MITÄ HOROSKOOPPI KERTOO

mielenkiintoinen

KIINALAINEN HOROSKOOPPI , OSAAKO KUKAAN TULKITA , OUTO ITSELLENI :

LOHIKÄÄRME , nainen
KOIRA , mies

ROTTA , nainen
SIKA , mies

VUOHI , tyttö

4

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Santtu

      No niin aloitetaampa siitä Koirasta ja Loharista.
      Ne eivät ole keskenään ihannoitava pari. He ovat aika erilaisia ja heidän täytyy tehdä töitä ymmärtääkseen toisiaan, mutta joskus se toimii myös heillä. Koira on kuitenkin joustava ja ymmärtää Loharin pikku oikkuilut. Lohari sitten taas on ylpeä ja ei anna periksi.

      Sitten oli Rotta ja Sika. Ne ovat loistava pari yhdessä, sekä ystävinä, työparina ja rakkaudessa. He ymmärtävät toisiaan ja rakastavat toistensa seuraa ja olla huomion keskipisteenä suuremmassa seurassa. Molemmille toisen hyvinvointi on tärkeää ja he rakastavat hemmotella toinen toistaan. Sika rakastaa Rotan hyvää makua erilaisissa asioissa.

      Sitten tässä on luonnekuvaus jokaisesta merkistä:

      Kiehtova ja ihailijoita keräävä lohikäärme on voimakas liittolainen, jolla on voimakkaat mielipiteet. Hän rakastaa hyviä keskusteluja ja jakelee joskus mielipiteitään, vaikka niitä ei edes kysytä. Hänen tavoitteensa ovat korkealla ja hänellä on kova tahdonvoima. Lohikäärme on myös tunteellinen, mutta hän suuttuu helposti. Lohikäärme on pitkävihainen ja hänen kostonsa on armoton. Hän inhoaa rutiineja ja innostuu kaikesta uudesta. Lohikäärme on johtajaluonne.

      Koira on uskollinen, rehellinen ja epäitsekäs kumppani. Hän haluaa toisille aina vain hyvää ja on oikeuden ja totuuden etsijä ja puolustaja. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen ja hän on vähättelyn mestari. Mutta jos hän havaitsee jonkin epäkohdan, hän nousee ylös murheesta taistelemaan. Koiraa ei saa kohdella huonosti, hän ei koskaan unohda. Työelämässä hän on touhukas, riippumaton ja velvollisuudentuntoinen. Raha ei ole koiralle tärkeä, mutta sitä näyttää hänelle kertyvän. Koira rakastaa koko sukuaan.

      Rotan merkissä syntynyt on selviytyjä, nopeaälyinen, viehätysvoimainen ja lojaali suhteessa. Hän nauttii elämästä ja ottaa rohkeasti riskejä, vaikka onkin erittäin säästäväinen. Rotalla on aina tarkat päämäärät ja hänellä on usein monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Työssään hän on kunnianhimoinen ja innokas. Rotta toimii aina täydellä sydämellä ja rehellisesti.

      Sian vuonna syntynyt on miellyttävä, vieraanvarainen ja antelias. Sika on ahkera puurtaja, väsymätön asioidentoimittaja hänellä on rutkasti maalaisjärkeä. Hän pelaa aina reilua peliä, on uskollinen ystävä ja luotettava liikekumppani. Sikaa on välillä helppo huiputtaa ja ihmiset kertovat hänelle helposti omia huoliaan. Sika ei loukkaannu helposti ja siksi häntä pidetään omahyväisenä. Sika kuitenkin vain haluaa miellyttää kaikkia.

      Vuohen merkissä syntynyt on sulava, rauhallinen ja ystävällinen. Hän on itsepintainen ja saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät. Vuohi inhoaa epäsopua ja joutuukin usein kiistoissa erotuomariksi. Vilpittömyys ja hyväsydämisyys tekevät vuohesta rehdin ystävän. Perhe on vuohelle tärkeä. Vuohi jakaa mielellään vastuun muiden kanssa, koska hänen on yksin vaikea sietää mahdollista arvostelua. Vuohet ovat usein ujoja ja pessimistisiä, he ilmaisevat välillä itsensä kömpelösti, mutta ovat aina innostuneita siitä, mitä ovat tekemässä.

      Toivottavasti tämä kelpaa!

      • entäs

        miten toimii sika ja vesitiikeri?


      • Santtu
        entäs kirjoitti:

        miten toimii sika ja vesitiikeri?

        No sehän vähän riippuu siitä, että mikä on mahdollisesti sen Sian elementti, mutta vesi on elementtinä ailahteleva ja Tiikeri merkkinä yhtä lailla. Välillä on huono päivä ja kaikki tuntuu myrskyävältä mereltä ja sitte taas ollaan tyyntä, kuin järvenpinta. Itse olen Tuli-Tiikeri ja aika oikukas tapaus.

        Sika ja Tiikeri muuten yhdessä ovat ihan ok pari, mutta se vaatii molemman puoleista joustavuutta ja ymmärrystä, sekä luottamusta. Sian on osattava luottaa Tiikeriin, koska Tiikeri vaatii itselleen omaa aikaa ja vähän vapautta ja se ei ole paljoa pyydetty. Sika taas haluaa vähän yhtesitä aikaa ja heliä hetkiä, koska on sensuelli ja hyvä luontoinen.

        Ettekön te ole ihan ok pari. Vähän vain extra mielikuvitusta peliin niin saatte nauttia toistenne seurasta koko loppuelämän.


      • tiedoista

        munkin puolestani.Olenkin miettinyt miten rottan ja sikam sopisivat yhteen, nyt ei enää tarvii arvuutella vaan luottaa siihen miltä itsestä on jo tuntunutkin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe