Antti sai kutsun linnanjuhliin

Iso yllätys

Jeeeeeeee!

45

8752

Vastaukset

 • Eihän tämä mikään yllätys ole, koska Halonen tuntee suurta sympatiaa näitä hinttejä ja lepakoita kohtaan. Kai kutsutuissa täytyy aina joku kiintiö tämmöisille tapauksille olla.

  • Onko Antti julkisesti tunnustautunut homoksi? Siis jos ei ole niin ei häntä sitten pidä homoksi kutsua!!! En ainakaan minä ole kuullut että Antti olisi homo, muuta kuin paskanphujiltä. Korjatkaa jos olen väärässä.
   Ja onnittelut kutsusta. Vaikkei Antti tätä näekkään.


  • piste piste piste kirjoitti:

   Onko Antti julkisesti tunnustautunut homoksi? Siis jos ei ole niin ei häntä sitten pidä homoksi kutsua!!! En ainakaan minä ole kuullut että Antti olisi homo, muuta kuin paskanphujiltä. Korjatkaa jos olen väärässä.
   Ja onnittelut kutsusta. Vaikkei Antti tätä näekkään.

   jos tunnustaa julkisesti homoutensa?

   Mikä Siltsu sitten oli ennen tunnustustaan? Luultavasti junttasi jätkiä anukseen jo ennen kaapista tuloaan:):)


 • IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........ siis aivan ihanaa et se sai kutsun...... eka kerta varmaa ku aion kattoo linnanjuhlat telkasta.... =D

  • Todellakin on ihanaa et se sai kutsun... Antti on niin paras


  • mie...!:) kirjoitti:

   Todellakin on ihanaa et se sai kutsun... Antti on niin paras

   JEEEE antti sai kutsun linnan juhliin mää ainakin katon linnan juhlat ku siin antero


 • ja paljon onnea vaan Linnan reissuusi! Hienoa, että nuoratkin savat kutsuja juhliin!

 • Kohderyhmässä 10-15 -vuotiaat tytöt voi Antti Tuisku kenties olla suosittu, mutta kun Ilta-Sanomat mainitsee hänen olevan Suomen suosituin popartisti, niin väitteen voi tulkita lähinnä vitsiksi.
  Näitä formaattiartisteja voisi periaatteessa tuottaa satoja joka vuosi, mutta Suomen väestöpohjalla määrä jää kymmeniin. Sekin on liikaa, kun ottaa huomioon esimerkiksi tämän poron paskaa nuuhkineen nappulan poseeraukset lehdissä, paidannapit auki napaan saakka jne.
  Jonkun pitäisi ohjata tämä mies koulunpenkille opiskelemaan kunniallinen ammatti ja pistää miehelle porttikielto kaikkeen musiikin esittämiseen liittyvään toimintaan.

  • On tosi hienoa, että Antti saa tunnustusta komealle uralleen noin korkealta taholta. Onhan kutsu linnan juhliin aina suuri kunniansoitus. Hullua, että edelleen jaksetaan väittää, että Antista tykkäävät vain pikkutytöt, sillä kyllä meitä aikuisia fanejakin on vaikka kuinka paljon. No, toisaalta on kai hyvä, että Antti jakaa mielipiteitä, sillä näin mielenkiinto pysyy yllä, eikä artisti pääse unohtumaan. Viime vuonna oli Pakarisen Hanna juhlissa, joten on se oikein, että vielä suurempaa menestystä saavuttanut Anttikin kutsutaan. Onnea Antti!


  • Olet väärässä mimimerkki näitä ei enempää kiitos!
   Olen odottanut tätä päivää sen aikaa kun Tuiskuttaja on ollu pinnalla.
   Haist huilu, on laulajakin oikea ammatti


  • Voisitko vähän perustella väitettäsi! Jos Antti myy enemmän kuin suurin osa "vakavasti otettavista" artisteista niin miksi ei voi olla Suomen suosituin pop-artisti. Ja mitä julkisuuskuvaan tulee niin mielestäni Antti kuitenkin antaa mediassa itsestään huomattavasti paremman kuvan kuin esim naurettavat rock-starat, joilla pitää olla se rööki suupielessä joka haastattelussa ja joka toinen sana on v***u.


 • Miksi,oi,miksi?Mitä Tuiskuttajan Antti muka on tehnyt ansaitakseen moisen kunnian?
  Yäk!

 • onhan se ihan hyvä artisti - on niitä huonompiakin tyyppejä ollut linnassa :)

 • oho onnee ANTTI

  • nyt puhutaan asiaa ku antti tuisku linnan juhliin!!!! kiitos!! mut lordi pitää saada sinne!!!! ilman maskeja!!! ;P lordi ja antti tuisku ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!


 • antti tuisku on söpö ja ihana

  • mikä siin on niin söpöö ?!!


 • no ei kyllä käy yhtään kateeksi sillä juhlat tulee kalliiksi vaikka saikin ilmiset ruuat ja porukka siellä on loiseläjiä. no ostan samalla rahalla itselleni ruokaa ja juomaa sit vaan juhlin yksin kaikki omaan naamaan katson sitten linnanjuhlia paremmat herkut pöydässä.ja piereskelen heh niin mä teen.

 • Kiva. Se on niin ******* laulaja, et ihmettelen suuresti, et miks on kutsuttu. Aina kun radiosta tulee tuiskuu, käännän radion samantien pois toiselle kanavalle. Jos oon kuunnellu tuiskuu jotain yli 10 sekunttia, niin oon aika hämilläni itsekin, koska se vaan on niin hirveetä, kamalaa, yms. musaa. Eihän se osaa edes laulaa. kun ylipäänsä kuulin ekan kerran radiosta junttia, niin luulin, et siel laulaa joku nainen. Aika noloo sille. Mä en vaan ymmärrä, et kuka on voinu edes ehdottaa jotain tollasta, et juntti vois mennä linnan juhliin. Mistä hemmetistä se on voinu ansaita sen kutsun ??? :O

  • ...kun kuulin Antti Tuiskun laulavan,luulin että laulaja oli joku Kirsi Ranto tai vastaava..


  • hävettää puolestasi, kun kehtaat puhua ihmisistä noin. Tunnetko Anttia? Tiedätkö hänestä mitään? Jos et pidä hänen musiikistaan tai äänestään ( joidenka en väitä olevan korkeatasoisia, kunhan tuon asian esiin ), ei sulla silti ole oikeutta haukkua häntä juntiksi! Tai etteikö hän ansaitsisi kutsua linnaan! Totta kai ansaitsee! Myy eniten levyjä koko Suomessa! Totta helvetissä kutsu on ansaittu!

   Pistää vihaksi tuommoiset ymmärtämättömät.


 • Sorry,Antti-fanit...Se on ihan oikeasti homo...

  • Ei mitään väliä vaikka olisikin homo, olisi silti Suomen komein poppari ja supersuosittu. Ja ah.. se iloisuus ja yleinen positiivisuus, siitä saisi moni ottaa mallia.


  • tuiskuton kirjoitti:

   Ei mitään väliä vaikka olisikin homo, olisi silti Suomen komein poppari ja supersuosittu. Ja ah.. se iloisuus ja yleinen positiivisuus, siitä saisi moni ottaa mallia.

   Teinitytöt on ihan tohkeissaan jostain tyypistä,joita ei paskan vertaa kiinnosta niiden kiljuminen.Eikä sillä homoudella väliä,mutta kun tyypillä on ihan kauhea ääni!Akkamainen!Eikä se edes ole hyvännäköinen.Näyttääkin ihan akalta!


  • Homotutka kirjoitti:

   Teinitytöt on ihan tohkeissaan jostain tyypistä,joita ei paskan vertaa kiinnosta niiden kiljuminen.Eikä sillä homoudella väliä,mutta kun tyypillä on ihan kauhea ääni!Akkamainen!Eikä se edes ole hyvännäköinen.Näyttääkin ihan akalta!

   Sanoisin että enemmänkin poikamainen ääni. Akkamaiseksi ääneksi voi sanoa esim. huippusuosittua Justin Timberlakea, sitä ymmärrä en mutta kaikki kuuntelee mistä tykkää... Miksi sinua kiusaa se mitä muut kuuntelevat ? Hieman outoa !


  • Homotutka kirjoitti:

   Teinitytöt on ihan tohkeissaan jostain tyypistä,joita ei paskan vertaa kiinnosta niiden kiljuminen.Eikä sillä homoudella väliä,mutta kun tyypillä on ihan kauhea ääni!Akkamainen!Eikä se edes ole hyvännäköinen.Näyttääkin ihan akalta!

   Nunnuka nunnuka laila,,,,,Jo on aikoihin eletty ku kaikenmaailman lappalaiset siellä heinät kengissä pyörii!!


  • tuiskuton kirjoitti:

   Ei mitään väliä vaikka olisikin homo, olisi silti Suomen komein poppari ja supersuosittu. Ja ah.. se iloisuus ja yleinen positiivisuus, siitä saisi moni ottaa mallia.

   RUNKKARI SE ON!


 • Naamari pois Tuiskultakin, kun kerran Putaansuukaan ei saa pitää sellaista!

 • Antti todellakin ansaitsee kutsunsa! Tottakai Suomen myyvin artisti linnan juhliin pääsee. Jotenkin tuntuu, että jotkut näistä "Antti on homo, akkamainen, hirveä laulaja, jne, jne..." tyypit ovat kateellisia. :P En kuitenkaan tarkota että kaikki!

 • Kivaaa!!!!!!!!!!!!!!!

 • muutamilla tuntuu nuppia kiristävän, kuten arvata saattoi, mutta kerrankin kutsu meni henkilölle, joka sen ansaitsee. Tuhannesti onnea Antille! Olen niiiiin iloinen sekä menestyksestäsi että linnakutsusta. ONNEA!

  • Mielestäni kutsun pitäisi mennä henkilölle, joka varsinaisen työn on tehnyt eli tässä tapauksessa jollekin Tuiskun tuottajalle. Tuiskuhan on pelkkä väline, instrumentti. Eihän linnanjuhliin kutsuta esimerkiksi Seppä Rädyn sijaan hänen keihästään?


  • Fatsous kirjoitti:

   Mielestäni kutsun pitäisi mennä henkilölle, joka varsinaisen työn on tehnyt eli tässä tapauksessa jollekin Tuiskun tuottajalle. Tuiskuhan on pelkkä väline, instrumentti. Eihän linnanjuhliin kutsuta esimerkiksi Seppä Rädyn sijaan hänen keihästään?

   pölvästi!


 • Minulle linnanjuhlien katsominen on ollut jokavuotinen perinne. Se on ollut merkittävä osa itsenäisyyspäivän viettoa. Nyt, kiitos Tarjan ja Antin, jätän linnanjuhlat katsomatta. Tarja yrittää näköjään väkisinkin jättää itsestään huonon kuvan ennen kautensa lopettamista.

  • melekoosen lapsellinen. Linnanjuhlat väliin Antin ja Tarjan vuoksi...taidan kuolla nauruun. Kyllä viimeistään nyt on Antti jonkun sisintä ravistellut, täytyy ihan ihmetellä. On Antti mahtanut sun tunteita todella pahasti loukata, kun noin katkera olet ja tuollainen katkeruus edellyttää kyllä kyseisen henkilön henkilökohtaista tuntemista. Muussa tapauksessa katkeruutesi lähentelee sairaaloisuutta.


  • olla...... kirjoitti:

   melekoosen lapsellinen. Linnanjuhlat väliin Antin ja Tarjan vuoksi...taidan kuolla nauruun. Kyllä viimeistään nyt on Antti jonkun sisintä ravistellut, täytyy ihan ihmetellä. On Antti mahtanut sun tunteita todella pahasti loukata, kun noin katkera olet ja tuollainen katkeruus edellyttää kyllä kyseisen henkilön henkilökohtaista tuntemista. Muussa tapauksessa katkeruutesi lähentelee sairaaloisuutta.

   Sori, että katkeroitin puolestani sinua (eikös se ole lapsellista. no pohtikaa tahollanne). Laitetaan vain pyöröovi linnaan ja päästetään kaikki BB-kilpailijat ja Tangomarkkinoiden semifinalistit linnanjuhliin niin et katkeroidu enempää.


  • ilmeisesti olen lapsellinen kirjoitti:

   Sori, että katkeroitin puolestani sinua (eikös se ole lapsellista. no pohtikaa tahollanne). Laitetaan vain pyöröovi linnaan ja päästetään kaikki BB-kilpailijat ja Tangomarkkinoiden semifinalistit linnanjuhliin niin et katkeroidu enempää.

   Näyttää että Tarja osaa hommansa äänien kalastajana..olis kuvitellu että enää ei tarvitsis ääniä kalastella kutsumalla kaikki turhimmat julkkikset juhlimaan verorahoilla!

   Listaan vaan:

   - Matti Nykänen
   - Linda Brava
   - Lordi maskeineen ja ilman maskeja
   - koko Maikkarin henkilöstö!
   - koko Bumtsibumin joukkue
   - Arja koriseva ja Riitta Väisänen
   - koko miss suomi finalistiporukka
   - Tangoprinssit prinsessat ja muut kuninkaaliset
   - Tanssii tähtien kanssa tanssijat
   - Big brother
   - Esa Keskinen
   - suomen Robinson
   - eukonkannon finalistit

   Eipä lopu kutsuttava suomesta ihan heti!


  • ilmeisesti olen lapsellinen kirjoitti:

   Sori, että katkeroitin puolestani sinua (eikös se ole lapsellista. no pohtikaa tahollanne). Laitetaan vain pyöröovi linnaan ja päästetään kaikki BB-kilpailijat ja Tangomarkkinoiden semifinalistit linnanjuhliin niin et katkeroidu enempää.

   Juuri tuota mieltä minäkin olen!Kaikki hömppäohjelmien sankarit ja laulutaidottomat teini-ihku-idolit sinne vaan!


 • Oikeesti tekis mieli kysyä että mitä V ***ua tuollainen pentu tekee itsenäisyyspäiväjuhlissa?

  Voi hyvää päivää miten turhasta suomessa voi noust julkkikseksi.... Kaikkea kanssa.

 • hyvä anttiii pistä rokaten sielä ja näytä vähän presslle niitä uusiqa liikkeitä joita osaat kyll se sitten tanssii sielä hyvää anttiiii

 • Katoin sillon ne linnanjuhlat,jossa Antti oli. Antti oli komee.  

 • yök

 • Antti Tuiskun paras biisi on se "määkii-määkii-mäkii-huh-huh-huh määkii määkii määkii-sääkii-sääkii-määkii-määkii-huh-huh--määkii-määkii...."

  tollanen renkutus, kuultiin vain elämää ohjelmassa....ja nämä tasottomat artistit kuunteli kuin suurintakin viihdettä.

  • Jaksaa, jaksaa....määkii-määkii-määkii-huh-huh... sitä on antti tuiskun jari sillanpään sekä elastisen hengen heimolaisen musiikki.


 • Minäminäminä. Oottekste valmiita! Minäminäminä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3539
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1084