Evoinkvisitio

isbn

Hei,
tuolla ylempänä http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1500000000000073&posting=22000000021849210
nimimerkki "hihhulikirveet" uhkaa selkäsaunalla kun en ole suostunut hätkähtämään evolutionistien leimakirveen heiluttelusta, nimittelystä ja räävittömästä panettelusta (esim. nimimerkki Alex on julistanut minut helluntailaiseksi, ilman että on edes ymmärtänyt kirjoituksiani).

Syntinäni taitaa olla se, että olen kyseenalaistanut evoluutioon uskovien opinkappaleiden tieteellisiä näyttöjä ja loogisia perusteita.

Tulee mieleen, että jos elettäisiin keskiajalla, niin eikö se olisi tämä evokuoro (hihhulikirveet, Agneisti, Alex, ISSN, ym.)hengenheimolaisineen jotka olisivat kaikkein innokkaimmin vaatimassa noidiksi ja kerettiläisiä epäiltyjä roviolle. Vai mitä? Ja sitten tanssineet villisti, kun näitä toisinajatelijoita käristetään tulella.

Voidaanko perustellusti puhua tämän palstan evoinkvisitiosta?

30

1546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko sinulla mitään muuta tarkoitusta tällä palstalla kuin haukkua evoluutioteorian kannattajia?

      - Kehoitat evoluutioteorian kannattajia hankkimaan elämän

      - Lähdet suoraan solvaamaan vastapuolta

      - Kutsut evoluutioteorian kannattajia antiuskonto-hihhuli-trolleiksi

      - Kutsut evoluutioteorian kannattajia humalaiseksi

      - Kutsut kanssakeskustelijaa sekopääksi

      Bonus:
      Isbn:
      "Todistit kätevästi tässä että sinunkin evomyönteinen "keskustelusi" ei ole mitään muuta kuin evouskontosi evankelioimista."

      Tuo seurasi siitä, että isbn ilmeisimmin sekoitti sanat evoluutio ja evoluutioteoria keskenään. Evoluutio on 100%:n varmasti todistettu, evoluutioteoria ei.
      ---

      Nämä kaikki 10 viimeisimmässä viestissäsi. Olisi mukavaa jos pyrkisit vaihteeksi osoittamaan omaa kantaasi oikeaksi vastapuolen haukkumisen sijaan.

      Tosin kuten ensimmäisessä kappaleessa mainitsin: Olet vain rekisteröitynyt trolli jonka ainut tarkoitus on solvata tiettyä osapuolta keskusteluissa.

      "Voidaanko perustellusti puhua tämän palstan evoinkvisitiosta?"
      Ei. Sinä haukuit heti kättelyssä vastapuolta ja oletat, että sinä saat asiallisia vastauksia heiltä?

      Laita joku ketju pystyyn missä a) et solvaa vastapuolta b) kerrot selkeästi väitteesi c) Laitat linkin mistä referoit suomeksi pääkohtia.
      Kokeile tuota ja voit saada asiallisiakin vastauksia.

      • evoinkvisiittorilistasta nimimerkin Kimnice.

        Ja kuten hyvin tiedät siteeraamasi viestini olivat vastineita täysin edeltäviin asiattomiin evopanetteluihin.


      • ah, ma nauran

        Se on masi, jonka tyyli paistaa aivan selvästi läpi.


      • isbn kirjoitti:

        evoinkvisiittorilistasta nimimerkin Kimnice.

        Ja kuten hyvin tiedät siteeraamasi viestini olivat vastineita täysin edeltäviin asiattomiin evopanetteluihin.

        Jos olet tosissasi ja haluat asiallisia vastauksia vastapuolelta, niin älä lähde haukkumaan vastapuolta joka viestissäsi jookosta?
        --

        Yritä tuota mitä sanoin laita threadi missä esität jonkin omaa kreationistista näkemystäsi tukevan väitteen. Sitten perustelet sen esim. linkin avulla, mistä referoit tärkeimpiä kohtia tänne..etkä myöskään solvaa vastapuolta. Ei sinulla ole mitään menetettävää jos yrität.
        ---

        Olettaen, että olet tosissasi, etkä vain merkityksetön provosoija, niin: Kukaan ei oikein tiedä minkä tyylistä kreationismia kannatat, koska et tuo esille niitä asioita mitä kannatat, haukut vain vastapuolta


    • Jerobeam

      Enpä ossoo sannoo.
      Kävisit sie noidasta?

      Ihan huumorilla vaan.

    • ah, ma nauran

      toisinaan, kun samoja asioita joudumme oikomaan varmaan tuhannetta kertaa.

      Täälläkin suurin osa evolutionisteista vastaa monta kertaa asiallisesti ja tieteellisesti perustellen, mutta jos ja kun perustelut eivät millään tahdo mennä perille vaan samat väitteet intetään tuhannetta kertaa, niin voi siinä aina välillä joltain hermo mennä.

      Esimerkiksi tätä kautta näet kuinka yksi kivas kreationisti taas kerran saa jauhot suuhunsa.

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1500000000000073&posting=22000000021730110

      • Viittaamassasi linkissä ei ole muuta kuin lisää linkkejä. Valitan, mutta en ole oikein kiinnostunut leikkimään kanssasi. Sinulta kun en ole nähnyt kertaakaan tieteellistä ja asiallista perustelua mistään asiasta. Pelkkää riekkumista evoinkvisition johtohahmojen helmoissa.


      • ah, ma nauran
        isbn kirjoitti:

        Viittaamassasi linkissä ei ole muuta kuin lisää linkkejä. Valitan, mutta en ole oikein kiinnostunut leikkimään kanssasi. Sinulta kun en ole nähnyt kertaakaan tieteellistä ja asiallista perustelua mistään asiasta. Pelkkää riekkumista evoinkvisition johtohahmojen helmoissa.

        Sitä on helppo seurata ja niissä olevat (lyhyet) tekstit helpottavat jutun ymmärtämistä vielä lisää.
        Ymmärtämistä siinä mielessä, että kai olisin voinut antaa linkin vain päätepisteeseen, mutta noitten välilinkkien (lyhyiden)tekstien lukeminen entisestään selventää mistä siinä taas on kyse.

        Mutta kai se on liian monimutkaista tai sitten et viitsi/uskalla tosissasi perehtyä kreationismille kiusallisiin asioihin.


    • rauhassa

      Et ole kyseenalaistanut yhtään mitään mitä ei olisi jo porukan tiedossa noin yleensä mitä tiedossa voi olla. Voinet nukkua yösi suht rauhassa. Mikä oli alituksesi pojo, kerro ihmeessä. Tai sit et... Plase...

      • Väitätkö siis että esittämäni kritiikki välimuodoista on tunnettua ja tunnustettua?

        Jos kerran olet Evoepäilijä, Ystävällinen varoitus sinulle "rauhassa". Älä hanki vakionimimerkkiä ettet joudu evoinkvisition silmätikuksi.


      • isbn kirjoitti:

        Väitätkö siis että esittämäni kritiikki välimuodoista on tunnettua ja tunnustettua?

        Jos kerran olet Evoepäilijä, Ystävällinen varoitus sinulle "rauhassa". Älä hanki vakionimimerkkiä ettet joudu evoinkvisition silmätikuksi.

        Täällä on kreationisteja joita ei pilkata oikein kenenkään toimesta. He tosin eivät hauku vastapuolta ja tuovat perusteluiden kanssa esille väittämiä, joista paljastuu se mitä he oikeasti kannattavat.

        Toisekseen, nyt joukko evoluutioteorian kannattajia on joutunut sinun silmätikuksi ;)..syyllistyt siihen mistä syytät muita


      • :pp.
        isbn kirjoitti:

        Väitätkö siis että esittämäni kritiikki välimuodoista on tunnettua ja tunnustettua?

        Jos kerran olet Evoepäilijä, Ystävällinen varoitus sinulle "rauhassa". Älä hanki vakionimimerkkiä ettet joudu evoinkvisition silmätikuksi.

        >> Älä hanki vakionimimerkkiä ettet joudu evoinkvisition silmätikuksi.


    • Koska minua on jo aiemmin nimitelty evopaaviksi ja evomullahiksi, niin voinkin jo langettaa sinulle mitä hirvittävimmän rangaistuksen:
      Luet tämän ao. ketjun yhdeltä istumalta läpi:
      http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=1051

      ja teet siitä A4-kokoisen tiivistelmän suomi24.fin "liitutaululle" eli tähän keskusteluryhmään uuden keskustelun pohjaksi.

      ;)

      • Rangaistus on todella julma ja vain vahvistaa käsityksiäni evoinkvisition ja keskiaikaisen inkvisition yhtäläisyyksistä.

        ...ymmärrän silti, että riskeeraan paljon mikäli en tottele. Evobullia satelee ja joudun vielä evopannaan...Harkitaan asiaa.


      • yks " vähä-..."
        isbn kirjoitti:

        Rangaistus on todella julma ja vain vahvistaa käsityksiäni evoinkvisition ja keskiaikaisen inkvisition yhtäläisyyksistä.

        ...ymmärrän silti, että riskeeraan paljon mikäli en tottele. Evobullia satelee ja joudun vielä evopannaan...Harkitaan asiaa.

        Toisella palstalla ateistiveljet toivottivat minut helvettiin, kärsimään itse keksimääni paikkaan.

        Ainoa syy oli se, että entisenä ateistina olin alkanut ajatella ja pohtia maailmaa laajemmin. Olin alkanut etsiä selitystä kaiken olevaisuuden ensimmäiselle hetkelle ja sen syylle. No, totta kai se sitten kasasi muitakin syitä, koska ajattelun prosessi toi epäilyksiä, uusia näkökulmia ja uuden selityksen.

        Inkvisitio siitä tuli. Inkvisitio, joka piti olla keskiaikaisen hallinnon pelottelukeino toisinajattelijoita kohtaan! Voi kuinka pieni ihminen on altis tarttumaan karkeisiin keinoihin, jotta mnun ajatukseni voisi olla se ainut oikea ja oikein tieteellisesti todistettukin. Tieteestä tuli siis se inkvisiittion toteuttaja!


    • Agneisti

      "Voidaanko perustellusti puhua tämän palstan evoinkvisitiosta?"

      Ei voida. Niin kauan kuin krettereiden teesit on ainoastaan omaan mutu-tuntumaan, ei todisteisiin perustuvaa höpönlöpöä, kyseessä ei ole evolutionistien hirmuvaltaa vaan pyrkimys pitää tiede tieteenä, ja sadut satuina. On todella surkuhupaista kuinka te satusepot tulkitsette evoluionistien torjuvan asenteen jonain pahansupaisena kiusaamisena. Sitä se ei ole, yrittäkää jo ymmärtää. Sadut on satuja.

      • Voi voi, mistähän kolosta sinunkin kaltaisia örkkejä kampeaa tällaisille palstoille hillumaan. Sinun on ihan turha puhua mitään kenenkään "teeseistä", ethän itse ole esittänyt toistaiseksi mitään teesejä itse, saati asiallisia viestejä. Olisit vain ihan hiljaa, se olisi kaikkien yhteinen etu.


      • :pp.
        isbn kirjoitti:

        Voi voi, mistähän kolosta sinunkin kaltaisia örkkejä kampeaa tällaisille palstoille hillumaan. Sinun on ihan turha puhua mitään kenenkään "teeseistä", ethän itse ole esittänyt toistaiseksi mitään teesejä itse, saati asiallisia viestejä. Olisit vain ihan hiljaa, se olisi kaikkien yhteinen etu.

        asiassa on, jos sinä olisit hiljaa niin molemmat olisi...hehe....mutta minkäs sairaudelleen voi.


      • Agneisti
        isbn kirjoitti:

        Voi voi, mistähän kolosta sinunkin kaltaisia örkkejä kampeaa tällaisille palstoille hillumaan. Sinun on ihan turha puhua mitään kenenkään "teeseistä", ethän itse ole esittänyt toistaiseksi mitään teesejä itse, saati asiallisia viestejä. Olisit vain ihan hiljaa, se olisi kaikkien yhteinen etu.

        Kiva tietää että olet niin tarkkaan kaikki viestini lukenut, että voit tosissasi ilman itseptosta väittää etten ole ainuttakaan teesiä täällä esittänyt.

        Ihan by the way kysyn, haluatko oikeasti kesustellakin jostain vai ihan vaan huvikseenko jauhat täällä paskaasi?


    • :pp.

      Sinunlaisesi "ProvoEeron" ja multipersoonan oikea paikka olisi ilmeisesti mielisairaala, eikä roviolla, puhumattakaan avohoidossa.

    • Alex-Reg

      Moi !

      Kirjoitit:"(esim. nimimerkki Alex on julistanut minut helluntailaiseksi, ilman että on edes ymmärtänyt kirjoituksiani)."

      Olen muutmaan kertaan kysynyt suoraan oletko Helluntaiseurakunnan jäsen.

      Uskon vastaustasi, oli se kyllä tai ei.

      Etkö ole sen verran suoraselkäinen että uskallat tuon kertoa. Minä en ole minkään seurakunnan jäsen.

      Onko kanttia kertoa totuus?

      --

    • Bullape

      Miksi kukaan yrittää vastata asiallisesti näihin isbn:n provoihin. Kannattaa joko jättää vastaamatta tai provosoitua rehellisesti kuten itse aion jatkossakin toimia.

      Eli haista sinä isbn taas jotain pahan hajuista. Tällä kertaa saat keksiä ihan itse hastettavan kohteen.

      • olette kutakuinkin vastakkaisia käsitteitä. Ihan totta Bullape, sinä nyt osaisi vastata asiallisesti yhtään kenenkään viestiin mistään asiasta.

        Viestisi oli ehkä kaikkein naurettavin mitä olen tällä palstalla nähnyt kenenkään kirjoittavan. Hehe, ikäänkuin sinun kaltaisesi nollakirjoittaja voisi "valita" asiallisuuden. Ei Bullape, viesteistäsi päätellen asiattomuus on kyllä sinun sisäsyntyinen ominaisuutesi.

        Ehkä saisit enemmän arvostusta irkki- ja sättipalstoilla. Sellaisilla vähä-älyisemmille tarkoitetuilla.


      • Bullape
        isbn kirjoitti:

        olette kutakuinkin vastakkaisia käsitteitä. Ihan totta Bullape, sinä nyt osaisi vastata asiallisesti yhtään kenenkään viestiin mistään asiasta.

        Viestisi oli ehkä kaikkein naurettavin mitä olen tällä palstalla nähnyt kenenkään kirjoittavan. Hehe, ikäänkuin sinun kaltaisesi nollakirjoittaja voisi "valita" asiallisuuden. Ei Bullape, viesteistäsi päätellen asiattomuus on kyllä sinun sisäsyntyinen ominaisuutesi.

        Ehkä saisit enemmän arvostusta irkki- ja sättipalstoilla. Sellaisilla vähä-älyisemmille tarkoitetuilla.

        Sinä siis kaipaat lisää haistatelua. Toivot ilmeisesti että koko ketju olisi pelkkää haistattelua. Sitähän sinä näillä provoillasi haet.

        Epäasiallinen avaus(provo)->epäasiallinen vastaus(haistattelu)

        Itse jo kyllästyin joten en jaksa enää haistatella sinulle. Todennäköisesti et kuitenkaan ymmärtänyt pointtia.


    • Saat helluntailaiset silmillesi (ihan aiheellisesti), jos kutsut helluntailaiseksi luulemista "räävittömäksi panetteluksi".

      • "Saat helluntailaiset silmillesi (ihan aiheellisesti), jos kutsut helluntailaiseksi luulemista "räävittömäksi panetteluksi".

        Mitä sinä höpiset. En kutsunut helluntailaiseksi luulemista räävittömäksi panetteluksi. Ole hyvä ja mene oppimaan tapoja ja rehellisyyttä. Muutenkin kaikki lukemani viestisi ovat olleet ennakkoluuloa ja vääristelyä. Mikähän sinuakin vaivaa?


      • Pohdiskelija
        isbn kirjoitti:

        "Saat helluntailaiset silmillesi (ihan aiheellisesti), jos kutsut helluntailaiseksi luulemista "räävittömäksi panetteluksi".

        Mitä sinä höpiset. En kutsunut helluntailaiseksi luulemista räävittömäksi panetteluksi. Ole hyvä ja mene oppimaan tapoja ja rehellisyyttä. Muutenkin kaikki lukemani viestisi ovat olleet ennakkoluuloa ja vääristelyä. Mikähän sinuakin vaivaa?

        Lainaus 1 ( isbn ):
        "en ole suostunut hätkähtämään evolutionistien leimakirveen heiluttelusta, nimittelystä ja räävittömästä panettelusta (esim. nimimerkki Alex on julistanut minut helluntailaiseksi, ilman että on edes ymmärtänyt kirjoituksiani)."
        Lainaus 2 ( isbn ):
        "En kutsunut helluntailaiseksi luulemista räävittömäksi panetteluksi."

        Siis?
        Voisitko selventää meille tyhmemmille, miten nämä sanasi pitäisi ymmärtää? Vai oletko kyvytön ymmärtämään, mitä olet itse kirjoittanut?

        Alex muuten ei ole tietääkseni "julistanut" sinua helluntailaiseksi, onpahan vaan kysynyt sinulta monta kertaa kuulutko helluntaiseurakuntaan.
        Et ole nähtävästi katsonut tarpeelliseksi vastata.


      • Muistaakseni
        Pohdiskelija kirjoitti:

        Lainaus 1 ( isbn ):
        "en ole suostunut hätkähtämään evolutionistien leimakirveen heiluttelusta, nimittelystä ja räävittömästä panettelusta (esim. nimimerkki Alex on julistanut minut helluntailaiseksi, ilman että on edes ymmärtänyt kirjoituksiani)."
        Lainaus 2 ( isbn ):
        "En kutsunut helluntailaiseksi luulemista räävittömäksi panetteluksi."

        Siis?
        Voisitko selventää meille tyhmemmille, miten nämä sanasi pitäisi ymmärtää? Vai oletko kyvytön ymmärtämään, mitä olet itse kirjoittanut?

        Alex muuten ei ole tietääkseni "julistanut" sinua helluntailaiseksi, onpahan vaan kysynyt sinulta monta kertaa kuulutko helluntaiseurakuntaan.
        Et ole nähtävästi katsonut tarpeelliseksi vastata.

        TJT on niitä melleriläisiä.


      • Alex-Reg
        Muistaakseni kirjoitti:

        TJT on niitä melleriläisiä.

        Moi !

        Kielen-, tai sanoisinko sanankäytöstä, tulee kyllä TJT mieleen. Tarvonen on kyllä Y-kromosomilla varustettu joten en usko isbn:n olevan sama.

        Melleriläinen voi toki olla, ja vaikka minulla ei asiasta tietoa olekkaan niin veikkaan Helluntaiseurakunnan jäseneksi.

        Tämän mahdollisesti virheellisen käsitykseni isbn voi korjata vain yksinkertaisesti kertomalla ettei ole. Eipä vaan kerro sellaista ;-)

        --


      • isbn kirjoitti:

        "Saat helluntailaiset silmillesi (ihan aiheellisesti), jos kutsut helluntailaiseksi luulemista "räävittömäksi panetteluksi".

        Mitä sinä höpiset. En kutsunut helluntailaiseksi luulemista räävittömäksi panetteluksi. Ole hyvä ja mene oppimaan tapoja ja rehellisyyttä. Muutenkin kaikki lukemani viestisi ovat olleet ennakkoluuloa ja vääristelyä. Mikähän sinuakin vaivaa?

        "nimimerkki "hihhulikirveet" uhkaa selkäsaunalla kun en ole suostunut hätkähtämään evolutionistien leimakirveen heiluttelusta, nimittelystä ja räävittömästä panettelusta (esim. nimimerkki Alex on julistanut minut helluntailaiseksi, ilman että on edes ymmärtänyt kirjoituksiani)."

        Taidat kirjoitella kännissä. Tuollaista aggressiivisuutta ei mikään muu selitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      140
      2020
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      171
      1220
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1137
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      167
      994
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      92
      911
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      60
      850
    7. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      849
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      804
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      770
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      117
      688
    Aihe