valheellinen maailma

missä turva

Miksi me elämme tässä valheellisessa maailmassa.?????
Täällä menestyy vaan kierot ja katalat ihmiset.

21

1153

Vastaukset

 • www.satuhassi.net

  Ja siellä raha palaa. Jos ei itsellä niin käytä mielikuvitusta, ja lennä hassin mukana "ilmastokokouksissa" mm. vihreät kokouksessaan Kanarialla.

  • paljonko eduskunta käyttää rahaa vuodessa ,aivan turhaan omiin turhanpäiväisiin pippaloihoin ,sitten sanotaan että ei ole rahaa hyvinvointiin.Miks valehdellaan aina päin naamaa.Näkeehän sen pöljäkin mihin se eduskunta rahaa syytää mielin määrin.Milloin sortuu tiet suomessa?
   tai sairaalat homehtuu kokonaa.?


  • on esitetty että laskekaaakok ruleti hinta niin näette mihion suomenrhat hupenee ja vielä välilliset päätösten aiheuttamat vahingot


  • Käykää äänestämässä!!! Äänestämättä jättäminen on ääni Kokoomukselle, Kepulle ja RKP:lle eli niille jotka ajavat rahan ja rikkaiden asiaa. En jaksa edes keskustella politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista saamattomien ihmisten kanssa, jotka eivät pääse raahautumaan äänestyspaikalle suorittamaan kansalaisvelvollisuuttaan ihmisten hyvinvoinnin ja Suomen hyvinvointivaltion puolesta.


 • Niin ,valehteleminen on paljon helpompaa voi puhua itsensä ulkopuolelta ja esittää muuta kun mitä on ja silloin voipa saada vähän huomiota .
  Kun rehellinen ei sitä saa ketä se kiinostaa hänellä voi olla niin poikkeava ajatusmaailma ,että se
  herätää inhottavia tunteita itsessä ,mieluummin väistää .
  Kun eihän ihminen kohdata totuutta missään muodossa asioista ,itsestään eikä kenestäkään
  muustakaan.
  Koska alkaa pelottaman tulee paniikki ja pako.
  Eletään tässä ihanassa valheitten ja verkkojen maailmassa ja voidaan hyvin.

 • lukekaa Raamattu niin ymmärrätte

 • Aina puuhataan UUTTA VAIKKA ENTISETKÄÄN EIVÄT OLE KUNNOSSA.
  Tehdään jopa uusia teitä mutta aiemmin tehdyt ovat kohta kulkukelvottomassa kunnossa.

 • Olisi ihan kohtuullista pyytää kansanedustajia elämään vaikka puoli vuotta siten kuten köyhimmät suomalaiset... asunto ok , laskut ok ja vaikka vähän reilummin käteen kulutusrahaa kuukaudelle...vaikka 300e :) Sillä ruuat , kulkemiset eduskuntaan sun muihin "riippuvuuksiin" .

 • Ensin valmistellaan työttömille aktiivimalli mikä ei ole missään tekemisssä säästöpolitiikan kanssa sitten yllättäen hallitukselta tulee poliittista empatiaa. huolestumalla köyhistä lapsiperheistä :D

  Sipilän hallituksen looginen kaava on tämä, ensin pistetään turpaan sitten tarjoillaan makeisia hävinneille mutta silti tästä tulee vielä hirvä rahareikä Suomen valtiolle siksikin kun aktiivimallin hoitamiseen palkataan paljon lisää väkeä veronmaksajien varoilla elostelemaan. vaikka työttömiltä viedään rahaa vaan annetaan samat rahat toisella tapaa kaksin kertaisesti. 1+1-2=0 matematiikka on aina samaa ja joudutaan ottamaan lisää velkarahaa joka vuosi.

  • Tällä tapaa Suomella tulee olemaan velkaa vielä niin paljon ettei kehtaa etelän reissua lähteä Suomalaisena pitämään olipa sitten vaikka miten halpa trivago matka tarjolla.


  • Vaikka Turkkiin menee mies henkilö homosaunaan missä lauteilla vitsaillaan onko perse auki . Onko sitten kiva olla Suomalaisena sielä lauteilla. Eli pitäisi hallituksen vähän ajatella tekemisiään et ei velkaannuttaisi niin viimesen päälle niillä vit*n haista paska viroilla.


  • ja vielä tämäkin paha kun tyypilliseen tapaan uutis-lööppeistä saa lukea miten Suomalainen jälleen tappeli Turkin homosaunassa trivago matkallaan ihan vaan kun ne ei tajua et hermo ei kestänyt mutta hallitus se vaan nauttii palkastaan.


 • Petteri Orpo ja Juha Sipilä ovat köyhänasialla. Siinä ykkömiehet, jotka puolustavat köyhiä viimeiseen asti.

 • Jos ei nähdä niin merkittäväksi ansaitaanko luottamusta vai ei, kun kaikki on kaupan keinolla melkein millä tahansa. Pienissä ympyröissä tällä on merkitystä, mutta mitä suuremmaksi alueet millä toimitaan menevät, sitä hämärämmin näkee tekojen, sanomisien seurauksia.

 • Suomi on demokratia, joten meillä ei ole mitään valittamista. Käykää katsomassa ja ottamassa kantaa sivustolla www.sdl.fi.

 • Sielunvihollinen on irti vielä jonkin aikaa, ja sitten se laitetaan kuriin. Tästä irrallaanolosta johtuen maailma on niin paha kuin on. Toisaalta syntiinlankeemus on se alkusyy tälle ihmišen pahuudelle. Kuten joku sanoi, Raamatusta tämänkin asian löytää.

  • Onko nämä ennustajat sielunvihollisen kätyreitä ?
   Erään itseään suomen parhaaksi tituleeraavan blogissa on suomen lakia rikottu usein ja tämäkin uusin rikkoo sitä miksi poliisi ei puutu asiaan ?
   Köyhä maksaa verorahoistaan poliisinkin työn ja nöiden yhteiskunnan elättien touhut ja rikoksen uusinnat.
   Nämä kehuskelevat ennustustuloillaan joista veroa eivät itse maksa lypsävät etuuksia mm. vuokratukia ilmaista terveydenhoitoa jne. Näitä ei tunnu muita kansalaisia rajoittavat lait ja asetukset lainkaan koskevan. Poliisit kuulemma vaan soittelevat ja kehottavat pysymään kotona kun ensin on suollett isot kasat sontaa julkisesti uhaten millon ketäkin!
   Voisi eduskunta luoda kunnon lait niihin kunnon saktiot joiden toteenpanoa todella valvottasi!

   -> niin sakset sekä halkaisukirves olivat hyökkäysten varalta repussa ja voimakastehoinen ladattu pistooli taskussa. Kotona lisää turvavälineitä joita olen hyökkäyksen sattuessa myös valmistautunut täysillä käyttämään.<-


 • kyselen, että onko totta Suomen pahin nettirikollinen tuomittiin tänään lähes vuoden EHDOTTOMAAN vankeustuomioon Espoon käräjäoikeudessa ??

  • Tosi on, 7 kk 20 pv ehdottomana

   siksi seuraavat ovat ehdottomia


  • AAAAAHH HAH HIH AAAAHH HIH

   hihihihihihi
   IIIIIIIIIIIIIII
   HIIIIHHU
   HIIIIIHHU


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.