Leijonakysymys

Vivian/

Onko normaalia, että jellonauros yrittää tehdä vaikutusta kehuskelemalla saavutuksillaan?

Entä yhteisen yön jälkeinen käyttäytyminen?

4

1023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jousileijona

      Haluaa tehdä vaikutuksen. Onko se huono asia?

    • Nimetön

      Ilman muuta leijonan pitää saada kehuskella itseään. Se on perusoikeuksia, joista leijona ei voi luopua. Muut ottakoot huumorilla tämän paheen.

      • leijonamies

        Leijona ja vielä mies. On hyvin sydämmellinen ihminen joka pitää kaikista ja kaikesta huolta. On hyvin energinen. Peheena kylläkin rehentely ja oman egon pönkittäminen.Annettakoon se anteeksi muuten niin herkälle leijonalle. Leijonaan on helppo tutustua ja juuri kun luulet että olet nähnyt jo kaiken niin astutaankin ihan eri tasolle.Mutta jos erehdyt käyttämään tätä tehopakkausta hyväksesi liian pitkään niin voin kertoa että kun hän on päätöksensä tehnyt, ei hänen päätään käännä enään kukaan tai mikään. Onnea taipaleelle!!!!
        Leijona on herkkä kapistus vaikka alussa näyttää että hän kestää mitä vaan...hyväksyntää kaipaava leijona kehuu itseään jos ei sitä kumppani hänelle suo.


    • Jessica1

      Luonne
      Leijona on päättäväinen, elämää sykkivä ja dynaaminen. Hän tuntee oman itsensä paremmin kuin yksikään toinen eläinradan henkilötyypeistä. Sen lisäksi hänen jalkansa ovat tukevasti maanpinnalla. hän on käytännön ihminen. Hänen tasapainoinen mielensä kykenee saamaan paljon aikaan.

      Hänhaluaa olla kunnioitettu ja arvovaltainen ja on itse mielellään arvoasemassa. Monet Leijona-ihmiset ovat suunnattoman ylpeitä ja turhamaisia. Heidän ongelmansa ratkeavat nopeasti, koska heidän mielenkiintonsa muuhun kuin itseensä sammuu nopeasti. Leijonat tekevät suurimittaisia suunnitelmia ja elävät sen mukaisesti.

      He pitävät kauneudesta ja säädyllisyydestä. Heidän rakkautensa aineellisiin asoihin on huomattavan suuri. Leijona-ihminen suosii taiteita ja tukee niitä. Hänen ylpeytensä ja suunnaton kunnianhimonsa ovat pääasiallisia esteitä hänen menestyksensä tiellä.

      Seurallinen käyttäytyminen
      Leijona on antelias ja hyväntahtoinen, mutta myös komenteleva ja hänen ylpeytensä haavoittuu helposti. Hän näyttäytyy mielellään tärkeiden tai vaikutusvaltaisten henkilöiden seurassa, jotka lisäävät hänen omaa arvovaltaansa tai antavat sille tukea.

      Hänen ystävillään on hyvin vähän todellista kosketusta häneen. Tämä ei johdu siitä, että häntä olisi vaikea oppia tuntemaan, vaan siitä, ettei hän useinkaan siedä heitä pitkään. Jopa vaatimattomissakin seuroissa Leijona-ihminen tekee jonkin verran ykhäisen vaikutelman, jonka hänen ystävänsä alitajuisesti havaitsevat ja hyväksyvät.

      Tunne-elämä
      Leijona-ihminen ei varsinaisesti ole tunteellinen. Eniten hän etsii kumppanistaan vastakaikua omalle etevyydelleen. Leijonan aviopuolison tulee jossakin suhteessa, esim. kauneudessa, eleganssissa, älykkyydessä tai yhteiskunnallisessa arvoasteikossa, olla häntä parempi.

      Joidenkin tässä merkeissä syntyneiden ollessa intohimoisia ja jalomielisiä ovat toiset äärettömän tietämättömiä elämän iloista ja tukahduttavat intohimonsa syvään välinpitämättömyyteen välittämättä, miten se vaikuttaa muihin ihmisiin.

      Leijona näkee mielellään romanssiensa kukoistavan ylellisyydessä ja kuninkaallisessa ympäristössä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe