Leikkejä/pelejä aikuisten juhliin

mievaen

Nyt olisi hakusassa aikuisille pelejä/leikkejä Halloween-juhliin.
Murhaajaa olen ainakin ajatellut, se sopisi hyvin. Mutta muutkin kuin halloweeniin liittyvät leikit/pelit käyvät mainiosti.

13

53736

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • piiroo

   Heissan!

   Jos paikalla ihmisiä, jotka eivät ihan tunne toisiaan, niin olen muutaman kerran leikittänyt wc-paperileikkiä:

   Osta muutama rulla jotain halpis wc-paperia. Sopivassa välissä tule rullien kanssa ja kerro että paperi on lopussa ja jokaisen pitää ottaa niin monta palaa kuin luulee illan aikana tarvitsevansa...

   Kun jokainen ottanut rullasta arkkeja, toiset vain muutaman ja joku esim. 20 (kuten minä tein), niin paljastetaan leikki: jokaisen pitää kertoa itsestään niin monta asiaa, kuin otti paperiarkkeja. Ja mielellään sellaisia asioita, jotka ovat uusia tietoja joillekkin...

   Itse olen hankkinut/lainannut myös erilaisia pulmaleluja; pirunkoura, rubikin kuutio, pulmalaatikko, jne. Näitä on kiva selvitellä samalla kun istutaan iltaa ja ratkaisijalle tietenkin pieni palkinto.

   Itse olen maailman huonoin keksimään leikkejä ja unohdan kaikki vinkit, joten meillä yleensä istutaan vain iltaa ja seurustellaan.

   t. PiiRoo

   • MyGoddes

    Oon jossain tuota vessapaperijuttua ollut, se oli aika jännä. Oltiin sillain että muut saivat sitten kysyä niin monta kysymystä tältä henkilöltä kuinka monta vessapaperiarkkia hänellä on. Sai tietää ihmisistä kaikkia uutta, tosi kiva.

    Noi pulmapelit on kyllä kans aika mahtisa idea, jos ei juttu luista vähän tuntemattomampien ihmisten kanssa niin pelastaa noloilta hiljaisilta hetkiltä (:


    Ite oon jotain paripantomiimiä / esitystä miettinyt, vois olla aika kiva jos parit arvottas niin vähän toisilleen tuntemattomammatkin voisivat tutustua toisiinsa, parhaimmalle arvaajaparille vois sitten keksiä vaikka jonkun pienen palkinnon.


  • Lapsellinen

   ...kivaa: tuolileikki. Ota yksi vähemmän tuoleja kuin osanottajia, laita ne seläkkäin, soita pianoa tai CD-levyä, ihmiset kulkee tuolien ympäri, katkase musiikki äkkiä, jolloin täytyy istua. Se joka ei löydä istuintuolia itselleen, putoo pois pelistä. Se voittaa, joka istuu viimeiselle tuolille.

  • Halloween-girl

   yksi perinteinen halloween leikki on apple bobbinh, vatiin vettä ja omenoita, omenat pitää ottaa pois käyttämättä käsiään, eli suulla.
   se joka nopeimiten ja eniten saa omenoita pois niin voittaa.

  • -marie-

   Jo sivuilla monta kertaa kertomani Mörkö-leikki on todella hauska!
   Mörkö-leikki: Leikkiä mennään säkkipimeällä ulkona. Väh. 3 hengen porukasta yksi on mörkö. Muut menevät odottelemaan johonkin(muut eivät saa missään nimessä nähdä minne mörkö piiloutuu!!) Mörkö piiloutuu siis tällä välin jonnekin(auton, puskan, puun taakse tms...) Etsijät huutelevat välillä "Onko valmista?". Jos mörkö ei ole vielä valmis, hän huutaa "Ei ole!", jos mörkö taasen on valmis, hän ei vastaa mitään, ettei hän paljasta olinpaikkaansa. Etsijät alkavat etsiä mörköä pimeästä(joko taskulampun kera tai ilman). Kun mörkö näkee piilopaikastaan "saaliin" olevan tarpeeksi lähellä, hän peläyttää heidät pomppaamalla piilopaikastaan verisesti huutaen! Leikki otetaan uusiksi ja mörkö vaihtuu.

  • lilly daniela lautne

   No moi mää oon tällainen 25.v ja oon itte kokeillu ainakii sellasta kun jeah.Sitä leikitää silleen että yks on jämi ja siltä sidotaa silmät.Muut käy istumaa tuoleille riviin.Jämi menee jokaisen luo ja jokainen antaa itse tekemänsä juoman ja jämi maistaa sitä.Jämi saa haistaa juomaa ennen juontia.Jos jämi ei uskalla juoda sitä niin sen tekijä joutuu juoda sen juoma.Älä kerro pelaajille tätä.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

   • Real vampire

    aika hyvä lily daniela lautne :D


  • Maatuskantuska

   moiks. ite oon hokannu semmosen pelin ettäh... kaikille 5 litraa kissajuicee ja sit se joka jaksaa juua sen kokonaa nii on winneriiii ;pp

  • -Paaaaarty-
  • Tuija03

   Yksi leikkijöistä toimii leikinjohtajana ja seisoo toisten edessä. Leikinjohtajalla on kädessään nenäliina. Kun hän pudottaa sen kädestään, leikkijöiden on alettava heti nauraa. Naurun on lakattava heti, kun nenäliina koskettaa lattiaan. Leikkijä, joka ei naura koko ajan nenäliinan pudotessa tai joka nauraa sen pudottua lattialle, putoaa pois leikistä. Viimeisenä mukana pysyvä saa toimia seuraavalla kerralla leikinjohtajana.

   Tämä kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole! Leikki saa aikaa totaalisia repeämisiä, kun leikkijät yrittää pidätellä naurua nenäliinan osuttua maahan. Suosittelen lämpimästi! Leikki ei ole oma keksimäni, vaan löysin sen http://www.aikuistenleikit.com osoitteesta!

  • Real vampire

   olin kerran sellasta, kamun juhlissa. Siinä oli laitettu mustaa ja punasta snöre karkkia solmulle ja se aluksmlaitettiin suushun ne kaks päätä ja ei saanu käyttää käsiä. Sitten piti yrittää saada se nopeiten syötyä. Mä votin ;) kanttii koittaa.

   • enmuista

    Eiks ne karkit oo snåre tai snøre? :D


   • Anonyymi
    enmuista kirjoitti:

    Eiks ne karkit oo snåre tai snøre? :D

    Snöre


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   173
   1886
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   175
   1203
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   62
   971
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   62
   881
  5. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   133
   816
  6. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   49
   770
  7. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   705
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   95
   696
  9. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   672
  10. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   111
   669
  Aihe