Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Romanttinen tarina. Lukekaa.

maija..

Tässä on tarina naisten hakkaamisesta, rakkaudesta ja hyvyyden voitosta.

kertokaa mielipiteenne tarinasta.


*Rakkauden voitto*

Olipa kerran julma mies, nimeltä Stefan. Hän oli 20-vuotias linnanherra. Hän oli karkottanut koko sukunsa pois maakunnasta. Hän oli hyvin kaunis mies kasvoiltaan. Vartaloltaan hän oli melko naisellinen. Hänellä oli hennot kädet, jotka eivät olleet tehneet ikinä työtä. Hänen takapuolensa oli kohtuullisen iso ja hänen reitensä olivat hyvin paksut. Lihakset niissä olivat silti syvällä ihran alla. Hänen vatsansa oli erittäin löysä ja iso. Se pullotti yleensä täynnä viiniä, olutta ja leivoksia, mitä hän söi usein. Hän ei ollut koskaan tehnyt vatsalihasliikkeitä. Paksu ihrakerros oli hänen vatsansa seudulla. Hänellä ei vielä kasvanut partaa.

Niin kuin kaikki aikansa aatelismiehet, Stefankin peitti jalkansa vain sukkahousuilla. Ne olivat hänellä vaaleanharmaat. Hänen reisiensä paksuus korostui niissä. Ylävartalonsa hän peitti mustalla pitkähihaisella puuvillapaidalla, joka oli venyvää kangasta. se antoi hyvin myötä hänen pullottavalle mahalleen, vaikka hänen muu ylävartalonsa oli paljon hoikempaa aluetta.

Stefan ei juuri koskaan poistunut linnastaan. Häntä palvelivat heikot ja nuoret naiset, joita hän vähän väliä hakkasi, joskus jopa tappoi. Neidot olivat tulleet työhön, mutta eivät olleet tienneet mitään kohtalostaan. Kukaan nainen ei pysynyt vuotta enempää elossa hänen palveluksessaan. Hän piti naisia kahlehdittuna, etteivät nämä pystyneet puolustautumaan.

Aivan kaikki naiset eivät kumminkaan joutuneet kokemaan kurjuutta Stefanin linnassa. Stefanilla oli kaksi naista vartiossa kahden miehen kanssa. Hänellä oli myös apuri, Saara, joka oli hyvä taistelemaan. Tätä naista hän ei uskaltanut lyödä, mutta hän piti tätä apunaan kaikessa julmassa toiminnassaan. Yleensä hän hakkasi naisia mahaan. Silloin Saara piteli neitoparkaa kiinni takaapäin.

Eräänä aamuna. Stefan heräsi ja vaihtoi pyjamansa mustaan paitaansa ja harmaisiin sukkahousuihinsa. Hän istuutui sängylle ja hieroi pehmeitä reisiään. Hänen serkkunsa, Isabella, oli tuomassa hänelle aamiaista, niin kuin joka aamu. Tyttö odotti taas peloissaan, mitä tulisi tapahtumaan. Tämä avasi oven ja astui Stefanin makuuhuoneeseen. Serkukset tuijottivat hetken toisiaan. Isabelle laittoi tarjottimen Stefanin viereen. Sitten hän kyyristyi ja suuteli serkkunsa pullottavaa ja löysää mahaa. Sitten hän nousi ja odotti käskyä nöyränä. Stefan söi tuhdin ja rasvaisen aamiaisensa ja joi melkein kaksi litraa olutta. Isabella valmisti ainoastaan hänen ruokansa, koska muut tytöt olisivat saattaneet myrkyttää hänet.

Syötyään, Stefan pyysi Isabellaa istumaan viereensä. Tyttö istuutui aivan hänen viereensä, että tämän reisi painui hänen reiteensä. Isabellan reidet olivat ohuemmat ja kiinteämmät, kuin hänen. Tytön vatsa oli yli puolet pienempi hänen omaansa. Isabella laittoi kätensä Stefanin pehmeälle reidelle. Hänen mielestään tämä oli kaunis poika ja rakastettava serkku, vaikka tämä löi häntä usein. Tämä asettui makuulle ja hän alkoi hieroa tämän pulleaa ja löllyvää mahaa. Hetken päästä Stefanille riitti ja hän iski nyrkkinsä useasti kauniin serkkunsa vatsaan. Tämä oli erittäin yleistä. Isabella toivoi, että joskus joku tulisi pelastamaan hänet ja hakkaisi hänen serkkunsa.

16-vuotias Charles oli saanut kirjeen Stefanilta. Nuori linnanherra pyysi häntä palvelukseen linnaansa. Hän lupasi hyvän palkan. Kirjeessä hän pyysi Charlesia vierailemaan luonaan, jolloin he voisivat sopia. Charles oli innoissaan. Hänen ei enää tarvitsisi tehdä raskaita maatöitä. Hänellä oli maatöissä tulleen hyvät lihakset. Hän oli myös erittäin ketterä.

Samana aamulla Charles lähti linnaan. Saara, punapäinen neito otti hänet vastaan. He menivät linnan pääsaliin. Siellä Stefan odotti jo heitä. Hän oli Charlesia päätä pidempi. Hän pyysi Charlesin istua pöydän ääreen. Saara polvistui Stefanin eteen ja suuteli tätä alavatsaan. Se oli tapa ilmoittaa poistumisestaan. Sitten Stefan istui pöydälle aivan Charlesin eteen. Hänen pulskat reitensä levisivät pöydällä. - Suostutko tekemään minulle töitä? Hän kysyi.
- Tottakai suostun ylhäisyys. Charles vastasi. Yhtäkkiä hän näki kauniin nuoren naisen, Isabellan, joka toi hänelle avaimen. - Sillä saat linnan oven auki. Stefan sanoi. Charles ihaili tytön kauneutta, vaikka tällä oli yllään vain harmaa mekko. Tällä oli kauniit vaaleat hiukset ja säihkyvän siniset silmät. Isabellalla jaloissa olivat kahleet. Tämä ei pystynyt kävelemään kunnolla. Tämä hymyili hänelle, mutta vilkuili samalla pelokkaasti Stefania. Stefan otti tyttöä hiuksista ja löi tätä nyrkillä vatsaan. Tämä kyyristyi tuskissaan. Charlesin teki mieli lyödä Stefania samalla mitalla takaisin, mutta hän hillitsi itsensä. Mene ulos töihin. Saata samalla Charles ulos, Stefan sanoi heikolle tytölle.

