Kuinka kauan kannabis näkyy testeissä?

...

Niin siinähän tuo kysymys olisi, poltin tossa joku pari kuukautta sitten ja tänään olin testeissä, ja nyt hieman panikoin kun siitä olis toi työpaikka kiinni, elikkäs osaiskos joku kertoa aiheesta hieman informaatiota!!? Kiitos

18

5868

  Vastaukset

  • jos et muutenkaan polta kuin kerran / kaksi niin jäljet siitä on sinun kehostasi viikkossa kadonneet.

   • Kertakäyttö max 1-3vrk, satunnaiskäyttö 2-5vrk, päivittäinen 5-14vrk riippuen ihmisen painosta, iästä, terveyden tilasta,metaboliasta(aineenvaihdunta) ja lisää tietoa löytyy esim huslab sivulta..Googleen vaan "cannabis+seulat" niin tulee linkkejä! Ei kannata lukea suomi24 sivuja!!


  • thc näkyy veressä 6 viikkoa, vähintään, vaikka olisit vetänytkin vain yhdet henkoset.

   • ei tod näy kuutta viikkoo! yhet henkoset ei ees pakosti näy testeissä.


   • joo ja minä olen nukku-matti
    vittu kun se on virtsa/sylki testi näkyy enintään sen 3 vk jos on huono aineen vaihdunta,pieni paino/koko


  • kannabis ei näy veressä

   • Noit testei on tullu härnäiltyä ihan riittämiin ja jatkuu vaan...
    Itellä tähän mennes aina ollu negatiivista, vaikka lyhimmillään (ekal kerral) PITKÄ budiputki takana ja viikon pääst vikoist seuloihin...
    ...Viimeisten testien tuloksia tosin en vielä tiedä. Polttelusta oli kulunu 1,5vkoa.. mut ko. polttelu oli satunnaista, joka tapahtui eräänä kauniina lauantai-iltana jointeista, jotka kierteli... Kuitenkin omakohtaisesti voin sanoa ettei toistaseksi ole mitään näkyny enkä usko, että satunnaiskäyttö useita viikkoja näkyisi. Tai pidän sitä erittäin epätodennäköisenä.

    Tässä erilaisia viitteellisiä toteamisaikoja virtsasta tehdyssä huumeseulonnassa..Koottu sekavasti eri lähteistä. Kuitenkin ns.virallisista lähteistä, joita pidän ainakin itse luotettavina. aika ristiriitasta infoo mut siit voi vähän jtn. osviittaa hakea.

    (Normi huumeseulonta tehdään lähestulkoon aina siis virtsasta).

    Kannabis (mm. THC)
    Kertakäyttö < 3 vrk
    Tavanomainen säännöllisempi käyttö < 4 vrk
    Päivittäinen käyttö < 10 vrk
    Pitkäaikainen päivittäinen käyttö** < 36 .

    **Kannabisjohdannaiset varastoituvat rasvakudokseen, ja ne vapautuvat vähitellen verenkiertoon ja erittyvät edelleen virtsaan.

    Kannabis (THC) eliminaation puoliintumisaika (h) 15—40
    suurkäyttäjä 14—30*
    päivittäiskäyttäjä 5—14
    satunnaiskäyttäjä 1—5
    passiivinen käyttäjä 0 (—0,5)

    THC on rasvaliukoinen ja häviää verenkierrosta noin 8 tunnissa. Metaboliitteja jää aivoihin ja maksaan. Sen tähden kannabismetabolitteja voi löytyä virtsasta vielä 3-4 kuukautta käytön lopettamisen jälkeen. (Tää oli aika kipee mut luultavasti pitkään kroonisesti käytettynä, useita grammoja päivässä, isokokoisella ihmisellä tämäkin on mahdollista)

    Kannabis 1 - 30 vrk

    kannabis 50 µg/l 2-4 vrk/ 2-3 viikkoa *
    * Kannabiksen toteamisaika on satunnaiskäyttäjillä lyhyempi (2-4 vrk) kuin kroonisilla käyttäjillä (2-3 viikkoa).

    Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että kannabiksen toteamisaika virtsasta vaihtelee satunnaiskäyttäjän 1-5 vuorokaudesta suurkäyttäjän jopa 14 vuorokauteen.


   • Eli jos poltin viime keskiviikkona 2 jolperoa ja nyt istun ja odotan labraan niin tuleeko negat? Sitä edellisen kerran poltin viikon ajan satunnaisesti ja siitä nyt 9vrk eli tämä kaksi jopoa tässä välillä..


   • Ja ei kannata antaa sitä kusinäytettä heti aamukusesta koska kerkeää "kerääntyä" sitä thc:Tä joten itse käyn aamulla 6 aikaan ja sitten kun herään noin 9 aikaan ja sitten juo mahdollisimman vähän vettä koska PH arvo ja kreatiini pitoisuudet laskee ja joutuu antaa uudet! Mua kerran "kusetettiin" kun olin antanut seulat, seuraavana aamuna tuli soitto että mun kuset on hävinny kuljetuksessa!! Onneksi en polttanut heti vaan odotin seuraavaan päivään ja puhtaat tuli! Miten vitussa voi hävitä kuset??? Naurattaa..lääkärille sanoin suoraan että hyvä yritys 10!


  • Millä sais seulan näyttämää negatiivista ku nyt seuraavasta kusesta pitäs antaa seula ja 6g on menny ny 3 päivä sisään

   • jos lopetat sen huumeen piikittämisen niin ei tarvitse miettiä turhia!


   • Päihteettömyydellä. Ei ole pelkoa sitten siitä psykoosistakaan. Huumeet vaan aiheuttavat ja lisäväät ongelmia.   • ds32e2 kirjoitti:

    jos lopetat sen huumeen piikittämisen niin ei tarvitse miettiä turhia!

    Voi ei..kannabispiikki sentään mitä shaibaa täällä on! Voin sanoa kokemuksen rintaäänellä tässä 10 vuotta ollut k-hoidon piirissä ja seulat 2 viikon- kuukauden välein, kerran oli positiiviset koska olin 6 pvä hiisannut ja kävi käsky seulaan viikon sisään ja oli 6 vrk väliä niin olihan ne posit! Multa otetaan välillä se U-huum-ct eli kaikki posit varmennukseenMitkääm veden juomiset(vesitykset),kyypakkaukset,saunominen,urheilu jne ei auta, vaan saattaa laittaa cannabiksen "uudelleen" kiertoon, myös stressi saattaa vapauttaa thc:N uudelleen monen kuukauden tauon jälkeen! Tästä on tehty myös tutkimus! Se kyypakkaus auttaa yhtä paljon ku ottaisit Buranaa avomurtumaan! Tässä nyt istun sydän pamppaillen koska jännitys siitä onko seula puhdas koska jos on saan kotilupapvän! Olen itseäni ruoskinut retkahduksesta josta nyt melkein 5vrk, poltin kaksi jopoa ja mulla metabolia hyvä,joudun juoksemaan vessassa myös yöllä 2-3 kertaa..juon vettä sen suosituksen 1,5-2l/pvä, olen kyllä vuodessa laihtunut 15kiloa joten tuskin näkyy enää yhtä kauan kuin silloin fättinä? Kertokoon joku "viisaampi" jos olen väärässä?


  • jos on poltellut vain pariin oteeseen se ei näy kusessa kuin vain 1-2 vko, veressä sama. ei ole väliä mistä olet sitä poltellut ( agentti, jointti, iso bongi) mutta jos seulat lähestyy ja pakko saada kusesta pois parissa päivässä niin sitruuna ja selleri valmisteiset tuotteet on hyvät! good luck!

  • Veressä näkyy samana päivänä. Syljessä ei kunnolla näy. Virtsassa näkyy monta viikkoa, mutta juomalla paljon vettä voi olla että ei näy. Näin kertoilivat kerubit.

  • Jehova ei näy veressä erot normi kukkaan vain amfesta ja metaan tasolla

   • Näkyy myös veressä muttei niin kauan kuin virtsassa!!


  SEISKA.FI

  • Laulajakaunotar Bebe Rexha palkitsi faninsa näyttämällä hekumallista sivutissiään: &quot;Näytät täydelliseltä&quot; - katso seksikäs kuva!
  • Kimi Räikkönen säikäytti F1-tallikaverinsa kilparadalla pahanpäiväisesti: Antonio Giovinazzin kärvistelee kauhuissaan - katso video!
  • Kohukaunotar Suvi Pitkäsen suhdekriisissä käänne: Asumusero peruttu!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10388