SUKUPUOLEN VAIHTELUT..?

Mistä johtuvat, mitä tarkoi...

Olen nuori nainen, silti useimmissa unissani olen joko pienen pojan, tai ikäiseni pojan hahmossa. o_O Haluaisin tietää, että miksi olen usein vastakkaista sukupuolta, unen tilanteesta, "juonesta" ja muista henkilöistä riippumatta? Olen silti "sisältä", ajatuksiltani ja teoiltani yhä minä (tarkoitan myöskin, että hetero), mutta ruumis on pojan.

Mistä tämä voisi johtua...?
Muilla samankaltaista tilannetta..?

6

2408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kertAA

      pari kertaa oon nähny sellaista unta että olin mies ja siinä unessa vielä tain kaikenmoista naisen kanssa! se oli aika oksettava uni ja oon mieetiny et mirä se tarkottaa, ja minä oon myös 100%hetero..

    • hei ...

      Voisiko olla, että olet edellisenä päivänä ollut tilanteessa, jossa olet joutunut käyttämään vasten omaa todellista sisäistä tahtoasi, omia maskuliinisia ominaisuuksiasi. Jokin tilanne on vaatinut sinulta mukautumista, jonka kompensaationa uneesi on tullut vaimennettu mielikuva miehisyydestä.
      Jokainen ihminen sisältää potentiaalin toiseen sukupuoleen. Homous ja lesbous eivät ole normaaleja psyykeen tuottamia toimintoja. Ne perustuvat joko tietoiseen valintaan tai lapsuudessa syntyneeseen vääristymään, jonka perimmäistä syytä ko. ihmiset eivät itse näe.
      Riittävällä perspektiivillä katsottuna vain heteroseksuaaliset merkitsevät.
      Sielumme on toinen sukupuoli. Se on sisäinen voimavaramme, eteenpäin ajava voima. Naisen sielu edustaa hänelle omaa järkipuoltaan. Miehen sielu taasen tunnevalintaa. Jos kuvitellaan vääristymä, järki-ihmisen sielu, joka onkin vain järki. Tai tunneihmisen sielu, joka on tunne. Eikö silloin elämästä jää jotain puuttumaan? Sen sijaan kokonainen ihminen, jolla järki on vahva, sielu edustaa tunnetta. Tuo sielu löydetään toisesta ihmisestä. Toki voi olla mies, joka on tunnemies ja siten voi ottaa järkimiehen, mutta isossa mittakaavassa näin usein ei ole. Sama naisten kanssa. Toinen nainen voi osittain vasten sieluaan, ottaa järki-ihmisen roolin, vain saadakseen läheisyyttä ja rakkautta. Liian usein uhraamme itsemme rakkauden alttarille. Miksei isäni (tai äitini) rakastanut minua? Sille haetaan kompensaatiota joltain, jonka kuvittelemme olevan samankaltainen kuin itse. Lopulta tuo sisäinen voimavara pitäisi ymmärtää osaksi itseään, ottaa käyttöön ja antaa sille se valta, joka sille kuuluu. Järki ja tunne ovat vastakkaisia voimia, joiden tasapainon löytäminen on osa inhimillistä kasvua kohti kokonaista ihmistä. Miten kukin sen saavuttaa, on väliaikaista ja yksilöllistä.

      Summa summarum: sukupuolten vaihtelut unissa eivät ole mitenkään poikkeuksellinen ilmiö. Ajattele sitä symbolisesti oman järki ja tunnepuolesi ilmentymänä. Jollain aikavälillä tasapaino löytyy.

    • Apuvaenymmärrä

      Itsekkin näen lähes joka yö unta olevani nuori mies jolla on tyttöystävä yms. vaikka olen 14 vuotias tyttö. Olen pähkäillyt että onko sillä jokin merkitys 😟

    • Whhatt

      Mä oon pari kertaa nähny unta joissa olin 25v mies, jolla toissa unessa oli poikaystävä ja adoptoitu pieni lapsi, toisessa olin teinipoika joka oli juuri saanut poikaystävän. Kummassakin unessa näin itseni kolmannessa persoonassa.
      Kerran näin myös unta jossa kerroin rakkauteni eräälle ystävälleni (nainen), ja rupesimme seurustelemaan (Mutta se ei nyt liity tähän aiheeseen).
      Olen siis 16v tyttö, ihan hetero vaan :P

    • Pekkapoikatässä

      Meissä on monia luonteenpiirteitä, ominaisuuksia, joista on mahdotonta edes sanoa, kumpaan sukupuoleen ne liittyvät, hymy, nauru, iloisuus, rauhallisuus tai vilkkaus, järjen eri osa-alueet, monet taidot, joissa olemme luonnostamme hyviä jne..

      Aloittajan uneen sanoisin, että unesi pieni poika kuvaa niitä ominaisuuksiasi, jotka ovat jääneet liian vähälle huomiolle, ehkä ne ovat lahjoja, joita et ehkä ole tiedostanut tai ne lahjasi liittyvät johonkin yleisesti miehiseen ominaisuuteen; siksi unesi tuo eteesi pienen pojan, eikä tyttöä. Se että näet joskus unessa myös oman ikäisesi miehen on kuva siitä, että kun otat käyttöön nuo lahjasi, joita ehkä et ole uskaltanut ottaa käyttöön, sinun elämäsi saa paljon uutta voimaa ja vahvuutta, sinusta siis tulee täydempi ja ehjempi kokonaisuus. Älä siis häpeä lahjojasi ja kykyjäsi, vaan ota ne käyttöön, ne antavat sinulle paljon.
      Unesi ei mitenkään liity seksuaaliseen suuntautumiseen, vaan nimenomaan lahjoihin ja kykyihin.

      Tuolla oli eräs toinenkin uni, jossa 14 vuotias tyttö näkee unessa olevansa nuori mies. Tuo uni liittyy hyvin vahvasti tuohon samaan aihepiiriin, josta edellä kerroin, ehkä koet olevasi jollain elämän osa-alueella liian heikko ja sisäinen toive olla vahvempi ja perempi sillä alueella pukee uneen tuon kuvan nuoresta miehestä. Voit miettiä elämääsi ja unelmiasi ja toiveitasi, unesi on oikeasti kutsu rakentua vahvemmaksi ja ehjemmäksi. Voit aloittaa siitä, että hyväksyt itsesi ensin juuri sellaisena kuin olet, siitä alkaa vahvemmaksi kasvaminen, siitä alkaa prosessi joka tekee sinusta vahvemman, niin että voit kokea olevasi hyvä = hyväksyä itsesi kokonaisena. Hyvää elämän matkaa sinulle.

      Tuokaan uni ei mitenkään liity seksuaalisuuteen.

      Samaa aihepiiriä käsittelevät myös nuo muut unet, jotka tässä ketjussa ovat. Ehkä saatte apua edellä olevista ajatuksista unienne tulkintaan.

    • Pekkapoikatässä

      Tässä on syytä tuoda jälleen esiin se, että vain unennäkijä itse kykenee tulkitsemaan omaa untaan tai uniaan, me jotka olemme kauan unien parissa työtä tehneet, voimme antaa vain joitain avaimia avuksi ja meidän antamamme vihjeet ovat joko oikean suuntaisia tai sitten unennäkijä kokee että tuo se ei voi olla ja silloin on hyvä tarkastella omaa elämää ja miettiä, mihin nuo unet voisivat liittyä.
      Kannattaa tarkastella sitä omaa elämän tilannetta, mitä elämässäni on nyt menossa, tuovatko unet minulle lisäselvyyttä omiin kysymyksiini, joihin etsin vastausta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1459
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1093
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1008
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1001
    6. 3
      900
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      898
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      891
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    Aihe