Olen joskus saanut nautti glögiä, joka kauhottiin mukiin kattilasta, jonka pinnalla liekehti sinisavuinen tuli. Tuli paloi sitten ainakin jonkun aikaa myös mukissa.
Mitenkän tuommoisen osaisi itse viritellä?
Palava glögi?
3
495
Vastaukset
- Larry The Chef
Kaada juoman päälle vähintään 80% viinaa ja sytytä.
Varo sekoittamasta.
Niin se syntyy.- :-(
Kiitos neuvosta. Eipä taida käytettävissä olevista lähteistä tuommoista tavaraa valitettavasti löytyä.
- Nimetön
:-( kirjoitti:
Kiitos neuvosta. Eipä taida käytettävissä olevista lähteistä tuommoista tavaraa valitettavasti löytyä.
...lämmitä vahvaa glögiä kattilassa = terästettyä,
laita metallisiivilään sokeripaloja, joita valelet kossulla. sytytä ja anna liekin levitä myös glögikattilaan pinnalle...
näin se käy, siivilä saattaa olla entinen...
hyvää joulua ja iloista kokeilumieltä toivoo ravintola-alan ope
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit32718Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1581351Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491165- 1271028
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä181026Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2071010Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223974- 42909
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk299908- 72875