Kertokaa

vesimiehet

miksi ette halua päättää jotain tiettyä juttua (esim. suhdetta), vaan jätätte aina oven auki? Miksi haluatte "roikkua" ja jättää kaiken ilmaan? Jättää toiset epätietoisuuden kehään?

16

2175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainakaan

      minun tyylini eli olen veskarinainen. Se on kerrasta poikki ja selvästi myös. Kaveri voin olla vaikka toinen olis ollu kuinka vit....tahansa. Yleensäkin haluan selvää ja suoraa toimintaa....ei mitään kissa ja hiiri leikkejä, ainakaan kovin pitkään.

    • annan mahdollisuuden

      jos tilanne hyvin epävarma.
      Ehkä se on sitä,että haluaa katsoa koko homman loppuun....
      Itse sanon suoraan mitä haluan ja jos toinen jatkaa kikkailua kovin pitkään ja "oppii" saavansa aina mahdollisuuden paluuseen saattaa pudota kun yksi pvä ei enään onnistukaan.
      Itse ymmärrän pitkälle toista ja olen valmis juttelemaan ja selvittämään...aikani.Siksikin huonotkin suhteet jäävät joksikin aikaa roikkumaan.
      Kun raja tulee vastaan,huomaa,ettei tunnu enään siltä,että haluaakaan jatkaa.Silloin sanon heti miten asia on ja annan olla.
      Vesimies luovii (ainakin tämä) paljon ja uskon siihen,että kaikki menee lopulta niin kuin on tarkoitettu.Ennemmin katson loppuun kuin kadun myöhemmin.
      Aika kimuranttia mutta minulle päivänselvää.;)
      Ketään en hyväksi käytä ja ketään en rinnalleni ota vain siksi,että olisi joku.

      • veskari33

        Minäkin annan ihmisille uusia mahdollisuuksia. Uskon kanssa "kohtaloon" eli asiat menevät kuten on tarkoitettu. Katson suhdetta niin kauan kun se tuottaa minulle mielihyvää edes jollain tasolla. En uskonut itsekään alkavani kissa-hiirileikkeihin, mutta nykyisessä suhteessani sitä on tosiaan riittänyt. On vain sellainen mies ja suhde, että ei halua luovuttaa. Ei ole tosiaan onnistunut se kerrasta poikki menetelmä.


      • VesiNainen

        Itse ajattelen ja toimin aivan samalla tavalla, kiva kuulla että en ole ainoa, usein kun tuntuu siltä. Arvostan miehessä rehellisyyttä ja suoraa puhetta, olen suvaitsevainen ja lojaali mutta odotan myös että vastapuoli arvostaa sitä eikä yritä hyväksikäyttää. Tällaisia miehiä vaan näyttää olevan kovin harvassa, ainakaan itse en ole sellaisiin juuri törmännyt. Mutta etsintä jatkuu..


    • täytyy osata erottaa

      Kaveruus , ystävyys ja läheisempi suhde tiettyy ihmiseen . Ne mielestäni pitäisi osata eroittaa . En itsekkään pidä kissa hiiri leikistä , mutta tilanteet on vain yritettävä osata eroittaa ja kaikki ei ymmärrä vaikka sanoisi asian suoraa , yrittämättä olla loukkaamatta toista . Ystävyys merkitsee enemmän , se on läheisempi kuin kaveruus , taas jos ystävyys muuttuu läheiseksi - suhteeksi . Kemiat toimii , puolin ja toisin siinä ei tarvita mitään hännän vetoja . Jos syystä tai toisesta huomaa ei toimi , uskallan kyllä sanoa mitä koen tai jos toinen antaa ymmärtää ettei olekkaa ehkä oikea . Voidaan olla ystäviä tai kaveruus säilyy .

      Tietyistä yksityisistä syistä ei kaikkien kavereiden , ystävien kanssa voi olla suhdetta , joten ovi on jätettävä raoelleen . Usein työ tai vastaava voi ajaa tähän . On pakko vain , usein käy , ettei kaikki ymmärrä edes vaikka sanoo asiasta . Tilanne jatkuu ja väkisinki ovi jää auki . Erittäin paljon törmää tähän ja loukkaava , töykeä käytös ei sovi . Se sotii jo ajatusmaailmaani vastaan . On tavallaan pakko ollut itsellekkin vetää tietyt säänöt, rajat tiettyihin asioihin .

      • kun kyse

        on ystävyyttä enemmän - mahdollisesta suhteesta. Tietää, että molemmat ovat kiinnostuneita, mutta toinen on suhteessa.

        Miksi tälläisessä tapauksessa se sinkku ei voi sanoa, että hyvää jatkoa, vaan pitää sitä ovea hiukan raollaan. Itse sanoin, että yritän nyt sitten unohtaa koko jutun, mutta tää toinen ei vastannut mitään, kertoi vain jotain lämpöistä, muttei sittenkään ole valmis enempään ja tiedän miksi. Mutta miksei sitten anna mennä???


      • tapani '
        kun kyse kirjoitti:

        on ystävyyttä enemmän - mahdollisesta suhteesta. Tietää, että molemmat ovat kiinnostuneita, mutta toinen on suhteessa.

        Miksi tälläisessä tapauksessa se sinkku ei voi sanoa, että hyvää jatkoa, vaan pitää sitä ovea hiukan raollaan. Itse sanoin, että yritän nyt sitten unohtaa koko jutun, mutta tää toinen ei vastannut mitään, kertoi vain jotain lämpöistä, muttei sittenkään ole valmis enempään ja tiedän miksi. Mutta miksei sitten anna mennä???

        Asia vaan on niin että minusta on mukava kyykyttää toista ja katsoa sen sitkeyttä. Olen alistaja.


      • kumpi
        tapani ' kirjoitti:

        Asia vaan on niin että minusta on mukava kyykyttää toista ja katsoa sen sitkeyttä. Olen alistaja.

        kyykyttää nyt... ;)


      • ei alistaja tyyppiä
        tapani ' kirjoitti:

        Asia vaan on niin että minusta on mukava kyykyttää toista ja katsoa sen sitkeyttä. Olen alistaja.

        Itseleni se ei sovi olla kyykytäjän tai alistajan roolissa .
        Harvoin kuulee jos on vesimies , luonne olisi tämä . Sehän on ristiriidassa ainakin itseni luoteen kanssa . Alistajia ja kyykyttäjiä ikävä kyllä en pidä heitä . tseäni ei alisteta enkä halue ketään toistakaan alistaa . Sitkä sissi olen , taistelen omien että heikompien puolesta . Usein puolustan heikompiosaisia vaikka itse saisin iskuja . Luoteeni on tämä ... !


    • Vesimiesnainen

      Minä ainakin olen hiton optimistinen. Niin optimistinen, että siitä on jopa haittaa! Aina ajattelen, että kyllä tämä tästä ja kiellän totuuden. Eli oikeastaan olen romantikko. Ja hyvin itsekäs. Vaikka koko suhde ei toimi ja kummatkin osapuolet kärsivät, en tahdo luovuttaa. En sitten millään. Sillä aina on valoa tunnelin päässä. Hyvin ärsyttävä ja vahva luonteenpiirre minussa. En kuitenkaan ole mielestäni "roikkuja" ja uskon kyllä, jos minulle sanotaan, että "ei tästä mitään tule". Joskus on pakko kohdata totuus.. Valitettavasti.

    • CaroLuna

      Eli siis, en omaa pokeria lähteä suhteesta tosta vain. Katson aina asiat loppuun asti. Pitää olla syy lähtemiseen. Missään tapauksessa en sanoisi sitä roikkumiseksi, vaan epävarmuudeksi Motiivia kohtaan. Kun on tarpeeksi saatu materiaalia esim: Motiivi miksi lopettaa suhde, niin silloin se on siinä eikä mitään analysointia tarvita.

    • vain

      ihmetellä mikä tätä veskaria sitten vaivaa... ei hitto saa sanotuksi, ei sitten mitään...

    • Akva

      noita aikaisempia vastauksia, mutta minun kohdallani ei tosiaan pidä paikkaansa. Kyllä suhde päättyy kerrasta riittävän painavista syistä. Yhtäkään suhdetta en ole jättänyt roikkumaan enkä vastapuolta epätietoiseksi mistään siihen liittyvästä asiasta. Itsekään en pidä epätietoisuudessa olemisesta, asioiden pitää olla selviä. Kyllä meitä veskareitakin on erilaisia myös tätä asiaa koskien.

      • veskarineito

        En voi sietää epätietoisuutta ja siitä syystä en tee sitä oloa kenellekään!
        En myöskään jää roikkumaan jos minut on jätetty tai jos haluan jättää jonkun,sanon sen varmasti ja ehdotan jo ennakkoon mahdollista keskustelua suhteen pelastamiseksi.Jos ei toimi,ei toimi.


    • AquariusNainen

      ...ketään roikuta, heitä roikutetaan ja käytetään hyväksi siksi, että tiedetään Veskareiden kyky taipua, uskoa hyvää kaikista surkimuksistakin ja antaa aina anteeksi vaikka pitäisi potkia p****lle. Vesimiehistä on heidän kiltteytensä takia helppo tehdä syntipukki, hän kun ei paljon vastaan pistä, vaan ajattelee aina toisen parasta, ei omaansa, vaikka kaiken järjen mukaan jokainen on itse ensin...

      Rakkaus on sokea ja kuuro ja jos toinen ei vaivaudu kertomaan oikeaa syytä miksi ei suhde enää onnistu vaan keksii tekosyitä ja salailee jo kuvioihin astuneen uuden valloituksen, niin miten ihmeessä kukaan voi ymmärtää suhteen olevan ohi?!?!

      "Ei minulla ole ketään toista ja on niin vaikea lopettaa...." ja "..Olisi helpompi lopettaa jos olisi toinen vaan kun ei ole ...", " Ei ole ketään toista tai kolmatta..." Ja kuitenkin siellä on se toinen jo kuvioissa, tietämättä edellisenkään, sen Veskarin, olevan kokonaan ohi. Jaa, että Veskari ei päästä irti...

      Kuka lopettaa suhteen ilman syytä varsinkin kun se toimii kaikilta osin niin, että yhdessäollessa myös jättäjä kadottaa ajan ja paikantajunsa ?!?! Ja sitten vaan tyhmä Veskari roikuttaa kun ei ymmärrä lukea ajatuksia....

      • suustani!!

        Täsmälleen samanlailla kokeva vesimiesn. täällä!
        Kyllä tyly tostuus on se,että vesimiestä on helppo käyttää hyväksi ymmärtävän optimistisen luonteensa vuoksi!
        En olisi osannut itse ilmaista asiaa noin hienosti mutta allekirjoitan!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe