villitys vanhaan pulputuskeittimeen on virinnyt. Tätä keitintä jonka jo luulin kadonneen tekeekin aika moni valmistaja sekä sitä löytyy monesta kaupasta, mutta hyvin harvalta kotoa.
Tässä tietoa keittimestä - Perkolaattori muistuttaa tavallista espressokeitintä siinä, että vesisäiliö on alinna ja kahvijauhot annostellaan sen yläpuolella olevaan siivilään. Kuumetessaan vesi nousee putkea pitkin keittimen yläosaan ja valuu sieltä kahvijauhojen päälle. Ero on siinä, että kun espressokeittimessä valmis kahvi jää keittimen ylimpään osaan, perkolaattorissa se valuu siivilän läpi takaisin alasäiliöön. Vesi pulppuaa putkesta voimalla ja pulppuaminen sekä kuuluu että näkyy perkolaattorin kannessa olevan lasin läpi – siitä nimi pulputuspannu.
Kertokaa käyttäjät mitä mieltä olette koneestanne, itse pääsin maistamaan ensikertaa ko keittimellä keitettyä kahvia eilen ja maku on aika mukava, tosin pidän omalla keittimellä keitettyä kahvia parempana ( Melitta Aroma Excellent Steel )
Joku väitti, että perkolaattorilla keitetty kahvi sisältäisi vähiten mm kahvin rasvoja sekä kolestrolia, pitääkö paikkansa ? Itse en usko ko väitteeseen.
Perkolaattori
mistä moinen
0
657
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732785
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101505- 151402
- 481257
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219