Duunikaverilla oli synkronointi päällä koneessa. Sitten kun se sai uuden kannettavan, deletoin entisestä käyttäjän ja tiedostot, mutta yhä kone yrittää synkronoida jotain sammuttamisen yhteydessä. Onko vinkkejä miten Windowsille saisi viestitettyä, ettei sen tarvitse enää tehdä sitä?? Ei se toimintaa haittaa, mutta ärsyttää...
Synkronointi pois
bittipuuro
0113
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.