Leijonat

pelkäävät

läheisyyttä? En tarkoita helliä sanoja tai fyysistä kosketusta, vaan lähinnä sitä että joku näkisi sen valoisan kuningattaren tai kuninkaan kuoren läpi ja huomaisi, että siellä sisällä on haavoittuva olento.

Itse myönnän olevani tällainen. En ole tätä aikaisemmin oivaltanut ennen kuin elämääni astui mies, joka on hyvin syvällinen ja kiinnostunut oikeasti minusta (siis kaikesta mitäa ajattelen yms. ei vain siitä mitä osaan tai mitä minulla on) Tämä on ollut ihan älyttömän vaikeata itselleni: väistelen, minua hermostuttaa ja kiukuttelen hänelle. Eikä tämä kiukku ole suunnattu häneen vaan lähinnä siihen, että en ole tottunut tähän. Ja koskaan en ole kuitenkaan ollut näin rakastunut.

Paljon tähän vaikuttaa elämänkokemukseni: pinnalliset suhteet vanhempiin, aikaisemmat pettymykset parisuhteessa jne. Mutta olen yllättynyt, kuinka pelottavaa tuo aito läheisyys on, vaikka sitä todella tarvitsen. En tiedä, oletteko te muut leijonat huomanneet samaa?

4

1447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luper.

      Sama täällä. Itse en pysty puhumaan tunteista saatikka näyttämään niitä. Minulle itselle ei ole tärkeää mitä toinen omistaa tai osaa, mutta kuvittelen aina, että sille toiselle se on tärkeää. Siksi yritän päteä kaikessa, sillä se on ainoa väline, millä saan arvostusta. Myöskin ostan kaikkea turhaa vain siksi, että sen kuvittelen, että toinen on kiinnostunut minusta niiden takia. Vakka tiedän, että olen väärässä siinä, että useimmille nämä asiat eivät ole tärkeitä, niin silti jatkan.

      • Lion Lady

        Olen varmaan sitten poikkeus joka vahvistaa säännön. Saattaa myös olla että ikä tuo viisautta eikä ole tarvetta päteä saati sitten pitää tunteitaan piilossa. Avoimuus herättää myös positiivisia tunteita muissa. Sitten tärkeimmissä suhteissa on todella tärkeää että uskaltaa laittaa itsensä likoon ja hyväksyä että voi tunnustaa olevansa välillä heikko.
        On mahdollista opetella näyttämään/tunnustamaan omia heikkouksiaan. Jos on hyvä itsetunto ei tarvitse hävetä olla heikko tai tunnustaa virheitä. Samoin voi opetella puhumaan tunteista hyvinkin syvällisesti. "Ongelman" tunnistaminen on jo askel oikeaan suuntaan. Siitä vain eteenpäin.


    • leijonaneiti84

      Tuntui melkein kun olisin itse kirjoittanut tuon ketjun aloituksen. olen havainnut itsessäni samaa. Naisten kanssa minulla ei ole ongelmia näyttää tunteitani tai puhua niistä mutta kun vastakkaisen sukupuolen edustaja osoittaa minua kohtaan kiinnostusta on minun vaikea päästää tätä lähelle todellista sisintä minua. Seurustelusuhteissäni olen tehnyt juuri samaa väistellyt poikkaystäväni kysymyksiä heti kun hän on pääsemässä liian lähelle.

    • Nimetön

      Pitää kohdaltani paikkansa myös. On helppo katsoa hiukan korkeammalta ja vastata tunteisiinkin, kun henkinen etäisyys on tarpeeksi mittava ja oma reviiri tarkoin vartioitu. Mutta tämän reviirin sisäpuolelle osaavat tunkeutua vain ne, jotka ovat todella syvästi kiinnostuneita ja kärsivällisyys riittää ytimeen pääsemiseen. Kyllä leijona silloin muuttuukin avuttomaksi.. Katse kääntyy alas ja olo vaivaantuu.. Tuntuu, että itsetunto murtuu täysin, kun pitää avata kaikki kuvitellusti umpeutuneet haavat. On helppo kieltää herkkyys ja haavoittuvuus, kun ne ovat vain oma pikku salaisuus.. Mutta kun leijona todella rakastuu, on suojamuurien murruttava ja kumppani voi todella yllättyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe