Leikkejä/pelejä aikuisten juhliin

mievaen

Nyt olisi hakusassa aikuisille pelejä/leikkejä Halloween-juhliin.
Murhaajaa olen ainakin ajatellut, se sopisi hyvin. Mutta muutkin kuin halloweeniin liittyvät leikit/pelit käyvät mainiosti.

13

54414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piiroo

      Heissan!

      Jos paikalla ihmisiä, jotka eivät ihan tunne toisiaan, niin olen muutaman kerran leikittänyt wc-paperileikkiä:

      Osta muutama rulla jotain halpis wc-paperia. Sopivassa välissä tule rullien kanssa ja kerro että paperi on lopussa ja jokaisen pitää ottaa niin monta palaa kuin luulee illan aikana tarvitsevansa...

      Kun jokainen ottanut rullasta arkkeja, toiset vain muutaman ja joku esim. 20 (kuten minä tein), niin paljastetaan leikki: jokaisen pitää kertoa itsestään niin monta asiaa, kuin otti paperiarkkeja. Ja mielellään sellaisia asioita, jotka ovat uusia tietoja joillekkin...

      Itse olen hankkinut/lainannut myös erilaisia pulmaleluja; pirunkoura, rubikin kuutio, pulmalaatikko, jne. Näitä on kiva selvitellä samalla kun istutaan iltaa ja ratkaisijalle tietenkin pieni palkinto.

      Itse olen maailman huonoin keksimään leikkejä ja unohdan kaikki vinkit, joten meillä yleensä istutaan vain iltaa ja seurustellaan.

      t. PiiRoo

      • MyGoddes

        Oon jossain tuota vessapaperijuttua ollut, se oli aika jännä. Oltiin sillain että muut saivat sitten kysyä niin monta kysymystä tältä henkilöltä kuinka monta vessapaperiarkkia hänellä on. Sai tietää ihmisistä kaikkia uutta, tosi kiva.

        Noi pulmapelit on kyllä kans aika mahtisa idea, jos ei juttu luista vähän tuntemattomampien ihmisten kanssa niin pelastaa noloilta hiljaisilta hetkiltä (:


        Ite oon jotain paripantomiimiä / esitystä miettinyt, vois olla aika kiva jos parit arvottas niin vähän toisilleen tuntemattomammatkin voisivat tutustua toisiinsa, parhaimmalle arvaajaparille vois sitten keksiä vaikka jonkun pienen palkinnon.


    • Lapsellinen

      ...kivaa: tuolileikki. Ota yksi vähemmän tuoleja kuin osanottajia, laita ne seläkkäin, soita pianoa tai CD-levyä, ihmiset kulkee tuolien ympäri, katkase musiikki äkkiä, jolloin täytyy istua. Se joka ei löydä istuintuolia itselleen, putoo pois pelistä. Se voittaa, joka istuu viimeiselle tuolille.

    • Halloween-girl

      yksi perinteinen halloween leikki on apple bobbinh, vatiin vettä ja omenoita, omenat pitää ottaa pois käyttämättä käsiään, eli suulla.
      se joka nopeimiten ja eniten saa omenoita pois niin voittaa.

    • -marie-

      Jo sivuilla monta kertaa kertomani Mörkö-leikki on todella hauska!
      Mörkö-leikki: Leikkiä mennään säkkipimeällä ulkona. Väh. 3 hengen porukasta yksi on mörkö. Muut menevät odottelemaan johonkin(muut eivät saa missään nimessä nähdä minne mörkö piiloutuu!!) Mörkö piiloutuu siis tällä välin jonnekin(auton, puskan, puun taakse tms...) Etsijät huutelevat välillä "Onko valmista?". Jos mörkö ei ole vielä valmis, hän huutaa "Ei ole!", jos mörkö taasen on valmis, hän ei vastaa mitään, ettei hän paljasta olinpaikkaansa. Etsijät alkavat etsiä mörköä pimeästä(joko taskulampun kera tai ilman). Kun mörkö näkee piilopaikastaan "saaliin" olevan tarpeeksi lähellä, hän peläyttää heidät pomppaamalla piilopaikastaan verisesti huutaen! Leikki otetaan uusiksi ja mörkö vaihtuu.

    • lilly daniela lautne

      No moi mää oon tällainen 25.v ja oon itte kokeillu ainakii sellasta kun jeah.Sitä leikitää silleen että yks on jämi ja siltä sidotaa silmät.Muut käy istumaa tuoleille riviin.Jämi menee jokaisen luo ja jokainen antaa itse tekemänsä juoman ja jämi maistaa sitä.Jämi saa haistaa juomaa ennen juontia.Jos jämi ei uskalla juoda sitä niin sen tekijä joutuu juoda sen juoma.Älä kerro pelaajille tätä.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      • Real vampire

        aika hyvä lily daniela lautne :D


    • Maatuskantuska

      moiks. ite oon hokannu semmosen pelin ettäh... kaikille 5 litraa kissajuicee ja sit se joka jaksaa juua sen kokonaa nii on winneriiii ;pp

    • -Paaaaarty-
    • Tuija03

      Yksi leikkijöistä toimii leikinjohtajana ja seisoo toisten edessä. Leikinjohtajalla on kädessään nenäliina. Kun hän pudottaa sen kädestään, leikkijöiden on alettava heti nauraa. Naurun on lakattava heti, kun nenäliina koskettaa lattiaan. Leikkijä, joka ei naura koko ajan nenäliinan pudotessa tai joka nauraa sen pudottua lattialle, putoaa pois leikistä. Viimeisenä mukana pysyvä saa toimia seuraavalla kerralla leikinjohtajana.

      Tämä kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole! Leikki saa aikaa totaalisia repeämisiä, kun leikkijät yrittää pidätellä naurua nenäliinan osuttua maahan. Suosittelen lämpimästi! Leikki ei ole oma keksimäni, vaan löysin sen http://www.aikuistenleikit.com osoitteesta!

    • Real vampire

      olin kerran sellasta, kamun juhlissa. Siinä oli laitettu mustaa ja punasta snöre karkkia solmulle ja se aluksmlaitettiin suushun ne kaks päätä ja ei saanu käyttää käsiä. Sitten piti yrittää saada se nopeiten syötyä. Mä votin ;) kanttii koittaa.

      • enmuista

        Eiks ne karkit oo snåre tai snøre? :D


      • Anonyymi
        enmuista kirjoitti:

        Eiks ne karkit oo snåre tai snøre? :D

        Snöre


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe