Olihan tapaus taas..

The Rat

Ajelin tässä kotiin (tai no, toiseen toimipisteeseen) päin ja kohdassa jossa sattuu olemaan neljä kaistaa oli oikealta toisella kaistalla mersu seisomassa. Valot päällä ihan. Siinä se jökötti jonon vierellä.

Ja kukaan ei tehnyt tilaa.

Enkä tehnyt minäkään kun tuo alkoi päälle tulemaan. Kaksi kertaa nytkäytti autoaan ja kaksi kertaa tallasi jarrulle. Kun pääsin vierelle asti tuo osoitteli päätänsä ja huusi jotain. En tiedä mitä kun oli kaksi suljettua ikkunaa välissä... Varmaan kommunikoi omaa tilannettaan jotenkin. Naama punotti kyllä pahasti, joten saattoi olla muutakin vikaa kuin perusviirausta nupin puolella.

Osoitin hänelle ystävällisesti auton etukulmaa, mutta ei ymmärtänyt. Ajoin sitten vähän ohi ja vilautin vilkulla, mutta sekään ei auttanut.

Mikä ihmisiä vaivaa? Kiire on niin kova että jonoa pitää yrittää ohittaa vetävää kaistaa pitkin, mutta ei niin kova että laittaisi vilkun päälle saadakseen tilaa? Vai onko oikeasti niin että joistan mersuista vilkut puuttuvat täysin?

Samapa tuo. Milliäkään ei tule tilaa vilkuttomille kusipäille. Siinähän odottavat. :)

10

1070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nankang

      Hieman ohi aiheen, mutta nimenomaan vetäviä kaistoja kuuluu ajaa! Ja kaistan päättyessä vetoketjuperiaate. Suomalaiset luovat turhia ruuhkia kun kaikki pakkautuvat jonottamaan samalle kaistalle. Pelätään ettei vaan mennä kenenkään eteen. Kai se jonottaminen on meillä verissä.

      • nankang

        kuin että moottoritiellä kaistaa vaihdetaan kilometri ennen tietyötä. Siinä on sitten tyhjä kaista. Pelkäävätkö ihmiset ettei heitä päästetä tai että he vaikuttavat kusipäiltä? Järjettömämpää on kyllä se että kilometri ennen tietyötä ruvetaan tunkemaan viereiseen kaistaan!


      • hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
        nankang kirjoitti:

        kuin että moottoritiellä kaistaa vaihdetaan kilometri ennen tietyötä. Siinä on sitten tyhjä kaista. Pelkäävätkö ihmiset ettei heitä päästetä tai että he vaikuttavat kusipäiltä? Järjettömämpää on kyllä se että kilometri ennen tietyötä ruvetaan tunkemaan viereiseen kaistaan!

        Otetaan esimerkkinä itäväylän alku...
        Siis kun tullaan pasilasta päin.

        Lopussa oikeanpuoleinen kaista on tarkoitettu sörnäisiin meneville, mutta eräät kusipäät vetävät sen tarkoituksella loppuun jonon ohi oikealta ja tukkivat lopunkin liikenteen änkeämällä lopussa itäväylän kaistalle...


      • The Rat

        Kun kaksi kaistaa on menossa samaan suuntaan, ajetaan niitä kunnes ne päättyvät ja sitten siirrytään joustavasti muiden joukkoon.

        Tuossa paikassa seistiin kaistalla joka haarautui aivan väärään suuntaan ja ilman vilkkua. Vastaavasti, esimerkiksi bussikaistan käyttäminen ohituksiin ei ole joustavuutta, se on kusipäisyyttä. :)


    • sitä on.

      En anna vilkuttomille tilaa minäkään.
      Vilkulla taas tilaa saa lähes aina.

      • minä.

        mää oon yleensä täällä tampereella tottunut meneen sillä metodilla, että mahdollisimman kalliin auton väliin mennään ja jos ei tuu tilaa, niin kolahtaa.

        harvoin kukaan ehdointahdoin haluaa kolhuja niin aika usein tilaa tulee. nyrkinhiristelyille, keskisormille, torvensoitolle ja valojen vilkuttelulle olen nykyään täysin immuuni jos ei ole hälytysajoneuvo.

        Ja ei, en anna tilaa myöskään niille, jotka ei vilkuta.


    • Yleensä ei tarvitse vilkutella. Rampilta tullessa muut tietävät muutenkin, mitä olen tekemässä.

      Jos kolisee, niin onaphan kahden vuoden laajennettu lunastusehto. Ei tarvi nykyauton paljoakaan kolahtaa, kun sisus menee uusiksi tyynyjen lauetessa ja se johtaa käytännössä aina lunastukseen.

      Kaikenlaisten tuikkujen autuaaksitekevään voimaan luotetaan liikaa. Käyttäkää päätänne tai pysykää pois alta.


      Master Eq

      • The Rat

        Niin no... Jos alla on niin huono yksilö että siitä haluaa päästä eroon niin kai se ilman vilkkua onnistuu helpommin kuin vilkkua käyttämällä. Voi joku vielä huomata ja ehtiä väistää...

        Sinulle kyllä suosittelisin että myisit sen vaikka keltaisessa pörssissä pois ja ostaisit ihan kunnollisen tilalle. Omavastuu ja nousevat vakuutusmaksut eivät nekään meinaan ihan kivoja ole.


      • toiveesi toteutuu.

        Ehkäpä joskus rytisee oikein kunnolla jonku rekan kanssa, koska ei ymmärrä mennä altasi pois. Siinähän sitten muijasikin saa sinut lunastukseen ja entistä ehomman ja virheettömän yksilön tilalle.
        Toivottavasti toiveesi toteutuu jo aivan lähiaikoina.


      • tulija

        on väistämisvelvollinen, poliisi voi jopa sakottaa siitä, että joku vaihtaa kaistaa ja antaa tilaa rampilta tulijalle. Tästä oli juttua tv:ssä tai jossain lähiaikoina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      356
      4277
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      281
      2422
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1713
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1504
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1443
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1275
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      57
      1180
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1094
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1040
    Aihe