Isabella lähti saattamaan Charlesia. - Onko hän lyönyt sinua paljonkin? Hän kysyi tytöltä.
- Kyllä. Hän lyö minua aika usein vatsaan, kun palvelen häntä. Olen vankina täällä. Hän on kumminkin rakas serkkuni. Tyttö sanoi surullisen oloisena. - Kuka voi lyödä noin kaunista tyttöä? Olet vanki? Hänhän on hirviö. Charles sanoi. - Hän on tappanut jo kymmenen naista minun aikanani. Olen ollut täällä jo kolme vuotta. Olen jo 16. Isabella sanoi. Charlesista tyttö oli niin viehättävä, että hän suuteli tätä. Tyttö vastasi hänen suudelmaansa toisella suudelmalla. - Mene nyt, ettei Stefan näe. Nimeni on muuten Isabella.. Hän sanoi. - Tulen pelastamaan sinut serkultasi. Charles sanoi. Hän lähti menemään. Huomenna hänen oli määrä tulla linnan palvelukseen.

Valitettavasti Stefan oli nähnyt Isabellan ja Charlesin kiihkeän kohtauksen. hän käski Saaran hakea tytön heti luokseen. Saara toi tämän pian hänen eteensä. Tyttö vapisi pelosta. - Sinä olet uskoutunut minulle ja äsken suutelit sen pojan kanssa! Sinä olet minun serkkuni. Minä sanon ketä sinä tapailet. Stefan sanoi vihaisena. Isabella yritti änkyttää jotain peloissaan. – Nyt suljen sinut yläkertaan, missä sinut mukiloidaan! Sen sinun pikku-prinssisi minä hakkaan kuoliaaksi. Saara laittoi tytölle kahleet käsiin ja vei tämän pois. Isabella pelkäsi kovasti serkkuaan. Tämä oli kumminkin hänen ainut perheensä. Hän rakasti tätä, vaikka joskus halusikin lyödä tätä takaisin.

Charles oleskeli omassa pienessä majassaan. Hän ei saanut millään Isabellaa mielestään. Hän ei halunnut että kaunis tyttöparka joutuisi kokemaan Stefanin raukkamaisia lyöntejä. Yhtäkkiä eräs nainen tuli hänen ovestaan sisään. - Hei... Olen Maria, Isabellan ystävä. Tulin ilmoittamaan, että hän voi kuolla jo tänään, ellet tee jotain. Stefan näki teidät, kun suutelitte. Nainen sanoi. Charles järkyttyi. Hän otti pienen puukkonsa ja paimensauvansa mukaan. Maria oli tajunnut heidän rakkautensa tärkeyden ja oli valmis uhraamaan henkensä sen vuoksi. Charles lähti hänen mukaansa. Hänen oli pakko pelastaa Isabella. Hänen teki myös mieli vapauttaa muutkin naiset. Hän ihmetteli, miksi Maria oli uskaltanut karata linnasta.

Isabella oli kahlehdittu ylimpään huoneeseen linnassa. Hän tiesi, että Stefan tulisi tekemään hänelle jotain kamalaa. Pian tämä tulikin. Miehellä oli pitkä veitsi kädessään. Tämä istuutui tuolille, joka oli aivan Isabellan kädessä. Tyttö yritti parantaa asemaansa, kun hän alkoi hieroa Stefanin pulskia ja pehmeitä sukkahousujen peittämiä reisiä. Hän siirsi kätensä tämän pullottavalle ja löysän pehmeälle mahalle ja hyväili ja suuteli sitä. – Mehän olemme serkkuja… Anna anteeksi tuo mitä tein. Hän sanoi. Hän tunsi myös hieman sisarmaista rakkautta serkkuaan kohtaan. Hän olisi silti halunnut hyväillä ennemmin Charlesia, joka oli paljon miehekkäämpi ja lihaksikkaampi, vaikka olikin Stefania pienempi ja nuorempi. Stefan löi häntä kasvoille. Heti tämän jälkeen Stefan otti häntä kurkusta kiinni ja löi häntä kahdesti vatsaan. Hänen puolustusvaistonsa pakotti hänet iskemään nyrkkinsä Stefanin isoon mahaan. Tämä kyyristyi tuskissaan. Tämä oli ensimmäinen kerta miehen elämässä, kun häntä lyötiin. Stefan piteli vatsaansa ja katsoi Isabellaa murhaavasti. Hän löi tätä voimakkaasti kasvoille ja vatsaan. Tyttö sai vielä usean iskun mahaansa ennen kuin Stefan lopetti. Sitten nuori mies antoi hänen kaatua lattialle. –Kohta minä puukotan sinut kuoliaaksi, mutta ensin minun on mentävä syömään tuhti ateriani. Stefan sanoi.

Stefan tuli ruokasaliin. Häntä odotti valmiiksi katettu pöytä. Hän söi paljon lihapataa ja joi paljon viiniä. Kahlehditut tytöt toivat hänelle herkullisia leivoksia. Kun hän oli syönyt vatsansa erittäin täyteen hän meni vaihtamaan pukuaan. Hän kutsui paikalle ilmaantuneen Marian mukaansa auttamaan pukeutumisessa. He menivät käytävää pitkin pukuhuoneeseen.

