Trailerin perusteella uudesta Bondista

Bond-tyttö ikuisesti,Bondit...

Lueskelin muiden kirjoituksia ja ajattelin vielä itsekin tuoda oman kommenttini kehiin. Olen nähnyt kaikki Bondit tähän mennessä,talteen olen ottanut Sean Conneryn,Timothy Daltonin ja Pierce Brosnanin elokuvat.
Kiinnostuin tästä uusimmasta,kun se sai jo ennen julkaisua kamalasti huomiota.Sitä haukuttiin ja käskettiin boikotoimaan ja vaikka mitä.Myönnän,että itsekään en alkuun kestänyt ajatusta,että Bond on vaalea.Johtunee varmaan siitä,että kaikki edelliset ovat olleet tummia.Mutta sitten satuin näkemään pätkiä sieltä täältä elokuvasta Layers Cake-diilerin käsikirja,jossa Daniel Craig on pääsosassa (huom. tulee tv1000).Se oli hyvin paljon Bondin tyyppinen,siinä oli menoa ja meininkiä.Olen myös nähnyt Matkalla Perditioniin sekä Lara Croftin,joissa molemmissa Daniel myös on.Perditionissa hän näytteli vähän toisenlaista kaveria.Mutta asiaan.Eli en ihmettele enää Danielin valintaa.Layers Cakessa hän näyttää,että kykenee myös Bondin vaativaan rooliin.Olen nähnyt trailereita uudesta Bondista.Ok,Daniel on vaalea eikä ole niin komea.No suoraan sanoen hän on ehkä jopa ruma.Mutta tarvitseeko hyvän näyttelijän olla aina komea tai kaunis,jos hän osaa näytellä?Sitä jotain hänessä on:karismaa,syvyyttä sekä herkkyyttä.Tässä uudessa Bondissahan hän rakastuu Moneypennyyn.Ja se tuo inhimillisen piirteen Bondiin.Minusta tuntuu,että hän on tehnyt Bondista sellaisen kuin Ian Fleming kuvitteli.Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.Trailerin perusteella olen sitä mieltä,että paras Bond elokuva tähän mennessä.Bond on siirretty vastaamaan nykyaikaa.Maailmaa jossa elämme tällä hetkellä.Aiemmat on tehty sen aikakauden mukaan.Katsokaa avoimin silmin ja avoimin mielin elokuva.Niin minä aion tehdä,enkä anna enää muiden vaikuttaa mielikuvaani jo etukäteen.Oikein hyviä elokuvahetkiä kaikille ja mukavaa joulun odotusta :o)

10

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku007

      Sori nyt, mutta uudessa bondissa ei ole Moneypennyä...

      • Bond-tyttö ikuisesti,Bondit...

        hei
        Trailerissa tumma nainen istahtaa Jamesi eteen junassa ja esittäytyy: "I'm Money" ja James vastaa "Worth every penny".Tästä syystä oletin että kyseessä oli Moneypenny.No,ihminen on erehtyväinen :o)


      • joku007
        Bond-tyttö ikuisesti,Bondit... kirjoitti:

        hei
        Trailerissa tumma nainen istahtaa Jamesi eteen junassa ja esittäytyy: "I'm Money" ja James vastaa "Worth every penny".Tästä syystä oletin että kyseessä oli Moneypenny.No,ihminen on erehtyväinen :o)

        Ja vielä tuosta "bondista" huomaa merkit... Ne siksi että elokuvassa ei ole juuri mitään bondia... Tarkoitan kliseitä. Ehkä se on välillä hyväkin niin, mutta suuret fanit tuskin tätä ominaisuutta arvostavat. Toivottavasti seuraaviin saadaan jo sitä bondimaisuutta mukaan, mikä erottaa elokuvat normaaleista vakoilu/toimintaelokuvista. Yksi bondimaisuuden viejä on tuo näyttelijä... Ulkonäkö vain merkitsee paljon mielestäni, vaikka hyvin osaisikin näytellä.


      • leiddi
        Bond-tyttö ikuisesti,Bondit... kirjoitti:

        hei
        Trailerissa tumma nainen istahtaa Jamesi eteen junassa ja esittäytyy: "I'm Money" ja James vastaa "Worth every penny".Tästä syystä oletin että kyseessä oli Moneypenny.No,ihminen on erehtyväinen :o)

        Kyseinen leidi sanoo "I'm the money" joka viittaa rahoittajaan ei moneypennyyb. Ainoat leffan ns. vakihahmot in james ja M.
        Ja ihan turha on lähteä spekuloimaan bondin blondiudesta ennenkuin on kyseisen leffan nähny. Tämän kaverin charmi oli vähintään sitä mistä bond on tehty. Ja sitäpaitsi elokuva itsessään on jo sen verran vaikuttava. varsinkin stunteissa, että ei siinä tukkaa tuijoteta. Olishan tuotantotiimi voinut pistää jäpikän värjäämään kuontalonsa jos näin olisvat halunneet. Toisekseen maailma on täynnä näyttelijöitä joille olisi unelmien täyttymys päästä uudesi bondiksi mutta tässä ei ratkase ulkonäkö vaan CHARMI!


    • ##??##

      mun mielestä se uus bondi näyttää ihan gangsterilta

      • joku007

        jep, täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa... Koko naama vie elokuvasta jo bondiuden. Tuntuu kuin katselisi elokuvaa jostain bondin roistosta.


    • milläänlailla

      Itse elokuvaan, koska en ole sitä nähnyt, ainoastaan trailerin. Ihmettelen kovin onko silmissäni vikaa. Minun mielestäni tuo Bondia näyttelevä kaveri on enemmän tumma kuin vaalea... No maku asia kai....

      • tummanvaalea akka

        kauan Suomessa (ehkä)!


    • Nainen.

      Ei Daniel Craig ole ruma! Voin omasta puolestani sanoa, että hän on kaikista komein Bond. Muut tähänastiset ovat olleet minun mielestäni rumia.

    • anna70

      Siis mitä?? RUMA? :-O Tarkastahan Bond-tyttö näkösi jos Daniel Craigia rumaksi haukut. Mieshän on komea kuin mikä! Yksi seksikkäimmistä miehistä mitä maa päällään kantaa! Ettäs kehtaat moista sanoa! Häpeäisit!

      Eikä tuo mihinkään Moneypennyyn rakastu. Ei sitä ole koko leffassa. Vesper tuon Bondin sydämen särkee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe