It Snows In Hell

Lady Awa

Oli hyvä video. Itse näin sen vasta ÄSKEN youtubessa. Unohin sillon nauhottaa ku se tuli TV:stä kun oltiin sillon mummolassa.

Hyvä video. Kivana erikoisuutena se että Awa ei soita aina vaan niitä sen koskettimia ja että se istu eri suuntaan ku muut. Ja se että se ISTU kerrankin :) Kiva video.

4

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miss Kita

      Samaa mieltä. ;D

      • Fossiilitar

        It snows in hell- biisi mielestäni on paras Lordin kappale tähän mennessä. Ainakin meikäläisen makuun. Myös video aivan loistava! Satuin näkemään sen eilen MTV3:lta, alkoi n. klo 23.30.Hyvä Lordi!!


    • ... tämä on paras Lordin musa video. Muissa ne vain soittaa ja laulaa yhdelle tyypille. Mutta tässä on sitä, mistä minä pidän: "TARINA"! Juoni on oikein hyvin suunniteltu ja näytelty. Ei mikään "Joo hei! Nyt lauletaan tolle tyypille", Vaikka ei niissäkään mitään vikaa ollut. Okei, mut on ihan kiva, että Lordi tekee välillä vaihtelua :) Ja Lordi on muutenkin paras!!!!!!

    • Ewa_girl

      (Varokaa ne, jotka ei ole katsonut videota. Saatan selityksen innossani spoilata videon koko tapahtumat yksityiskohtaisesti. Lukeminen siis heille omalla vastuulla.)

      Omasta mielestäni Snows kuuluu Lordin parhaimmistoon, johon kuuluvat tietysti myös BRS (Blood Red Sandman, you know) ja WYLAM 06 versio (Would You Love A Monsterman, you know).

      Tässä videossa tuntui olevan sitä harvinaista juonta, joka ei ollut vain sitä, että tyttö rautoihin bändi soittamaan eteen ja tyttö monsteriks. Ei. Se oli jotakin uutta, että tyttö kirjoittaa Mr. Lordille ja pyytää apua. Myös videon keskiaikaisuus viehättää näin Awa-fanina aina. Myös yksi niistä miehistä, jonka kasvot näytettiin oli alussa mielenkiintoisen näköinen. Jotenkin se yrmeä ja vihainen ilme... ja vihaiset silmät sai sydämmen hyppäämään kurkkuun ja heti ajattelin, että en haluisikaan jäädä kiinni tuon edessä.

      Metsä kohtaus oli aika hyvä ja kun kirjeet lähti lentoon ajattelin, että kenelle ne menee. Sitten, kun ne alkoivat lejailla Mr. Lordin ympärillä muistin, että tyttö kirjoitti kirjeeseen (ainakin niin, että näkyi) Help me, eli auta minua. (Kaikki tietää, joo) Ajattelin, että mitä mahtaa tapahtua. Kun Mr. Lordi sitten tuli paikalle pelastamaan tytön ei voinut muuta, kuin hymyillä helpottuneesti ja ajatella, että tyttö pelastui.

      Ainoat asiat, joihin petyin videossa oli vähäinen lumi. Olin toivonut isoja lumihiutaleita, jotka leijuvat hitaasti maahan peittäen sen lopulta valkoiseksi. Lisäksi loppu oli pettymys. Perhosia? Itse olin toivonut jotenkin erilaista loppua. Hyvä esimerkki olisi esim, että päähenkilö tyttö (kerrankin) lähtisi vapaaehtoisesti Lordin mukaan muuttumatta hirviöksi, tai pahaksi. /Tyttö HRH:ssa muuttui mielestäni pahaksi, kun pääsi Lordin riveihin) Toivoisin myös Lordilta lisää toimintaa muillekin jäsenille. Tottakai Mr. Lordi on pomo, mutta kai muutkin on enemmän arvoisia, kuin pelkkiä soittajia. Myös Awasta, OXista, Amenista ja Kitasta olisi ollut tytön pelastajaksi. Lisäksi mielestäni keskiaikainen tyyli sopii Awalle, joten miksei hän voisi olla mukana auttamassa tyttöä, tai sitten auttaa yksi. Miksi?

      Itse bändin soittamiseen olin tyytyväinen. Ensimmäistä kertaa Lordin takana olevia liekkejä hillittiin ja heti miellyin videoon, kun huomasin, ettei bändin selän takana ollut sitä suurta liekkimerta. Lisäksi positiivinen yllätys oli se, että Awalla oli oikea flyygeli ja hän istui. Lisäksi hän oli eri kulmassa, kuin muut bändin jäsenet ja siitä tuli jotenkin elegantin näköistä. Lisäksi Ladyn soittoa näytettiin paljon ja yhdessä kohtaa hänen kuvaakin kauniimmat silmänsä näkyivät ihanassa valoperspektiivissä. Olen tyytyväinen myös muihin jäseniin. OX veti tunteella koko biisin. Amen siinä nätisti Awan lähellä ja Kita siellä perällä rummuttamassa. Olen siis suurimmaksi osin tyytyväinen videoon, ja toivon, että suurimmaksi osaksi muutkin ovat.

      Kouluarvosanaksi voisin antaa 10-.
      -Ewa-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      109
      2155
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      119
      1666
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1266
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe