Mikä on teiän mielestä Uniklubin paras musavideo?

Uniluuppi

Mun mielestä ehkä Kaikki Mitä Mä Annoin
Sen voi käydä kattoo tuolta:
www.youtube.com/watch?v=HeTPUCBM54o

7

1044

Vastaukset

 • toisaalta huomennakin on hyvä, en osaa valita kumpi parempi, molemmilla hyvät puolensa ;)

 • Manboyn kitaristi Antti kyseenalaistaa Findance.comin haastattelussa virallisen 911 -totuuden:

  "Kerron, että olin juuri junamatkalla Tampereelta Helsinkiin katsonut South Parkin uuden jakson, joka keskittyi 9/11-salaliittoteoriaan, mistä Antti innostuu.
  - Virallinen teoria on salaliittoteoria. Eihän kukaan tiedä, mitä oikeesti tapahtui, muuta kuin mitä meille on kerrottu. Siinä on todella hämäriä juttuja. Pitäis tutkia, miksi kolme teräsrunkoista rakennusta sortuu vapaanpudotuksen nopeudella, joka käytännössä tarkoittaa rakennuksen purkua räjähtein. Sen puolesta on todella paljon todisteita. Kaikkein parasta on, ettei wtc-7 rakennuksen "romahtamisesta" suuri yleisö edes tiedä eikä siitä ole valtamediassa juuri puhuttu.

  Ja kuvat Pentagonista juuri iskun jälkeen osoittavat, että reikä on huomattavasti paljon pienempi kuin jos siihen olisi osunut American Airlinesin lento 77. Asiassa on niin massiivinen määrä ristiriitoja, että se asettaa virallisen teorian todella huonoon valoon. Mua harmittaa, että kaikki leimataan aina salaliittoteorioiksi. Virallinen teoriahan on maailman paras salaliittoteoria: Osama, Afganistanin luolasta, ohjaa 19 kaapparia Länsimaista yhteiskuntaa vastaan, Antti pohtii.
  - Pitäis pystyä keskustelemaan ilman, että se leimataan salaliittoteoriaksi. Mun mielestä siitä ei ole olemassa varsinaista totuutta, vaan se on hirveen tunnepohjainen asia varsinkin Yhdysvalloissa. Hirveä tragediahan se on ja pitää kunnioittaa kuolleita ihmisiä, mutta se ei ole syy, etteikö voisi mennä syvemmälle, että mitä on tapahtunut, Toni tuumii."

  http://911inmemoriam.blogspot.com
  It's time to wake up!    

 • Ehdottomasti Kaikki mitä mä annoin, koska siinä on pätkiä niitten bändin elämästä ja muutenki ku siin ei oo mitää tarinaa vaa se kertoo vaan ja ainoastaa Uniklubista!

  • Myös rakkautta ja piikkilankaa video on ihana.


 • Se filmi kun se solisti imee sen rumpalin tattii tekomuna pyllys... hups.. taisin kertoo salaisuuden.

 • kaikki mitä mä annoin.

  • rakkaudesta hulluuteen.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 46
  1041
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  812
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  400
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  395