Jousimiesmiehestä kyselisin!

Te kaikki jotka olette seur...

Onko jousimiehet mustasukkaista sorttia. Itse olen tuntenut nyt kaksi vuotta yhden jousimies miehen joka sitä todellakin on. Jopa naisystävistäni ja kiinnostuksestani muita asioita kohtaan. Omistushalua löytyy.. Eikä oikein myönnä helpolla mitään erheitään. Tunteet ovat välillä todella kuumia ja sitten yhtäkkiä jäätävän kylmiä.. Kiukuttelua, kuin pienellä lapsella. Itse olen vesimiesnainen. Vaatii ehdottomuutta kaikissa asioissa.. Jotenkin tuntuu,kuin jousimiesmiehen sisällä eläisi ikuinen kapinallinen lapsi.. Onhan hän toki hyvä puhumaan ja sosiaalinen, joskus vähän liikaakin.. Hänen nouseva merkkinsä onb muuten neitsyt.

15

3192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oinasakka

      Minun mieheni (jousimies) ei ole lainkaan mustasukkainen. Välillä tuntuu että saisi ollakin vähän ;(

    • sananmiekka

      Jousimiesnainen ei mieti mitä suustaan päästelee tuntemani jousimies on kuin rakkikoira kaikki nimittelyt onnistuu omaa napaa ei huomaa lainkaan siis suustaan paha meitä on monta jotka olemme joutuneet pahansuovan kohteeksi.Esiintyvä tämä kyseinen ihminen.

    • Vesimiesn Ani

      Moi, en seurustellut kuin muutaman kuukauden.

      Alkupuhe: On muistettava, että meissä kaikissa on kaikkia luonteenpiirteitä kaikista merkeistä, toisilla vaan jotkin piirteet ovat hallitsevampia. Eletystä elämästä, ympäristöstä, saadusta kohtelusta yms. johtuen.

      Vesimies naisena analysointiani seurustelemastani jousimies miehestä: Hän on/oli viehättävä,ujo,hellä (ei yleisillä paikoilla"vaan verhojen takana" se sopi minun pirtaani),aistillisuus ( mm.romanttinen), hyväntahtoisuus (kiltti),
      Keskustelutaitoinen, jopa johdatettavissa oleva (hieman papukaija tyyppi => ärsytti, mutta kohteliaasti nielin.) Avoin, rehellinen suorastaan suorasukainen (ajattelematon)...auts, ja taas nielin...en halunnut riitaa,toiminta- ja hallitsemistarve ( esim.kun suudeltiin, tuli komento silmät auki), kuumakalle (kiukutteleva), pitkävihainen (viileä), oikutteleva (tuuliviiri) ja mustasukkainen (no sainpahan olla hänen lähellä/sylissä). Minun oli siirryttävä takavasemmalle (en jaksanut). Silti vieläkin on ikävä häntä.

      • KaksosN

        Itsella kokemusta 1,5 v lukuisia "säätökertoja" päälle. Kaikki päättyneet likaisesti.

        Tämä JousiMies ei KERTONUT mustasukkaisuudestaan, mutta se ilmeni teoilla: Jouskari antoi samalla mitalla takaisin - korkojen kera. Eli loukkasi minkä kerkesi, ei missään nimessä MYÖNTÄNYT olevansa mustasukkainen...


    • ehkä vielä vapaa

      Jousimies ja kasonen ei sovi yhteen niillä on jatkuva kilpailu paremmuudesta.Ovet paukkuu kun riita tulee ja se on melko jatkuvaa. Asun semmosten lähellä kyllä näkyy ja kuuluu.Kaksonen on pahimpia kun ilkeilijää haetaan. Kokemusta monesta jousimes&kaksonen pariskunnasta kylään tullessaan he näyttelevät raukkamaista.

      • minävain2

        Meillä ei ainakaan ole näin. Kaksi vuotta seur jousimiehen kanssa ja kertaakaan ei olla ääntä toisillemme korotettu. Tosin ei joka päivä nähdä edes. erimielisyyksien kohdatessa kumpikin on oman aikansa mielummin hiljaa ja sitten asiallisesti puhutaan asiat selviksi.


    • enkä_

      ole mustis.Omia menoja saa
      ja pitääkin olla,niin niitä on minullakin.
      Omistushalua ei ole,ihmisiä ei omisteta!
      Nykyään osaa myöntää erheeni,mutta nuorempana
      se oli vaikeaa.
      Tulen merkki,joten tempperamenttia löytyy
      tietyissä tilanteissa.
      Ikuinen "lapsi" sisällini kyllä asuu.Ei elämää
      pidä ottaa liian tiukkapipoisesti.
      Löytyy se aikuinen asiallinen puoli kun sitä
      tarvitaan,mutta voin taas yhtä hyvin löydä
      kaiken leikiksi/huumoriksi.Mutta eipä huolet ja stressi
      paina yhtään.Velvollisuudet ja asiat hoidan
      hyvin,niistä ei ole kenelläkään nokan koputtamista.

      Taitaa mustasukkaisuus johtua nousevasta merkistä.Neitsyellä on taipumusta siihen.Tai mustasukkaisuus voi johtua yhtä
      hyvin sinusta itsestäsi...Tarkastele myös
      itseäsi...

    • jouskari ei jousta

      Tapasin tänään jousimiesnaisen sama suun pieksentä ja omakehu haisee jatkuvasti on sitten olevinaan nii"in täytellinen hyvä nätyttelijä no jaa kuin sen ott..

    • minäkin olen

      Enkä omasta mielestäni ole mustasukkainen. Jokaisella pitää olla myös oma elämä ja omat harrastukset, muutenhan pikku hiljaa hajoaa pää.

    • Keldarium

      Jotkut jousimiehet ovat jotkut eivät, niinkuin ihmiset yleensäkin...

    • on mun muru

      Seukkaan jouskarimiehen ( 25) kans ja oon tuntenu sen jo pitkään, niin se ei oo pahemmin mustis. Tai on ehkä vähän, mut terveellä tapaa.. Se on menevä, ja vapaudenkaipuu on heti kova jos sitä pitää liikaa lähellään. Mut mulle itelle se sitte on taas joskus nii ihana hellä, haleja ym saa harvoin, mutta kun saa niin niitä todella arvostaa! Tunnen myös 4 muuta jouskarimiestä(23-30v) ja ne on kaikki samanlaisia, eli hieman mustiksia mutta kuitenkin ite niin vapaudenkaipuusia ettei parane pienestä valittaa.

    • Gauta

      juu, pitää paikkansa, oon jousimies mies... jup, mut omistushalua on, omia virheitä vaikea havaita, eikä naisetkaan tunnu merkitsevän mitään ellei ole itseäni vahvempia!jos riitaa taas ilmentyy, sanaharkkaa kyl voi olla, mut nainen saa mätkiä päin naamaa, enkä pikkurilliii viitti heilauttaa, vain koska tiedän että sillä osa-alueella voittaisin...

      jostain syystä en kykene elämään vain omaa elämääni sillä kristalli lapsena tuntuu olevan pakkomielle auttaa muita löytämään itsensä, mut mitenkäs autat kun ei itekkään oo varma itsestään.

      mut seksi jousimiehen kaa ei pitäs olla tylsää jatkossakaan, jos on , on jousimies hakoteillä itsestään.

    • kuuma kesä

      Jousimies kerrassaan mahtavan ihana mies, löytyy kaikki elementit rakkauden saralla. Jos olisi mehdollisuutta, ainoa vaihtoehto olisi joko jousimies tai skorppari miehenä. Ovat uskomattomia, jokaisen pitää itse kokea...

    • Nimetön

      Musta tuntu, et puhuit minusta, no ei. mustasukkaisuudesta en tiedä,mulla riippuu paljon siitä miten toinen toimii eri tilanteissa. Niin mä oon jousimies, tunnetta löytyy kyllä ja paljon ja joskus siitä tulee ongelmia. mä oon erittäin sosiaalinen ja tuun aina ihmisten kans juttuun, mutta mä en ehkä osaa olla ilmaisematta mun mielipidettä vaikeissa tilanteissa. myönnän kyllä joutuneeni mustasukkaisuuden kanssa vastakkain ja on tullut mieleen, et onko vika mussa ja mun monimutkaisessa rikkaassa ajatusmaailmassa. Onneksi usko itseen on säilynyt ja tullut tulokseen, et teot näyttää luottamuksen asteen. Tarpeen tullen osaan olla kyllä jäätävän kylmä, mutta sei tietenkään ole tarkoituksellista. Toiv täst on jotain apua tai sat selkoa asioihin. T. jouskari.

      • feasam

        Minäkin yhdyn tuohon: olen jousimies ja myöskin nouseva neitsyt, kuten joku aiempi kommentoinutkin. (Paras ystäväni on muuten neitsyt ja nouseva jousimies- hassua) Olen kyllä varsinainen hölösuu, kuten jo tekstistänikin huomaa, ja joskus liikaakin tulee töksäyteltyä.. En pahuuttani, vaan ajattelemattomuuttani. Minulle sopii sosiaalinen asiakaspalvelutyö. olen villi ja vapaudenkaipuinen, mutta suhteessa silti jonkin verran mustasukkainen. Mielestäni jousimies sopii vesimiehen kanssa yhteen melko hyvin, muita sopivia ovat kokemuksieni mukaan toiset tulimerkit sekä joissain tapauksissa kaksonen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe