jousimies(n) & skorpioni (m)

Nimetön

Onko muilla kokemuksia et onko näillä kahdella merkillä yhtä hankalaa selvittää asioita? meillä niin että koko ajan sellainen pieni taistelu meneillään ku kumpikaan ei pysty antamaan periksi ja joustaminen puolin ja toisin vaikeaa?
ja riitatilanteissa skorpioni mies muuttúu todella kylmäksi ja tunteettomaksi ja jouskari nainen loukkaantuu herkästi ja yrittää selvittää asiat ku tunteet herkempiä..?

11

2092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      eikö rakkaus ole avioliitossa tärkeämpää kuin
      taivaalle tuijottaminen

    • samat horoskoopit

      Meillä se johti perheväkivaltaan ja 6 vuotta avioeron jälkeen en millään meinaa päästä skorppioonin "omistus"otteesta irti. Skorpiooni tuntuu olevan äärettömän mustasukkainen ja omistushaluinen parisuhteen päättymisen jälkeenkin.

      • jousimiesnainen81

        Minulla on elämässä ollut kaksi rakkautta; ensirakkaus joka kesti lapsuudesta aikusuuteen ja aviomies, jonka kanssa olin 4 vuotta. Molemmat skorpioneja. Sanoisin, että todella huono yhdistelmä - skorpioni on tulinen kuin mikä - mustasukkainen - kaunis - kiinnostava - älykäs - mysteerinen. Vaikka rakkaus kestää, oli suhdetta mahdotonta jatkaa. Seksi sujuu - intohimo.


    • Schütze

      Tuttua.. olen ollut 14 v naimisissa skorpionimiehen kanssa, ja mitä kirjoitit, on aivan kuin meillä. Toisaalta, jos jaksaa joka päivä käväistä myrskyn silmässä, eipä ole kahta samanlaista päivää, ja onhan niillä skorppareilla puolensa.. ;)

    • juu u

      ihan sama juttu.olen itkenyt monesti skopu ystäväni takia.
      pikku riitaa on koko ajan.ei toimi.emme silti osaa
      lopettaakaan.kamalaa.

    • viiskymppinennuorimuori

      heippa vaan!Itse olen jousimiesnainen ja en tule hetkeäkään toimeen skorpioonien kanssa,heillä on piikki pystyssä heti!Voisi melkein sanoa että ovat itseään niin täynnä,että pahaa tekee kuunnella ja katsella.Vältän heidän seuraansa.Yleensä tiedustelen jo jutustelun alkumetreillä horoskooppimerkkiä,säästyy aikaa heh!Tunnen sekä mies-ja naisskorppareita ja en tule toimeen heidän kanssa.Olin kihloissa jousimiehen kanssa,hyvä merkki,myös vesimiehet sopii jousimiehille,leijona menettelee ehkä liian omapäinen luonne meille,ravut kavereina jees,härät on ihan ok,oinas liian masentavaa seuraa liian pessimistisiä jousimiehelle,neitsyet liian konservatiivisia ja hitaita jouskarin kyytiin.Tämä kaik itse koettua.Vesimies ykkönen,leijonat seksyjä,härässä luonnetta,jousimiesten kesken kovasti riittää säpinää elämässä.Onkohan sekava vastaus,no olen raukka kaksinkertainen jousimies!Ja sinkkukin viel=)

      • ....................

        Oli suhde skorppariin (itse jousimies) eikä toiminut, jatkuvasti napit vastakkain!


      • T__

        itselläni on kaksi oinas kaveria ja ovat muuta kuin masentavaa seuraa :) itse en kyllä ole niinkään tyypillinen jousimies.


      • Perhonen
        T__ kirjoitti:

        itselläni on kaksi oinas kaveria ja ovat muuta kuin masentavaa seuraa :) itse en kyllä ole niinkään tyypillinen jousimies.

        Itselläni kyllä ihan eri näkemys kuin edellä. Meillä ajatukset meni tosi hyvin yksiin ja oltiin sielun kumppanit...Kaikki oli enemmän kun intohimoista...On varmasti myös paljon kiinni arvoista, perhetaustoista yms. Oma isäni on skorpioni, ni ehkä tulen sit vain toimeen erityisesti skorpionien kans..mene ja tiedä?


    • jmn

      juu,nää tähtimerkit ei toimi!ei ainakaan omassa edesmenneessä suhteessani.just kuten sanoit, meilläkin meni tappelut niin että toinen loukkasi sanoilla ja minä mökötin....skorpparimies osas olla tosi v.mäinen.

      • nainen J

        joo, tää on tosi huono yhdistelmä. skorppari miehen kanssa saa vähän väliä kinata ja tapella. kokemusta 6v. kahden skorpparin kanssa. se ei vaan pitemmän päälle tuu toimimaan. jousimiesnainen tarvitsee menevämmän ja seurallisemman miehen ettei kyllästy suhteessa. näin on =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe