Suomen suunta

Anonyymi

Meidän Suomalaisten on syytä varoa , että meistä ei tule maailmanpoliiseja. Kun meillä ei yksisinkertaisesti ole siihen varaa. Ei maantieteellisesti eikä taloudellisesti. Jos kerran maassa ei pystytä tai kyetä kunnolla hoitamaan tavallisiakaan asioita. Sairaita , työttömiä , kodittomia ja köyhiä. Niin eihän silloin ole varaa puuttua kovinkaan paljon toisten maiden asioihin. On totta , että ihmisoikeuksia rikotaan ympäri maailmaa , mutta eikö se ole enempi YK:n tehtävä puuttua niihin. Meillä on lisäksi selvittämättä vielä omiakin asioita niinkuin varsin hyvin jokainen tietää.

8 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • eduskunnassa vuodesta toiseen, heittäkää jo ulos!

 • Maailmanpoliisin tehtävä on yhtä kunniakas kuin vaativakin. Meidän ei tule säikähtää haastetta vaan ottaa se vastaan ylpeydellä, tietäen että antamamme uhri ei ole turha.

 • Vaaleihin mennään sammutetuin lyhdyin. Kiivaimmatkin Nato-haukat hyssyttelevät, sanovat jäsenyysmahdollisuuden siirtyneen hamaan tulevaisuuteen ja esittävät, ettei sillä Natoon menolla mitään väliä olekaan.

  Tätä tempoilua on nähty ennenkin ja aina yhtä hauskalta se näyttää. Mikään ei kumminkaan takaa, ettei Nato-peikko pomppaa taikurin hatusta vaalien jälkeen.

  Asiaan voi vaikuttaa vain valitsemalla tarkasti se ehdokas, jolle äänensä antaa seuraavissa vaaleissa.

  Änni Kokoomukselle tai RKP:lle on käytännössä ääni Natoon liittymiselle.

  Vihreät on narrattavissa Natoon menoon, kuten mihin tahansa muuhunkin hullutukseen, lupaamalla suurentaa turkiseläinten koppeja ja tekemällä moottoritiehen mutkan jonkin näreikön ympäri. Porukassa on tietysti myös periaatteellisia Nato-vastustajia, mutta tulevetko juuri he valituiksi?

  SDP:n ehdokkaat on kammattava tarkasti läpi, silti jää vaara että Nato-vastaisen ehdokkaan saamilla äänillä läpi meneekin joku jaakonsaarilainen.

  Kepussa tämä vaara on pienempi, tarkkana kannattaa silti olla.

  Vasemmistoliitossa riski on (Siimeksen lähdettyä) jo aika pieni, kumminkaan esim. Kari Uotilan tapaista tuuliviiriä ei kannata äänestää.

  Perussuomalaisten Nato-vastustukseen voinee luottaa, harmi että porukka on muuten niin lähellä rasistisia ajatuksia.

  Pienet marginaalipuolueet tuskin yltävät eduskuntaan, niille annetut äänet saattavat herättää huomiota, mutta päätöksiä tehtäessä eivät vaikuta...

  • tulossa kuten mainitsit.Ja analyysisi merkittävimmistä puolueista muuten ihan osuva paitsi että myös Keskustan kohdalla äänestäjien syytä olla skarppina koska esim. Pääministerin ja Puolustusministerin todellisista Nato myönteisyyttä ei näe kuin pitkässä juoksussa rivien välistä.Eliitti ja "eliitti" huomanneet että kansa ei vieläkään ole tarpeeksi "kypsä" Natoon liittymiseen joten siksi tämä valittu taktiikka sammutetteuine lyhtyineen on valittu ja takuuvarmasti on rumba tulossa vaalien jälkeen.Minusta äänestäjän kannalta tärkeintä on seurata ehdokkaita jotka eivät ole "unohtaneet" että tämä asia jos mikään vaatii Kansaäänestyksen eikä mitään "lobattujen" kansanedustajien päätöstä pelkästään.Jotkut varmaan huomanneet myös että puheet lisääntyvästä Naton rauhankumppanuudesta ovat taas tulleet esiin.Tässä saattaa olla yksi ovela hivuttautumiskeino päästä Naton ytimeen ilman sen kummempia poliittisia päätöksiä ja ilman Kansanäänestystä!...Eli: Tarkkana kannattaa olla.

  • Eihän Suomessa viedä tärkeitä päätöksiä eduskuntaan, natopäätöksetkin tulee menemään samaa reittiä kuin GCM sopimus, Suomen kansan maksamien verorahojen jako Kreikan pankkien olastamiseen, Sdp Urpilainen vannoi, että se on laina jonka EU/ Kreikka maksaa joka euron korkojen kanssa takaisin, onko maksanut? Suomen markasta luopuminen, ei kysytty Suomen kansalta, ei viety Suomen Eduskuntaan (oliko kysytty/päätetty EU:lta?). Mikä olis hallituksen hoitaa Suomen taloutta käyttää nyt markkaa rinnakkaisvaluuttana. Nyt on ainut keino saada sisäinen devalvaatio: suomalaisten palkat alas, tuomalla maahan rinollisia lastenraiskaajia jotka syrjäyttää suomalaiset työntekijät työmarkkinoilta, tämä on järkyttävin moka korjata markan tuhoamisen maahantuokeutujilla.

 • "On totta , että ihmisoikeuksia rikotaan ympäri maailmaa , mutta eikö se ole enempi YK:n tehtävä puuttua niihin. "

  YK = jäsenvaltiot ml. Suomi.

 • No näin. Mutta vaikeaahan on olla siviili, kun itsessä päätä nostaa pikkupoliisi. Ero on tehtävä, ja se on mahdollinen.

 • Ei pidä ajatella pienellä päällä liian isoja asioita. Kapasiteetti ei vaan riitä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.