Agnes paljon parempi

Rokkarimimmi

Kyllä Agnes on huomattavasti parempi rokkari kuin Hanna. Agneksella on asennetta ja äänessä särmää. Hannan ääni on pientä onnetonta vinkunaa Agneksen ääneen verrattuna.
Veikkaan, että Hannan tähti kuivuu pian suomalaisen rock-musiikin taivaalta.
Agnes on ROCK !

13

1037

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niiin...

      Mielipiteensä kullakin. Agneksen ääni on mielestäni kyllä ihan hyvä, muhun se ei vaan iske niin kuin Hannan. Agneksen persoonallisuuskaan ei iske muhun niinkään, mutta se olen vain minä. Veikkaukset kannattais yleensä pitää omana tietonansa, koskaan ei tiedä miten loppujen lopuksi käy. itse uskon että molemmat pärjäävät ihan kiitettävästi, molemmilla on suht hyvät kannattajajoukot.

    • dääm

      Mun mielest Agnesii ja Hannaa ei oikeen vois verrata ko ne kuitenki tekee vähän erilaist musiikkia.Agnes kalssista rockia,Hanna pop/rockia.Kuin vaa.En tajuu miks tääl pitää ain moittii Hannaa,saakohan ihmiset kenties kiksejä siitä?!

    • Anjes

      Mutta Agnesin enkun lausuminen särähtää korvaan, toisin kuin Hannan.
      "Ai tööt wii weeeer löveeers" Harmi, kun ei tuo suomenkaan lausuminen taida hänellä ihan puhdasta olla. Muuten olisi hyvä ja karismaattinen naisrokkari.

      • Miss Kita

        Olen samaa mieltä - Agnesia ja Hannaa ei voi verrata. Sen verran erilainen tyyli.
        Mielipiteeni on se, että Hanna on parempi. Äänessä ei ole vikaa.
        Jos jommasta kummasta pitäisi joku vika löytää, niin Agnesin huono lausumistaito on aika ärsyttävä, Hannan äänessä ei sen sijaan mielestäni mitään vikaa ole.
        Mutta molemmalla on mielestäni ihan pirun hyvää musiikkia!
        Muita Idols-tyyppejä en hirveästi fanitakaan.


    • Heavymetal_

      Agnes laulaa puhtaammin ja sillä on parempi ääni, mutta Hanna Pakarinen on ihmisenä ja persoonana mukavampi ja hmmm... enemmän rock. Agnes on rasittavan imelä lässyttäjä ja vähän epäilyttää se katolilaisuuden hehkuttaminenkin joka paikassa.

      • joo....

        voi olla joidenkin mielestä mahtava laulaja tai what ever mutta persoonasta en pidä. Teennäinen itkupilli.
        Hanna rokkaa kaiken maailman agnesit suohon! Hanna on rokkarina uskottava jota en voi Agnesista sanoa.


    • mielipide tämäkin :)

      se on ihan samalainen määkijä kun Hannakin, eikä osaa edes suomee puhuu kunnolla. Menköö sinne mistä on tullutkin ja opettelis pukeutumaan YÖK YÖK

    • harry-fani

      kyl mun mielest hanna ja agnes on ihan samanvertasia rokkareita.. ei voi sanoo et agnes on parempi ku hanna.. ihan samanvertasia.
      silti toi on mun mielipide.. kaikilla on omat:)

    • Astronautti

      Samaa mieltä. Agnes on paras!

    • lauloi aknes

      en mä tajuu kuka viittii kuunnella sen vajaata suome tai enklanti, lisäks se on karseen näkönen petolintu. Hanna on lahjakas, upea suomalainen naissolisti joka tekee vielä pitkän uran musiikin parissa.

    • JosefineX

      Agnes on hyvä laulaja ja Agnekselle tehty musiikki on ihan huippua. Kun taas Hannalle on saatu aikaiseks vain sellasta musaa, joka on musta vastenmielistä kuunneltavaa. Ainoatakaan sen kappaletta ei tee mieli kuulla uudelleen. Se oli musta tosi sääli, koska Hanna muuten on niin loistava laulaja.

      • epäreilulta

        Milelestäni, jos vain musiikillisesti katsotaan (laulutaito, ääni yms.) Hanna ja Agnes ovat aika saman veroisia. Mutta jos henkilön persoonallisuutta ja olemusta katsotaan, niin pidän enemmän Hannasta. Hanna on vaan jotenkin "uskottavampi" ja enemmän rock, en osaa sanoa mistä se tarkalleen ottaen johtuu :) Hän on jotenkin hyvin AITO persoona, kun taas Agnes tuntuu kokoajan yrittävän vaan MIELLYTTÄÄ ... Tuntuu että hän yrittää väkisin vetää jotain roolia, että suomalaiset pitäisivät hänestä. Itseäni ei haittaa hänen puolalaistautansa, mikäli asenne olisi kunnossa, eikä tuota jatkuvaa mielistelytarvetta... Siis tottakai faneja pitää huomioida ja arvostaa, enkä puhukaan siitä, vaan tuosta roolin näyttelemisestä, kun ei pysty rehellisesti olemaan oma itsensä, vaan kokoajan YRITTÄÄ jotain.

        Hannan puolesta minua ärsyttää se, että häntä yritetään väkisin ohjailla ja työntää johonkin muottiin levy-yhtiön taholta. Ihan suretti nähdä hänet Idolsvoiton jälkeen tangoprinsessaksi naamioituna erinäisissä lehdissä. Ja se musiikki ekalla levyllä... mielestäni Hannasta paistoi läpi, että hän ei sellaista musiikkia halunnut tehdä, ja sen varmaan kaikki ymmärsivät, mutta kun levy-yhtiö pakotti. Onneksi Hanna kesti tuon ajan menettämättä uskottavuuttaan, koska hän on sen verran vahva persoona ja itseluottamusta löytyy. Missään vaiheessa hän ei kuullostanut naurettavalta vaan veti ne biisit niin hyvin kuin pystyy. Onneksi Hanna on viimeaikoina saanut vaikuttaa enemmän musiikkiinsa, joka onkin menossa jatkuvasti enemmän hänen itsensä näköiseen suuntaan!

        Huomatkaa, että Agnesilla kävi säkä levyn kanssa: hän sai paljon paremmat kappaleet ekalle levylleen kuin Hanna. Kuvitelkaa jos Agnes olisi joutunut tekemään samanalaisen levyn, kuin Hannan eka levy? Mutta näin kävi ja se tasoittaa eroa tällä hetkellä... Tiedä sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


    • kotiapteekkari

      Jos siul se naamas ällöst kukahtaa ja punahtaa,se onki agne.Mutt eihä se laulaa sekään sentää osaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe