MiesVeskarin oikut

YesNainen

Tervehdys vaan kaikille!

Harrastan astrologiaa, on tullut luettua tätä palstaa ja tunnistettua monta tuttua piirrettä veskareista. Olen kypsässä iässä oleva vaakanainen, siinä lukemani mukaan tyypillisessä on-off-suhteessa miesveskariin viimeiset kaksi vuotta. Siis minä määrittelen suhteen on-off-suhteeksi, mutta en saa selvää, miksi veskari itse sen määrittelee... (siis sama kokemus kuin monilla muilla...).

Välillä on ollut hyvinkin läheistä ja lämmintä, yhteisiä suunnitelmia, ja kosintakin tuli rivien välitse viime kesänä. Koska se sanottiin niin veskarimaiseen tyyliin, hoksasin sen vasta parin päivän viiveellä... Otettuani asian puheeksi kosinta peruttiin kiireesti vedoten siihen, että hänen on kuitenkin parasta olla yksin jne. jne.

Juttu jatkui kuitenkin jotenkin, minä pää pyörällä, veskari mitä ilmeisimmin ihan tyytyväisenä tilanteeseen.

Pari vuotta on kuitenkin pitkä aika, joten mittani epävarmuutta tuli noin kuukausi sitten täyteen ja nostin kissan pöydälle. Veskari sanoi silloin selkokielellä, että meistä ei voi tulla paria, olemme niin erilaisia, ja että minun ei kannata unelmoida mistään. Miten asian sen selvemmin sanoisi? En siis enää unelmoi, asia loppuunkäsitelty ja täysin ymmärretty. Surun keskellä epävarmuuden loputtua helpotuksen tunne oli kuitenkin suuri.

Sen jälkeen olemme joutuneet yhteisen harrastuksemme merkeissä tapaamaan. Ihmetyksen ihme, mutta sen sijaan, että kohtelisi minua riittävän etäisesti ystävänä (mitä toivon ja oletan) veskari tuntuu ajattelevan, että olen palannut välienselvittelymme jälkeen "normaaliin olotilaan" (vanhoihin väleihimme?), ja ilmeisesti siitä rohkaistuneena hän laittelee minulle taas tekstareita tai soittelee, minkä seurauksena vanhaan malliin istumme käsi kädessä tietokoneen äärellä ja osoitamme toisillemme hellyyttä ja huolenpitoa... Siis veskarin mukaan tilanne on täysin normaali...

Miksi moiseen peliin antaudun, on hyvä kysymys... Minun on kyllä todella vaikea sanoa 'ei' (kenellekään), rajojen veto on vaikeaa.

Nyt sitten tänään hän yritti saada minua kanssaan päiväksi lähinnä hoitelemaan hänen asioitaan jne. eli seuraksi. Sanoin sadanteen kertaan, että eikö hän muista, mitä itse sanoi kuukausi sitten, että asia sai jo ratkaisunsa?! Hänen vastauksensa oli: Sinä otat kaiken aina niin kirjaimellisesti...

Että hohhoijaa... Hulluja nuo veskarit...

3

1146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CaroLuna

      Ihana kirjoitus :)

      No mutta, siis vesimies.. Huoh.
      Tuosta kirjoituksesta löi läpi se, että vesimies määrää tahdin ja askeleet, muut tulkoon perässä.
      Right.
      Olen itsekkin veskari, tosin en mies.. Mutta sanon nyt suoraan mikä mulle tuli tuossa tilanteessanne ilmi, jonka varmaan itsekkin tiedostat?
      Eli sen, et sinä tanssit pillin mukaan, siihen asti kunnes limiittisi tuli täyteen. Ok, teit asian selväksi. Olet ystävällinen, liki neutraali sen jälkeen kun "välit on selvitetty", joka taas viestittää veskarille: Ah, Tilnateet on ns. Ok :) ..Johon viittaat sitten et mitäs tulikaan sanottua silloin ja silloin.

      Eli, siis Lyylin Tyyli pitäis muuttua, et anna varaa, etkä ns. Aikaakaan veskarille Olettaa tilanteiden olevan ok. Pitää olla hyvin jyrkkä, vaikka se Luiru matelisikin hetken jaloissas, niin kotvasen päästä se soittaa kitaraansa taas Nuotilleen joka tanssittaa suo Niin kuin hän vaan skittaansa soittaa.

      Soon tyyliin, joko tai, eikä siltä väliltä :) Sillä mentaliteetillä pääsee pitkälle, ja monesti jopa pätee muihinkin miehiin kuin vain veskareihin :)

      • YesNainen

        Kiitos, CaroLuna, vastauksestasi. Odottelinkin jo hieman ujona, että eikö kukaan minulle vastaa... :o)

        Juu, tämä sama kaava veskarin käyttäytymisessä tulee läpi monen kirjoituksesta. Oikeastaan tosiaan on niin, että kun kaavan oppii ulkoa, voi veskaria alkaa käsitellä, heehheeh... ;o) Aika selvästi näkyy viileän ja lämpimän vaihtelu. Ja siitä veskarin lämpimästähän ei saa innostua, kun sitten se viilenee...

        Nyt elän sillä mielellä, että vuoristorata on minun osaltani siirtynyt neutraaliin ystävyyteen. Tekee tiukkaa veskarille, sen on jo nyt huomannut; uusia yhteisiä projekteja (tietenkin "neutraaleja" työ- ja harrastussellaisia...) pukkaa siltä suunnalta jo kovaan tahtiin... Melkoisen rasittavaahan se on, mutta vähän hymyilyttääkin ;o)

        Joulumieltä kaikille! :o)


    • hoijjaaa...

      taas näitä lorinoita... horoskooppihan se kertoo millainen ihminen olet, voi vidu taas näitä akkajen lätinöitä.
      te luette millainen on mikäkin merkki ja rupeatte käyttäytyyn sen mukaan.. mun merkki sanoo että olen itsepäinen koti-ihminen? paskan marjat.. lennän tuulen mukana ja juhlin minkä kerkeen, se siitä paikkaansa pitävyydestä.
      ja vesimies on erimies.. ne mitään saakelin hulluja ole, Carolunan mieli tekee nyt tepposia kun rupeaa tuollaisia riimittelemään.
      keksikää nyt muita harrastuksia, vähemmästkin hulluksi leimataan..
      Suosittelen vaikka sauvakävelyä niin samalla saatte raitista ilmaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe