ALET ALKAA !!

kysyvä...

Viekö ostohysteria sinut mennessään, kun alet alkaa joulun jälkeen?

32

11883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ostarilla

      tänään.Kaikissa myymälöissä oli ALE paitsi Alkossa.Joku sanoi,että Alkon kalja on jopa noussut.Siis:en suosi aleja,kävin Alkossa.

    • niinpä niin

      Minä en käy alennusmynneissä, koska sieltä tulisi ostettua jotain ylimääräistä roinaa. Ostan, kun tarvisten jotain.

      • joulumuori

        Meillä ostetaan joululahjat ja ainoastaan tarvittavat alennusmyynnistä. Eipä ole ollut kuusen alla moneen vuoteen paketteja!!!


      • joulumuori

        Meillä ostetaan joululahjat ja ainoastaan tarvittavat alennusmyynnistä. Eipä ole ollut kuusen alla moneen vuoteen paketteja!!!


      • Tuleville....
        joulumuori kirjoitti:

        Meillä ostetaan joululahjat ja ainoastaan tarvittavat alennusmyynnistä. Eipä ole ollut kuusen alla moneen vuoteen paketteja!!!

        Käyn ostamassa tuleville tyttö ystävilleni alenuksesta sexsi asuja pikkuriikisiä tangoja sukanauhaliivejä,läpinäkyviä rinsikoita ym vastaavaa ja lahjoitelen niitä vuoden aikana hoidoilleni sen mukaan kuina hyviä he ovat olleet.


    • kohdallaan...

      ja kukkaro levällään.

      Näin totesi tilastokeskus joulukuun osalta (joka ei vielä ole ehtinyt päätökseensäkään).

      Syykin on selvä, kuluttajan luottamuksen kohenemiseen: näin toivotaan että RIKKAIDEN VARALLISUUSVEROJEN jättämä aukko tulisi täytettyä....

    • ostettua

      Ostan aleista varastoonkin.

    • kuluttamaton

      enkä sitä paitsi edes tarvitse mitään. kaupoissa vaellellessa tulee ostettua aivan turhaa roinaa, mutta se kai on koko homman tarkoituskin.

    • :VVV

      on ku mie säästin rahaa siis niinku en tuhlannu rahaa ollenkaan joluna vaan nytte rupeen tuhlaamaan ku on kaikki aleet tullu .. :D

      • roinaimuri

        Voisiko joku kertoa kuinka kauan nuo alet kestää? Että pitääkö painella jo välipäivinä.


    • nimimerkki

      Kävin tänään alennusmyynneissä.En löytänyt mitään.Syy saattoi johtua siitä etten jaksanut kun meno oli kuin hullujen huoneella. Menen sitten myöhemmin. Niihin alen alennusmyynteihin. Monet kerrat löytäny kaikkee kivaa. Ja nyt kun ihmiset ostelee varmasti turhiakin tavaroita päätyy ne kirppareille.Joten meen sitte sinne.

    • MIMMA``

      tietysti, olen himo shoppaija.. :) rakastan vaatteita!!

    • jajaja

      todellakaan....
      Kaikk rahat on menny sukulaisten lahjoihin.
      Perseestä..

    • meironi

      Juu tammialea odotellaan, yleensä on rahat mennyt nolliin jouluna.. mutta tänä vuonna ostin säästeliäämmin ja hyödynnän alennusmyynnit täysin! Tammikuussa kun satsaa mm. vaatteisiin, ne saa jopa yli puolet halvemmalla kun yleensä.. meinaan et kannattaa käyttää hyödyksi ;)

    • kamikaze33

      rahat loppu ja sillä siisti.Romua muutenkin nurkat täynnä

    • Mindy´s

      KELAn rahat tuleepi perjantaina ja silloin lähden shoppailemaan; laskut/joulu hoidossa. Kun on rahaa päivänä parina kuukaudessa, voikin sitten reilut kolme viikkoa kituuttaa...

      • ostellaan

        aleostokset annan aina seuraavan joulun lahjoina.......hyvin toimii...vaik joskus ovatkin jo hiukka vanhentuneita


    • ...

      Kyllä minäkin heti aamusta alennusmyynneille lähdin, mutta reissu oli lähes turha. Tuntuu, että liikkeet myy myös paljon vanhoja tuotteita mitkä ei tunnu kelpaavan kenellekään. Alessa saisi olla oikeasti hyviä "tuoreita" tuotteita silloin kauppa kävisi paremmin. Useassa liikkeessä oli vain muutama rekki jotka olivat alennuksessa, silloin äkkiä haksahtaa ostamaan myös niitä normaalihintaisia tuotteita. No, kyllä nyt silti jotain tänäänkin ostettua tuli :)

    • ShOpPisHuLLu

      Heti ekanan arkipäivänä lähdin lähimpään ostoskeskukseen ja melkein joka kaupassa oli -50% ale. Se oli ihan uskomatonta ja mukana oli satanen ja nyt enää 40 euroa. Eli sitä rahaa menee kun tulee vaan aihetta. Mutta vielä on varaa hemmotella itseäni (ja tuttuja) :) .

    • minulla

      Pitää vaan seurata aktiivisesti mainontaa Ennen Joulua.Sit on helppo todeta,mitä 'ALE'tarkoittaa!?
      Monet tuotteet/tavarat kun saattavat maksaa jopa kympin enemmän 'ALE'ssa,kuin ennen Joulua tarjouksessa!! Revi siitä huumoria?
      Olkaa tarkkoja,myyjät on koulutettu 'kusettamaan'.!

    • touhua

      koko alennusmyynnit. Ihan kuin joulu jo itsessään ei olisi vienyt tarpeeksi rahaa. En käy alennusmynneissä sen vuoksi, että jaksa, en jaksa kiirehtimistä, enkä hosumista, kusipäistä touhua mennä jonnekin jonottamaan sen takia, että saa jotain muka halvemmalla. Pakko-ostamista suosivat aivottomat mainonnan orjat, jotka ostavat koska he luulevat, että heidän on pakko tehdä niin. OSTAKAA TE AIVOTTOMAT LISÄÄ TAVARAA, VAIN TAVARA JA MATERIA TUO TEILLE ONNEN. MENIKÖ TÄMÄN NYT PERILLE :D

    • ALEhuumaa

      En käy koskaan alessa koska ostan tarpeellisen silloin kun tarvitsen. Ale on pelkkää huijausta sillä lähtöhinnat on alun perin laskettu siten, että kaikki myydään lopulta -30-50 % alennuksella. Nimim. ent. kauppias

    • Eialehullu

      Kävin ennen Joulua tutustumassa tässä uudessa hienossa Budget urheiluliikkeessä Tammistossa Laput - 50 -70 % oli ihan kuin normaalia.

      Stoccan hullut päivät. Mistä tietää, mitä ne hinnat niissä tuotteissa oikein ovat? Hullu hinta= halpa... Merkkikempparit hifin tuntee, mutta esim. kylpytakit jne. Ei niillä ole kuin se hinta, mikä lapussa lukee.

      Itse ajattelin katsella kunnollista ulkoilutakkia ja -housuja alesta, mutta ehkä helmikuussa niistä voi sen - 30 % saada, mikäli enää kokoja riittää.

    • Rahakas?

      Minusta alet ainakin mainonnan mukaan kannattavia, jos rahaa satoja euroja. Esim huonekaluissa. Siinä voi ehkä säästää. Mutta näitä kalusteliikkeiden "loppuunmyyntejäkin" saa seurata ympäri vuoden.

      En ota kantaa -50 joulukoristeisiin/lahjapakkauksiin tai hepeneisiin, joita ei kukaan osta muutenkaan.

      Itsekin uskon, että pukeutumisessa voi säästää. Varsinkin nuorille hyvä juttu. Itse saan alesta harvoin mitään sopivaa.

      En siis mene aleen, ostan kun tarvitsen jotakin!

    • Tosiasia.

      Koko joulun jälkeinen alennusmyynti on pääasiassa huijausta.Hinnat hilattiin jouluksi niin ylös, että nyt voidaan myydä ne "alennuksella".Tosiasiassa ihmiset maksavat tuotteista ihan normaalin hinnan,vaikka lapussa lukisikin 30% ale.Pääasia on että saadaan tyhmät ihmiset tuhlaamaan ne viimeiset rahat...

      • ...väärässä

        ..koska vanhempani olivat katsoneet syksyllä erästä takkia, ja se maksoi (leikisti) vaikka 35€, nyt alessa se maksoi lähelle 25€...


      • vielä...

        Olenpa kanssasi samaa mieltä. Lisäksi luulen, että näihin aleihin tuodaan jotain aivan muuta roinaa myytäväksi ja prosentit ovat kovat.


    • Never-

      Kyllä siihen aika paljon rahaa menee.. 2 takkia, bootsit, 5 paitaa, 1 housut ja sukat... Oli lähelle 150-200€...

      • ..kun pääsee...

        ..aleen.Talvivaatteet, jos mitkä, kannatttaa ostaa nyt, kun ei ole koko talvea vielä näkynyt ja tulee varmasti. Vanhat kirppikselle tai kiertoon ja itselle uutta. Johan tulee hyvä mieli. Ja miten kivaa on vetää uudet kuteet niskaan ja baanalle. On vaan niin tyhmää maksaa liikaa..-ennen joulua! Eikun mukavia ostosreissuja sitten vaan!!!


    • ei hysteriaa

      Ihan hyvä on taloudellinen tilanne, mutta olen järkiintynyt vuosien mittaan ja en osta jos en tarvitse.

    • ...maksaa

      Huomasin toissapäivänä, että aletavara oli sellaista mikä ei muutenkaan käy juuri kaupaksi. Kunnollisessa tavarassa ei juuri aleprosentteja ollut. Tosin löysin eräästä marketista pari paitaa mutta ei ne mitään merkkituotteita olleet.

      • huomannut

        Mielestäni alennusmyynneissä on tietyt tavarat suurien otsikoiden alla. Viime vuonna kävin esim. kenkien alessa ja totesin, että jos meinaa kunnon kengät saada, niin ei ainakaan aletavaroihin tarvitse koskea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe