"Ilmastonmuutos"-hysteria perustuu valheille

............

Tuskin on päästy kommunisminpelosta, kun maailmaa aletaan pueta uuden abstraktin pelon alle.

Syyllisiä on asiaa tuntemattomat toimittajat ja poliitkot. Toimittajat haluavat isoja otsikoita, poliitikot ajavat omia päämääriään.

Todellisuus on se, että maapallo on liian suuri, jotta sen tulevaisuutta voidaan muuttaa tai järkyttää millään tavalla. Luonto itse korjaa kaiken, mitä siihen laitetaan.

Itse tiedemiesten tutkimustulokset yksittäisissä kysymyksissä ovat varmasti totta, mutta ne perustuvat aina nykyhetkeen, ei koskaan tulevaisuuteen. Tulevaisuus jätetään ennustajaeukoille ja asiantuntemattomille toimittajille, joille maksetaan isoista otsikoista ja lisääntyvästä lehdenmyynnistä.

Esimerkiksi Antarktis tai Gröönlanti eivät koskaan tule sulamaan. Se on mahdotonta monesta syystä. Antarktiksella on aina pilkkopimeää meidän kesän ajan. Tuolloin ei edes aurinko paista, mutta lumikentät kumuloituvat ja siten vähentävät maapallon vettä muualta (ja pikemminkin laskevat kuin nostavat meren pintaa).

Maapallolla ei ole keskimääräistä lämpötilaa (muutoin kuin laskennallisesti) vaan joka paikassa on aina eri lämpötila, aina jossakin on 30 astetta pakkasta ja jossakin 30 astetta hellettä. Lämpötila vaihtelee alueittain ja päivittäin. Itse olen kokenut yhden päivän aikana melkein 20 asteen lämmönlaskun. Mihin lasketaan sen päin "keskilämpötila", kun koko ajan se muuttuu?

On täysin samantekevää, mikä on lämpötila nyt paikassa X, kun huomenna se on eri, eilen se oli eri, ja paikassa Y on puolestaan eri lämpötilat.

Jos keskimääräinen laskennallinen lämpötila nousee 1 asteen (joka sekin olisi valtava muutos), mitä vaikutusta on sillä, onko tammikuussa -12 vai -13? Tai onko kesäkuussa 18 vai 19? Ei mitään.

Lämpötilan vaikutuksia on monia, niin monia, ettei mikään tietokoneohjelma voi laskea niin monesta muuttujasta uskottavaa ennustetta. Ja jos voi, sekin on pelkkä ennuste.

Jos lämpötila nousee, se merkitsee TIETEELLISESTI muun muassa, että

- haihtuminen vesistöistä lisääntyy. Se tarkoittaa, että meristä poistuu vettä (merten pinta laskee, ei nouse). Vesi haihtuu ilmaan, josta se sataa lopulta mantereille, kun kostea ilma tiivistyy sateeksi noustessaan mantereen korkeammille paikoilla, jossa on viileämpää kuin merenpinnan tasolla. Tällöin sataa enemmän mantereilla, mikä puolestaan laskee lämpötiloja, ei nosta.

- kasvit kasvavat ja yhteyttävät enemmän. Ei tunneta kasveja, jotka kuolisivat lämmön takia, mutta tunnetaan tuhansia kasveja, jotka kuolevat kylmän takia. Kun lämpötila nousee, yhä uudet kasvilajit säilyvät talven yli, yhteyttäminen lisääntyy, kasvien ja puiden määrä kasvaa. Se puolestaan vähentää hiilidioksiidin määrää ja kasvihuoneilmiö ei pääse toteutumaan.

Merten pinta ei tule koskaan nousemaan, muutamaa milliä tai senttiä enempää, jos sitäkään.

Kannattaa ottaa karttapallo ja kääntää esille Tyyni valtameri. Siinä näkymässä ei näy mitään muuta kuin merta, merta ja vielä kerran merta, pikkuisia saaria lukuun ottamatta.

Mistä ihmeestä löytyisi vettä nostamaan Tyynen valtameren pintaa? Ei mistään!

Esimerkiksi Antarktiksen keskilämpötilat liikkuvat jossakin -20 ja -50 välillä. Yksikään lumihiutale ei sula, jos lämpötila on pakkasen puolella. Päinvastoin, silloin kaikki satavat lumihiutaleet jäävät Antarktikselle ja kumuloivat jäätiköitä.

Jos keskimääräinen lämpötila nousisi 5 astetta, joka on jo aivan massiivinen muutos, silti keskilämpötilat olisivat kokoluokkaa -15 ja -45 välillä. MIKÄÄN ei edelleenkään sula pakkasessa.

Entäs jäävuoret. Sanonta kuuluu "jäävuoren huippu". Jäävuoret ovat valtavia jäämassoja, jotka irtauvat esim. Antarktiksesta, pitääkseen maapallon vesimassat tasapainossa.

Jäässä on kuitenkin vähemmän vettä kuin vedessä, tilavuutta kohti. Sen huomaa helposti, kun laittaa jääkuutioita lasiin: kun ne ovat sulaneet, vettä on pienempi määrä kuin mitä jääkuutioita.

Siksi massiivinen jäävuori syrjäyttää enemmän sulaa merivettä kuin mitä se itse pitää sisällään vettä. Kun jäävuori aikanaan sulaa seilattuaan lämpimille vesille, se pikemminkin laskee meren pintaa kuin nostaa, koska "jäävuoren huippu" on vain pieni osa koko jäämassaa, ja yhteensä siinä on hieman vähemmän vettä kuin siinä tilavuudessa, jonka se syrjäyttää.

Sitä paitsi, kun puhutaan meriveden lämpenemisestä, jäävuorethan toimivat kuin jääpalat lasissa - viilentävät pieneltä osin merivettä siirtyessään Antarktikselta avomerelle.

Tiedemiehiltäkin kuuluu puppua, tai ainakin toimittajilta.

Väitetään, että Pohjoisnavalla jääpeite sulaa, jopa talvella! Ei se voi sulaa, jos siellä on kauheat pakkaset ja pilkkopimeää! Miksi tuollaista väitetään?

Jos kesäkaudella aurinko porottaa ja sulattaa jäitä, miksi sitten väitetään, että sama tapahtuisi talvella, kun pohjoisnavalla on 6 kk umpitalvi, eikä aurinkoa näy ollenkaan?

KOSKAAN ei Grönlanti sula kokonaan, eikä Antarktis.

Pienet lämpötilojen nousut paikallisesti lisäävät kasvien hiilidioksidin sitomista, eli ne kääntävät kasvihuoneilmiön takapakkia taaksepäin.

Pienet lämpötilojen nousut lisäävät veden haihtumista, sateita ja siten ilman viilenemistä.

Maapallolla ei ole yhtä ilmastoa vaan koko ajan kaikenlaisia ilmastoja, talvi, kesä, kostea ja kuiva, tuulet tuulevat kaikista suunnista, lämpötilat vaihtelevat päivän aikana jopa toistakymmentä astetta.

Kasvit ja puut kasvavat koko ajan isommiksi, missään ei näy todisteita elämän loppumisesta, kasvien joukkokuolemista tai muusta vastaavasta.

Kaupunkien mikroilmastoa lämmittävät kuumissa maissa ilmastointilaitteet, jotka puhaltavat koko ajan kuumaa ilmaa ulos. Suurkaupunkien musta asfaltti imee auringon lämpöä. Nämä miljoonien ihmisten kokemat arkipäivän asiat ovat kuitenkin paikallisia, eikä niillä ole mitään tekemistä globaalin "ilmastonmuutoksen" kanssa.

