Tilasin Minoxidilä (Rogaine) netistä

Timppali

Hep.

Nakuttelen nopeasti oman tarinani Minoxidil 5% tilaamisesta netin kautta.

Olen käyttänyt Rogainea 3kk ja sen jälkeen Recreaa 3kk, ja taas piti mennä apteekkiin ostamaan uusi 3kk:n satsi yli kahdeksalla kympillä. Tämä ärsytti kovin, sillä jenkeissä käydessäni ostin samaa kamaa saman verran 40€ hinnalla suoraan paikallisesta apteekista. Päätin siis tilata tuota Minoxidiliä netin kautta.

Kävin lävitse useamman kaupan netissä ja seurasin mitä liikkeistä ja niiden tuotteista oli sanottu netin keskustelupalstoilla ympäri maailman. Loppuviimein päätin tilata tuotteet Genhair firmalta, heidän tuotteensa kun tuntui olevan laadukas, eivätkä heidän kotisivunsa vaikuttaneet liian halvoilta. Firman sivuilla kaikki hinnat ovat dollareina, mutta Eurooppaan kaikki tuotteet lähetetään Unkarin Budabestista, jolloin et joudu pelleilemään tullien tai minkään muun organisaation kanssa. Ostopäätökseeni vaikutti myös se, että sain pystyin maksamaan tuoteeni VISA ELECTRONilla, jolloin säästyin turhilta tilinhoitomaksuilta luottoyhtiölle. Genhair laskuttaa kortit Multicardsin kautta ( http://www.multicards.com/ ), joten ihan luotettavan oloinen laskuttaja on kyseessä.

Tilausprosessini eteni seuraavalla tavalla:

Maanantai - Päätin illalla tehdä tilauksen GENHAIR (http://www.genhair.com) liikkeestä. Tilauksen maksoin VISA ELECTRON kortillani, 14kk annokselle tuli hintaa postikuluineen 124,05€, eli
noin 26,60€/3kk.

Tiistai - aamupäivästä sain kuittauksen sähköpostiini, tilaus oli lähetetty. Mukana oli myös pikakirjeenä lähetetynt paketin seurantakoodi, tosin en tiennyt mistä järjestelmästä olisi paketin etenemistä seurata.

Perjantai - Suomen postilta tuli kirje aamulla, että paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Hain paketin ja se oli pakattu huomiota herättämättömästi ruskeaan pieneen pahvilaatikkoon, jossa ei ollut mainittu lähettäjän nimeä laatikon päällä. Ei siis tarvinnut pelätä, että laatikossa lukee "TÄMÄ MIES KALJUUNTUU!!!"

TUOTE - Tuote on pakattu 100ml pulloihin, jolloin kaksi pulloa pitäisi riittää 3,5 kuukaudeksi, mikäli malttaa annostella niinkuin Rogainea. Pulloissa ei ole muita suuttimia kuin perusmallin ruisku, joten hyvä tapa on säilyttää vahat Rogaine/Recrea putelit, mikäli niiden erilaiset suuttimet ovat sinulle parempia kuin ruisku, ja täyttää pullot tällä tilatulla tavaralla. Paketissa on annosteluohje, joka on täysin sama kuin muilla Minoxidil tuotteilla, eli 2xpäivässä se 1ml.
Tuoteseloste ei kummempia kerro, kaman vaikuttava aine on 5% Minoxilidi ja siinä se. Erotuksena esimerkiksi Rogaineen tai recreaan huomasin, että kamassa ei ole sitä samaa rasvaisuutta, mitä noissa edellämainituissa oli. Eli jotenkin siistimpää käyttää. Tästä oli jonkin verran juttua joillakin palstoilla, eli tämä tavara on ollut monen mielestä mukavempaa käyttää kuin esimerkiksi toisesta hyväksi todetusta paikasta MinoxilDirect.co.uk ( http://www.minoxidil-direct.co.uk/?gclid=CPzX4PDb4ogCFRZmMAodeEizkw ) saatava tavara. Eli ihmiset väittivät tuota minoxildirectin kamaa melko rasvaiseksi sen sisältämän Polypropylene glycolin vuoksi. Aiheesta keskustelua esimerkiksi:

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=11&threadid=59722

Itselleni ainakin ihan hyvä juttu, sillä vaikka tukka harveneekin, niin silti minulla on vielä siinä pituutta, jolloin se tukan rasvaisuus on ollut ongelma. Tuolla Minoxidil liuoksella hiukset näyttävät kosteilta ja kuvavat nopeasti.

Jees, eli positiivinen kokemus. Nyt vain peukut ristiin ja toivotaan että kama on oikeasti sitä mitä lupaa, eikä vain jotain Sinolia jossa on muutama rusina kellunut värin vuoksi.

9

8857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virka Valta

      "Firman sivuilla kaikki hinnat ovat dollareina, mutta Eurooppaan kaikki tuotteet lähetetään Unkarin Budabestista, jolloin et joudu pelleilemään tullien tai minkään muun organisaation kanssa.

      Tilauksen maksoin VISA ELECTRON kortillani, 14kk annokselle tuli hintaa postikuluineen 124,05€, eli noin 26,60€/3kk."

      Organisaatioiden kanssa pelleilyä ei tietenkään tule tullimaksujen, ALVien ja sellaisen suhteen, mutta periaatteessa tilaamasi määrä on laittoman paljon, eli jos joku sattumalta vaikka pistokokeena sattuisi tuon paketin avaamaan, niin jotain ikävyyksiä siitä voisi seurata.

    • kalliiksi tuli

      Kerroin jo jossain täällä aiemmin oman kokemukseni ah niin edullisista hiustenlähdön amerikkalaisista tuotteista. Tilasin erästä tuotetta, joka Suomessa maksaisi koko paketti noin 120 euroa. Ah Amerikan ihmemaassa oli sama myynnissä noin 90 eurolla, eikun heti tilaamaan. Päälle mätkähti rahtikuluja noin 22 euroa, no ei se mitään, vieläkin halvempaa.

      Sitten lappu tullipostista, itse tullaamaan paketti. Tullissa paketti avattiin ja virkailija taivasteli kemikaaliluetteloa, joku muukin virkailija tuli paikalle ja taivastelu jatkui. Paketti menikin tullilaboratorioon ja käskettiin kysellä 1-2 viikon kuluttua uudelleen. No sitten menin taas uudelleen hakemaan pakettia (tässä vaiheessa olin käyttänyt työaikaani jo noin 2-3 tuntia paketin noutoihin ja ajanut noin 50 km). Sain vihdoin paketin mukaani, kassan kautta...arvonlisäveroa ja kuluja mätkähti päälle noin 25 euroa. Eli paketin loppusumma= noin 135 euroa, monta tuntia työtä ja autolla ajelua. Saman olisin saanut kotikadun terveyskaupasta ainakin 15 euroa halvemmalla. Voin vain kuvitella mitä olisi tapahtunut jos olisin tilannut mitään lääkeaineita sisältävää pakettia...eli kannattakaa suomalaisia myyjiä, niin tuotteiden saanti jatkuu Suomessa.

    • kukasitä

      No voihan olla, että joku noita availee, mutta jos tavaraa lähetetään EU:n sisäsällä postilla, eikä käryä huumehille, niin kukapa toisten kirjeitä nyt alkaa availemaan. Ja jos kamaa saa apteekista suomesta ilman reseptiä 3kk:n annoksina, niin mikä helvetin ero siinä nyt on ostaako niitä apteekista eri kuiteille 4 kertaa putkeen jos ei myy kerralla, vai tilaa kerralla tarpeen mukaan. Mistä helvetistä kuluttaja voi tietää, että suurin annos on 3kk, jos myyjän sivulla ei niin lue. Tässä tapauksessahan netistä ostettiin lääkettä hiustenlähtöön. Pitääkö sitä käydä jossain apteekissa kyselemässä paljon sitä saa ostaa vai mitämitä? Eipä paljoa kiinnosta maksaa yli 350€:a Rogainesta jos samaa kamaa voi ostaa postikuluineen 120€ saman määrän.
      Simmosta. Aikamoista riistoa.
      Muttajuu, jenkeistä ei kannata tilata, mäkin tilasin joskus cheaprogaine.comista ja lähetys palautui myyjän mukaan kummallisesti takaisin. En kyllä uskonut, mutta näin väittivät ettei ollut saanut tulla maahan. Tilasin tosin silloinkin 12kk satsin. Sain kuitenkin rahat postikuluja lukuunottamatta takaisin.

      Moe.

      • Mikko_

        EU:sta tuleviin lähetyksiin suhtaudutaan periaatteessa kuten kotimaan lähetyksiin, eli ei niitä kukaan availe, ellei huumekoirat saa vainua tai homma vaikuta alkoholin verottomalta tuonnilta..

        Jenkeistä jos tilaa, niin ei todellakaan kannata mitään suurta satsia tilata kerralla. Pienet määrät voivat tulla helpommin läpi, ja toisekseen jos lähetys jää tulliin, on sanktiot pienemmät. Suuria lääkemääriä tuotaessa napsahtaa parhaassa tapauksessa salakuljetussyyte ja käräjäreissu. Pienistä määristä selvinnee nuhteilla tai pienellä sakolla.


    • kysyn

      Hei

      koitin tilata tuolta Genhairista myös, mutta miten sen maksun voi suorittaa Visa Electronilla kun ei se anna kortti valikossa sitä valita?

      Ja missä luki se, että lähetys tulee Unkarista? En kai vain selannut sivuja tarpeeksi tarkkaan. Olen tällä hetkellä Itävallassa ja luulisi lähetyksen tulevan nopeasti kun on tuossa ihan vieressä Budapesti.

      • VisamikäVisa

        Visa electron = Visa. Jos on katetta, toimii.


    • aa37

      "TUOTE - Tuote on pakattu 100ml pulloihin, jolloin kaksi pulloa pitäisi riittää 3,5 kuukaudeksi, mikäli malttaa annostella niinkuin Rogainea. ..."

      Tarkistin asian genhair:n sivoilta ja sieltä en löytänyt 100ml pulloja ollenkaan. ainoastaan 80ml ja niitäkin oli paketissa kaksi kappaleta. Miten voit väittää tilanneesi tätä tuotetta, jos et tiedä pullokokoa?

    • sosialimismin-vastustaja

      Muuten samansuuntainen kokemus, mutta jenkeistä tilaamani aineet jäivät tulliin. Mitään lääkeaineiksi luokiteltavia tuotteita EI SAA TILATA EIKÄ VASTAANOTTAA esim. jenkeistä. Näitä sanoo sosialistisen suunnitelmatalouden eli Suomen asetus. Täysin sairasta rahan kuppaamista. Samaa tavaraa myydään kaikkialla, mutta kolminkertaiseen hintaan! En suosittele tilaamaan tuotetta jenkeistä, vaan UK:n ebaysta!

    • Tietäisvaan

      Mistä te tiedätte että niissä on sitä mitä sanotaan, tai että se on tehokkaassa muodossa? Kukaan ei testaa ja jos joku testaa niin ei mitään, nimi vaihtuu ja tuotanto jatkuu eri nimellä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3910
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      604
      3717
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3702
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2351
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      63
      2291
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      327
      1988
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1967
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1806
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1479
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1372
    Aihe