Ihannemaailma

Liberal

Ihannemaailmaa tullaan tuskin koskaan saavuttamaan täysin. Ihannemaailma on seuraavanlainen:

-Valtioiden välisiä rajoja ei ole olemassa. Ihmiset voivat muuttaa minne haluavat ja ovat vapaita hankkimaan elantonsa miten haluavat kunhan eivät loukkaa muiden vastaavia oikeuksia.

-Nationalismi on kitketty kokonaan pois ja rodut ja kansat elävät rinnakkain. Vaikka rotujen välillä luultavasti onkin eroja keskimääräisissä älykkyysosamäärissä ja suorituskyvyissä niin yksilön henkilökohtaiset kyvyt ratkaisevat. Esimerkiksi suomalaisten asettaminen jonkin muun rodun yläpuolelle on yhtä typerää kuin jos väittäisi vakavissaan tamperelaisten olevan turkulaisia parempia. Myöskään muunlaista suvaitsemattomuutta ei esiinny.

-Maailma on täysin kapitalistinen. Työväenliittoja tai minimipalkkoja ei ole. Vaikka jokaiselle tuleekin syntyessään antaa yhtäläiset mahdollisuudet niin parhaat ansaitsevat silti saada enemmän. Luokkaerot eivät siis ole niin säälittävän pienet kuin esim. sosialistisessa nyky-Suomessa eikä duunareilla ole autoja, kännyköitä, digikameroita, digibokseja, tietokoneita, laajakaistoja tai muutakaan menestyjiltä varastetuilta rahoilla ostettuja asoita. Tuloeroja ei tasata verotuksen muodossa.

-Murhaajia, seksuaalirikollisia ja väkivaltarikollisia ei taputeta olalle kuten nykyään vaan heidät joko tuhotaan tai lukitaan loppuiäkseen vankilaan. Roskaväen geenit tulee poistaa yhteiskunnasta, jotta hyvien geenien omaavat saavat parhaat mahdollisuudet.

-Uskontoja ei opeteta koulussa koska ne ovat takapajuisia ja saavat pahimmillaan ihmiset käyttäytymään suvaitsemattomasti ja järjenvastaisesti. Jokaisella on silti oikeus uskoa mihin haluaa. Myös sananvapaus on täydellinen. Duunarit saavat järjestää mielenosoituksia kuten nykyäänkin, antaa toki apinoiden purkaa katkeruuttaan.

-Armeijoita ei ole eikä siis asevelvollisuuttakaan. On säälittävää että Suomea sanotaan yhdeksi maailman tasa-arvoisimmaksi maaksi mutta silti miehiä sorretaan vähintään puolen vuoden vankilapakkotyöllä jotka kutsutaan armeijaksi. Eipä paljoa eroa Irakista. Armeijassa pitää tehdä duunareiden hommia ja herroitella ja ottaa käskyjä vastaan älykääpiöiltä (aliupseereista monet ovat vain amiksen käyneitä sillä heidät valitaan tyhmien ihmisten omaavan auktoriteettiluonteen, ei älykkyyden mukaan).

-Miedot huumeet kuten kannabis ovat laillisia. Miksi jotkut sosiaaliset idiootit saavat vetää päivittäin nikotiinia keuhkoihinsa ja myrkyttää itsensä hitaasti mutta on rikos polttaa joskus harvoin kannabista? Koska jotkut heikkoluonteiset siirtyvät niistä vahvempiin huumeisiin ja päätyvät narkomaaneiksi. Toisin sanoen näiden häviäjien takia kukaan ei saisi kokeilla kannabista. Jokaisen tulee vastata itse itsestään.

-Kaikki ovat syntyessään tasaveroisia, mutta tulisi kuitenkin harkita äänioikeuden antamista vain niille jotka menestyvät parhaiten, esim. suorittavat korkeakoulututkinnon. Demokratiassa piilee omat vaaransa, koska se tarkoittaa että enemmistö päättää. Enemmistö ihmisistä on ulkoisesti ja älyllisesti keskinkertaisia ja vain muutama prosentti kauniita ja menestyjiä. Toisin sanoen kun enemmistö päättää niin keskinkertaisuudet pääsevät riistämään huippuyksilöitä aivat kuten sosialismissa.

-Ihmisiä arvostetaan heidän kauneutensa ja ammattinsa mukaan eikä luonteensa mukaan kuten vasemmistolaiset tekevät. Lääkäriä pidetään siis arvokkaampana kuin autohitsaajaa riippumatta siitä millainen luonne hänellä on.

-Luonnonsuojelu on tärkeintä, josta ei voida joustaa muiden päämäärien saavuttamiseksi. Ihmisen aiheuttamasta jatkuvasti käynnissä olevasta sukupuuttoaallosta on tehtävä loppu. Eläinten oikeuksia ja elinympäristöä on kunnioitettava. Eläinrääkkääjät tulee tappaa tai kastroida.

Tehkäämme siis loppu rasismista, suvaitsemattomuudesta, isänmaallisuudesta ja sosialismista, jotta parhaat yksilöt pääsevät erottumaan edukseen. Näin voimme luoda yhtenäisen ihmiskunnan emmekä asu enää missään 5 miljoonan asukkaan peräjunttilassa, jossa elämän menestyjiltä varastetaan heidän ansaitsemiaan rahoja verotuksen muodossa ja ne käytetään alemman luokan sosiaalihuoltoihin. Suomea parhaiten kuvaavia adjektiiveja ovat pimeä, kylmä, ruma, tylsä ja sosialistinen. Tämä maa kaipaa kipeästi kaunista ulkomaalaista verta jonka huomaa joka kerta kotoa poistuessa.

Jokainen vastaa itse itsestään eikä puutu asioihin jotka eivät hänelle kuulu, kuitenkin esim. luonnonsuojelu kuuluu yhteisesti kaikille. Parhaat yksilöt selviytyvät, se on luonnonlaki joka pätee yhteiskunnassakin.

Kauniiden ja älykkäiden on saatava enemmän kuin säälittävien tavanomaisuuksien joita kukaan ei ole kiinnostunut edes vilkaisemaan kahdesti, sillä tavanomaiset ovat ikäänkuin mustia helmiä jotka voidaan heittää takaisin mereen, mutta todella kauniit ovat harvinaisia valkoisia helmiä joita arvostetaan.

Tällainen on siis ihannemaailma johon emme varmasti tule koskaan täysin pääsemään, mutta jonka ideologiaa meidän on noudatettava valinnoissamme.

LIBERAALEILLE VAALIVOITTO!!! KOHTI VAPAATA MAAILMAA!!!

8

2669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Takaperoista kehitystä

      "Valtioiden välisiä rajoja ei ole olemassa."

      Olette täysiä sekopäitä eikä onneksi tuollaisia oteta vakavasti

      • kohteliaisuudesta

        Täysi sekopää on todellinen kohteliaisuus koska se tarkoittaa että eroaa selvästi tavallisesta massasta. Säälittävin ominaisuus mikä ihmisellä voi olla on tavanomaisuus ja varmin merkki säälittävän tavanomaisesta ihmisestä on se ettei hänellä ole yhtäkään todellista vihamiestä tai ettei häntä pidetä lainkaan omalaatuisena.

        Tätä vain eivät kaikki ymmärrä täällä meidän sisäsiittoisessa Suomessa missä muusta massasta poikkeavat ihmiset leimataan heti viallisiksi. Se on yksi suurimpia syitä siihen miksi tätä maata johtavat sosialistit jotka antavat tunteidensa mennä järjen edelle.


      • olet

        Kenties me olemme täysiä sekopäitä mutta ainakin suurin osa meistä on hyvin älykkäitä ja se on ainoa asia jolla on merkitystä ;) . Ja itseäni ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa miten vakavasti jotkut demaripellet meidät ottavat...


    • Cato nuorempi

      Olen samaa mieltä kanssasi. Ihmiskunnan on aika astua uuteen aikakauteen. Kaikki vanhan maailman -ismit ja uskot on hävitettävä. On katsottava tulevaisuutta uusin silmin. On aina ajateltava yksilön parasta.

      Uskonnollisen taikauskon hävittyä ihmiskunta voi aloittaa alusta. Transhumanismi ja geenimuuntelu avaavat uskomattomia mahdollisuuksia.

    • o,h,i,a,l

      Viestissäsi oli osa liberalismia, loppu vouhotuksestasi lähinnä natsipelleilyä.
      Hyvä provo jossei muuta. :D

      Otetaan esimerkki anti-liberaalista provoamisestasi: "Työväenliittoja tai minimipalkkoja ei ole"
      Totta kai on ammattiliittoja! Ihmisellähän on järjestäytymisvapaus ja kokoontumisvapaus!

      Ja sitten kuningasideasi äänioikeudesta! Totta kai tyhmät äänestävät myös, ei heitä saa rajoittaa. Tyhmät määrittävä elitistinen taho on paljon vaarallisempi kuin miljardi tyhmää.

      Sitten tuo viimeisin teesisi lähinnä vaikuttaa viherfasismilta.

      • outoa

        Mielestäni kirjoittajan mielipiteet ovat varsin kaukana natsismista, koska hän painottaa nimenomaan individualismia yhteisen kansan-periaatteen sijaan. Natsismi on ennen kaikkea rasismia, suvaitsemattomuutta ja sananvapauden kieltämistä, joita kirjoittaja selvästikään ei hyväksy.

        Ehkä työväenliittoja ei tulisi kieltää mutta niiden valtaa tulisi rajoittaa merkittävästi nykyisestä, sillä niiden määrittelemät ylisuuret minimipalkat työväelle ovat suurin este maamme taloudelliselle kehitykselle. Itse pidän tätä yhtenä tärkeimmistä liberaalien tavoitteista.

        Jos päätökset tehdään aina sokeasti kansan enemmistön mielipiteiden perusteella, ei hyvä seuraa. Jos NATO-jäsenyydestä järjestettäisiin Suomessa nyt kansanäänestys, se tyrmättäisiin väärillä perusteilla. Onko välttämättä oikein että asioista päättävät oppimattomat jotka eivät ole edes tietoisia päätöksiensä seurauksista?

        "Ihannemaailman" kirjoittajan mielipiteet vaikuttavat värikkäiltä mutta niihin hänellä on oikeutensa. Ja mielestäni ympäristöasiat ovat nykymaailmassa tärkeitä enkä kutsuisi ehdotusta niiden huomioonottamisesta politiikassa fasismiksi.


    • Ystävä ja vihollinen

      Tuollaisessa maailmassa kieltäydyn elämästä. Valitsen toisin. Teidän on ensin kukistettava minut ja kaltaiseni, ennen kuin pääsette toteuttamaan ihanneyhteiskuntaanne. Sota on julistettu!

    • että tämä

      on sinun ja liberaalien ihannemaailma; ei kenenkään taloudellista ja tasa-arvoista yhteiskuntaa kannattavan ihanne!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe