Mikä on emo?

Ulkona?

Joku hippi vai mikä?

50

4124

  Vastaukset

   • J EMOTHAN EI SELLASIA OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLEN EMO JA YLPEÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   • Nyt perkele, Emo on semmonen joka pitää kuolemaa romanttisena, pukeutuu mustiin vaatteisiin ja värjättynä Neon, pastilli tai tumman väriset hiukset. Jotkut viiltelee koska niillä on jotain murheita elämässä, mut pää asia ei oo Emossa viiltely :/


   • Kaikki emot ei viiltele ja ne ketkä viiltelee ni sit niil on varmaa jotain ongelmia elämässä.


   • FlowerHead kirjoitti:

    Nyt perkele, Emo on semmonen joka pitää kuolemaa romanttisena, pukeutuu mustiin vaatteisiin ja värjättynä Neon, pastilli tai tumman väriset hiukset. Jotkut viiltelee koska niillä on jotain murheita elämässä, mut pää asia ei oo Emossa viiltely :/

    Kaikki emot ei kyllä pukeudu mustaan tai tummaan :)


  • Lues vaikkapa pari viestiketjua alempaa. Siinä täsmälleen sama aihe.

   PS. Emo on eläimen äiti. Ehe ehe.

  • Emo-kid...
   Emotional Kid...pukautuu mustaa ja kaikkii "muotivaatteisii" kuuntelee esim. my chemical romancea ja on sellanen 'elämä on tuskaa' -ihminen...
   teini siis :D

   • EI hippi!!!


   • -___- kirjoitti:

    EI hippi!!!

    Ei missään nimessä HIPPI vaan wannabe-hippi !!!!!!!


  • Emo on eräänlainen tyyli niinkuin vaikka gootti tai pissis.Yleensä emot ovat allapäin ja hiljaisia.Jotkut ovat ruvenneet emoiksi kun eivät pidä itsestään kuten vaikka lihavia ihmisiä näkee paljon emoina.Jotkut taas ovat ruvenneet sellaisiksi kun ovat saaneet silmälasit jatka eivät pue.Siksi hiljaisista ja huonon itsetunnon ja omatunnon omaavat pissikset muuttuvat nopeasti emoiksi.

   • Voin iha itte sanoo et emo ei oo mikää hippi.. Emot ei viiltele, se on vaa asia joka yhdistetään emoihin heidän pukeutumisen peruusteella. Ja vaikka joku emo viiltelisikin, onko tullut mieleen et normi ihminenki voi villellä itteensä ?? Emo on joidenki mielestä tyyli, joidenkin mielestä tunnetila. Itseni mielestä se on lähempänä tunnetilaa. Emot käyttävät tummia meikkejä, ja vaatteita. Lävistyksiä voi myös olla. Ittekki oon emo ja täs jotai vaattei mitä käytän:
    Mustat pillifarkut
    Pörröset hiukset, melko tummat
    paljo mustii rannekorui
    bändi-paita ta muu tumma paita
    No asenne on mitä on.. Ei kaikki emot oo mitää angstaajii, itte en yleesä oo ..


   • EmoGirl111 kirjoitti:

    Voin iha itte sanoo et emo ei oo mikää hippi.. Emot ei viiltele, se on vaa asia joka yhdistetään emoihin heidän pukeutumisen peruusteella. Ja vaikka joku emo viiltelisikin, onko tullut mieleen et normi ihminenki voi villellä itteensä ?? Emo on joidenki mielestä tyyli, joidenkin mielestä tunnetila. Itseni mielestä se on lähempänä tunnetilaa. Emot käyttävät tummia meikkejä, ja vaatteita. Lävistyksiä voi myös olla. Ittekki oon emo ja täs jotai vaattei mitä käytän:
    Mustat pillifarkut
    Pörröset hiukset, melko tummat
    paljo mustii rannekorui
    bändi-paita ta muu tumma paita
    No asenne on mitä on.. Ei kaikki emot oo mitää angstaajii, itte en yleesä oo ..

    nojoo oon aika lailla samaa mieltä. ite tunnen itteni ehkä vähä emoks hiustyylin ja mustien vaatteitten takia. mut en oo todellakaa mikää täys emo. mut tykkään siitä tyylistä kuitenki. ja yleesä emot kyllä angstaa ja jotkut viiltelee, mut kyllä iha taviksetki voi tehä nii ! ja mun mielestä emo on iha tavallinen tyyli, ja scene kans. jotkut vaa on sellasia. mun mielestä tyyli suuntia ei pidä haukkua. minkäs sille voi jos haluu olla oma ittensä ! (:


   • Miten se tyyli liittyy siihen että on allapäin tai huono itsetunto? Jos mä olen hiljainen ja mulla on heikko itsetunto, tarkottaako se että myös mun tyyli on aina tietynlainen?


   • Ammu ittes, tee se demo!


  • minä olen.olen viillellyt vuosikausia sitten,kaduttaa (hyvä että kehtasin edes myöntää) mutta se on vaan sivuseikka mistä emot tiietään.emoilla on siisti pukeutumistyyli johon tykästyin nyt on emohiustyyli ja shokkiväriä etuhiuksissa.pukeudun paljon mustiin ja meikkaan paljon.ja olen aivan hulluina emotyylin omaaviin poikiin :).

   • enkä muuten angstaa!olen täysin tyytyväinen elämääni .pidän vain emojen tyylistä :).


  • Emo = äiti. Esimerkiksi koiranpennuilla on emo, eli narttukoira.

  • Emo, myös emä, emi ja emu, eläinnaaras, jolla on poikasia. (Wikipedia)

   Kai sillä jotain hölmöä teinityyliäkin tarkoitetaan.

   • Emo on pääasiassa tyyli eikä eläin!!!olen itse emo ja en ole enää nuori enkä hölmökääb!inhottaa tollasrt tyypit


   • Emokid_no_cut kirjoitti:

    Emo on pääasiassa tyyli eikä eläin!!!olen itse emo ja en ole enää nuori enkä hölmökääb!inhottaa tollasrt tyypit

    Pääasiassa eläin eikä tyyli :)
    Molempia se on mutta myönnä nyt ees että kyllähän kaikille eka eläin mieleen tulee (tai no ei välttämättä sen pukeutumistyylin omaaville)
    Mutta molemmat on ihan oikein


  • voiko käyttää emo-tyylisiä hiuksia vaikka ei olisi emo?

   • tietty!


  • 1. Voi käyttää emo-hiuksia jos ei ole emo.
   2. Emo on alunperin musiikkityyli jolla ei ollut mitään tekemistä vaatteiden, hiusten ja meikkien kanssa se perustui muistaakseni johonkin HC-punkkiin.. jne...
   3. Nykyään emo on suurin piirtein ulkonäköön liittyjä tyyli, johon kuuluu tummat vaatteet, tummat meikit ja emo-hiukset, ( en jaksa selittää niitä hiuksia.)

   Emot on yleensä aika wnb-väkeä kaikin puolin ja viiltelevät ja suoraan sanottuna täysiä luusereita. IhQuuD44

  • kaikki emot ei viiltele.mikä V***u siin on ettei se mee ihmisille perille.itsekkin olen emo,enkä todellakaan viiltele.joskus olen erehtynyt ja tajunnut ettei se vie ongelmia minnekkään,enkä hakenut asialla huomiota,en ole sellainen ihminen.nyt elämä kuitenkin on huipussaan enkä välitä ihmisten ennakkoluuloista emotyylin omaavia henkilöitä kohtaan.jokainen päättää oman tyylinsä ja on aina vain plussaa jos haluaa ja uskaltaa olemaan oma itsensä.säälittäviä ne pissikset on.hyi vittu nyt oikeasti :DD.meidän luokalla on kolme kappaletta ja oma huumorinsa niissäkin.en nyt äkkiseltään saa sellaista emoa mieleen joka olisi viillyt SIIS tuntemistani emoista,MUTTA aika heeelevetin monta ihQpiZZistä tunnen jotka on huomiota hakeakseen itseään repineet.kehoitan ihmisiä hyväksymään jokaisen sellaisena kuin on.emot voi hyväksyä siinä missä huorannäköiset pissikset,hopparipojatt,fruidet,hevarit ja kaikki muutki tyylisuuntaukset.kaiken voi hyväksyä,jos ei asiasta vain hengen vaaraa itselle ole.jokainen päättää itse millä tavalla pukeutuu.jos haluaa erottua massasta on kestettävä positiiviset ja negatiiviset kommentit.jos taas on ja haluaa olla mielummin se arempi ja kulkea massan mukana niin mikäs siinä.JOKAISEN OMA ELÄMÄ STANA :)

   • ja yhdyn muuten nimim.tyttö 15v ensimmäiseen kommenttiin,ei voi muutakuin tykätä :).voi jestas sentään että emotyylin omaavat pojat onkin hyvännäköisiä ja jos on meikkiä (ninkuin emopojilla yleensä onkin) nii seki on ihan vain reippaasti plussaa :).


  • ja sulla oli ikää?

  • Entä jos on vähän scenehtävä emo poika siis näytän aika scenelt mut siis oon tosi emotionaalinen tiiäteks.. Tajusitte kai?

  • Emo on äiti eläin, jolla on poikasia.

  • Joo emo on just sellanen hippi.

  • nooh, vaikka tää on tosi vana keskustelu nii vastaan silti ..
   Emo on siis samalla se tunne tila, ja sitte tyyli. Tai voi olla ihan massan näkönen mut sitte kuitenki emo. Mut jos haluu erottuu , ja tykkää siit tyylist joka yleensä kohdistetaa siihe emo tunnetilaa, nii siit vaa tupeeraa hiuksii, ymssyms.
   Emoillaha on yleensä lävistyksii, mut ei aina... ja mitä vittuu te tuutte sanoo et ne kerää vaa huomioo ? voi vittu get a life ! ei emot aina viiltele, mut useet viiltelee..

  • Emo-tyyli pähkinänkuoressa:
   - ylitupeeratut "scene"hiukset
   - paljon meikkiä
   - tummat vaatteet
   - emomusiikki=jonkin sortin punkpoppia
   - metalcoremusiikki=metallin ja hc-punkin yhdistelmä

   Sen sijaan viiltelyä ei kannata emouteen yhdistää. Emo on musiikkityyli tai sen kuuntelija, siinä missä esim metalli/metalisti, hip hop/hoppari tms. Ihmiset jotka omaavat paskan itsetunnon ja viiltelevät pystyvät usein samaistumaan emomusiikin itsetuhoisiin sanoituksiin, mutta vaikka olisikin emo ei se välttämättä tarkoita, että viiltelee.

   Any more questions?

  • Ite oon emo, enkä angstaa enkä viiltele. Rakastan vaan sitä ihanaa tyylii

   • olet silloin scene tai wnb...


  • Emo ei ole alkuperäisesti tyyli. Siitä on vaan saatu nii paljo näit väärinkäsityksii, että siitä on nyt tullu jonkilaine emo tyyli..

  • se on lehmä jolla on vasikka. tai yleensä tiine eläin joka poikii ja saa jälkeläisen
   se imettäjä on emo.
   eikä se muuksi muutu.

   miksi eläinkunnasta pitää ottaa biletystä.

  • Emo on tunnetila. Ja emot eivät (paitsi wnb:eet) juokse ympäri kaupunkii ja huutele: MÄ OON EMO JA NIIN VITUN YLPEE SIIT!!!! vittu teitä...
   Ainahan voi kattoo wikipediasta :)

   • Ainiin emot yhdistetään usein scene tyyliin


  • Emo on nykyään tyyli suuntaus. Emosta on monia eri stereo stupioita (vai miten kirjoitetaan) niihin kuuluu mm. viiltely, masennus, wanabi, ongelma lapsi yms. Mut se ei oo ees välttämättä totta. Emo voi olla hyvin pirteä ja iloinen (no siihenkin on yleensä syynä adhd. Ainakin niil yli pirteil emoil jota mä tiiän) mut emo ei oo aina mikää masentunut luuseri perä nurkas vaa emot voi olla kyl sosiaalisia ja iloisia. Olen itse emo ja yleensä frendejen seuras hyvin sosiaalinen ja iloinen (tosi moni kyl epäilee et mul ois adhd et juu) enkä viiltele tai oo masentunut. Älkää sit missään nimes sekottako emoa ja sceneä vaik saman tapanen tyyli, mut emo pukeutuu usein mustaan kun taas scene käyttää mm. pinkkiä, violettia ja neon värejä.

  • Emo = vähän kuin lyhenne sanasta emotion = tunne, jolla varmaan tarkoitetaan tunteikasta ihmistä

  • Masentunut hipsteri

   • vitun se mikää hipsteri on...


  • Heh ajattelin tulla kysyn neuvoja haluan olla emo ja oon kauan pukeutunu kaikkee mustaa ja käyttäny Peruukkeja sehän tässä on ongelmana että mun vanhemmat on uskovaisia:(

   • Ite oon melkee samas tilanteessa, mun vanhemmat on uskovaisia ja mun äiti on ollu jopa kirkos töissä mut se on kans tosi suvaitsevainen ja antaa mun olla semmonen ku oon


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ite oon melkee samas tilanteessa, mun vanhemmat on uskovaisia ja mun äiti on ollu jopa kirkos töissä mut se on kans tosi suvaitsevainen ja antaa mun olla semmonen ku oon

    Uskoon ei pitäisi periaatteessa kuulua se, ettei hyväksy erilaista tyyliä - vaan nimenomaam se, että hyväksyy ihmisen ulkomuodosta riippumatta. Tietysti se on joskus helpommin sanottu kuin tehty.

    Itse olen uskova "täti". Minun tyttäreni oli aikoinaan gootti niittipantoineen & muineen. Sama rakas tyttö hän oli, vaikka näytti erilaiselta.

    En sano, että välttämättä tykkäsin kaikesta hänen tyylissään, mutta se kuului häneen. Luulen, että minua auttoi suhtautumisessa se, että tiesin nuorisokulttuureista ja että olin itsekin nuorena pukeutunut ja elänyt vähän yhden sellaisen mukaisesti .

    "Ihminen näkee ulkomuodon, Jumala näkee sydämen."


  • Mitä ne viiltelijät sitten on? Ei hippejä, ei emoja? Ei punkkeja? Mitäs sitten?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11941
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7524