Koska viinin valmistuksessa käytetään Barshop Hapotetta, entä mikä määrään sen määrän?
Käytetäänkö sitruunahapotetta vain, kun tehdään mehusta viiniä? Entä määrä.
Onko vain makukysymys koska käytetään tavallista sokeia, Panimosokeria tai fariinisokeria?
Miten määritetään eri sokerien määrä?
Saisinko edes johonkin näihin vastauksen?
Kiitos!
Vielä
2
336
Vastaukset
- Kotiviinin ystävä
Happoa (esim. sitruuna) käytetään silloin, kun marjat tai hedelmät eivät ole kovin hapokkaita varmistamaan viinin käyminen. Käytän useimmiten puoli pussillista sitruunahappoa (n. 25-30 g).
Laitan panimo- tai kidesokeria saman verran, panimosokeria olen käyttänyt vain kerran. Fariinisokerista en tiedä mitään, luultavasti makuasia, jos joku sitä käyttää. Makua saa marjoilla, hedelmillä ja esim. kuivatulla mintulla ja viinimarjan lehdillä.- Tiedoista
Kiitos tiedoista.
Panimosokerista sain viinikaupasta tietoa, että
sitä laitettaisiin suhteessa hieman enemmän, koska on hienojakoisempi kuin taloussokeri.
Esimerkiksi 6 kg sijasta taloussokeria noin
6 kg 700 g Panimosokeria.
Panimosokeri liukenee kuulemma myös kylmään veteen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Yh:n pihalla aina eri auto
Ompa jännä seurata ohiajaessa, että millainen auto on nyt erään yksinhuoltajan pihassa. Näyttääpä siellä taaskin olevan2014224- 2443374
Oulaisten vaalit, hyvä alku mutta lisää toimenpiteitä tarvitaan.
Hallituksen toimet rikollisuutta vastaan alkavat tuottaa tulosta. Puolueväriin katsomatta demokratian valtaa ja perustus12831En vittujakaan enää välitä sinusta nainen
Toivottavasti en näe sinua enää koskaan. Jos näen, niin en ole näkevinäni. Et merkitse minulle enää mitään.792295Olet minua
vanhempi, mutta se ei vaikuta tunteisiini. Tunnen enemmän kuin ystävyyttä. Olo on avuton. Ikävöin koko ajan. Yhtäkkiä va851963Exän käytös hämmentää (taas)
Osaisivatko palstan herrat kenties helpottaa tulkitsemista? Toki naispuolisetkit saavat antaa tulkinta-apua, mutta nyt k2391609- 1381270
- 151228
- 481208
- 991131