Mitään ilmastonmuutosta ei ole eikä tule. On vain globaali media, joka tietää heti kaikesta, mitä tapahtuu missä päin maailmaa tahansa. Myrskyjä ja kuivuutta on ollut aina ja tulee aina olemaan. Mitään ilmastonmuutosta ei tule.

Miljoonat kaupunkien asukkaat huomaavat, että heidän kotikaupunkinsa on saastuneempi ja kuumempi kuin ennen, mutta se on paikallista.

Talvella tulee aina olemaan kylmä ja ahistavaa, lumet sulavat aina keväällä ja satavat maahan taas syksyllä. Mikään ei muutu, kaikki pysyy ennallaan.

Ainoa, mikä muuttuu, on ilmastonmuutoksesta sekaisin menneet hysteerikot, jotka tulevat muodostamaan uuden "natsi"-armeijan, joka kiusaa tavallisia ihmisiä, absurdeilla syytöksillään ja vaatimuksillaan.

Normaali viisas ihminen ei tee mitään muutoksia elämään, lukuun ottamatta normaaleja hiilidioksiidipäästöjä ja muita saastepäästöjä vähentäviä ratkaisuja, joita teollisuus tekee nykyään joka tapauksessa. Arkipäivän digitalisoituminen, aurinko- ja tuulienergia, ydinvoima, hybridiautot jne tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen jatkuu ja sen tulee jatkua, mutta mitään ilmastonmuutosta ei tule tapahtumaan.

25

1019

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koko ajan..

      Unohdit kaikki ne muutokset, jotka ihmiset näkee tapahtuvan ympärillään. Itämeressä on paljon levää. Talvet ovat lumettomia ja lämpimiä. Nytkin on pensas minun ikkunani alla täysin vihreä lehdissään, vaikka se on normaalisti lehdetön talven aikana.
      On havaittu myös napajäätiköiden pienentyneen valokuvissa. Tuntureilla ikuisen lumen raja siirtyy pohjoisemmaksi.
      Nytkin on täällä 10 astetta lämmintä. Marraskuussa pitäisi olla talven lämpötiloja, siis pakkasen puolella.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Vuodenaika

      • joka suuntaan

        Itämeressä ei kohta muuta olekkaan kuin levää ja paskaa. Koko merihän on jo melkein kuollut mutta ei ilmastonmuutoksen vaan saastekuormituksen vuoksi.

        Mitkä talvet ovat lumettomia ja lämpimiä?
        Itse en muista 48 vuoteen ainoatakaan lumetonta talvea. Osa on ollut leutoja ja osa kovilla pakkasilla höystettyjä.

        Reilu viikko sitten kehuttiin säätiedotuksessa miten ilmat ovat paljon keskiarvoa kylmemmät mutta siitä et maininnut mitään, miksi? Eikö se todistanut muutoksen puolesta :))

        Vihreän pensaan vuoksiko meidän pitäisi ryhtyä uskomaan pysyvään/kiihtyvään muutokseen?
        Eiköhän odotella ensin vaikka ensi vuoteen jolloin voit kertoa onko pensas silloinkin vihreä vaiko lehtensä pudottanut :))


      • päivästä

        Jos on tänään 10 astetta niin so what. Viimeiset 3 viikkoa on ollut paljon kylmempää kuin keskimäärin.

        Viime maaliskuu oli koko Suomessa kylmin mitä monilla paikkakunnilla on koskaan mitattu !!! Kasvihuoneko siis???

        On alle 10 vuotta siitä kun Lapissa tehtiin Suomen kaikkien aikojen pakkasennätyksiä elikkä rikottiin ns. Pienen Jääkauden aikana 1860-luvulla tehdyt edelliset ennätykset.

        Suomen lämpöennätys on jo vuodelta 1915, jolloin ihmisen vaikuts oli täysin mitätön.

        Nykyään vaan jokaisesta tulvasta, helteestä ja pakkasesta ja myrskystä nostetaan hirmuinen haloo ja puhutaan täysin selvänä asiana miten tämäkin taas todistaa, että "ilmastonmuutos on jo alkanut".

        Eräs mies muisteli joskus miten hänen ollessan sotaväessä Santahaminassa joskus 20-ja 30-lukujen taitteessa siellä oli täysin lumeton koko talvi. Sanoi, että ei noustu suksille koko talvena kun ei tullut yhtään lunta.

        Että on sitä ollut lämmintä ennenkin. Silloin vain oli vähemmän huomion- ja rahankipeitä tiedemiehiä ja toimittajia ja tiedotusvälineitä. Ihan jokaista myrskyä ja vastaavaa ei toitotettu päiväkausia ympäri koko ihmiskunnan.


      • johtuu

        sata prosenttisesti Pietarin paskoista eikä mistään ilmaston muutoksesta.

        Tietysti myös Puola ja vastaavat ovat syyllisiä omalta osaltaan, miksei piskuinen Suomikin vähän.

        Kyllä mikä tahansa jorpakko paskaantuu kun sinne laskee kymmenien miljoonien ihmisten ja valtaisan suuren maatalouden jätevedet. Ja osa vieläpä täysin puhdistamattomina.

        Se vasta ihme olisi jos ei levää ja hapettomia vyöhykkeitä Itämeressä olisi.


      • ..............

        On äärimmäistä egosentristä ajattelua, että kun MINÄ olen tässä ja nyt, ja nyt on lämmintä ja minun kotipaikallani on nyt 10 niin kyllä varmana on ilmastonmuutos.

        Ei se niin mene.

        "Ilmastonmuutos" sellaisena kuin se esitetään, on globaali ilmiö, ei sellainen, että just nyt sattuu meitin takapihalla olemaan pikkasen lämpimämpää.

        Yksi kuoppa, johon "tiedemiehet" tai heitä väärin siteeraavat toimittajat kaatuvat, on vertailu "sadan vuoden taakse".

        Millä perusteella vuonna 1906 tehdyt lämpötilamittaukset "maapallon keskilämpötilasta" ovat vertailukelpoisia?

        Millaisia tilastoja on tuolta ajalta Antarktikselta, Kongosta, Amazonilta, Tiibetistä ja Koreasta?

        Jos meille vakuutetaan, että maapallon lämpötila on noussut sadassa vuodessa 0,6 astetta, kuinka tarkkaa vuonna 1906 mitattiin lämpötiloja - 0,1 asteen tarkkudellako?

        Give me a break!

        Millä perusteella väitetään, että jos maapallon "keskilämpötila" on noussut "sadassa vuodessa 0,6 astetta", niin mihin perustuu väite, että se nousisi "seuraavan sadan vuoden kuluttua viisi astetta"?

        Miten menneisyys voi olla tulevaisuuden todiste? Eihän kukaan voi _tietää_ tulevaisuutta. Sitä voidaan ennustaa, jossitella ja arvuutella, mutta ei voi tietää.

        Enkä minäkään muista yhtäkään lumetonta tai lämmintä talvea, koskaan. Sen sijaan muista, että joka hiivatin talvi on hirveän kylmä ja yleensä kesälläkin.


      • joskus_
        .............. kirjoitti:

        On äärimmäistä egosentristä ajattelua, että kun MINÄ olen tässä ja nyt, ja nyt on lämmintä ja minun kotipaikallani on nyt 10 niin kyllä varmana on ilmastonmuutos.

        Ei se niin mene.

        "Ilmastonmuutos" sellaisena kuin se esitetään, on globaali ilmiö, ei sellainen, että just nyt sattuu meitin takapihalla olemaan pikkasen lämpimämpää.

        Yksi kuoppa, johon "tiedemiehet" tai heitä väärin siteeraavat toimittajat kaatuvat, on vertailu "sadan vuoden taakse".

        Millä perusteella vuonna 1906 tehdyt lämpötilamittaukset "maapallon keskilämpötilasta" ovat vertailukelpoisia?

        Millaisia tilastoja on tuolta ajalta Antarktikselta, Kongosta, Amazonilta, Tiibetistä ja Koreasta?

        Jos meille vakuutetaan, että maapallon lämpötila on noussut sadassa vuodessa 0,6 astetta, kuinka tarkkaa vuonna 1906 mitattiin lämpötiloja - 0,1 asteen tarkkudellako?

        Give me a break!

        Millä perusteella väitetään, että jos maapallon "keskilämpötila" on noussut "sadassa vuodessa 0,6 astetta", niin mihin perustuu väite, että se nousisi "seuraavan sadan vuoden kuluttua viisi astetta"?

        Miten menneisyys voi olla tulevaisuuden todiste? Eihän kukaan voi _tietää_ tulevaisuutta. Sitä voidaan ennustaa, jossitella ja arvuutella, mutta ei voi tietää.

        Enkä minäkään muista yhtäkään lumetonta tai lämmintä talvea, koskaan. Sen sijaan muista, että joka hiivatin talvi on hirveän kylmä ja yleensä kesälläkin.

        70-luvun puolivälissä oli talvella niin lämmintä, että pelattiin ulkona tennistä, mutta 80-luvun puolivälissä niin pirun kylmää, ettei edes pystynyt hiihtämään. mutta mitä pitempi tarkasteluväli, sitä pienemmät erot (riippuen tietysti siitä millaiseen taulukkoon tilastotieteilijä käyrän vetää).

        voin varmuudella väittää, että ilmasto tulee muuttumaan lämpimämmäksi - viimeistään kesällä...


      • linkki kuviin

        >On havaittu myös napajäätiköiden pienentyneen valokuvissa<

        Ainoa jäätiköiden vähenemistä "todistavan" kuvan olen nähnyt Hesarissa. Se oli lapsellisen helppo todeta kuvamanipuloiduksi. Kuvan ottajaksi oli merkattu Greenpeace.


      • Palpatine

        Nyt on helmikuu ja pakkasta jotain -25. Ikkunan alla olevan pensaan lehdet ovat jänikset pistäneet poskeensa henkensä pitimiksi. Maa on lumivaipassa

        Kaikki heikosti talonsa eristäneet naapurit polttavat takkojaan aamusta lähtien.


    • Mahtavaa

      Kiitos! kivaa tietoa annoit, näyttää tosiaan että media on suurin sotaväline maailmassa. Medialla kansoja hallitaan, eikä armejalla.

      • Anonyymi

        Media on poliittisen valehtelun jatke.


    • lämpiää

      Eilen kerrottiin telkussa miten P.Jäämeri on lämpimämpi kuin koskaan. Nyt on veden lämpö 8 astetta kun se yleensä taähän aikaan on 7 ast.

      Tuli mieleen muutama kysymys:
      - onko tämä kasvihuoneilmiöö vai luonnollista
      - miten pitkältä ajalta on kattavia mittauksia olemassa
      - mikä merkitys on yhdellä asteella?
      - on uutinen kun on asteen lämmpimämpää mutta olisiko uutinen jos olisikin asteen keskimääräistä kylmempää?

      Kuka näihin osais vastata?

      • os..

        >>Nyt on veden lämpö 8 astetta kun se yleensä taähän aikaan on 7 ast.

        Pohjoinen jäämeri on suuri meri ja 8 asteessa sulaa jää. Kyllä se merkitsee napajäätikön sulamista. Muista jo lapsena oppineeni, että maapallon keskilämpötilan vaihtelu pysyy normaalisti 0.5 asteen sisällä. 1 asteen nousu on siis paljon.


    • vääristelyille

      perustunee ilmaston muutosväitteet. En nyt usko, että aivan suorille valheille mutta vääriin tulkintoihin ja tietoiseen hysteriaan ja myyvien otsikoitten lietsontaan.

      Tuskin mittaustuloksia siis suorastaan valehdellaan mutta niitä joko ei ymmärretä tai kaikki halutaan tulkita tietyllä, ennalta määrätyllä tavalla.

    • juttusi

      ja hyviä poittejakin. Mutta myös kummia väittämiä. Esim grönlanti ei sula koskaan, hah. Grönlannin mantereen historiassa se on ollut varmaankin enemmän ilman jäätä kuin jäässä. Glasiaalipleistoseeni on kovin lyhyt jakso maapallon historiassa. Ilmastoko ei muutu, hah. Sehän muuttu koko ajan ja on tehnyt sitä koko ilmakehän olemassaoloajan ja kauemminkin. Muutos on ainoa pysyvä kuvio. Ihmislajin touhut ovat kovin pientä siinä leikissä.

    • tästä!

      Pitkästä aikaa joku puhuu täälläkin ASIAA! On käsittämätöntä, että koko maailman poliitikot ovat kohujournalismin sätkynukkeina. Tänä päivänä olisi monelle poliitikolle poliittinen itsemurha, mikäli väittäisi kasvihuoneilmiön olevan puppua. Itse asiassa: monet poliitikot ovatkin niin tyhmiä, että oikeasti uskovat siihen...

    • sarna

      Aika vähänpä tiedät! Maapallon keskilämpötila lasketaan todella monen mittauspisteen jokapäiväisten tulosten perusteella. Jos keskiarvo muuttuu asteilla, silloin yksittäisten pisteiden lämpötilojen on täytynyt nousta paljon. Ja keskilämpötilan nousu todella kertoo ilmaston lämpenemisestä.

      Lämpenemisellä on merkitystä erityisesti esim. jäätikköjen reunoilla, joiden keskilämpötila on ollut aikaisemmin juuri ja juuri miinuksen puolella. Jos edes asteen verran tuolla tapahtuu lämpenemistä, alueen jää alkaa sulaa...

      Ja kyllä, napajäätkin voivat sulaa, jos esim. ilma tai vesi kuljettaa seudulle tarpeeksi lämpöenergiaa. Eli jos ilmasto lämpenee!

      Emme me maapallon tulevaisuutta voikaan muuttaa, mutta ihmisille saattaa tulla hiukan hankaluuksia ilmastonmuutoksen tuomana.

    • Anonyymi

      Joku nosti 16 vuotta vanhan virheitä vilisevän aloituksen esille. Aloitus vuodelta 2006, nyt on vuosi 2022. Kun aloituksen virheelliset väitteet on vuoden 2006 jälkeen käsitelty ja korjattu aika monessa palstan keskustelussa niin tähän niitä ei tietenkään kannata lähteä uudelleen korjaamaan.

      Kukaan aiemmista keskustelijoista ei enää ole mukana lukemassa saamiaan vastauksia.

      • Anonyymi

        Ja tässä 16 vuodessa ei ole tapahtunut mitään, joten mitään ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta ei ole olemassa. Ihminen ei ole koskaan vaikuttanut ilmastoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tässä 16 vuodessa ei ole tapahtunut mitään, joten mitään ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta ei ole olemassa. Ihminen ei ole koskaan vaikuttanut ilmastoon.

        Aloittaja on näköjään jo 2005 vuonna osannut vetää aivan samoja johtopäätöksiä kuin minä olen vetänyt viimeisen 5-7 vuoden aikana, kun huolestuin sen kauhean ilmastopropagandan vaikutuksiata lasten ja nuorten mielenterveyteen.

        Heti kuitenkin tietämätön torvi alarmisti kyseenalaisti aloittajan. Alarmistithan ei ymmärrä fysiikkaa edes sen vertaan, että meillä ei voisi olla lainkaan lämmintä ilmaa, jos ilmastotieteen oppi kasvihuoneilmiöstä pitäisi paikkansa.

        Jos se pitäisi paikkansa happi, typpi ja argon olisivat avaruuden lämpötilassa elikkä noin miinus 272 astetta celsiusta. Maapallon ilmakehässä olisi ainoastaan niitä ns. kasvihuonekaasuja eikä mitään muuta.

        Ei olisi ihmistä eikä eläimiä olemassa maan päällä, koska mehän tarvitsemme kaasumaista lämmintä happea ja typpeä. Kaasumaista typpeäkin tarvitaan, koska jos olisi paljon happea, kaikki palaisi poroksi. Ilmakehässä täytyy olla typpeä eniten.

        Nykyihmisillä on kummallinen pakkomielle, että kaikki tutkijat ovat oikeassa. Niin ei tässä maailmassa kuitenkaan ole koskaan ollut. Tutkijatkin osaa tehdä virheitä ja vetää vääriä johtopäätöksiä. Sen olen joutunut pitkähkön elämäni aikana usein toteamaan, kun vanhan tiedon tilalle on tullut uutta parempaa tietoa.

        Kyllä nyt jokaisen nykyihmisen pitäisi tietää mitä on yhteyttäminen, vai laiminlyödäänkö sen opettaminen kouluissa. Mitä enemmä on hiilidioksidia, sitä enemmän tapahtuu yhteyttämistä.

        On ollut paljon puhetta, että lähdekritiikin pitäisi toimia. Nykyään se näyttää toimivan useimmilla erittäin huonosti, kun jakeluun totuutena on mennyt niinkin mahdoton ajatus että napa-alueiden jäätiköt voisivat sulaa. Todellisuudessa se on täysin mahdotonta.

        Nykyään täytyy lähdekritiikin toimia tieteenkin suhteen, koska toimittajat jotka siitä uutisoi ovat pihalla kuin lumiukko. Niin on kyllä myös poliitikot ja IPCC. Keskiajalla ja 2000 vuotta sitten oli jopa lämpimämpää kuin nyt. Siitä on kyllä tieteelliset todisteet.

        Kuinka moni alarmistipelle tietää, että ilmakehän kaasut voivat myös jäätyä kun vaan nonn tarpeeksi kylmää.

        Ihminen tuottaa ja käyttään joka päivä jossakin nestemäisiä kaauja. Siitä tosioasiasta voi päätellä, että 1800 luvulla keksitty ilmastotieteen teoria kasvihuonekaasuista on täydellisesti pielessä.

        Mikään sen teorian perusteista ei ole totta. Lukekaan ne Wikipediasta. Meillehän uutisoidaan vain harhakuvaa hiilidioksidista ja metaanista. Ilmastotieteen näkemystä hapesta ja typestä ei koskaan uutisoida.

        Minä olen sen ilmastotieteen valheellisen kuvitelman hapesta ja typestä tiennyt jo yli 50 vuotta, ja ensimmäiset todisteet sitä vastaan sain yli 40 vuotta sitten hoitoalan houlutuksessa. Laboratorioissahan käytetään nestemäistä typpeä.


    • Anonyymi

      Ilmastomuutos on uskonto. Kaikki toisinajattelijat ovat kerettiläisiä.
      Jos et ole ilmastouskovainen et pääse hierarkkian yläpäähän.

      • Anonyymi

        Ei ilmastonmuutos ole mikään uskonto vaan tosiasia.
        Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on uskonto eli huuhaata ja silkkaa satua.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihmisiä pelotellaan. Ja Hallitaan Pelolla!

      Suomessa on pelon ilmapiiri!

      • Anonyymi

        Pelottiko niin paljon, että piti nostaa vanha ketju framille?
        Minua ei pelota, enkä koe, että minua pelolla hallittaisiin. Jos sinua oikein ahdistaa, niin terveyskeskuksesta varmaan ohjataan mentaalipuolen spesialistin puheille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe