!!

 • Outoa on joskus tuo logiikka. Tai kuten eräs entinen työkaverini kerran totesi: "Ymmärrystä kun on niin monenlaista".

  Eräs tuntematon nimimerkki todistelee miten viime touko-kesäkuussa oli joku "vanha kaarti" joka esti lieksalaisia kirjoittamasta eikä tänne niihin aikoihin mukamas siitä johtuen kovin paljon uskallettu kirjoittaakaan. Tuossa on paras avaus >25000, toinen >9000, myös >7000, >6000 jne. Tällaisia massiivisia määriä voisi luetella vaikka kuinka monta.

  Sitten koitti heinäkuu, sattumoisin sama kuu jonka alussa Simo Hurtta rekkasi nimimerkkinsä ja taas sattumoisin silloin alkoi vapautunut "Uuden Kaartin" aika. Saatiin ahdistusta aiheuttanut Mestari Simo Hurtta pois ja lieksalaiset alkoivat uskaltaa kirjoittaa. Niin sitten elämä repesi ja avautui portit kirjoittamiselle. Kovin hyvin tuntuvat nytkin uskaltavan kirjoittaa kun on rikossyytteen uhka koko ajan niskassa. Ei keväällä kukaan uhkaillut ketään, jos satut muistamaan.

  Kaarteihin jakamisesta senverran, että kuka sinulle on antanut valtuudet jaotella kirjoittajat vuohiin ja lampaisiin. Oletko kysellyt mihin "kaartiin" kukakin haluaa kuulua vai haluaako mihinkään. Olet vain laittanut kaikki heinäkuun alun jälkeen kirjoittaneet "Uuteen Kaartiin" eli Simo Hurtan kaartiin keneltäkään lupaa kysymättä.

  Sanon sinulle tässä ja nyt ja koeta uskoa se. Olen kirjoittanut tänne toukokuusta alkaen etkä sinä määrää minua kuulumaan yhtään mihinkään kaartiin. Kaiken viimeksi hyväksyn joutumiseni mielipidettäni kysymättä Simo Hurtan kaartiin ja niistä pisteitä hänelle niin kuin näköjään joku tuntematon matemaatikko yrittää todistella.

  Joten ole hyvä ja lopeta tuo kaarteilu heti alkuunsa, on vähän liian pliisua ja läpinäkyvää.

 • lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.

 • Härkä Rami = Simo Hurtta. Niin sen täytyy olla. Ei voisi muuten ramin saaman avauksen kohtelu kalvaa mieltä niin loputtomiin.

  Lisäksi on ollut kummaa miten heti simon tekstin jälkeen on monta kertaa ollut härkä rami komppaamassa ja kannattamassa simoa.

  Simo, mitä muita nikkejä sinulla on ollut.

  • Sillä koettanut ohjata mieleisiään kirjoituksia.


 • Kenestä Lieksa-palstan suurfakiirista tämä avaus mahtaa olla kirjoitettu, onko ehdotuksia. Minulla olisi joku nimi mutta ei se ole Simo Hurtta.

  • Sitä minäkin mietin, ketä mahtaa tarkoittaa, kun ei uskalla nimeä mainita, siis nimimerkkiä.


 • Höh. Tuo aloitushan on tehty 13 vuotta sitten.

  • Mutta osaatko sanoa ketä tarkoittaa


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.