Eturauhasorgasmi??

Jäbä...

olisiko kellään hyvää linkkiä, missä neuvottais tarkkaan eturauhasorgasmin saavuttaminen...? Olen kokeillut muutaman kerran sormilla mutta en ilmeisesti osaa, kun ei tunnu missään..??

T:kokeilun haluinen :)

14

13068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,mnbmnbmnbmnb

      www.aneros.com - saa suomestakin kaikista erotiikkakaupoista.. on hyvä laite vaikkakin kallis

    • onnistuu

      Laitapa nainen asialle! Reilusti liukkaria, sormi/pari sormea sun peppuun ja samalla kunnon suihinotto kun sormet hieroo eturauhastasi... Kokemusta on useamman miehen kanssa ja kyllä tehoaa! Yleensä mies menettää kontrollin täysin ja huutaa ääneen lauetessaan ja spermaa tultt ja tulee... Hieno tunne naiselle, kun saa antaa täydellisen nautinnon. Varsinkin, jos saa kunnian olla se eka, joka tuon miehelle tekee... Sen kuulema muistaa loppu elämän...

      • VonBrasch

        EI EI EI NÄIN! Ei mitään suihinottoa, todellisuudessa eturauhasorgasmin aikana ei edes seiso. Se vaan tuntuu hyvältä ja tulee lähes jatkuvasti sellaista sperman kaltaista nestettä kalusta. Se vaatii aika syvälle ne sormet ja lujan painelun, kyllä se sieltä löytyy kun etsii! Mutta ei mitään runkkaamista samalla todellakaan! Sittenhän se on ihan normaali orgasmi maustettuna eturauhashieronnalla!


      • Perskuun

        Kyllä naisillakin/naisillekin peppuorkku onnistuu...Teen vaimolleni usein ensiksi orkun käsin, jonka jälkeen on sitten yhdynnän vuoro...Vaimoni saa usein jopa hetkessä orgasmin kun osa sormistani hyväilee aluksi hänen pilluaan toisten sormien hyväillessä välillä ryppyreikää...sitten kun on sormityöntelyn aika, pidän jonkin aikaa yhtä tai kahta sormea peppureiän päällä tiukasti, kunnes päästän ne tunkeutumaan vaimoni ahtaampaan reikään nussimaan...orgasmi on taattu


    • Mies vaan.

      Miehen G-piste orgasmia voi tosiaan kokeilla sormilla mutta nykyään on tosi paljo leluja seksikaupoissa siihen. Pitäisi saada äkillinen tunne että on pissa hätä, mutta ei sitten olekkaan....tuosta tiedät että olet oikeilla jäljillä.

      Ite hankasin masturboidessa G-pistettäni peräaukon kautta, mutta vasta vähän ennen orgasmia ja tuli aika hiton vapautunut olo ja tavallista voimakkaampi orkku.
      Hassua kyllä pelkällä sormet pyllyyn jutulla en saa paljon mitään aikaseksi yksistään.

      Kuulemma Prostate eli miehen g-piste orgasmi on voimakkain nautinto mitä mies voi saada :D!

      Siis ihan kokeilun haluisena ihmisenä tuli joskus koklattua, vaik ennen sitä ekaa kokeilua pidin koko hommaa saastaisena ja olen 100% hetero, mut se se on vasta saastaista jos ei mitään uskalla kokeilla ja valittaa muille sen olevan saastaista :D. Mahtava löytö tuo miehen G-piste.


      PS: Seuraavaksi tantraa opiskelemaan ja miehen peräkkäisiä orgasmeja opiskelemaan, siihen löytyy hyvää kirjallisuutta, kuten "multi orgasmic man" kirja :)! Niin ja kivekset ja väliliha kans käsittelyyn :D.

    • merja,,,,,
    • Prostaattinenhekuma

      Vinkki kotitekoiselle todella toimivalle masiinalle. Tää vaatii kakkoselta hieman normaalia enemmän elastisuutta:) Hommaa suht ohut vibra, esim joku Durex Play merkkinen. Sitten hommaa sellanen dildon sisällä oleva tehokkaampi vibramoottori. Kiinnitä se dildon yläpuolelle aikalailla etuosaan, ja ihan vaan esim. teipillä. Sitten kietaset ohuen kankaan, talouspaperiarkin tms että mahdolliset terävät reunat peittyy. Sitten päälle vetäset esim. kirurgin käsineen, vahvan, huom VAHVAN kondomin, ilmapallon tms. että sen saa suitsaitliukkaasti inessiiviin. Sitten vain pönkemään sitä rauhallisesti kun se on muodoltaan ehkä hieman hankala. Kun saat sen kohdalleen eturauhaseen kiinni.... eli siis se vibraan kiinnitetty moottori on yläpuolella. Sitten vain moottorit käyntiin ja vähän vaikka voit painaa vekotinta alaspäin että etuosa nousee hollille. Homman juju tässä on kahden moottorin aikaansaama epäsäännöllinen... mikskä sitä nyt nimittäis... se ei ole siis normaali tasainen vibran hyrräys vaan sitä voi kuvailla enemmän tärinän, aaltoilun ja erilaisten sekamuotojen liikkeenä. Nopeuksia vaihtamalla saa erilaisia värinäkuvioita. Voin sanoa, et prostaatti huutaa hoosiannaa ja eka tulee 1-5 minuutin sisällä ja lasti lentää 5-10 sisällä. Ja jos ei ole kokemusta niin lasti saattaa lentää aikamoisella paineella, eli pyyhettä päälle jos ei naamalleen halua;) Vekotin kuulostaa naurettavalle väkerrykselle, mutta takaan, että se on vaivanarvoinen asia.

      • Jormanpieksijä

        Homostele?! Ootko vltun urpo imeny äitis nisää 4kymppiseksi asti kun sulla ei ole mitään hajua mikä on homostelua ja mikä ei. Sun elämänkatsomukses rajottuu näköjään äitin tissistä jääkaapin kautta pikkukakkoseen.

        Hahmota tästä, jollet ole hahm.häir. adhd kaappirunkkari:

        Heteroseksuaalisuus - homoseksuaalisuus:
        - fyysinen kontakti mies/nainen = heteroseksuaalisuus
        - fyysinen kontakti mies/mies, nainen/nainen = homoseksuaalisuus.

        Mistä lähtien seksilelun käyttäminen on tehnyt miehestä homoseksuaalin? Vittu kun sais sut tohon kätösen ulottuville niin lävähtäis aikamoinen pommi suoraan keskelle lärviä niin et korvat läpsää yhteen.


      • Heteromies

        Mistä niitä tehokkaita moottoreita saa? Irrallisiako? Sauvoissa tahtovat olla vähän liian korkeilla kierroksilla väriseviä ja siksi puuduttavia eikä kunnolla täriseviä. Ei siinä välttämättä orkkua tarvitse. Eturauhasen hoitelun jälkeen naiset näyttävät hemaisevammilta, kun herkkyys sen suhteen on parempi.


    • 172ga
    • VonBrasch
    • matkaaja

      Menkää Japaniin opettelemaan, luulo ei ole tiedon väärtti.

    • Mindcontrol

      Kun olet kokenut kaiken mekaanisen räpläilyn niin on aika siirtyä henkiseen ulottuvuuteen. Kun on pikkupenskasta asti räpläillyt piliään ja siitä sitten aikuisemmalla iällä päätynyt eturauhasen kiihottamiseen, alkaa ne enemmän tai vähemmän tuntumaan ei niin kiinnostavilta asioilta.

      Moni meistä on joskus sattunut huomamaan artikkeleita tms. kaikenmaalilman tantroista ja muista oudoista jutuista. Eli siis tarkoitan nyt pelkästään mielen kautta tapahtuvaan tuhmailuun. Ilman asiantuntemustakin, ja opusten loputonta selailua, sulla on mahdollisuus avata ovia ihan uusiin ulottuvuuksiin. Testaapa tätä:

      Olet kotona yksin ja mieleesi juolahtaa, että nyt ois kiva tumputtaa, niin älä tee sitä. Laita rauhallista musiikkia soimaan. Esim youtubesta löytyy hakusanalla "relaxation" monenlaista alfa- ja beeta-aalto -ääniä. Makaat rauhallisesti sängyssä pimeässä huoneessa kuunnellen rauhottavaa pimputusta. Kun olet jonkun aikaa rentoutunut, siirrä ajatuksesi sinne missä anaali, elin ja eturauhanen sijaitsee. Rauhassa ajattelet niitä. Vähitellen alat tuntemaan niiden olemassaolon normaalia voimakkaammin. Keskitä kaikki ajatusenergiasi sinne. Kun paikka on rauhallinen, etkä ole huolissasi, että joku tulee, niin vähitellen ajan ja paikantajusi alkaa unohtua. Kiihottuneisuuden tunnekin alkaa voimistumaan. Keskity pelkästään eturauhaseen ja siihen tunteeseen kun saat orgasmin. Älä ajattele mitään muuta. Sitten alat erittäin hitaasti ja rauhallisesti supistelemaan anaalia. Koko ajan ajatuksissasi on vain se tunne kun saat orgasmin. Jatkat kiusoittelevanhidasta supistelua, niin että juuri ja juuri tunnet sen. Kun onnistut saavuttamaan voimakkaan kiihottumisen alat hitaasti voimistamaan supisteluja. Muista edelleen edetä rauhallisesti. Kiire pilaa tunnelman. Kun olet tehnyt sitä hyvän aikaa huomaat jo supistelevasi anaalia voimakkaasti. Nyt ala pitää silloin tällöin supistusta yllä pidempään. Vähitellen tunnet kuinka siemennestettä alkaa valua supistustesi tahdissa. Se lisää entisestään kiihottumista. Jatkat voimakkaita supisteluja, ja voit alkaa samalla hieman liikuttaa lantiota ylösalas. Kiihottuneisuus saavuttaa vähitellen voimakkaan tunteen. Silloin alat olla lähellä laukeamista. Tunne on erittäin nautinnollinen ja olet varma, että laukeat. Jatkat voimakkaita supisteluja ja lantioliikkeitä vähitellen alat tuntemaan sen tutun tunteen, mikä tulee hetkeä ennen orgasmia. Se tunne saa sut tahtomaan voimakkaasti laukeamista. Mielessäsi annat orgasmille luvan tulla. Haluat saada sen. Ja ennenpitkää ensimmäiset orgasmiaallot alkaa tuntua alapäässä. Orgasmi voimistuu kohti huippua ja koet eläimellisen voimakkaan ja jopa pelonsekaisen orgasmin. Siemennesteet roiskuu voimakkaasti sykkien. Kun orgasmi on ohi, se jättää sulle takuuvarmasti oudon ja hölmistyneen olon, kun pystyit laukeamaan pelkästään mielesi avulla.

      Itse olen pystynyt tähän n. 3 vuoden aikana vain 6 tai 7 kertaa. Aluksi on tietysti vaikeaa, koska nämä asiat vaatii harjoitusta. Ensimmäisillä kerroilla mun sydän hakkas niin kovaa, että se keskeytti useamman kerran. Välillä tuli inhottavia rytmihäiriöitä. Vähitellen opin olemaan rauhallisempi niin sydän ei ihan yritä tulla rinnasta ulos. Se tunne vaan on niin voimakas, että se saa sydämen hakkaamaan. Mutta jos haluat jotain uutta niin tässä vinkki.

    • ukkomieseee

      moi! Saan eturauhasorgasmin joka kerta iso dildon avulla näin:
      Ensin lämmittelen reikää sormilla ja pienellä dildolla, sillain rauhallisesti noin 10-15 min.
      Sen jälkeen istun ison ja paksun dildon päälle (käytän yleensä mr marcus dildoa), antaen sen rauhallisesti ja hitaasti mennää kokonaan sisään (dildon etuosa eturauhaa vasten, dildon on kaareva ja hieroo näin eturauhasta voimakkaammin). Sen jälkeen alan "lypsiä" heiluttamalla lantiot edes takaisin (huom: ei ylös alas). Pikku hiljaa nopeutan tahtia koko ajan. Menee 4-5 min niin saan orgasmin koskematta kertaakaan munaan. Orgasmi on syvä ja munasta tulee runsaasti spermaa vaikka se ei ole erektiossa. Se on mieletön tunne. Vaimon katsoo aina välillä. :)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe