Seksiä pitäisi opettaa

Nuorena "koulun" ...

Minulle kävi tuuri kauan sitten pikkupoikana, kun eräs kokenut täti maalla oli huomannut hormoonieni alkavan hyrrätä. Hän tiesi, miten saada ensin minut kiinnostumaan itsestään. Hän ei edes ollut kovin kaunis eikä laiha, siinä n. 40 vuotias rouva ja tiesi minun juuri silloin tarvitsevan seksikokemusta. Myöhemmin hän kertoi itse kiihoittuneensa minun runkkauksestani, jota en ollut osannut peittää, olinhan sotkenut lakanat spermalla ja siksi hän oli osannut kyttäillä yöllä tekemisiäni. Kerran, kun olin yöllä saanut stondiksen, hän yllätti minut ja tuli vähissä vaatteissa huoneeseen, jossa olin. Siinä sitten haukoin henkeä, joka muutenkin oli kiihkosta kiivas, hän ehdotti, että voisi auttaa. Hänellä oli kortsu valmiina, jonka hän taitavasti laittoi pippeliini, sen ekakerran hän antoi minun tehdä koko homman omin päin ja olikin kait se ehkä tökerö suoritus, mutta näköjään tiesin suurinpiirtein, mihin sitä pippeliä käytetään. Silloin menetin poikuuteni. Se eka kerta ei kyllä unohdu, eikä se kesä, jonka maalla sain silloin viettää. Olin silloin silloin vasta 13 vuotias, enkä silti kadu, vaikka olisihan siitä skandaali syntynyt, jos asia olisi vuotanut. Hän sitten otti minut "yksityisoppilaaksi" ja koulutti minulle täydellisen valmiuden antaa kaikkensa seksikumppanille. Silloin opin myös sen että seksi on joskus luottamuksellinen kahden välinen "kauppa". Hän "opetti" minua sen kesän, kun olin maalla ja en ehkä ikinä olisi muuten näitä asioita oppinut kunnolla. Se kesä ei unohdu ja sitä taivaallisuutta muistelee ja vertaa aina mielessään, niin osaa sitten ottaa toisenkin huomioon. Maalla käydessäni nain hänen kanssaan liki kymmenen vuoden aikana ja joskus myös hänen täällä kaupungissa käydessäänkin, siitä tuli meille sellainen kestoseksisuhde. Nyt olen itse viisikymppinen.

4

3946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieltä

      olen. Oon "jo" 26 v. nainen mutta ollut vaan yhden miehen kanssa ja siitäkin on jo reilusti aikaa. Vaikka kyse onkin täysin luonnollisesta asiasta, pelkään et en osaa tehdä mitään oikein, joten on kokemukset jääneet vähiin. Eli tuollain opetus olisi ollut paikallaan.

    • Hyväksi käytetty poika

      Samalaisia kokemuksia, mutta arvaappa miten olisi käyny jos asialla olisi olla namusetä eli mies puolinen.

      olisi menny lapsen hyväksi käytön piikkiin, mutta ei mitään kun naapurin täti kosketteli pippeliäni hieroessaan itseään, vaikka siitä kerroinkin koulun rehtorille. se on vaan niin normaalia naisilta.

      • Sama kirjoittaja

        Miksi sitten kerroit rehtorille? Itse kyllä ymmärsin viimeistään siinä vaiheessa, kun tämä täti koki aivan samaa viettiä, kuin minä, joka olin juuri runkkaamassa, vaikka en siitä itse siinä vaiheessa tiennytkään näistä asioista paljoa. Niin kuin kerroin, niin täti kyllä antoi minun päättää, mitä pitää tehdä ja ilmeisesti kait tiesin , mikä oli silloin minun mieleeni, siis päästä eka kertaa naimaan ihan oikeasti. Ei siitä ainakaan minulle traumoja ole jäänyt, vaan sen kesän opetus meni kerta heitolla kaaliini. Se eka nainti ja sen jälkeiset pysyvät kuumimpina muistoina mielessäni ja olen myös oppinut pitämään sen mielessä, että jos saa, niin täytyy myös antaa , siis 100% suoritus naiselle, joka ajattelee parastasi. Olen myös harjoittanut munan rakennusta, joka on osoittautunut naisten mieleen. Varmaan tämän tätinkin halut heräsivät, kun pippelini ei silloin 13 vuotiaana ollut ihan pienimpiä, jonka hän oli saunassa jo aikaisemmin huomannut. Nykyisin olen saanut kasvatettua sitä yli puolet paksummaksi ja monta senttiä pidemmäksi, kuin se oli alun perin, vaikka aloinkin sen munanpodauksen vasta siinä nelikymppisenä. Lisäksi podaus tuo kestävyyttä ja on lisää annettavaa naisille. Suosittelen muuten munanrakennusta kaikille miehille, tässä muuten linkki aikaisemmin jo kirjoittamaani juttuun:
        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=1500000000000018&posting=22000000018238645


    • Anonyymi

      Minun kymmene vuotta vanhempi sisko opetti mina vähän olni äidin tähdenlento sai vanhempana. Olin 14 vuottakun aloin vaklaamaan naisia. Naapuri oli maininnut siskolle olisko se Hannu. Kaskiviikkona yleensä seurasin sitä saunoi yksin jakulki sisällä usein alasti. Viimmeksi kun vaklasin hieroi tissejä aivan ikkunan edessä ja kokeili värkkiään. Meni kotiin vauhdilla olin jo omassa huoneessa kun sisko tuli laittoi oven lukkoon, kertoi että jos jään kiinni maine menee vuosiksi kysi miksi teen näin sanoin haluttaa vaan nähdä naista. Eräänä iltana oltiin kahdestaan olin ulkona sisko tiesi sen seisoi ikkunan edessä avasi sievästi paitaa hieroi nännwjä laski housut käytti sormeaan ja imaisi siitä. Tulin sisään, sisko tuli ja lukitsi oven avasi saunatakin hyväili itseään sanoi runkaa nouse runkkasin hiljaa kalua sisko tuli ja koski onko tämä parempaa sanoin on paljon kysyi olenko neitsyt nyökkäsin sisko laskeutu ja otti kalun suuhun sanoin tältä tuntuu lämmin suu kestin jonkin aikaa ja laukesin tuntui että ei tule loppua sisko nieli kaiken, nousi ja otti viereen kuiskas opetan sinua niin tytöt kilpailee sinusta kun ne kertoo kavereilleen kaiken.
      Sisko sanoi olet kiinnostunut rinnoista koske ja ime olin kalu kovana sisko pyysi housut pois imin päällä rintoja yritin heti työnsi alas koske sinne ja suutele maistui vähän väkevältä nuoli kohta innoissaan sisko kiemurteli sinä opit äkkiä ja sanoi jatka tunsin ensikerran kunnainen saa se tuntui hyvältä jatkoin sisko pyysi nouse ja ohjasi sisään lämmin liukas pillu oli kuin suli ja tuntui että syvemmälle sisko huokaili saat tätä jos jätät nuo hommat pois pani lopussa rajusti sisko nosti jalat ja sanoi tule laukesin ja laukesin sisko otti viereen kuiskas nukutaan. Heräsin sisko imi sievästi nauroi sulla seiso ja nousi päälle taas ihana tunne sisko sanoi täytät minut ja neinui laski rinnat lähelle, nauti nauti nyt vapaasti. Sinkon lantio vapisi kivasti kuiskas saanko sinusta liikaa ja pidän sinut kertoi ei ole kostunut näin olikummankin karvat ihan märät pidin siskon lantiosta kiinni kun tuli kun katsoin sen halua laukesin, sisko tuli viereen sanoi ihana olo kuiskas ajattele tämä oli vasta ensimmäinen yö.
      Ollaan jälestä hulluteltu vaikka miten ja aina omasta halusta, vaklaus jäi heti kun ntiesin mitä se on ei tarvi haaveilla. KIITOS SISKO pohjois pohjanmaalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe