siviilipalvelus "miehet"

vaimo kuusamosta

minä en voi sietää siviilipalvelus "miehiä".käytän lainausmerkkejä koska eiväthän ne mitään oikeita miehiä ole.armeija on miesten koulu."miehet" jotka eivät ole käyneet armeijaa ovat oikeasti pikkupoikia.mieheni on kertonut armeija ajastaan vaan hyviä kokemuksia.laissa säädetään ihan selvästi miespuolisten ihmisten velvoitteista sotalaitosta kohtaan.siviilipalvelus "miehet" ovat kyllä valmiita käyttämään hyväkseen kaikki nyky yhteiskunnan heille tarjoamat edut mutta eivät suostu täyttämään ase velvollisuuttaan.siviilipalvelus voitaisi mielestäni pidentää 3 vuotiseksi.totaalikieltäytyjät pitäisi pitää vankilassa 10-vuotta.ja ihan oikeassa vankilassa eikä missään avo "vankilassa"

19

1336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouva pienoinen sinua

      "laissa säädetään ihan selvästi miespuolisten ihmisten velvoitteista sotalaitosta kohtaan."

      Siviilipalveluslaista:
      Asevelvollinen, joka vakuuttaa uskonnolliseen tai eettiseen vakaumukseen perustuvien vakavien omantunnonsyiden estävän häntä suorittamasta asevelvollisuuslaissa (452/50) säädettyä palvelusta, vapautetaan sen suorittamisesta rauhan aikana ja määrätään suorittamaan siviilipalvelusta niin kuin tässä laissa säädetään.

      Niin, että sivarikin saa olla.

      "totaalikieltäytyjät pitäisi pitää vankilassa 10-vuotta.ja ihan oikeassa vankilassa eikä missään avo "vankilassa"

      Minä taas kannatan sitä, että tappajat ja väkivaltarikolliset istuisivat tuomionsa päivästä päivään eikä mitään hemmetin "ensikertalainen pääsee puolella" sovitusta. Se kuusi ja puoli kuukautta on totaaleille ihan hyvä rangaistus.

      PS: Ei kaikki totaalit pääse avovankilaan. Joskus meinaa käy niin huono mäihä.

    • ....

      siinä tapauksessa varmaan suurin osa tämän planeetan miehistä ei ole oikeasti "miehiä". Eiväthän he ole käyneet mitään suomen armeijaa tai muutakaan armeijaa.

    • nyt ensin

      ...sietämään ja kirjoittamaan yhdyssanoja. Sama koskee muutakin tekstiäsi, hirveää lukea tuollaista kapulakieltä. Mielestäni ihmiset, jotka raiskaavat äidinkieltään, pitäisi laittaa vähintään 20-vuodeksi vankilaan. Eikä todellakaan mihinkään "avo"vankilaan.

      • nettimulkku

      • Anonyymi

    • Minkä rikoksen ovat sivarti tehneet kun pitää jo herran jumala 2000-luvulla pitää sivareita jotenkin alempiarvoisina. Et ole itsekään käynyt armeijaa saati sivaria, joten päädyitpä nuijimaan itseäsi omilla suvaitsemattomilla, kevytkenkäisillä ja noloilla versuillasi.

      • .A.

        Taas yksi armeijankäyneen onneton provo.


    • luupää...

      Jotenkin nämä provot vaan huononevat.

      Kieli elää, vaikka mikään muu kulttuurista ei. Sinä tapat kielen. Kiitos siitä.

      Olet tainnut paljonkin ajatella ihan itse tyhjältä pöydältä ja varsinkin todella paljon olet tavannut näemmä eri intin, sivarin ja vankilan kautta koukanneita. On muuten äärimmäisen hyvä, että tässä provossasi olet saanut tietosi mieheltäsi... Minäkin voisin käydä joltain ojassa istuvalta kysymässä ihan mitä vain ja käyttää sitä sopivassa yhteydessä... siis käyttäisin hänen mielipidettään jos ei olisi mitään sanottavaa.

      Minäpä tunnen jotenkin yhden (siis jopa yhden) sivarin kuusamosta. On kyllä niin kaappi ettet muijaan sekoita. Ja tunnen myös inttityyppejä vielä paremmin. Osa totaalisia tulevia alkoholisteja. Aloittivat todellisen ryyppäyksen armeijan aikana. Voisin tästä jotain hurjia päätelmiä vetää tai heidän mielipiteitään armeijasta käyttää jossain, muttta kun en käytä.

      On muuten noin yleensäkin hyvä, että meillä on velvollisuus aseille. Siitä ei voi muuta kuin iloa seurata.

      Ihme kyllä, ettet sitä velvollisuutta itsellesi vaadi jos se niin hyvä on.

    • seurakunnassa

      .. sanoi muinoin apostoli Paavali ja oli oikeammassa kun kenties osasi arvatakaan. Vasta sitten, kun naiset velvoitetaan suorittamaan asevelvollisuus samalla tavalla kuin miehetkin, pidän tuollaisia vapaamatkustajakansalaisten lapsellisia kirjoituksia hyväksyttävinä.

      Armeija-aikojen muistelu on osoitus siitä, miten ankeaa muistelijan tämänhetkinen elämä on ja miten omituinen ihmisen mieli voi olla, mikäli viitsii palauttaa mieleensä useamman kuukauden avovankilavalmennusjaksoa jonkinlaisena positiivisena kokemuksena.

      Vaikka olenkin suorittanut asevelvollisuuden, en ole niin typerä, ettenkö laskisi saamatta jääneitä tuloja, jotka menetin 11 kuukauden aikana avovangiksi ja luottovangiksi valmentautuessani. Kertaamaan en ole mennyt, enkä mene, mutta maksamillani veroilla ylläpidetään lapsellista suojeluskunta-aikoihin juuttunutta asevelvollisuusarmeijaa, vaikka ainoa järkevä vaihtoehto olisi liittyä Natoon ja jättää sotahommat ammattimiehille, jotka ovat tehtävään vapaaehtoisesti hakeutuneet ja joita asia ilmeisesti myös kiinnostaa.

    • ----------------
      • Anonyymi

        ei oo linkkiää--


    • Tämä oli provo, jota nyt kadun

    • Tämä oli provo, jota nyt kadun.

      • Anonyymi

        Onk se Leinonen ny toisinpäin


    • Anonyymi

      Aivan, ja olen armeijan käynyt, mutta sinä meinaat et murhaaja saa elinkautisen eli istuu siitä 6 vuotta? Mutta sivarin pitäisi istua 10 vuotta? Onko sinulla kaikki "kotona"

    • Anonyymi

      Kännetäänpä asia nurinniskoin. Monet väittävät että pienillä teoilla pelastetaan maailma. Mitäs jos sivarien määrä lisääntyisikin reilusti joka puolella maailmaa? Eikös se toisi rauhallisemmat olosuhteet? Eikös se vähentäisi puolustusmenoja, jotka ovat huimat? Eikös se aate saattaisi levitä johtajiinkin, jolloin asevarustelu vähenisi? Jännitteet maiden välillä myös vähenisivät.. joten eikös me kaikki vaan lasketa aseemme ja aletaan elämään iisimmin..

    • Anonyymi

      Olet todella vanhanaikainen.

    • Anonyymi

      Eli naiset, jotka käyvät armeijan ovat miehiä.

    • Anonyymi

      Minä taas en voi sietää ahdasmielisiä 50v pappoja jotka itkevät siitä kuinka sivarit on niin kamalia ja "kylläm tosim miess käymmm intim,,,,, näim om jämpti,,,,,,"

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe