asensin kokonaan uudestaan xp:n, ja nyt näyttää siltä, että se korjasi mahdolliset virheet. Samalla tulin luoneeksi uuden käyttäjätilin, jolla silläkin on admin-oikeus. Voinko poistaa sen näin jälkikäteen mitenkään?
kiitos xp
apua!!!!
1206
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Voit poistaa, mene ensin resurssien hallintaan ja poista se uuden käytäjän kaikki kansiot sitten vasta poistat sen uudenkäyttäjä kuvakkeen.