Poikaystäväni ei halua

hermo menee

Miten ihmeessä on mahdollista, ettei poikaystäväni 22-vuotta tahdo LAINKAAN seksiä? Ollaan nyt seurusteltu 4 kuukautta eikä mitään ole tapahtunut. Mikä vialla jos mies ei halua?

30

17685

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on homo ja syö paskaa

    • ...

      et hän ei vielä ajattele että on sen aika... Tiedä sitä. Itel on just melkeen päin vastoin. Seurustellu jo 1,5v ja seksi loppu n.5kk sit...

      • Miettinyt??

        Semmosta et jos poitsuasi hermostuttaa kun pitkästä aikaa ois pillua tiedossa ja viimekerrastakin on vierähtänyt jo aikaa niin sitä rupee miettiin et vittu jos mä nyt mokaan tän niin mä joudun muuttaan kööpenhaminaan ja hakeen ruotsin kansalaisuutta!

        Kai muistit et miehetkin on vain ihmisiä ei koneita?


      • nähdäkseni

        Ei seksi kai katoa, se on saanut uuden kohteen!


    • voisiko olla...

      ... syy siinä, ettei poikaystäväsi uskalla kiirehtiä asiassa vaan haluaa olla varma, että myös sinä sitä haluat. Oletko yrittänyt tehdä aloitetta?

      • hermo menee

        olen kyllä yrittänyt, mutta hän menee jotenkin lukkoon koko ajatuksesta. Jo pienikin lähestymisyritys aiheuttaa sellaisen reaktion, että lähtee varmaan kokonaan karkuun jos otan asian ääneen puheeksi.


      • hermo menee
        hermo menee kirjoitti:

        olen kyllä yrittänyt, mutta hän menee jotenkin lukkoon koko ajatuksesta. Jo pienikin lähestymisyritys aiheuttaa sellaisen reaktion, että lähtee varmaan kokonaan karkuun jos otan asian ääneen puheeksi.

        Humalassa hän joskus saattaa hiplailla sieltä täältä, mutta ei yrittäkään mitään muuta. Silloin pystyn myös itse tekemään jotain, mutta loppuun asti ei sitten millään.


      • Ennen samanlainen
        hermo menee kirjoitti:

        Humalassa hän joskus saattaa hiplailla sieltä täältä, mutta ei yrittäkään mitään muuta. Silloin pystyn myös itse tekemään jotain, mutta loppuun asti ei sitten millään.

        Sun pitää tehdä tuo aloite niin huomaamattomasti, ettei kaveri edes huomaa aloitetta. Kyllä se siitä sitten ensimmäisen kerran jälkeen luonnistuu useamminkin. Sitä kaveria vain pelottaa! Oletteko käynyt esim. suihkussa yhdessä? Voisit pyytää kaveriasi pesemään sun selkääsi. Siinä voit samalla "vahingossa" hieroa pakaroitasi hänen etumustaan vasten. Lähinnä siis hipaista pakaroilla... Siten voit pestä hänen selkänsä ja samalla hipaista sieltäkin. Muista, jos toista pelottaa ja on epävarma, mikään ei auta paremmin kuin kehuminen... Sano sille että sillä on "iso ja komea" (vaikka ei olisikaan). Ja jos se on ihan surkea ja laukeaa liian aikaisin niin muista kehua se kuitenkin maasta taivaisiin ja vaikka valehdella, että sait ainakin kaksi orgasmia! Siitä se itsetunto kasvaa ja voit alkaa ohjailla enemmän kaveria sinun halujesi suuntaan...


    • jännittää

      jännittää , eipä sen ihmempää

      varsinkin jos vetää vahvaa ego-roolia niin sitä suurempi on kynnys jos on vielä neitsyt

      ota ohjat käsiisi , ei muuta kuin sepalukseen vaan kiinni rohkeesti , elä odota , samalla otat asian hieman leikillä puheeksi et tyyliin ... jos ei ota eteen ni hoidat mut jotenkin muuten niin kauan ku alkaa ottaan eteen ... tjmv

      esim tähän tapaan

      • norfmaali

        niin eihän se tikanpojallakaan suuri ole silti puuhun reijän


    • kjlljl

      Tai IMPOTENTTI tai sit sillä on 5cm pitkä molo.. tai sit se laukee heti?

      • idiootti!

        ... jos sulle ei tule mitään muita vaihtoehtoja mieleen. Taidat olla itse homo, ja olisko sekään maailmanloppu? Ihmisiä on erilaisia. Ihmetyttää, miksi homo yleensäkään seurustelisi neljää kuukautta naisen kanssa, eiköhän homot etsi lähinnä miesseuraa. Ärsyttää valtavasti tällaiset putkisilmäiset mielipiteet, kun joku kysyy asioista ihan asiallisesti. Tiedoksi, että olen itse nainen, en siis homo, vaikka homoja puolustankin. Täytyy ihmetellä, miksi miehet ovat usein niin vietävän homokammoisia, että vetävät aiheen milloin missäkin yhteydessä esille.


    • jännittää

      Jos hänellä ei ole aikaisempia kokemuksia, häntä varmasti jännittää. Tunnen vastaavanlaisen tapauksen aika läheltä. Ehdotan, että keskustelisit hienotunteisesti asiasta sellaisella hetkellä, kun ei ole mitään mahdollisuutta ryhtyä tositoimiin, vaan on muuten vaan rauhallinen ja rento ilmapiiri. Silloin voisit ottaa puheeksi asian vaikka tyyliin "tuntuisko susta kivalta joskus vaikka leikkiä intiimisti mun kanssa" tai "mitä mieltä olisit, jos joskus vaikka mentäisiin risteilylle ja nukuttaisiinkin samassa sängyssä" tai jotain muuta teidän tyyliinne sopivaa. Jos käyt käsiksi hänen kalleuksiinsa muita mutkitta, uskon että hän ahdistuu siitä ja juoksee karkuun. Tietenkin voitte mennä saunaankin yhdessä, mutta minä en lähtisi välttämättä edes hipaisemaan, sillä hän saattaa olla varuillaan juuri siinä suhteessa. Ehkä yrittäisin pikemminkin luoda sellaisen ilmapiirin, että hän kokee ensin luonnolliseksi olla alasti sinun kanssaan joutumatta heti ahdistetuksi ja ehkäpä asia sitten etenee itsestäänkin. Voisit myös kysyä joltain parisuhdeterapeutilta neuvoa ilman, että ystäväsi tietää siitä mitään.
      Saattaahan ystävälläsi olla myös jokin fyysinen ongelma, jonka paljastumista hän pelkää. Ehkäpä voisit jossain yhteydessä kysyä, onko hän koskaan ollut naisen kanssa 'silleen'. Jos sanoo, että ei, kannattaa varmaan sanoa, että eihän se mitään, joskus voitais harjoitella vaikka yhdessä, kun mullakaan ei ole (juurikaan) kokemuksia.
      Toivon sinulle joka tapauksessa pitkää pinnaa. Taidat tarvita vielä jonkun verran aikaa, jotta tilanne avautuisi, mutta uskon, että se ennen pitkää kuitenkin tapahtuu.

    • vaimoke

      Ota lusikka kauniiseen käteesi ja tee aloite, jos sekään ei johda mihinkään niin unohda koko mies, saisit olla ilman lopun ikääsi.

    • Tyttönen___87

      Meillä on poikaystävän kanssa vähän sama tilanne.. Äsken tuli 4 kk täyteen eikä vielä mitään.. aluksi ihmettelin todellakin tilannetta.. alko jo tuntumaan se johtuu itestäni kun toinen ei halua.. kysyinpä asiaa viikonloppuna kun oltiin kaikessa rauhassa saunassa.. muutaman kaljan juoneena toinen tunnisti vaan jännittävänsä asiaa, koska tietää että olen kokeneempi ja että ei haluaisi tuottaa pettymystä.. Siinä sitten kerroin kullalle että ei asiaa tarvii pelätä ja jännittää.. Eikä tarvii heti mikään "kunnon pukki" olla.. Siinä sivussa sit lupasin että voidaan harjoitella ahkerasti.. ;) Tärkeintähän on että kumpikin nauttii ja että on hauskaa :) Kai se rohkasu puhe sitten toimi kun eilen ensimmäistä kertaa rakasteltiin

    • JJJkokunen

      ehkä poikaystäväsi kärsii esim .... ennenaikaisesta laukeamisesta tai jotain!
      Tuskin vika sinussa on kun noin "kauan" olette seurustelleet tai sitten hän haluaa tutustua kunnolla ihmiseen jonka kans harrastaa seksiä?!

    • kestin vuoden

      vuoden kestin miehen haluttomuutta ja ongelmia kunnes jätin sen. Nyt uusi (ihana) mies ja paljon seksiä, hellyyttä ja huomioonottamista. Ihanaa!

    • että....

      se jätkä on vielä neitsyt!!!!
      ja on siksi arka kun ei ole vielä kokemusta.

    • kunnonletku

      Hmm.. Sillä liian pieni ja siksi ei halua antaa veitikkaa!. =D Me kultsin kanssa halusimme saada lapsen mutta kun kultsilla tota ikää mittarissa 43v. =( Harrastamme seksiä suhteellisen paljon viikottain ja kultaseni on erittäin tyytyväinen veitikkani kokoon ja spermani mausta!. Joten apuja nuoremmalta naiselta tarvittaisiin tuohon lapsen hankkimiseen!. =) Löytyykö vapaaehtoisia?.

    • salaisus

      minulla on sama mutta toista pain , mistä päin olet vaihtatanko msn ja puhutanko lisää?

    • On tietenkin olemassa erilaisia miehiä, jotka varoo seksin harrastamista, koska ei halua ahistaa naista nurkkaan. Ja sen takia pelaa vähän turhan varovasti hirveästihän siinä ei auta mikää muu kuin et rohkaisee ihmistä..

      • m

        ihan meinaat oikein!


    • h

      Kuule, elä oma elämää.
      Josn vielä vaikeuksia niin kysy

    • eräs.M

      Epäonnistumisen pelko saa aikaan sen että jännittää ja kun jännittää voipi hyvin helposti lerpahtaa, elikkä epäonnistua. Etenkin jos niin on joskus käynyt ko. miehelle niin pelko siitä miten reagoit asiaan. Se on miehen päässä sellainen lumipallo efekti josta pääsee onnistumisen kokemuksella eroon.
      Syitä siihen saattaa olla että hän on neitsyt, tai on pitkä aika edellisestä kerrasta ja pelkästään sekin että on se ensimmäinen kerta sinun kanssa. Sekin riittää syyksi jos hän ei ole kovin monen kanssa ollut.

      Ota asiaa puheeksi sopivilla hetkillä siihen tyyliin että kerrot haluavasi sitten kun hän on valmis. Luo tilanteita esim. yhdessä nukkumista, saunomista, jne... Mikäs sen helpompi tilanne kuin yhdessä nukutun yön jälkeen miehellä aamu stondis ja sillon suukottelun ja hyväilyn yhteydessä "ohjaat" hänet sisääsi.

      Muista kuitenkin ettet moiti häntä epäonnistumisesta, tai painosta seksiin. jos ei ole jo niin hoida ehkäisy kuntoon ja kerro se hänelle ettei sen suhteen tarvitse huolehtia ja sellainen ehkäisy ettei tarvitse kumien kanssa pelata sillä se varmasti lannistaa miehen tuossa tilanteessa lopullisesti ruveta räpläämään epämukavaa kumitiivistettä puolivelton kalun päälle. Kumia sellaiseen on hankala laittaa, mutta sinun avullasi sellaisenkin saa sisälle jossa se varmasti kovettuu peli kuntoon.

    • hermot menee tollasi

      kuin sinä, panonukke. Seksi kuuluu avioliittoon ja rakkauteen.

      • ODGFOI

        SE ON NEITSYT!! HALOO!!

        Ihan samanlai mun äijä käyttäyty..


    • g7g7g7g7g7g7g7g7

      Vanha aloitus, mutta ehkäpä aloittaja ei antanut tarpeeksi selviä merkkejä, että olisi halukas seksiin. Yleensä tarpeeksi selkeää on joko sanoa suoraan, että 'kulta, mua panettaa nyt, pannaanko?' tai alkaa ilman sanoja repimään vaatteita pois ja hinkata niitä tiettyjä alueita.

    • tyttönen__

      easyy, se ei ole valmis

    • ....................

      Eikö asia vaan pahene jos koko ajan lykkää seksin aloittamista? Ei ihme että kunnon panomiehillä on kysyntää jos nainen joutuu odottelemaan kuukausia sitä jotta mieskaveri uskaltaa olla sängyssä.

    • tomppa

      jos häntä jännittää? tee aloite ja etene siinä rauhallisesti, kuiski korvaan suutele kaulaa uskoisin että hitaalla lämmittelyllä innostuu! itseä jännitti suhteen alussa paljon ja emme harrastaneet alussa varmaan juuri siihen neljään kuukauteen yhtään seksiä ja olen sitä monesti pyytänyt anteeksi, sen jälkeisenä kuukausina asia kyllä paikattiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe