Audi 80

laadukasko?

Hei vaan kaikille audisteille!

Minua kiinnostaa kovasti tuo Audi 80, mutta tyyppivioista ja yleisestä laadusta ja luotettavuudesta minulla ei ole tietoa, joten käännyn nyt teidän puoleenne. Omakohtaisista kokemuksista ja myös toisen käden tiedoista kyseisen Audi-mallin yleisestä laadusta helpottaisivat tulevaa autovalintaani.

Kysymykseen tulisi noin viidentoista vuoden ikäinen ja 200 000 - 300 000 km ajettu yksilö, joten perinpohjin sisäänajetun Audi 80:sen hankkimista tässä olen suunnitellut.

10

2450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cherrykuski

      ihan yhtänhyvä ,kuin muutkin ikäisensä.
      Korin happamuuden suhteen käsittääkseni parempi ,kuin moni muu ikäisensä lähtien -88.

    • Jonne

      Minulla on ollut 1.5vuotta audi 80 vm87, 1.8 litraisella koneella. Kilometrejä on mittarissa yli 510.000km. Hyvin pelaa vieläkin. Remontteja,mitä vuoden aikana on ollu.Niin laturi alkoi temppuilemaan ja kytkimen painelaakeri alkoi ääntelemään, joten uusi laturi ja kytkinlevy painelaakereineen tuli laitettua. Muuta vikaa ei ole toistaiseksi ollu.. Kori on vieläkin ruosteeton,eikä ole kertaakaan hitsattu vielä ja tekniikka pelaa. Auto on todella lämmin talvella ja hyvä ajettava. Kulutus kesällä n6.5L/100km matka-ajossa, kaupungissa jotain 9-10L/100km.

      • mutta voi saada

        huononkin audi joka on jäänyt huoltamatta,niin vaihda sitten kaikki osat alustasta koneeseen.sanompa vaan että en suosittele henkilölle joilla sormi keskellä kämmentä.


    • DKW

      Vara parempi ,vahva peli on , mutta on jotain tyyppi vikoja, vanhoissa kaasari versioissa kaasuttajan kumikurkku menee poikki ja apurungon kumihelat löystyy ajan myötä ja pitää vaihtaa kun keula vetää oikealle tai vasemmalle kun antaa hanaa,ei paljon vikoja ,hyvä perus auto japsit ruostuu audi ei. AUDI 80/100/A6 omistaneena tiedän.

    • A 80 1.8S -87

      Vuosimallin -87 1.8S:llä ajelin vuodet 1991...1998. Ostaessa 70 tkm, myydessä 220 tkm. Vähävikaisin auto jonka koskaan olen omistanut. Kahdesti korjaamolla, eka kerta kaasarin säätö ja toinen vapaaehtoinen iskarien vaihto. Pakoputkeakaan ei vaihdettu koskaan.
      Tosin olet nyt ostamassa tosi vanhaa autoa ja varmasti tekniikan osalta pientä korjailtavaa löytyy. Audin koppa on tosihyvä mutta tekniikka ihan tavallista, aikansa VAG-tavaraa.

    • teille kaikille

      avustanne. Minullakin on ollut sellainen mututuntuma asiaan, että nuo Audi 80:set olisivat ruostesuojaukseltaan siitä paremmasta päästä, kun läpilahoja yksilöitä ei liikenteessä juuri ole tullut bongattua. Itselläni on tällä hetkellä vuodelta 1990 oleva kolmiovinen Corolla, joka teknisesti on lähes 230 000 km ajettunakin kaikin puolin toimiva ja luotettava, mutta ruoste kukkii helmoissa kuin pelargonia. Audi 80:ssä osittain juuri houkuttelee se, että pienellä rahalla saisi ikäistään paljon uudemmalta näyttävän auton.

      • Leurix

        Kakkosautonamme on ollut 6 vuotta Audi 80.Kun auto ostettiin, sillä oli ajettu n 100.000 km ja nykyisin reilusti toinen mokoma lisää.Kätevä kaupungissa, moottori,1.8 antaa tuhdin vauhdin.Ei ole bensarosvo.Mitään erityistä tyyppivikaa ei ole ollut.


    • Jamppa1

      on yleisesti ottaen kestävä, helppo ja halpa ajaa ja huoltaa sekä siinä on aikansa paras ruostesuojaus. Muotoilu on toki myös aikaansa edellä.

      Tyypillisiä ongelmakohtia tuon ikäisissä on kytkinsylinterit, jarrupaineentasaaja, viiksipaketti ja hydrauliset venttiilinpainimet (jos nakuttaa) Nuo on jo laitettu tai laitto on edessä.

      Uudemmassa korimallissa, B4:ssä on eri mallinen takaloosteri. Bensatankki on pudotettu pohjan alle ja takapenkin selkänojat kaatuu. Muitakin pieniä muutoksia on, eli se ei ole ihan facelifti vaikka moni niin luulee.

    • Anonyymi

      PULLA AUDI ELI AUDI V 1987-1991 1988-1992 ON AINA HIENO

    • Anonyymi

      Paras Audi kautta aikojen, valitettavasti suurin osa lienee jo paalattu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe