Koska viinin valmistuksessa käytetään Barshop Hapotetta, entä mikä määrään sen määrän?
Käytetäänkö sitruunahapotetta vain, kun tehdään mehusta viiniä? Entä määrä.
Onko vain makukysymys koska käytetään tavallista sokeia, Panimosokeria tai fariinisokeria?
Miten määritetään eri sokerien määrä?
Saisinko edes johonkin näihin vastauksen?
Kiitos!
Vielä
2
340
Vastaukset
- Kotiviinin ystävä
Happoa (esim. sitruuna) käytetään silloin, kun marjat tai hedelmät eivät ole kovin hapokkaita varmistamaan viinin käyminen. Käytän useimmiten puoli pussillista sitruunahappoa (n. 25-30 g).
Laitan panimo- tai kidesokeria saman verran, panimosokeria olen käyttänyt vain kerran. Fariinisokerista en tiedä mitään, luultavasti makuasia, jos joku sitä käyttää. Makua saa marjoilla, hedelmillä ja esim. kuivatulla mintulla ja viinimarjan lehdillä.- Tiedoista
Kiitos tiedoista.
Panimosokerista sain viinikaupasta tietoa, että
sitä laitettaisiin suhteessa hieman enemmän, koska on hienojakoisempi kuin taloussokeri.
Esimerkiksi 6 kg sijasta taloussokeria noin
6 kg 700 g Panimosokeria.
Panimosokeri liukenee kuulemma myös kylmään veteen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke673384- 1432370
- 921888
- 1711619
- 891500
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?761454- 651446
- 711226
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771150Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t351118