Teepuuöljy? Seesamsiemenet?

-kiril

Kertokaapa kokemuksia teepuuöljystä tai seesamsiemenistä? Olen kuullut että teepuuöljy auttaisi ainakin arpien parantumiseen mutta myös finneihin. Ja seesamsiemenet auttaisivat valkoisiin näppylöihin ja finneihin (epätasaiseen ihoon)
Onko kellään lisätietoa tai kokemuksia??
Voi kunpa saisi edes nuo finnit ja näpyt kuriin kun arvillekaan en köyhänä ihmisenä voi mitään tehdä. Lisäks roa kuuria viitsisi aloittaa ihan vielä kun suvussamme finni-ikä ja lievä akne on ihmisillä asettunut aina kahdenkympin jälkeen ja itse olen vasta 18...
Siihenkin saa sitten esittää mielipiteensä lievästä aknesta kärsivälle ihmiselle että what to do. :D
Kiitos.

13

16540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuivatti mun ihoa

      ihan hirveä vaikutus oli teepuuöljyllä mun ihoon.

      aluksi tuli mattapinta ja tuntui tosi kivalta kun rasvoittuminen jäi. sen jälkeen (muutama päivä) tuntui että jokainen huokonen turposi ihan pikkuisen ja muodosti sellaisen pienen valkoisen pään. pikkufinnejä. iho ihan rapsakka. vaalea ja eloton.

      ensin se alkoi viattomasti poskilta. sitten (jälleen muutama päivä väliä) otsa koki saman. lopuksi leukaperät. ilmeisesti iho uudistuu eri vauhtia eri osissa kasvoja???

      kuitenkin, yli kuukausi on tässä paranneltu ja vieläkin leuka on arpinen. posket tosin on paremmat kuin ikinä, huokoset pienentyneet. iho rasvoittuu hurjasti paranneilta alueilta kuten ennenkin mutta vielä ei ole uusia finnejä noihin jo-parantuneisiin alueisiin tullut.

      ehkä tämä oli tarkoituksenmukaista???

      en kuitenkaan tekisi samaa uudelleen. ehkä. oli niin pelottava se kukkimisvaihe!

      toivon ettei tästä jää mitään arpia.

      huom! lopetin sen teepuuöljyn heti siinä vaiheessa kun noi valkeat näpyt tuli. pesin vain LV-perusvoiteella ja hoisin samalla. ehkä olin allerginen, ehkä tämä kuului mennä näin?

      • -kiril

        Mutta ei hirveen erikoisempaa muutosta kuitenkaan oo tapahtunu vai?


    • Kaikkea moskaa

      Ensinnäkin teepuuöljy on esim. kissoille hegenvaarallista, mitä ei moni tiedä. Jopa eläinkaupasta sitä olen tavannut, toivottavasti laimennettuna mutta edesvastuutonta silti.
      Toiseksi sillä ei ole todettu tutkimuksissa mitään vaikutuksia iho-ongelmiin. Onpahan ollut jollekin rahatekovälineenä eksoottisuudellaan, eipä paljon muuta. Kyllähän se tuoksuu tehokkaalta ja helppo markkinoida luontaistuotteena, vaan niin ovat monet vaarallisimmat myrkytkin luonnontuotteita...Eli kannattaa säästää ne rahat kun toimiviakin juttuja on.

      • -kiril

        Onko sulla sitten minkälaisia kokemuksia siitä itselläsi?


      • toimii toimii

        Mulla ainakin finnit kuivahtaa nopeammin pois kun käytän teepuuöljyä paikallisesti finnin päälle. Siis yhden tipan vain. Kaksi kertaa päivässä. Ja finni katoaa kaksi kertaa nopeammin kuin ilman teepuuöljyä.

        eli on siitä jotain hyötyä!


    • tirtti

      Murskaa ja sekoita asperiiniä pieneen vesitilkkaan, eli tee siitä tahnaa. levitä tahna finnille ja anna vaikuttaa pari kolme minuuttia ja huuhtele pois. Auttoi minulla. Uusi käsittely tarvittaessa.

      • er

        Vasta ostin teepuuöjyä, ja vuorokaudessa lähti finni pois! Kuivattaa tosi tehokkaasti, ja tykkään käyttää! Haju inhottava, mutta kyllä sen kestää, kun sitä apua on :>

        Pullossa tosin lukee, että ei suoraan iholle, mutta.. :D


    • jeheh

      Kyllä sitä voi suoraan iholle laittaa (tippa ensin sormelle tai vanulle) mutta mieluiten vain finnien päälle, ainakin aluksi. Pari tippaa voi laittaa myös kosteusvoiteen sekaan.
      Tutkimuksen mukaan teepuuöljy on yhtä tehokasta kuin 5% bentsoyyliperoksidi, eli se auttaa todistetusti akneen, mutta vaikuttaa hieman hitaammin kuin vaikka Basiron AC.

      Kaikille öljy ei näköjään sovi mutta tosiaan ei todellakaan kannata heti ensin laittaa koko naamaan sitä, niinkuin joku yllä näköjään teki.

    • Agrementti

      Tuntuu että lääkelaitokset on suurimpia vastustajia. Money talks? Kynsisieni lääke teepuuöljy. Tehokas. Monissa kynsistudioissa kostuttavat vanupuikon teepuuöljyllä ja pyyhkäisevät kynsinauhan ja reunat. Ihmeen tervettä jälkeä. Jalkasilsa lähti myös teepuuöljyllä. Olen pistänyt ihan sellaisenaan iholle. En ole huomannut mitään outoa.

    • Aknenparannus

      Vanha keskustelu mutta vastaanpa silti koska jotkuthan voivat etsiä tietoa - itse sain teepuuöljystä parannuksen akneen. Olin kokeillut kolmea lääkärin määräämää voidetta, vähärasvaista ruokavaliota, gluteenitonta, karppausta, vegaanista ruokavaliota, sinkkitabletteja, sinkkivoidetta - mikään ei auttanut. Naamaa puhdistin uskollisesti aamuin illoin. Kärsin aknesta siis yli kaksi vuotta. Viimeisenä kokeilin teepuuöljyä - tein itse sekoituksen suihkepulloon (vesi teepuuöljy) jota sitten suihkin vanulappuun ja pesin kasvoni kuin kasvovedellä. Muutama viikko meni, ja naama oli parempi kuin aikoihin. Edelleen käytän (vuosi aknen "parantumisen" jälkeen) teepuuöljyä satunnaisesti kasvoihini, ja hyvänä on pysynyt!

    • hormoniakne25v

      Aknenparannus, kiitos viestistäsi. Akne on niin yleinen ja ikävä vaiva, että kaikki siihen liittyvät hoitokeinot (toimivat) ovat tarpeen. Kaikille ei toimi samat keinot, mutta niistä jokainen löytäköön oman kokeilun jälkeen. Ei ole ikinä tarvinut ennen mitään näin paljon googletella kuin nyt. 25-vuotias ja akne palannut pillereiden lopettamisen jälkeen melko pahana (kipeitä syviä finnejä poskissa). Paljon on kokeiltu ja tänään juuri ostin teepuuöljyä. Katsotaan onko vaikutusta yhdessä maidottoman ruokavalion kanssa.

      • Anonyymi

        onko toiminut?


    • Anonyymi

      finneihin auttaa,varsinkin oikein tulehtuneisiin,itse tulee ihon alaisia isoja finnejä aina silloin tällöin,niihin ku iskee teepuuöljyä niin päivässä jo huomaa eron ,että alkaa paranemaan jatkan aina sen käyttöä niin kauan kun olen päässyt finnistä eroon.auttaa myös huuliherpekseen tuttavalla on auttanut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe