BUD SPENCERIN LAJI

Mikä laji?

Mitä lajia Bud Spencer ja Terence Hill harrastaa kun joka leffas vastustajaa lentää urakalla halki poikki ja pinoon? :) Hyviä häiskiä:)

11

1111

  Vastaukset

  • Bud Spencerin tekniikka on lyödä avokämmenellä reilusti korville ja kaveri lentää muutaman metrin kaaressa. Bud Spencer luottaa lähinnä "karhun" voimiinsa. Terence Hill taas hyödyntää nopeuttaan ja ehkä myös vähän tekniikkaakin. Lajiksi käy molemmille sama kuin monelle muullekin suurelle taistelijalle - "elokuvatappelu".

   • lyö nyrkillä keskelle päälakea. Siitä tippuu myös ukko kuin ukko.


  • olisko han moo do?

  • Taitaa olla Bud Spencerin tappelutaidot peräisin uinnista ja vesipallosta. IMDBin mukaan:
   "The first Italian to swim the 100 meter freestyle in less than a minute, the 6' 5" Spencer competed as a swimmer on the Italian National Team at the Olympic Summer games in both Helsinki, Finland in 1952 and Melbourne, Australia in 1956. He was also an Olympic-class water polo player."

  • Paras on kyllä toi heijari takaraivoon missä ukko heittää ympyrät.

  • näyttää aivan karatelta. Chuck Norrisilla lähes identtinen tekniikka ;)

   • Vanhana fanina joudun toteamaan että monilahjainen atleetti.
    Varmasti olis kunnon taistelija tullut jos olis treenautettu 8ja mistä tuon tiesi vaikka treenasikin?)
    Aivan selvästi nimittäin nyrkkeilyn alkeet ainakin hallussa.Lyö rennolla vartalolla.


  • Vanha ketju, mutta pakko kommentoida. Ja onhan aihekin ajankohtainen Bud Spencerin kuoleman vuoksi.
   Bud Spencer oli aikanaan huipputason uimari sekä vesipallon pelaaja. Siitä meriittinä uinnin olympiaedustuspaikat niin Helsingin kuin Melbournen olympialaisista, sekä vesipallon Italin mestaruus 50-luvulta.
   Hänellä oli kyllä muutenkin mielettömät, lähes yli-inhimilliseltä vaikuttaneet voimat. Hän pystyi vielä yli 80v ikäisenäkin murskaamaan omenan puristamalla sitä nyrkissään ja nostamaan ilmeenkään värähtämättä keskikokoisen miehen ilmaan ottamaan nostettavaa henkilöä molemmin käsin vyötäröltä kiinni molemmin käsin.
   Toki hän varaan treenasi myös näitä tappelujuttujakin, ne olivat kuitenkin elokuviin todella perusteellisesti harjoiteltuja.
   Terence Hill taasen on enempikin akrobaatti, sen näkee elokuvistakin. Pomppii kuin vieteriukko edestakaisin. En tiedä, onko hänellä sen erikoisempaa urheilijataustaa, ainakaan tuolla tasolla kuin Spencerillä, mutta kuitenkin voimistelijafysiikalla varustettu sälli hän on.

  • Niiden laji oli sellainen kuin: Turpaan vaan ja onnea!

  • Senkka nenästä pojat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   241
   7788
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3855
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3839
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2169