Anaali vs. pillu

Haluu peppuun

Eli lähinnä miesten kommenttja, KUMPI TUNTUU PAREMMALTA PERINTEINEN (PILLU) VAI ANAALI? Haluis kokeilla mut muija empii...

30

19283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanoisin

      Ei voi sanoa toista paremmaksi kuin toista. Kummastakaan en luopuisi :)

      • Väinö Karkia-Lorkka

        Ei voi pistää järjestykseen, ne on vaan erilaisia.


    • se vasta yllätys

      Koitappa nenänreikään, myös korvassa mukava ontelo, varsinkin kun olen aika pienipippelinen.

    • dawey

      ehdottomasti.

    • kumppanista

      Kas kun kaikilla on erilainen anatomia.

      Erään naisen pillu ei tuntunut oikein miltään (jotenkin löysä ja veltto sekä liian kostea), mutta pylly sensijaan oli uskomattoman ihanan tuntuinen kullin ympärillä.

      Eräällä toisella taas oli juuri päinvastoin, eli pillu oli jumalaisen oikealla tavalla muotoiltu, tasaisesti puristava ja sopivan liukas. Pylly taas oli vähän hiinä ja hiinä, puristi ihan jees, mutta tällä naisella pimpsa oli parempi mulle.

      • Mulkuti

        No helvetti.. Munathan on vaan tiellä kun oikein alkaa panemaan.

        Itse en ees aina hoksaa minne sen oon työntänyt.. Monesti kuulemma ihan reisienväliinki vaan oon touhunnut.

        Ei se kulli tiiä missä se on kunhan on vaan vähän ahtaampaa ja pimeää


    • on sokea

      Se mikä kiihottaa sua enemmän fantasia tasolla on parempi.
      Ei perse sen ihmeellisemmältä kyrvässä tunnu ku pillukaan, kyrpä on sokea, ei se nää missä se on :-)

    • kovasaku

      anaali tuntuu paremmalta, aina

    • Tavallinenjaro

      Tuntuvat erilaisilta ja eri tytöillä erilaiset. Peppu on tiukempi, mutta tiukkuus tuntuu lähinnä alkuvaiheessa, pillussa puristus koko matkalla. Riippuu myös asennosta. Kumpikin tiukin doggy style asennossa. Itse tykkään aluksi pilluun ja lopuksi peppuun.

    • pyllypyllypylly

      Toisinaan on kiihottavaa panna pyllyyn, alkuvaihe kun sormin availee paikkoja ja jännitystä poistaa, on parasta. Kun kullin pään on saanut sulkijan ohitse on se ihan tyhjää sisältä eikä purista samoin kuin pillu. Silti tuntuu hyvältä.

    • Reppufani

      Se kumpaa saa harvemmin, on kiihottavampi, meillä se on peppu ja vaimo tarjoaakin sitä, ellei halua pidempää panoa. Tyhjenee nimittäin kassit minuutissa siirtä kun olen vartta myöten pepussa ja aletaan liikutella..

    • panomies120

      ite tykkään siittä ku ei tuu paskaa kyrvän päälle mut iha mite vaa

      • Anonyymi

        Sul on vaa paskane ämmä


    • vitunpeppupaneskelijat

      kyllähän se näin on että homojen hommaa semmonen perseeseen lykkimminen perinteinen römpsä täytyy olla muuten ei tuu mitää. En tie mitä paskaa semmosten pääs liikkuu jokka laittaa kyrpänsä vittu naisen perseesee. Ja ne homot ei jumalauta ne on iha sairaita hirteen jokane.

    • Itse olen ihan hetero mies mutta tykkään panna naista myös peppuun. Minusta peppu tuntuu paremmalle, sekin kyllä riippuu naisesta. Joskus on ollut naisia joilla perseen anatomia on semmoinen että ei tunnu oikein missään. Minun kohdalla naiset ovat tykänneet peppupanosta, enkä kyllä ottaskaan naista joka ei anna tulla joka reikään!

    • Gggggh

      Tuntuvat erilaiselta, ei voi verrata. Peppuseksissä kiihottaa enemmän se härskiys ja kielletty hedelmä. Lisäksi itseäni on kiihottanut kovasti, kun olen monta tyttöä saanut suostuteltua kokeilemaan. Varsinkin nuoret tytöt, joilla kaunis pyöreä pylly. Hitaasti edeten, tytön reaktioita seuraten jne. Peppureijän tiukkuus ja se tunne, kun sulkijalihas lopulta antaa periksi ja ensimmäisen kerran saa työnnyttyä kokonaan sisälle. Ja kun lopuksi pyytää tyttöä kontalleen ja doggystyle asennossa työntyy peppuun, on härskiä kuin pornofilmissä ja lykkii kunnolla ja räjäyttävä orgasmi, kun saa laueta peppuun.

    • M55_hetero

      Kyllä ainakin omalla avovaimolla pillu tuntuu paremmalta. Muiden kanssa en ole peppuseksiä kokeillutkaan. Peppuun panemisessa on se kielletyn hedelmän tunne varsinkin kun avokki hokee että “anna mennä pane mua perseeseen kovaa”. Peppupano on ikään kuin mauste mutta jos pitäisi valita loppuelämäksi että kumpaa sitä höyläisi jos saisi valita vain jomman kumman niin ei olisi vaikea valinta. Valitsisin pillun. Mutta kuten sanottu onneksi avokki antaa kumpaakin:-)

    • Peppufanixyz

      Pilluun tulee pantua usein, peppuun harva nainen suostuu ottamaan ainakaan usein, siksi peppuunpaano kiihottaa todella. Kiihottuneena on myös herkillä, siksi yleensä laukeen tosi paljon nopeemmin peppuun naidessa. Jos saisi kumpaakin yhtä usein, luultavasti pillu veisi voiton.

    • Puristeltu

      Entisen naisystävän pimppi on tähän mennessä paras kokekemus. Hän oli harjoituttanut alapään lihaksiaan eli pystyi pimpillään puristelemaan kaluani, aika tiukastikin. Kun sitten laukeamisen hetkellä lypsi viimeisetkin pisarat kalustani, niin kyllä tiesi saaneensa:) Eikä nainen mikään tyttönen ollut, viisikymppinen ja muutaman tenavankin pyöräyttänyt!

      Nyt vaan naiset alapään lihaksia treenaamaan, niin ei ainakaan ukot karkaa vieraisiin! Ja samalla saa omatkin halut tyydytettyä.

    • Ehdottomasti2

      Kyllä naisen peppu on ykkönen. Sitä saa harvemmin, 1-2 viikossa. Kelpaisi vaikka joka paivä. Tosiaan se kielletyn hedelmän juttu siinä kiihottaa tuntuu paremmalta

    • satunnainenreissaaja

      Thaitytön liukas ja tiukka pillu on parasta.

    • Kikkeliskok

      Minusta peppu ei tunnu kovinkaan kaksiselta, ihan kuin kireä rengas ja sen jälkeen ei mitään. Tuli mieleen, että pakoputken kumista kannatinrengasta höyläisi. Ei ole mun juttu. Pillu on paljon parempi, siinä puristus tuntuu koko matkalta. Eri asennoissa toki pillu tuntuu erilaiselta, mutta varsinkin takaapäin puristus on todella koko syvyydelta.

    • M31

      Peppuseksissä parhaalta tuntuu tiukkuus alussa, ennen kuin saa kokonaan työnnyttyä sisään. Muuten peppuseksin kiihotus liittyy ainakin itselläni enemmän siihen, että se on härskiä ja "kiellettyä" varsinkin, jos tytöllä seksikäs peppu ja doggystyle asennossa näkee hyvin kuinka kalu työntyy peppuun.

    • Anonyymi

      Anaali tuntuu paljon paremmalta kuin väljä pillu. Ainakin mun vakipanomieheni sanoo joka kerta noin. Minusta kulli pepussa tuntuu toidella ihanalta, varsinkin silloin kun se sykkii spermaa sisääni. Olen mies.

    • Anonyymi

      Kyllä se perseenreikä on paras. Kiihottavinta on jos nainen nousee paskalta ylös, kääntyy ja levittää pakaroitaan. Suoraan sujahtaa kalu perseeseen ja panon voi aloittaa samantien ilman sen kummempia rassailuita. Paskaiseksi muuttuva kalu vain kiihottaa entisestään.

    • Anonyymi

      Vaikea verrata. Ovat niin erilaisia. Pyllyssä viehättää homman tuhmuus ja tiukkuus, myös ammolleen auki jäävä anus on todella kiihottavaa katseltavaa.
      Parasta on, kun pääsee panemaan ensin pilluun ja sitten peppuun niin, että molemmat reiät ovat avoimena ja valuvat spermaa ulos.

    • Anonyymi

      Pillu on parempi. Jotkut naiset tykkää ottaa kakkoseen, voi sitä silloin antaa. On tosin vähän liian iso siihen hommaan. Siksi sormi on parempi. Yhtäaikaa tietysti. Silloin pillun tiukkuus kasvaa.

    • Anonyymi

      Aika amatöörejä täällä on persepanoissa. Joo sulkijalihas on tiukka, joten höylätään sillä tavalla, että kulli tulee joka työnnöllä perseestä ulos ja taas sisään joku 5cm. Ihan turhaa laittaa palleja myöten sisään. Eihän siellä mitään ole.

    • Anonyymi

      Mun muija ei myöskään halua mutta oon valmis kokeileen myös miehen peppua

    • Anonyymi

      Ei se suolenpuhkominen ole kuulkaa poijaat oikein hyvä, lopun iän kannalta. löysä-äkkikakka.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1372
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      86
      880
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      804
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe