ALET ALKAA !!

kysyvä...

Viekö ostohysteria sinut mennessään, kun alet alkaa joulun jälkeen?

32

11868

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ostarilla

   tänään.Kaikissa myymälöissä oli ALE paitsi Alkossa.Joku sanoi,että Alkon kalja on jopa noussut.Siis:en suosi aleja,kävin Alkossa.

  • niinpä niin

   Minä en käy alennusmynneissä, koska sieltä tulisi ostettua jotain ylimääräistä roinaa. Ostan, kun tarvisten jotain.

   • joulumuori

    Meillä ostetaan joululahjat ja ainoastaan tarvittavat alennusmyynnistä. Eipä ole ollut kuusen alla moneen vuoteen paketteja!!!


   • joulumuori

    Meillä ostetaan joululahjat ja ainoastaan tarvittavat alennusmyynnistä. Eipä ole ollut kuusen alla moneen vuoteen paketteja!!!


   • Tuleville....
    joulumuori kirjoitti:

    Meillä ostetaan joululahjat ja ainoastaan tarvittavat alennusmyynnistä. Eipä ole ollut kuusen alla moneen vuoteen paketteja!!!

    Käyn ostamassa tuleville tyttö ystävilleni alenuksesta sexsi asuja pikkuriikisiä tangoja sukanauhaliivejä,läpinäkyviä rinsikoita ym vastaavaa ja lahjoitelen niitä vuoden aikana hoidoilleni sen mukaan kuina hyviä he ovat olleet.


  • kohdallaan...

   ja kukkaro levällään.

   Näin totesi tilastokeskus joulukuun osalta (joka ei vielä ole ehtinyt päätökseensäkään).

   Syykin on selvä, kuluttajan luottamuksen kohenemiseen: näin toivotaan että RIKKAIDEN VARALLISUUSVEROJEN jättämä aukko tulisi täytettyä....

  • ostettua

   Ostan aleista varastoonkin.

  • kuluttamaton

   enkä sitä paitsi edes tarvitse mitään. kaupoissa vaellellessa tulee ostettua aivan turhaa roinaa, mutta se kai on koko homman tarkoituskin.

  • :VVV

   on ku mie säästin rahaa siis niinku en tuhlannu rahaa ollenkaan joluna vaan nytte rupeen tuhlaamaan ku on kaikki aleet tullu .. :D

   • roinaimuri

    Voisiko joku kertoa kuinka kauan nuo alet kestää? Että pitääkö painella jo välipäivinä.


  • nimimerkki

   Kävin tänään alennusmyynneissä.En löytänyt mitään.Syy saattoi johtua siitä etten jaksanut kun meno oli kuin hullujen huoneella. Menen sitten myöhemmin. Niihin alen alennusmyynteihin. Monet kerrat löytäny kaikkee kivaa. Ja nyt kun ihmiset ostelee varmasti turhiakin tavaroita päätyy ne kirppareille.Joten meen sitte sinne.

  • MIMMA``

   tietysti, olen himo shoppaija.. :) rakastan vaatteita!!

  • jajaja

   todellakaan....
   Kaikk rahat on menny sukulaisten lahjoihin.
   Perseestä..

  • meironi

   Juu tammialea odotellaan, yleensä on rahat mennyt nolliin jouluna.. mutta tänä vuonna ostin säästeliäämmin ja hyödynnän alennusmyynnit täysin! Tammikuussa kun satsaa mm. vaatteisiin, ne saa jopa yli puolet halvemmalla kun yleensä.. meinaan et kannattaa käyttää hyödyksi ;)

  • kamikaze33

   rahat loppu ja sillä siisti.Romua muutenkin nurkat täynnä

  • Mindy´s

   KELAn rahat tuleepi perjantaina ja silloin lähden shoppailemaan; laskut/joulu hoidossa. Kun on rahaa päivänä parina kuukaudessa, voikin sitten reilut kolme viikkoa kituuttaa...

   • ostellaan

    aleostokset annan aina seuraavan joulun lahjoina.......hyvin toimii...vaik joskus ovatkin jo hiukka vanhentuneita


  • ...

   Kyllä minäkin heti aamusta alennusmyynneille lähdin, mutta reissu oli lähes turha. Tuntuu, että liikkeet myy myös paljon vanhoja tuotteita mitkä ei tunnu kelpaavan kenellekään. Alessa saisi olla oikeasti hyviä "tuoreita" tuotteita silloin kauppa kävisi paremmin. Useassa liikkeessä oli vain muutama rekki jotka olivat alennuksessa, silloin äkkiä haksahtaa ostamaan myös niitä normaalihintaisia tuotteita. No, kyllä nyt silti jotain tänäänkin ostettua tuli :)

  • ShOpPisHuLLu

   Heti ekanan arkipäivänä lähdin lähimpään ostoskeskukseen ja melkein joka kaupassa oli -50% ale. Se oli ihan uskomatonta ja mukana oli satanen ja nyt enää 40 euroa. Eli sitä rahaa menee kun tulee vaan aihetta. Mutta vielä on varaa hemmotella itseäni (ja tuttuja) :) .

  • minulla

   Pitää vaan seurata aktiivisesti mainontaa Ennen Joulua.Sit on helppo todeta,mitä 'ALE'tarkoittaa!?
   Monet tuotteet/tavarat kun saattavat maksaa jopa kympin enemmän 'ALE'ssa,kuin ennen Joulua tarjouksessa!! Revi siitä huumoria?
   Olkaa tarkkoja,myyjät on koulutettu 'kusettamaan'.!

  • touhua

   koko alennusmyynnit. Ihan kuin joulu jo itsessään ei olisi vienyt tarpeeksi rahaa. En käy alennusmynneissä sen vuoksi, että jaksa, en jaksa kiirehtimistä, enkä hosumista, kusipäistä touhua mennä jonnekin jonottamaan sen takia, että saa jotain muka halvemmalla. Pakko-ostamista suosivat aivottomat mainonnan orjat, jotka ostavat koska he luulevat, että heidän on pakko tehdä niin. OSTAKAA TE AIVOTTOMAT LISÄÄ TAVARAA, VAIN TAVARA JA MATERIA TUO TEILLE ONNEN. MENIKÖ TÄMÄN NYT PERILLE :D

  • ALEhuumaa

   En käy koskaan alessa koska ostan tarpeellisen silloin kun tarvitsen. Ale on pelkkää huijausta sillä lähtöhinnat on alun perin laskettu siten, että kaikki myydään lopulta -30-50 % alennuksella. Nimim. ent. kauppias

  • Eialehullu

   Kävin ennen Joulua tutustumassa tässä uudessa hienossa Budget urheiluliikkeessä Tammistossa Laput - 50 -70 % oli ihan kuin normaalia.

   Stoccan hullut päivät. Mistä tietää, mitä ne hinnat niissä tuotteissa oikein ovat? Hullu hinta= halpa... Merkkikempparit hifin tuntee, mutta esim. kylpytakit jne. Ei niillä ole kuin se hinta, mikä lapussa lukee.

   Itse ajattelin katsella kunnollista ulkoilutakkia ja -housuja alesta, mutta ehkä helmikuussa niistä voi sen - 30 % saada, mikäli enää kokoja riittää.

  • Rahakas?

   Minusta alet ainakin mainonnan mukaan kannattavia, jos rahaa satoja euroja. Esim huonekaluissa. Siinä voi ehkä säästää. Mutta näitä kalusteliikkeiden "loppuunmyyntejäkin" saa seurata ympäri vuoden.

   En ota kantaa -50 joulukoristeisiin/lahjapakkauksiin tai hepeneisiin, joita ei kukaan osta muutenkaan.

   Itsekin uskon, että pukeutumisessa voi säästää. Varsinkin nuorille hyvä juttu. Itse saan alesta harvoin mitään sopivaa.

   En siis mene aleen, ostan kun tarvitsen jotakin!

  • Tosiasia.

   Koko joulun jälkeinen alennusmyynti on pääasiassa huijausta.Hinnat hilattiin jouluksi niin ylös, että nyt voidaan myydä ne "alennuksella".Tosiasiassa ihmiset maksavat tuotteista ihan normaalin hinnan,vaikka lapussa lukisikin 30% ale.Pääasia on että saadaan tyhmät ihmiset tuhlaamaan ne viimeiset rahat...

   • ...väärässä

    ..koska vanhempani olivat katsoneet syksyllä erästä takkia, ja se maksoi (leikisti) vaikka 35€, nyt alessa se maksoi lähelle 25€...


   • vielä...

    Olenpa kanssasi samaa mieltä. Lisäksi luulen, että näihin aleihin tuodaan jotain aivan muuta roinaa myytäväksi ja prosentit ovat kovat.


  • Never-

   Kyllä siihen aika paljon rahaa menee.. 2 takkia, bootsit, 5 paitaa, 1 housut ja sukat... Oli lähelle 150-200€...

   • ..kun pääsee...

    ..aleen.Talvivaatteet, jos mitkä, kannatttaa ostaa nyt, kun ei ole koko talvea vielä näkynyt ja tulee varmasti. Vanhat kirppikselle tai kiertoon ja itselle uutta. Johan tulee hyvä mieli. Ja miten kivaa on vetää uudet kuteet niskaan ja baanalle. On vaan niin tyhmää maksaa liikaa..-ennen joulua! Eikun mukavia ostosreissuja sitten vaan!!!


  • ei hysteriaa

   Ihan hyvä on taloudellinen tilanne, mutta olen järkiintynyt vuosien mittaan ja en osta jos en tarvitse.

  • ...maksaa

   Huomasin toissapäivänä, että aletavara oli sellaista mikä ei muutenkaan käy juuri kaupaksi. Kunnollisessa tavarassa ei juuri aleprosentteja ollut. Tosin löysin eräästä marketista pari paitaa mutta ei ne mitään merkkituotteita olleet.

   • huomannut

    Mielestäni alennusmyynneissä on tietyt tavarat suurien otsikoiden alla. Viime vuonna kävin esim. kenkien alessa ja totesin, että jos meinaa kunnon kengät saada, niin ei ainakaan aletavaroihin tarvitse koskea.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   5241
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   190
   4689
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2915
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2716
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   153
   2274
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1731
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1435
  8. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1171
  9. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1154
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1121
  Aihe