Samalla Charles tuli ikkunasta. Hän päätti mennä aivan muina miehinä. Hän halusi nähdä heti rakkaansa. Stefan oli päättänyt ettei hän vaihdakaan pukuaan. Hänestä musta paita ja vaaleanharmaat sukkahousut kelpasivatkin. Maria Yritti ehdotella hänelle erivärisiä sukkahousuja. Hän yritti voittaa aikaa. Hän ehdotti mustaa silkkipaitaa ja valkoisia sukkahousuja, koska oli sunnuntai. Stefan löi häntä kasvoille. - Kyllä minä itsekin osaan vaatteeni valita. Kohta sunnuntai on sitä paitsi loppunut. On jo ilta! Hän sanoi. Maria ehdotti hänelle vielä nahkavyötä. Sen hän suostui laittamaan. Maria laittoi vyön Stefanin paksun vyötärön ympäri. Yhtäkkiä käytävältä kuului räsähdys. Charles oli pudottanut vahingossa maljakon. Stefan hermostui ja meinasi lähteä. Marian oli pakko toimia. Hän veti vyön päästä niin lujaa, että se kiristyi erittäin paljon miehen mahan ympärillä. Hän laittoi vyön kiinni ja lähti pakoon. Stefan ähisi tuskaisesti. Vyö oli uponnut syvälle hänen mahaansa. Saara tuli paikalle ja vapautti hänet vyön puristuksista. Hän oli raivona. - Mennäänpäs pistämään henki pois Mariasta. Hän sanoi.

Ollessaan ruokasalissa juomassa viiniä Stefan päätti hakata 14-vuotiasta palvelusneitoaan. Saara piti tästä takaapäin kiinni, kun hän hakkasi tätä vatsaan. Stefanin nyrkit osuivat tytön laihaan ja kiinteään vatsaan. Ovi potkaistiin auki. Oven takana oli Charles ja Maria. Charles otti paimensauvansa ja iski sen voimalla Stefanin mahaan. Tämä kyyristyi tuskaisena pidellen isoa mahaansa. Charles nosti Stefanin hartioista ja löi tätä nyrkillään mahaan. Tämä yritti lyödä takaisin. Stefanin nyrkki ei tehnyt mitään Charlesin lihaksikkaalle ja litteälle vatsalle. Charles löi jälleen häntä mahaan. Hänen suolensa olivat aivan sekaisin ja hänen sisälmyksissään jylläsi. – Minusta on raukkamaista hakata naisia vatsaan. Sinulla on niin iso ja läski maha, että sitä pitäisi lyödä. Nyt saat ansiosi mukaan senkin läskiperse! Charles sanoi. Hän tarttui Stefania takaapäin käsistä. Hän pyysi nuorta tyttöä kostamaan äskeisen. Tyttö ei ensin meinannut suostua, koska hän oli tottunut kunnioittamaan Stefania, mutta suostuttelun jälkeen hän halusi kostaa ja iski pienen nyrkkinsä syvälle isäntänsä mahaan. Tyttö osasi lyödä hyvin kovaa, koska työssä hänelle oli tullut voimia.

Stefan oli aivan pökertynyt iskuista, joita oli saanut mahaansa. Charles päästi hänet otteestaan ja hän mätkähti lattialle selälleen. Tyttö näytti pelkäävän isäntäänsä jälleen. Tämä loi häneen murhaavan katseen. Tyttö rohkaisi kumminkin itsensä ja tallasi Stefanin pullottavaa vatsaa. Hänen jalkansa upposi tämän ihramahaan. Stefan tunsi suoltensa lytistyvän. Hän haukkoi henkeään ja jäi pitelemään mahaansa. Hän oli raivoissaan, että nuori tyttö oli alistanut hänet näin. Hän nousi heikosti ja alkoi kuristaa tyttöä. Tyttö parkui. Charles tuli väliin ja iski jälleen nyrkkinsä Stefanin löllyvään isoon mahaan. –UHH! Hän parkaisi ja kyyristyi jälleen. Hän käski Saaran puolustaa häntä. Nainen antoi mojovan potkun Charlesin niskaan. Charles huomasi, että hänellä oli vaativampikin vastustaja. Hän ei pitänyt yhtään naisten hakkaamisesta, toisin kuin Stefan. Hän oli ollut aina ritarillinen. Maria kumminkin tarttui Saaraan ja alkoi tapella tämän kanssa. Stefan hoippui heikkouttaan ja yritti lyödä Charlesia kasvoihin. Tämä kyykistyi ja iski nyrkkinsä hänen mahaansa. Sitten tämä kamppasi hänet ja hän kaatui selälleen. Hän nousi heikosti ja ja piti heikkoa nyrkkiään pystyssä. Saara löi Marian tajuttomaksi ja kohdisti katseensa Charlesiin. Hän aikoi puskea tätä päällään. Charles kuitenkin väisti ja hänen päänsä osui Stefanin pehmeään mahaan. Stefan joutui taas kyyristymään tuskissaan. Kaikki iskut olivat osuneet hänen isoon ja löllyvään mahaansa. Hän oli itse aina hakannut neitojaan vatsaan. Nyt hän sai ansionsa mukaan. Hän suuttui uskotuimmalle naiselleen ja löi tätä vatsaan. Kiivaan luonteensa takia Saara löi häntä takaisin. Tämän isku oli paljon voimakkaampi, kuin isäntänsä. Nainen alkoi hakata häntä sarjassa mahaan. Stefan pyysi Saaralta anteeksi ja usutti tämän Charlesin kimppuun. Stefan itse meni mahaansa pidellen yläkertaan. Hänellä oli pakkomielle surmata Isabella, ennen kuin Charles pelastaisi tämän. Hän ei halunnut kenenkään omistamansa naisen rakastuvan keneenkään mieheen. Hän otti pitkän veitsensä pöydältä. Jokin kouraisi hänen mahassaan. Se oli saanut kovia iskuja. Hän nojasi vähän aikaa seinään ja piteli suurta mahaansa. Hetken tauon jälkeen hän jatkoi matkaansa ja meni sisälle tyrmään.

Tyrmässä kahlittu Isabella katsoi Stefania kauhuissaan. Tämä käveli hänen eteensä ja löi häntä kasvoille. –Charles tulee pelastamaan minut ja hän työntää tuon veitsesi isoon ihramahaasi! Hän sanoi hymyillen pelokkaasti. Stefan alkoi itsekin tulla pelokkaaksi. Hän hieroi pulskaa mahaansa. Hän tunsi vieläkin suolissaan Charlesin voimakkaat iskut. – Hän tuli jo. Hakkasin hänet melkein kuoliaaksi ja Saara teloitti hänet. Hän sanoi valehdellen. Epätoivo alkoi raastaa Isabellaa, vaikka hän ei millään uskonut naisellisen ja pehmeän Stefanin pärjäävän ketterälle ja voimakkaalle Charlesille. Hän alkoi nyyhkyttää. - Etkö muista lapsuuttamme, kun leikimme yhdessä? Minä rakastan sinua. Olet ainoa perheeni. Miksi sinusta on tullut tuollainen? Hän sanoi. Stefan ei tuntenut sääliä häntä kohtaan. Tämä löi häntä jälleen kasvoille. Mies hakkasi häntä jälleen hänen litteään ja pieneen vatsaansa. Stefan otti veitsen ja aikoi työntää sen Isabellan vatsaan. Tytön oli pakko taistella vastaan. Tämä huusi kovalla äänellä Charlesia avukseen ja kiljui.

Yhtäkkiä tyrmän ovi aukesi ja Charles astui sisään. Hän näki vihdoin rakkaan Isabellansa. Stefan ei tästä huolimatta luopunut yrityksestään surmata tyttö. Hän oli juuri iskemässä veitsen Isabellan kaulaan kun Charles tökkäsi sauvansa hänen mahaansa. Tämä piti keppiä hänen mahassaan ja painoi sillä hänet seinää vasten. Charles painoi keppiä yhä syvemmälle hänen isoon mahaansa. Hänen suolensa olivat aivan lytyssä. Sauva oli kuitenkin niin tylppä, ettei se puhkaissut hänen mahaansa. Charles painoi keppiä voimalla rusentaen Stefanin sisuksia tämän navan takana. Isabella oli aivan ihastuksissaan pelastuksestaan. Hän tuli suutelemaan Charlesia ja katsoi pilkallisesti tuskissaan olevaa Stefania. Hänen kahleensa ylsivät juuri rakkaaseensa. Viimein ritarillinen Charles veti sauvansa Stefanin mahasta ja antoi tämän kaatua lattialle.

Charles ja Isabella suutelivat kiihkeästi. Stefan katseli heitä järkyttyneenä ja heikkona lattialla. Maria tuli tyrmään ja katseli onnellisena nuorta lempeä. Stefan yritti pistää häntä veitsellään. Charles huomasi tämän ja otti veitsen pois tältä ja alkoi hakata nyrkkiään tämän mahaan. Pelastuneet naiset katsoivat tyytyväisinä kun hänen nyrkkinsä upposi Stefanin pullottavaan vatsaan. Kun Charles lopetti tämän vatsan murjomisen, hän työsi tämän tuolille istumaan. Samassa Saara tuli hänen taaksensa ja otti hänet kuristusotteeseen. Nainen oli vahva. Paljon vahvempi kuin herransa. Charles ei saanut henkeä. Maria otti Stefanin pudottaman veitsen ja iski sen Saaran selkään. Nainen hellitti otteensa ja Charles pelastui. –Kiitos. Hän sanoi.

Stefan oli noussut tuolilta ja hän alkoi kuristaa taas Isabellaa. Tämä yritti lyödä häntä mahaan mutta tämä oli kuristuksesta heikentynyt jo niin paljon että nyrkki vain hölskytti hänen pulskaa vatsaansa. Charles kumminkin huomasi tämän ja iski puukkonsa hänen alavatsaansa. Hän ähisi tuskaisesti. Tytöt kirkuivat kun näkivät verta. Charles otti Stefania käsivarresta kiinni ja työnsi puukon tämän alavatsaan kolmesti. Stefan tunsi kuinka hänen suolensa ja ihransa puhkesivat alavatsan sisällä. Tytöt kauhistelivat herransa puukotusta, vaikka tämä oli kohdellut heitä kamalasti. He haukkoivat henkeään järkytyksestä. Stefan vaikeroi tuskaisesti. Puukon terä oli vain peukalon pituinen. Se ei ollut saanut vielä häneen heti kuolettavaa haavaa. Hän perääntyi hoiperrellen tuolille ja istui siihen. Hänen paksut reitensä hölskähtivät. Hän piteli alavatsaansa tuskissaan.

Isabella alkoi suudella kiihkeästi urheata ritariaan, Charlesia. hän oli aina halunnut jonkun pelastavan hänet serkultaan. He tiesivät rakastavansa toisiaan hyvin paljon. He painautuivat toisiaan vasten ja suutelivat jälleen. He katsoivat toisiaan rakastuneina. Yhtäkkiä Stefan tönäsi heidät kumoon. Ja saman tien tämä alkoi hakata maahan kaadettua Isaballaa. Pian Stefan sai oman pitkän veitsensä mahaansa. Sen terä upposi hyvin syvälle. Pistohaava oli tullut hänen ylävatsaansa. Kaikki mitä hän oli syönyt ja juonut äskettäin alkoi pudota haavasta Isabellan rinnuksille. Se oli veren, viinin, maidon lihakeiton ja suklaan sekoitusta. Tyttö inhosi häntä ja potkaisi häntä mahaan niin että pääsi pois. Charles löi häntä uudestaan veitsellä keskelle mahaa. Tämä työnsi sen kahvaansa myöden hänen sisälmyksiinsä ja jätti sen törröttämään hänen mahaansa. Stefan kaatui jälleen maahan. Hänen loppunsa oli tulossa. Hänellä oli jo monta pistohaavaa mahassaan ja kaksi niistä oli todella syviä. Hän veti tuskaillen veitsen ulos sisälmyksistään ja jäi hengittämään raskaasti. Tytöt vapauttivat vihdoinkin Isabellen. Charles astui Stefanin vatsan päälle ja katsoi tätä vihaisesti. Isabella tuli hänen taaksensa. Hän katsoi kuolevaa ja voitettua Stefania peläten, inhoten ja hieman surrenkin. Stefan oli hänen serkkunsa. Tämä yritti yhtäkkiä taas hyökätä hänen kimppuunsa, mutta Charles pisti tätä kahdesti alavatsaan veitsellä. Stefan piteli veristä ja kaatui tuolille. Isabella otti veitsen rakkaaltaan ja meni työntämään sen Stefanin mahaan. Tämä ähkäisi tuskasta muttei enää reagoinut paljoakaan. Hän itki hieman koska tämä oli hänen lapsuudenystävänsä ja ainoa perheenjäsenensä. Hän myös iski nyrkkinsä muutaman kerran tämän pehmeään mahaan. Hän oli aina halunnut tehdä niin. Hän tiesi, että Stefan oli ansainnut tämän kaiken.

Charles ja Maria avasivat kaikkien tyttöjen kahleet. Heidän ei enää tarvinnut palvella ilkeää herraansa eikä pelätä tämän väkivaltaa. Isabella nyyhkytti Stefanin vieressä. Yhtäkkiä tämä tarrautui hänen kurkkuunsa. Hän parkaisi. Charles tuli ja pisti Stefania kolmesti vatsaan veitsellä. Nyt tämä kaatui lattialle selälleen ja veltostui. Isabella astui serkkunsa velton, löllyvän ja ison mahan päälle. Charles teki samoin. He olivat voittaneet ilkeän linnanherran ja surmanneet tämän. Viimein he pääsivät poistumaan tästä linnasta. He ajattelivat Stefanin vihdoin kuolleen ja jättivät veitsen tämän vatsaan.

Stefan nousi pystyyn ähisten pidellen löllyvää ja veristä vatsaansa. Hän tuli ulos tyrmästä. Hän otti kaapista pistoolinsa ja latasi sen. Hän tähtäsi sillä portaiden alapäässä olevaa Isabellaa. Tämä ja Charles säikähtivät. Saara käveli tuskissaan herransa eteen ja viilsi veitsellä tämän ison vatsan auki. Suolet ja ihrat ryöpsähtivät lattialle ja Stefan kaatui kuolleena rappusille ja kieri ne alas. Hänen ruumiinsa tuli kauhistuneen ja kiljuvan Isabellan jalkoihin. Hänen rasvaansa lensi Isabellan kasvoille. Hänen isoon vatsaansa oli mahtunut hyvin paljon suolta ja ihraa. Saara oli viimeinkin saanut tarpeeksi herrastaan. hän olikin jäänyt eloon veitsen pistosta. Isabella kiitti portaiden yläpäähän. Häntä kauhistutti serkkunsa eloton katse ja auki viilletty vatsa. Tämän rikkonaiset ja ulos pursunneet suolet haisivat ja häntä alkoi oksettaa. Charles otti häntä olkapäästä ja talutti hänet hellästi pois. He jättivät kuolleen Stefanin linnansa. Tämä paha mies oli yrittänyt estää heidän rakkautensa, mutta sai kokea, mitä siitä seuraa. Maria ja muut nuoret tytöt katselivat entisen herransa ruumista inhoten. Yksi heistä tallasi tämän mahaa. Jalka upposi suolien sekaan ja tyttö veti sen kiljuen ulos. Pian kaikki lähtivät linnasta, paitsi Saara, joka jäi suremaan isäntäänsä.

Kuningas oli mielissään Stefanin kuolemasta. Hän lahjoitti tämän linnan ja kaikki tämän maat Charlesille ja Isabellalle. He menivät heti tämän jälkeen naimisiin. Nuori pari muisti ikuisesti päivän, jolloin he löysivät toisensa ja surmasivat pahan Stefanin. Se piti heidän rakkautensa lujana loppuun asti.

11

4875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja toimistohommia

      Muuten hieno tarina mutta pikkusen häiritsi kun siinä aika paljon "hakattiin mahaan" ihmisiä. Varmaan sata kertaa.

      Onko "rakkauden voitto" sitten sitä että yhdeltä "ryöpsähtää suolet ja ihrat" vatsasta maahan.

      Jotenkin romanttisempana näen sen että mies tulee ja pelastaa vaikka vauhdista korskuvan ratsunsa selkään viehkon neidon
      kuin että porukkaa aletaan lahtaamaan texasin moottorisaha-murhaajan tyyliin.
      No makuasioista ei sovi kiistellä.

      • maija...

        Olen vähän hieman raaka ihminen.. Ainakin neito ja muut neidot pelastettiin.. taistelu venyi vähän. stefan sai ansionsa mukaan.. Häntä hakattiin siksi mahaan, koska hän teki niin naisille.


    • hämmentynyt

      Siis ootko kirjottanut tän tosissasi? Melko erikoinen tarina... Ihan hyvä toisaalta jos pystyt purkamaan omia angstejasi tämän kautta.

    • helpottiko?

      maija sun sisällä on hirveästi vihaa jotakin hallitsevaa ja isoa ihmistä kohtaan kun pystyt kirjoittamaan tuollaista. Analysoin sun jutun niin, et kun sä pystyt purkamaan sun vihan, niin sä pystyt oikeasti olemaan onnellinen ja rakastamaan ja olemaan rakastettu ja sä haluaisit suojella muita niiltä pahoilta asioilta. Pystyt ainakin mielikuvissasi lopulta voittamaan tuon pahan, vaikka se on vaikeaa.
      Tuo on hyvä alku, mutta jos et pura sun vihaa kunnolla, siitä tulee ongelma, ja et voi olla onnellinen. Mitähän sulle on tapahtunut? Jonkinlainen trauma tuossa on taustalla, joka vaatii ratkaisua vaikka kirjoittamalla.

      Tämä on vain tietysti minun mielipide.

    • maija...

      Jatkuu--

      RAKKAUDEN VOITTO 2

      Heti seuraavana päivänä Stefanin kuoleman jälkeen, tämän sisko saapui Charlesin ja Isabellan linnaan. Hänen nimensä oli Pauliina. Hän oli vasta 14-vuotias. Tyttö oli saanut tietää veljensä väkivaltaisesta kuolemasta. Vaikka hän ei ikinä viettänyt Stefanin kanssa paljoakaan aikaa, oli tämä hänelle hyvin rakas. Hän halusi nähdä veljensä ruumiin ja saattaa tämän haudan lepoon.

      Charlesin ja Isabellan häitä oltiin jo valmistelemassa hyvin ahkerasti. Yhtäkkiä nuoriparin linnan astui sisään nuori tyttö, Pauliina. Isabella tunsi tytön ja meni tervehtimään tätä. Sitten hän muisti myös, että tämä oli myös Stefanin sisko. Tyttö oli surullisen näköinen. Isabella halasi häntä ja pyysi hänet peremmälle. He menivät Charlesin luo. Nyt tyttöparka näki veljensä surmaajan.

      -Missä on veljeni ruumis? Pauliina kysyi. Isabella ja Charles katsoivat toisiaan vaikeina.
      -Tuskin haluat nähdä häntä nyt. Häntä ei ole vielä siistitty hautajaisiin. Isabella sanoi.
      -Olen minä ennenkin nähnyt kuolleita. Tyttö sanoi haikeasti. Isabella käski palvelusneidon viedä hänet linnan kryptaan.

      Kryptassa pauliina järkyttyi, kun näki kuolleen veljensä. Tämä makasi pöydällä keskellä synkkää huonetta. Tämän vatsasta pursusi suolia ja ihraa ja koko pullottava vatsan seutu oli aivan puhkottu. Joku oli jälkeenpäin työntänyt miekan tämän mahaan. Nyt miekka sojotti hänen veljensä isossa mahassa. Tällä oli vieläkin päällään musta paita ja vaaleanharmaat sukkahousut. Pauliina laittoi kätensä Stefanin pulskalle, kylmälle ja pehmeälle reidelle ja toisen kätensä tämän ison, puhkonaisen ja löysän mahan päälle. Sitten hän itki ja laitoi päänsä veljensä syliin. Vähän ajan kuluttua hän nousi ja siveli kuolleen Stefanin kiharia ja tummahkoja hiuksia. Hän ihaili tämän kasvojen kauneutta, joka oli hieman naisellistakin kaunetta, koska miehen silmäripset olivat melko tuuheat ja muutenkin tämän silmät olivat hyvin nätit. Tämä ei ollut kasvoiltaa pulska, vaikka keski- ja alavartaloltaan oli.

      Pauliina veti miekan ulos veljensä mahasta ja katseli sitä. Se oli Stefanin oma miekka. Hän epäili nuoriparin voitonriemuisena työntäneen sen hänen veljensä ruumiin mahaan. Tämä oli hänestä erittäin häpäisevää vainajaa kohtaan. Hän alkoi kyynelehtiä jälleen. Hän työnsi suruissaan miekan takaisin Stefanin mahaan ja lähti pois.

      Pauliina tuli takaisin yläkertaan ja katsoi Charlesia ja Isabellaa murhaavasti kosteilla surevilla silmillään. - Miksi teidän täytyi surmata hänet? Hän oli nuori ja kaunis mies. olette puhkaisseet hänen herkän ja pehmeän vatsansa, ettekä edes siistineet ruumista! Tyttö sanoi vihaisesti.
      - Hän yritti surmata Isabellan. Minun oli pakko työntää miekka hänen mahaansa. Hän piti kaikkia naisia täällä vankinaan ja hakkasi heitä. Minä en voi sietää sellaista. Minun oli tehtävä jotain. Charles sanoi ritarillisesti ja suorasti. Pauliina katsoi häntä järkyttyneenä. - Se on totta. Charles pelasti minut häneltä. Veljesi kuristi ja löi minua usein. Eilen hän aikoi jo tappaa minut. Kiitän onneani, että Charles pelasti minut. Hän löi useasti veljeäsi mahaan, mutta tämä vain aina uudestaan yritti surmata minut, vaikka ei pärjännyt hänelle. Pelkäsin häntä aina. Tunsin oloni niin turvalliseksi pitkästä aikaa, kun rakkaani voitti veljesi. Paha saa aina palkkansa. Isabella sanoi. Pauliina sai huomata veljensä olevan melko ilkeä. Hän huomasi kuinka noloa tälle oli hävitä taistelussa itseään nuoremmalle ja pienemmälle. Hän tiesi, ettei Stefan ollut hyvä taistelemaan ja tämän löysä ja iso vatsa oli heikko paikka. Hänen täytyi myöntää Isabellalle ja Charlesille, että Stefan oli ansainnutkin kuolla. Nuori pari pyysi häntä juhlimaan heidän kanssaan häitä.

      Pauliina oli vieläkin surullinen. Hän pyysi Isabellalta luvan mennä kohentamaan veljensä ruumista. Tämä antoi luvan. Jälleen hän astui alas synkkään kryptaan. Häntä järkytti jälleen nähdä tämän purkautuneet suolet. Hän veti miekan ulos veljensä mahasta ja ja laittoi sen nojaamaan seinää vasten. Hän tuli Stefanin eteen ja otti suuren kourallisen tämän liukkaita suolia pöydältä käteensä. Hän sulloi ne takaisin veljensä mahaan. Suolia ja ihraa oli vielä paljon, mutta hän kesti kerätä ne kaikki. Häntä oksetti kokoajan. Kun hän painui voimalla suolia veljensä mahaan, tämän silmät aukesivat. Se johtui kumminkin vain työntö voimasta. Häntä alkoi taas itkettää, kun näki veljensä kauniit siniset silmät. Hän laittoi sormensa niiden päälle, sulki ne hellästi ja jatkoi tämän suolien sullomista takaisin mahaan. Stefanin ruumis hytkyi pöydällä. tämän reidet löllyivät samalla, kun suolien liukas, rasvainen ja vetinen ääni kuului. Pauliinaa inhotti. Hänen veljensä puhjennut vatsalukku tyhjeni hänen käsiinsä ja kaikenlaista, mitä tämä oli syönyt, tuli hänen sormilleen. Viimein hän oli saanut kerättyä kaikki sisälmykset ja sullottua ne takaisin Stefanin isoon mahaan. Hän otti lankaa ja ompeli vatsassa olevan suuren ja syvän viillon kiinni. Hän ei tiennyt, että Saara oli tehnyt tämän viimeinen ja huolettavan haavan. Nainen oli hänen paras ystävänsä. Hän ompeli myös muut haavat kiinni. Pauliina kaivoi pienen pullon salaa taskustaan ja kaatoi sen kokonaan Stefanin suuhun. Hän otti tältä pois tämän veren tahriman ja rikkinäisen paidan, sekä rikkonaiset sukkahousut. Hän heitti ne sivuun ja meni yläkertaan.

      Maria suostui opastamaan Pauliinan Stefanin vaatehuoneeseen. He valitsivat vainajalle vaatteeksi mustan silkkipaidan ja valkoiset sukkahousut. He veivät vaatteet kryptaan ja alkoivat pukea niitä Stefanin ruumiille. Valkoiset sukkahousut venyivät ja myötäilivät Stefanin pyöreää alavartaloa ja suurta ja löysää alavatsasaa. Musta silkkipaita meni hänelle mainiosti päästä ja käsistä. Rinnastakin se antoi myötä. Vatsa oli kuitenkin jo liian pullea. Aina kun neidot olivat saaneet paidan vedetyksi hänen vatsansa yli, tämän maha pullahti ulos. He kuitenkin kiristeivät paidan naiuhalla, niin että se ylettyi vatsan alle. Pauliina huomasi, kuinka paljon hänen veljensä oli lihonut, varsinkin mahastaan. Olut ja suklaa olivat syypäitä.

      Maria kehui Pauliinan patologin työtä. -Sinä olet hyvin tarkka käsistäsi. jopa tuo suuri haava, minkä Saara teki hänelle viimeiseksi, on onnistuttu ompelemaan ja peittämään. - Mitä! Onko Saarakin tehnyt hänelle jotain? Luulin häntä parhaaksi ystäväkseni... Pauliina sanoi. -Hänkin tajusi millainen veljesi oli. Stefan erehtyi lyömään häntä ja sai häneltä monta iskua mahaansa. Maria sanoi. Pauliina alkoi itkeä ja laski kätensä veljensä pehmeälle vatsalle. Maria silitti hänen selkäänsä, yrittäen lohduttaa.

      Tytöt lähtivat kryptasta toistensa kainaloissa. Yhtäkkiä Maria muisti, että hänen saksensa jäivät alas. Hän pyysi Pauliinaa odottamaan. Yhtäkkiä tyttö kuuli kiljahduksen ja lähti katsomaan. Kauhukseen hän näki Stefanin kuristavan Mariaa. - Stefan älä! Älä yritä enää tappaa ketään! Annoin sen juoman sinulle, että voisit vielä elää kanssani rauhassa, Pauliina sanoi. Tämä ei totellut. Maria oli aivan kuolemaisillaan. Pauliina keräsi kaiken voimansa ja iski pienen nyrkkinsä veljensä pehmeään ja löysään vatsaan. Tämän jälkeen Stefan irrotti ja alkoi kyyristyä tuskaisena. Maria kaatui heikkona lattialle haukkoen henkeään. - Löit minua mahaan! Stefan sanoi vihaisesti. - Sinä aioit tappaa ystäväni. Pauliina sanoi takaisin. Stefan löi häntä lujaa kasvoille. Tyttöparka kaatui lattialle. Nyt hän tiesi, millainen veljensä oli. Tämä otti seinällä nojaavan miekan käteensä ja aikoi surmata sisarensa. Stefan oli juuri iskemässä miekkansa voimalla Pauliinan pieneen ja litteään vatsaan, kun Maria ennätti työntämään veitsen hänen alavatsaansa. Miekka putosi lattialle ja hän jäi pitelemään suurta ja pehmeää vatsaansa ähkien tuskaisesti. Maria otti Pauliinaa kädestä ja juoksi tämän kanssa portaat ylös, pakoon tämän pahaa veljeä. Stefan jäi kyyristelemään alas.

      Maria ja Pauliina ryntäsivät pelokkaina Saaran ja Charlesin luo. Nämä olivat ihmeissään, kun kuulivat Stefanin olevan hengissä. Isabellakin kuuli asiasta ja hän pyörtyi. Charles pyysi palvelusneitoja virvoittamaan tytön. Hän huomasi olevansa ainoa mies linnassa. Hänellä oli vastuu nujertaa Stefan. Hän lähti rohkeasti alas kryptaan. Pauliina ja Saara tulivat hänen mukaansa. Hän antoi näille tikarit ja otti itselleen miekan.

      Kryptassa he eivät nähneet ketään. Heidän ympärillään oli kuitenkin monta käytävää. Lattialla oli verinen veitsi. - Tämän Maria löi Stefanin mahaan. Veljeni on varmaankin vetänyt sen ulos sisuksistaan ja mennyt piiloon, Pauliina sanoi. He etenivät Charlesin perässä käytävällä. Krypta oli hyvin pimeä. Pauliina huomasi eksyneensä. hänen ympärillään oli hyvin pimeää. Hän pelkäsi Stefanin hyökkäävän jostain ja surmaavan hänet. Hän oli valmiina iskemään tikarin tämän vatsaan, vaikka se tuntui hänestä järkyttävältä. Hän joutuisi surmaamaan oman veljensä. Yhtäkkiä joku liikkui hänen lähellään. Hän iski tikarinsa salamannopeasti äänen suuntaan. Terä upposi johonkin pehmeään. Saara parkaisi. Pauliina oli iskenyt häntä tikarilla kylkeen. Charles toi paikalle sytytetyn soihdun. He järkyttyivät, kun huomasivat Saaran makaavan lattialla pisto kyljessään. Pauliina myönsi tehneensä sen. Yhtäkkiä Stefan astui huoneeseen. Charles kääntyi tätä kohti ja osoitti tätä miekallaan. Pauliina pelästyi, että kohta hänen rakas veljensä saisi taas miekan mahaansa, vaikka hän oli saanut juuri herätettyä tämän henkiin. Hän otti lattialla olevan laudan ja iski sillä Charlesia päähän. Tämä kaatui maahan tajuttomana. Stefan ei yrittänytkään hyökätä sisarensa kimppuun. Hän oli luultavasti saanut tikarin sisuksiinsa. - Kiitos, että pelastit minut. Mikään ei ole totta, mitä he ovat sinulle sanoneet. Mene hakemaan Isabella, niin voimme paeta täältä hänen kanssaan. He muuten tappavat hänetkin, Stefan sanoi. Pauliina halusi uskoa veljeään ja hän lähti nopeasti ylös.

      Stefan laittoi Charlesille kahleet. Saaraa hän piti tarpeeksi heikkona. Hän pisti tätä tämän tikarilla muutaman kerran selkään. Isabella tuli kryptaan Pauliina takanaan. Stefan työnsi Pauliinan kumoon ja tarttui Isabellaa kaulasta. Tytöt olivat molemmat peloissaan.

      Stefan alkoi hakata Isabellaa kasvoille. Tytön nenä tuli veriseksi. -Anteeksi rakas sisko. Isabella täytyy surmata. Hän on pettänyt meidät. Stefan sanoi ja otti veitsen.

      Yhtäkkiä Maria saapui huoneeseen ja suuteli Pauliinaa. -Nyt minun on pakko kertoa sinulle, että rakastan sinua. Stefan oli järkyttynyt. Hän huomasi pauliinan hymyilevän Marialle. Samassa Iabella irrottautui hänestä ja lähti karkuun.

      Stefan löi Pauliinaa ja Mariaa kasvoille. Hän tarttui siskoaan kaulasta ja alkoi kuristaa tätä. -Minä olen veljesi. Minä päätän, kenenkä kanssa menet naimisiin. Et voi rakastaa toista naista. Se on saastaista. Parempi vain tappaa sinut. Hän sanoi. Maria oli rohkea ja tuli väliin. Hän työnsi tikarinsa Stevanin alavatsasta sisään. Mies järkyttyi ja alkoi pidellä suurta mahaansa.

      Maria ja Pauliina suutelivat taas. sitten Pauliina päätti lyödä tikarilla omaa veljeään mahaan. Stefan oli vielä enemmän järkyttynyt. Pauliina työnsi vielä useamman kerran tikarin veljensä suoliin ja antoi tämän sitten kaatua kuolleena maahan.

      -Nyt minun täytyy myöntää itselleni, että en ikinä pitänyt hänestä. Olen vain aina pelännyt ja inhonnut häntä. Pauliina sanoi ja iski vielä viimeisen kerran tikarinsa Stefanin isoon mahaan ja jätti sen siihen törröttämään. -Teit aivan oikein. Maria sanoi ja suuteli Pauliinaa.

      Charles ja isabella saapuivat huoneeseen. Onnekseen he näkivät Stefanin kuolleena lattialla. He nostivat heti tämän painavanja löysän ruumiin takaisin pöydälle. Nyt he päättivät tutkia, miksi stefan heräsi henkiin. Kauhuksi Stefanin haavat alkoivat taas umpeutua.
      Charles halkaisi Stefanin ison mahan auki. Heidän ei hetkeen tarvinnut pelätä.

      Pauliina ja Maria kaivelivat Stefanin vatsan sisältöä, jota oli paljon. Yhtäkkä Pauliina löysi veljensä mahasta Punaisen kivipallon. -Tämä se on. tämän hän kerran nielaisi. Tämä herätti hänet henkiin. Jos tuohoamme pallon, hän ei enää herää. Hän sanoi.

      Maria ja Pauliina pesivät inhopten kätensä. Heitä ällötti niin paljon ettei heidän tehnyt mieli syödä mitään. Charles iski miekallaan punaisen kivipallon rikki. Samassa Stefan heäsi tuskaisen näköisenä ja nousi seisomaan. Yhtäkkiä kaikki pistohaava mitä hän oli saanut tulivat takisin. Hänen mahansa oli aivan silvottu. Mies kaatui elottomana maahan.

      Kaikki juhlivat Stefanin kuolemaa. Kahtia haljenneesta punaisesta kivipallosta Charles teki Pauliinalle ja Marialle kaulakorut. Näitä tytöt pitivät ikuisesti samalla kun rakastivat toisiaan. he elivät kiihkeästi rakastellen linnassa. Kukaan ei väheksynyt heidän erilaisuuttaan.

      --Nyt tarina loppui kokonaan

    • sh

      lol

    • anna katariina

      ihan hyvä pohja tarinalla mutta rehellisesti sanottuna minulle jäi mieleen vain se maha, liikaa toistoa ja kieliopissa paljon parannettavaa. Kuitenkin jatka kirjoittamista, se on hyvä tapa käsitellä murheita ja vaikeita asioita. Oletan että olet vielä nuori? Parantamisen varaa on, mutta potentiaalia sinussa on paljonkin. Jatka kehittymistä ja kirjoittamista. Toivoisin saavani lukea sinulta jotain ikäisellesi sopivaa ja pehmeämpää tekstiä.:)

      • tiuku

        olen samaa mieltä.


    • Mustavarpunen

      Tarinasi on selvästi keskiaikaiseen maailmaan liittyvää, romanttiseen aikakauteen. Sanavarastoa voisi siis muuttaa ja se kaipaisi muutenkin kirjakieltä. Purat hyvin ajatuksiasi luovuudella ja se on kannattavaa.

    • tl;dr

      tl;dr

    • Kriitikko(kö)

      Ainakin ensimmäisen tarinan teksti oli osittain aika kehnoa. Jotenkin kun kaikki tapahtui niin arkipäiväisesti, että olisin halunnut enemmän tunnetta peliin. Esimerkkinä (suora lainaus) :
      - Hei... Olen Maria, Isabellan ystävä. Tulin ilmoittamaan, että hän voi kuolla jo tänään, ellet tee jotain. Stefan näki teidät, kun suutelitte. Nainen sanoi.
      Jos hän todella oli hyvä ystävä, olisi luullut hänen olevan enemmän hysteerinen ja surun vallassa, tullut anomaan apua ainoalta, joka hänet voi pelastaa. Nyt se kuulosti siltä kuin joku tulisi sanomaan vaikka; 'Hauska tavata, on näitä ilmoja pidellyt, ja ai niin muuten, kaverini kuolee ellet auta häntä. Ajattelin vain kertoa.
      Mutta muuten pidin tarinoista erittäin paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe