Mikä on lestadiolaisten kanta vapaamuurareihin

onko raamattuun perustuvaa

Vapaamuurarit sanovat uskovansa jumalaan - mutta
tunnustavatko he Jeesusta 33-muurariasteen jälkeen ?

29

2805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahtaako olla yhteistä kantaa, koska kai se harvoin ajankohtaistuu lestadiolaisen kohdalla. Siihenhän otetaan kutsumenettelyllä uusia jäseniä vanhojen suosituksesta. Vapaamuurariutta tuskin kannattaa muuten täällä käsitellä.

    • Else_

      Olen joskus tuntenut henkilökohtaisesti miehen, joka oli eronnut "rappareista", kuten hän nimitti tuttavallisesti vapaamuurareita. Hän näytti kuitenkin olevan otettu siitä, että hänet oli pyydetty mukaan, vaikka hän ei ollut jaksanutkaan siellä toimia. Mukaan pyytäminen oli kuin merkki siitä, että häntä pidettiin "hyvänä miehenä".
      Vapaamuurarit vaikuttavat miesten salaseuralta, jonka menoista ulkopuolisilla ei juuri ole tietoa, ja sinetöidyt olivat tuttunikin huulet: hän ei saanut kertoa mitään, hän sanoi.
      Juuri tästä syystä myös erään ystäväni isä, jota oli vaikutusvaltaisena ihmisenä pyydetty sinne mukaan, kieltäytyi kunniasta: hän ei mene mukaan mihinkään semmoiseen, jonka toiminnasta hänellä ei ole riittävästi tietoa, oli isä sanonut. Uteliaisuus ei ollut hänelle mikään peruste.
      Joitakin ev.lut. kirkon piispoja lienee kuitenkin ollut mukana, vuosien takaisten lehtijuttujen mukaan. Joten ei ole mahdotonta, etteikö myös el.kristittyjäkin pyydettäisi sinne mukaan. Ei kuitenkaan naisia.
      Minun on kuitenkin vaikea uskoa, että kukaan ajattelevista el.miehistä alkaisi toimia vapaamuurari-järjestössä, joka on salaisine menoineen ja rituaaleineen hengeltään aika vieras el.kristillisyydelle. Se tuo mieleen vertauksen kahden tien kulkijasta. Teitä ei voi kulkea yhtä aikaa, vaan on kuljettava jompaa kumpaa tietä. Vapaamuurait ja el.kristityt ovat eri teiden kulkijoita.

    • LoosHi 9

      mutta vain rahan ja vallan jumalaan. Elävästä Jumalasta he viis välittävät.Rituaaleiltaan muistuttavat paljon saatananpälvojia.

      • teutatess

        Tuskin saisi tässä porukassa kunniaansa ,!
        ME uskomme että meillä on AABRAHAMIN ,IISAKIN , JAAKOBIN JUMALA ,hän on yksi kaikki tietävä ,kaikki näkevä ,kaiken luoja ,voi olla että ,loosit ei tähän usko .Meillä on jo kaksi Jumalaa , Jeesus josta tuli täysi Jumala noustuaan taivaisiin ,miksi me useampia tarvitsisimme .


    • Kaihi

      Puhukaa siitä mitä tiedätte ledtadiolaisuuden olevan, mutta alkää puhuko totena kuvitelmia ne.

      Sama koskee Vapaamuurareita.

    • persoona

      Eiköhän anneta jokaisen uskoa tai olla uskomatta,mitä se naapurille kuuluu,onko hän kokoomuslainen vai kommari.Eikös tässä maassa ole demokratia,pitää uskonsa ja puoluepolitiikan omana asianaan.

    • Pakkomuurari

      Nykyisin muuraaminen on vapaampaa. Minä en ole kuitenkaan alkanut muuraamaan, vaikka täysi vapaus siihen olisikin. Entisessä neuvostoliitossa oli pakkomuurareita ja siitä ei hyvää jälkeä tullut. Tiilet oli miten sattui ja laasti oli milloin liian jäykkää ja välillä ihan vetelää.
      Sitten on erikseen nämä tulisijavapaamuurarit. Heillä on se heikko puoli, että he muuraa tulisijan ihan miten haluavat. Välillä ei tehdä putkea piippuun lainkaan ja puolustelevat sillä, että ovat vapaamuurareita.

    • eiköpä_näin_ole

      En ole ollut vapaamurari, vaikka sinne on kyllä pyydetty. Kahvillakin käynyt rekrytointitilaisuudessa . Esikoislesadiolainen olen ollut. Kymmeniä vuosia sitten. Siitä tuskilla irti päässyt.
      Kumpaankaan joukkoon en soisi kenenkään joutuvan, siis sellaisen henkilön, joka haluaan säilyttää USKONVAPAUDEN. Jos pitäisi valita, ehkä vapaamuurarius. En ole varma
      . Haitat molemmissa suuret ja hyödyt sen mukaan, mitä kukin elämäänsä kaipaa.

      • eisiltinapannut

        Minkälaiset tarjoilut (pullat) oli tuolla rekrytointitilaisuudessa, varmaan hyvät?


    • MiksiKysytte

      Vaikutusvaltaisten henkilöiden salaseura. Ei mitään tekemistä kristinuskon kanssa.

    • Salaminen

      Jos on uuninteolla vähääkään kiire niin kandee ottaa vapaamuurari kun niistä vankilalomista ei aina ihan varmaa tiedä , jää vielä uuni keskentekoseks.

    • MuuraritEksyttävät

      On surullista, miten satanistinen vapaamuurarius on verhottu valheilla ja miten kaikille alempien asteden vapaamuurareille valehdellaan kaikki alusta alkaen. Jos ihmiset ottaisivat selvää itse asioista, niin kukaan Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen uskova ei liittyisi luciferin eli saatanan palvojiin. joita vapaamuurarius 100 % edustaa. Vapaamuurareiden kritus on eri kristus kuin Raamatun kristus. Heidän kristuksensa on se sama kristus, jota kaikki muut valheuskonnot odottavat. Yhä useampia kirkon työntekijöitä ja muita ns. uskovia on mukana vapaamuuraritoiminnassa. Heidät on alusta asti aivopesty siihen, että muurarius olisi hyvä asia. Sellaisena se halutaan esittääkin heille ja muulle väestölle. Jumala VIHAA salaisuuksia ja muurarius on nimenomaan sitä. Korkeimmilla asteilla (johon eivät etene kuin maailman kerma) juodaan ihmisVERTA pääkallosta ja mennään makaamaan ruumisarkkuun. Tällaisia riittejä harjoitettiin muinaisessa Egyptissä pakanauskonnoissa eli saatananpalvonnassa.

      unnettu vapaamuurari Albert Pike, yksi arvostetuimmista auktoriteeteista vapaamuurarien keskuudessa, kirjoittaa:

      "Vapaamuurarius, kuten kaikki uskonnot, kaikki mysteerit, hermetismi ja alkemia, kätkevät salaisuutensa kaikilta muilta paitsi Adepteilta ja Viisailta tai arvollisilta valituilta ja antaa symboleilleen vääriä selityksiä ja virheellisiä tulkintoja johtaakseen (etsijät) harhaan - (ja) kätkeäkseen heiltä Totuuden, jota se nimittää Valoksi sekä johtaakseen heidät pois sen luota. Totuus ei ole niitä varten, jotka eivät ole (kyllin) arvollisia."

      Vapaamuurareilla on ollut huomattava vaikutus maailmanlaajuisesti. Järjestö toimii lähes jokaisessa itsenäisessä maassa, sen looseja on n. 34 000, joissa jäseniä noin 4-6 miljoonaa (Suomessa n. 127 loosia ja n. 6500 jäsentä). Se on suurin maailmanlaajuinen salainen satanistinen yhteisö. Sen jäseniä on on huomattavissa yhteiskunnallisissa asemissa monissa maissa. Se vaikuttaa myös suuressa määrin tiedotusvälineisiin (valtamedia ympäri maailmaa on korkeimpien asteiden satanistimuurarien hallussa ja siksi media on täynnä valheita). Vapaamuurarien ja roomalais-katolisen valhekirkon toimesta uudemman Raamatun käännökset ovat vääristelyä eikä kenenkään pitäisi lukea vuoden 92 suomennosta tai sitä uudempia käännöksiä.

      Surullisinta uskovien piirissä on se, että kritiikittä luotetaan IHMISEN puheeseen eli siihen, mitä joku saarnamies opettaa Raamatusta, ei siis lueta Raamattua itse ja rukoilla Jumalaa Jeesuksen Kristuksen nimissä auttamaan valhehenkien paljastamisessa ja Raamatun ymmärtämisessä. Moni uskovaiseksi itseään kutsuva ei ole edes lukenut Raamattua itse, vaan saanut kaikki oppinsa esim. seuroissa ja seurakuntatilaisuuksissa ja maallisilta papeilta...tai vääristyneistä uusista käännöksistä. Pahinta on se, että tavallinen tallaaja kutsutaan vapaamuurarijärjestöön uskotellen sen olevan hyvyyden asialla (siihen toki nämä uskottelijatkin on aivopesty, koska heille on valehdeltu KAIKKI). Vapaamuurarius on silkkaa pahuuden palvomista, jossa lucifer esitetään ihmiskunnan pelastajana ja Raamatun Jeesus Kristus pahana. Siinä on kaikki käännetty päälaelleen, kuten okkultismiin kuuluu. Ylimmillä asteilla maailman eliitti uhraa kidnapattuja tai orpoja lapsia saatanalle veriuhrin muodossa eli tekevät samaa kuin mitä tehtiin Raamatun aikana uhratessa Baal-"jumalalle" eli saatanalle (paholaisella on monta nimeä) uhrikukkuloilla. Kaikki opit ovat peräisin saatananpalvojayhteiskunnista eli Babyloniasta ja Egyptistä ja langenneilta enkeleitä/demonihenkiolennoilta. Pysykää kaukana muurariudesta ja koetelkaa kaikki, kuten Raamattu neuvoo:
      1 John 4 King James Version (KJV)
      4 Beloved, believe not every spirit, but try the spirits whether they are of God: because many false prophets are gone out into the world.
      2 Hereby know ye the Spirit of God: Every spirit that confesseth that Jesus Christ is come in the flesh is of God:
      3 And every spirit that confesseth not that Jesus Christ is come in the flesh is not of God: and this is that spirit of antichrist, whereof ye have heard that it should come; and even now already is it in the world.

      • valhekirjoja

        Jumala, joka "vihaa salaisuuksia", mutta halusi ihmisten elävän epätietoisina?

        Lue raamattua, ja päättele teoista, kumpi voima on tehnyt enemmän pahaa, ennen kuin alat suu vaahdossa puhumaan asioista, mistä et ymmärrä mitään.

        Lucifer edustaa vapautta, tietoa, kärsimyksen poistamista, kehitystä ja tasavertaisuutta.


    • VaarallistaOn

      MuuraritEksyttävät 17.12.2018 14:02

      Joo ei sunuun auta kritiikittä uskoa. :) Mutta kristinuskoa se ei ole, ja keskeiset mielipide- ja talousvaikuttajat kuuluvat siihen. Hyvin he ovat onnistuneet, lähes kaikki valtiot ovat jo kansaivalisen kapitalismin (raha-jumalan) orjia.

    • nauruun_tukehtunut

      Vapaamuurareille vissiin selviää sitten siellä 33 asteen loppupeleissä, että palvotaankin saatanaa, mutta uskovaiselle ei selvitetä, että kaikki olikin satua. Vapaamuurarien touhut ovat sikäli parempia ulkopuolisille, että he pitävät hörhöilynsä itsellään, mutta uskovaiset tyrkyttävät jumalaansa kaikille ja tulevat hulluiksi, jos et usko heidän ainoaan ja oikeaan jumalaan. Montakohan niitäkin on kaikissa uskonnoissa?

    • Pakkomuurari

      Tulisijamuurarista on lyhyt matka vapaamuurariksi, jos vaan saa itse tiilensä valita.

      • Anonyymi

        Nykyään tiilet on tehdastekosia ja mittatarkkoja ja tasalaatuisia. Eli valkkauksen tarve pienenee, joten muurareillakin on pienempi vaara joutua vapaamuurariuden piiriin.


    • Anonyymi

      Niin se oli Lestadiuskin vapaamuurari, ranskalaisen kunnialegioonan ritariuden kautta, itse Napoleon oli ritarikunnan perustaja. Käsi povessa ritarimerkki rinnassa, poseera kuvissa. Hänen Jumalansa oli naispuolinen rinnoin varustettu. Russell oli vapaamuurari, ym protestantti liikkeiden alullepanijat. Luterilaisella kirkolla on omat vapaamuurarinsa, kuten ortodokseillakin. Perkele on siis saastuttanut kristinuskon lahkot.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lestadiuksen profiili on kokonaan muutettu ja osin tuhottu, ainakin vl-liikkeessä. Käsitys siitä että hänestä on tehty keulakuva, joka ei vastaa Lestadiuksen aikaista kuvaa hänestä on vahva. Vapaamuurariuksellinen kuva liikkestä vahvenee jos ymmärtää SRK:n sanelemat riitit ja opit. Kristus ei aja luokseen tuleva pois SRK oppi ajaa.

        https://www.kotimaa.fi/artikkeli/juha-pentikainen-lestadiuksen-jumala-oli-naishahmo/

        https://yle.fi/a/3-7692468

        "Kristus ei aja luokseen tuleva pois SRK oppi ajaa."

        Aamen!

        Eikä kysymys ole edes opista vaan Hengestä! Eikä lestaadiolaissuunnasta vaan Hengestä!

        Kun lestadiolaisuus seurakuntaan riippumatta sen etuliittestä esikois, vanhoillis yms... menee syntinen ihminen raskaalla omalla tunnolla niin he katsovat hänet ylön ja suuri viha syttyy heidän sielussaan sitä syntistä kohtaan joka Jeesuksen puoleen kaipaa, silmät on sielun peili, ja suu tuo edes sydämen aivoitukset, ei yksikään puhu muuta kuin sydän tunnustaa, eikä kukaan katso muulla tavalla kuin sielun tila on! Mutta perkeleen lapsille on kauhistus Jeesuksen puoleen huokaavat, siksi heidät katsotaan ylön kaikissa lahkoissa jotka murheellisin sydämin huokaavat Jeesuksen puoleen!

        Ei kuitenkaan niin että Jeesus oli ulkopuolellakaan seurakunnista! Jeesus taitaa nyt olla piilossa, mutta kuitenkin asuu joka hetki uskoviensa sydämessä ja nuhtelee siellä synnistä ja kehoittaa parannukseen!

        Samalla tavalla esikoiset, esikoislestadiolaiset, vanhoillislestaadiolais, samalla tavalla maailman ateistit, kaikki he ovat samalla tavalla minua kohdelleet silloin kuin olin omantunnon hädässä ja huusin apua ja armoa taivaalliselta Jumalalta, ensin maailma ylönkatsoi ja pilkkasi ja naurois, sitten esikoislestadiolaiset ylönkatsoivat, jotkut pilkkasivat jotkut nauroivat, sitten vanhoillislestaadioilaiset joita näin töissä, sitten lopuksi vielä esikoiset ry lainen tiivisti kaiken jota vanhoillislestaadiolainen minulle töissä myös sanoi, että sinä taidat olla saatana, niin epäili tämä esikoiset ry lainen vaito myös... samaa maailman joukkoa he taitavat olla kaikki lahkolaiset jotka vihaavat heränneitä Jeesuksen Kristuksen puoleen huutavia ja ylönkatsovat syntisiä! Joilla on lupa vihata synniltä raskautettua Jeesuksen Kristuksen päälle uskovaa ja autuuden toivonsa Jumalan Pojan päälle laittavaa!

        Ehkä he sitten edustavat jotain toista kristinuskoa nämä lahkolaiset, josta me emme silleen tiedä paljon muuta kuin että heränneet eivät paljon turvaa löydä tämän ajan seurakunnissa!

        Ainiin esikoislestaadiolaiset vihaavat vain syntiä eivät he ihmisiä vihaa! Sillä varjolla saa sitten mulkoilla jokaista joka ei miellytä, EEN minä sinua vihaa, syntejäsi vain...joo joo, sinä vihaat Jeesusta, miksi herännyt vaikka synnissä vielä eläis, miksi hän kaipaa Jeesusta? Koska Jeesus on hänen sydämessään ja opettaa kaipaamaan itseään! Ja siitäkös vasta viha syttyy kun joku tahtois ehtoollista viettää Kristuksen kanssa, sitä ei perkele eikä maailma kärsi!

        Mutta esikoislestaadiolaisia kristityitä siis yksittäisiä en tuomitse... tiedän sieltä monta kristittyä jotka uskon että pääsevät taivaaseen, puheeni oli enemmän yleisellä tasolla, mädänneen pensaan joukkoon mahtuu aina muutama tuorekin oksa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kristus ei aja luokseen tuleva pois SRK oppi ajaa."

        Aamen!

        Eikä kysymys ole edes opista vaan Hengestä! Eikä lestaadiolaissuunnasta vaan Hengestä!

        Kun lestadiolaisuus seurakuntaan riippumatta sen etuliittestä esikois, vanhoillis yms... menee syntinen ihminen raskaalla omalla tunnolla niin he katsovat hänet ylön ja suuri viha syttyy heidän sielussaan sitä syntistä kohtaan joka Jeesuksen puoleen kaipaa, silmät on sielun peili, ja suu tuo edes sydämen aivoitukset, ei yksikään puhu muuta kuin sydän tunnustaa, eikä kukaan katso muulla tavalla kuin sielun tila on! Mutta perkeleen lapsille on kauhistus Jeesuksen puoleen huokaavat, siksi heidät katsotaan ylön kaikissa lahkoissa jotka murheellisin sydämin huokaavat Jeesuksen puoleen!

        Ei kuitenkaan niin että Jeesus oli ulkopuolellakaan seurakunnista! Jeesus taitaa nyt olla piilossa, mutta kuitenkin asuu joka hetki uskoviensa sydämessä ja nuhtelee siellä synnistä ja kehoittaa parannukseen!

        Samalla tavalla esikoiset, esikoislestadiolaiset, vanhoillislestaadiolais, samalla tavalla maailman ateistit, kaikki he ovat samalla tavalla minua kohdelleet silloin kuin olin omantunnon hädässä ja huusin apua ja armoa taivaalliselta Jumalalta, ensin maailma ylönkatsoi ja pilkkasi ja naurois, sitten esikoislestadiolaiset ylönkatsoivat, jotkut pilkkasivat jotkut nauroivat, sitten vanhoillislestaadioilaiset joita näin töissä, sitten lopuksi vielä esikoiset ry lainen tiivisti kaiken jota vanhoillislestaadiolainen minulle töissä myös sanoi, että sinä taidat olla saatana, niin epäili tämä esikoiset ry lainen vaito myös... samaa maailman joukkoa he taitavat olla kaikki lahkolaiset jotka vihaavat heränneitä Jeesuksen Kristuksen puoleen huutavia ja ylönkatsovat syntisiä! Joilla on lupa vihata synniltä raskautettua Jeesuksen Kristuksen päälle uskovaa ja autuuden toivonsa Jumalan Pojan päälle laittavaa!

        Ehkä he sitten edustavat jotain toista kristinuskoa nämä lahkolaiset, josta me emme silleen tiedä paljon muuta kuin että heränneet eivät paljon turvaa löydä tämän ajan seurakunnissa!

        Ainiin esikoislestaadiolaiset vihaavat vain syntiä eivät he ihmisiä vihaa! Sillä varjolla saa sitten mulkoilla jokaista joka ei miellytä, EEN minä sinua vihaa, syntejäsi vain...joo joo, sinä vihaat Jeesusta, miksi herännyt vaikka synnissä vielä eläis, miksi hän kaipaa Jeesusta? Koska Jeesus on hänen sydämessään ja opettaa kaipaamaan itseään! Ja siitäkös vasta viha syttyy kun joku tahtois ehtoollista viettää Kristuksen kanssa, sitä ei perkele eikä maailma kärsi!

        Mutta esikoislestaadiolaisia kristityitä siis yksittäisiä en tuomitse... tiedän sieltä monta kristittyä jotka uskon että pääsevät taivaaseen, puheeni oli enemmän yleisellä tasolla, mädänneen pensaan joukkoon mahtuu aina muutama tuorekin oksa.

        Ja jokaiselle seurakuntalaiselle riippumatta rituaali lahkosta, siis riippumatta siitä millaisia rituaaleja kussakin lahkossa suoritetaan, mutta jos teidän tykönne eli seurakuntaa tulee ihminen joka on hieman outo, ja sinä tahtoisit häntä outona pitää ja oudosti katsoa hänen puoleensa eli päällensä, niin kysy silloin itseltäsi ensin, rakastako minä Jeesusta, ja katso sen jälkeen uudestaan jos hän vielä outo olis!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jokaiselle seurakuntalaiselle riippumatta rituaali lahkosta, siis riippumatta siitä millaisia rituaaleja kussakin lahkossa suoritetaan, mutta jos teidän tykönne eli seurakuntaa tulee ihminen joka on hieman outo, ja sinä tahtoisit häntä outona pitää ja oudosti katsoa hänen puoleensa eli päällensä, niin kysy silloin itseltäsi ensin, rakastako minä Jeesusta, ja katso sen jälkeen uudestaan jos hän vielä outo olis!

        "mutta jos teidän tykönne eli seurakuntaa tulee ihminen joka on hieman outo, ja sinä tahtoisit häntä outona pitää ja oudosti katsoa hänen puoleensa eli päällensä, niin kysy silloin itseltäsi ensin, rakastako minä Jeesusta, ja katso sen jälkeen uudestaan jos hän vielä outo olis!"

        Koska tänäpäivänä se saattaa olla niin, tai ehkä on ollut jo vuosikymmenen tai pidempäänkin, että kyllä saattaa olla kaipaus ja saattaa olla Kristuksen luokse viettämään ehtoollista Jumalan Pojan kanssa mutta ei sittenkään ole halua eli kaipausta mihinkään seurakuntaan!

        Josta jo aikaisemmin kirjoitin, siitä muukalaisesta miehestä, että oli seurakunta jonka isäntä oli rakentanut, mutta tuli toinen ja kolmas päivä ja muukalainen tahtoi sijaa saada siitä talosta, ja muukalainen muutti taloon, siitti sinne poikansa ja pojat poikansa jne, ja sitten ajan kuluessa tahtoivat nuo muukalainen pojat muuttaa sen talon perustuksia ja järkyttää sitä talo liikuttaa siltä perustukselta jolle isäntä sen kerran rakensi, ja aikaa meni taas ja viimein näin tapahtui, ja kun sitten isännän omat pojat eli lapsiensa lapset tahtoivat sijaa löytää siitä talosta niin eivät enään löytäneet vaan olivat vieraat ja muukalaiset omassa talossaan jonka isäntä kerran lapsilleen rakensi tuskalla ja vaivalla ja verihiellä!


    • Anonyymi

      Lestadiolaisuus on vapaamuurari lahko. Ei edes Kristuksen oma, lapin Maria saanut Lars Leeviä palauttamaan saamaansa arvomerkkiä vapaamuurariuteen. Kuinka sitten lestadiolainen voisi palauttaa sielunsa Kristuksen syliin?.

      • Anonyymi

        Niin että huutaa avuksi Jeesusta Kristusta ja ottaa vastaan synnin päästön Jeesuksen Kristuksen nimeen!

        Minun ip on estetty, mutta käytän vpn ää...

        Suihkussa kun suljin silmät aamulla niin näkyi vain punaiset silmät, taitaa nyt perkele olla vihastunut kovasti, mutta en minä silti lakkaa jos haluan niin kirjoitan jos en niin lopetan, tapahtukoot Jumalan tahto kuitenkin....

        Ja ei perkele mitään voinut kun avuksi huusin Jeesusta niin rauha laskeutui päälleni ja tuli tyvi hiljaisuus ja ihana oli nukahtaa uneen! Eikä pelottanut yhtään, vaan oli rauha!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin että huutaa avuksi Jeesusta Kristusta ja ottaa vastaan synnin päästön Jeesuksen Kristuksen nimeen!

        Minun ip on estetty, mutta käytän vpn ää...

        Suihkussa kun suljin silmät aamulla niin näkyi vain punaiset silmät, taitaa nyt perkele olla vihastunut kovasti, mutta en minä silti lakkaa jos haluan niin kirjoitan jos en niin lopetan, tapahtukoot Jumalan tahto kuitenkin....

        Ja ei perkele mitään voinut kun avuksi huusin Jeesusta niin rauha laskeutui päälleni ja tuli tyvi hiljaisuus ja ihana oli nukahtaa uneen! Eikä pelottanut yhtään, vaan oli rauha!

        Ei tykännyt viesteistä mitä kirjoitin tuonne ketjuun kun puhuin siitä lampaan verestä jne toisessa ketjussa....En tiedä mistä suuttu.... Mutta jos perkele tulee kristityt pelottelemaan että teitä alkaa pelottamaan niin huutakaa avuksi Jeesusta, auta Jeesus, kyllä Jeesus auttaa ja lähettää rauhansa teitä vastaan... Jos rukous on totinen....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tykännyt viesteistä mitä kirjoitin tuonne ketjuun kun puhuin siitä lampaan verestä jne toisessa ketjussa....En tiedä mistä suuttu.... Mutta jos perkele tulee kristityt pelottelemaan että teitä alkaa pelottamaan niin huutakaa avuksi Jeesusta, auta Jeesus, kyllä Jeesus auttaa ja lähettää rauhansa teitä vastaan... Jos rukous on totinen....

        Siis tuo ketju kun" siitä on jo yli vuosi aikaa..."

        Niin rietas suuttui niistä viimeisistä viesteistä en tiedä mistä niistä mutta hän yritti yöllä tulla kiusaaman ja onnistuikin siihen asti kunnes huusin Jeesusta avuksi niin sen jälkeen oli suuri rauha ja levollisuus vain....voi voi perkele et sinä Jeesusta voita, vaikka sinä vielä Kristityn ruumiin tappaisit niin Henki elää iankaikkisesti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tuo ketju kun" siitä on jo yli vuosi aikaa..."

        Niin rietas suuttui niistä viimeisistä viesteistä en tiedä mistä niistä mutta hän yritti yöllä tulla kiusaaman ja onnistuikin siihen asti kunnes huusin Jeesusta avuksi niin sen jälkeen oli suuri rauha ja levollisuus vain....voi voi perkele et sinä Jeesusta voita, vaikka sinä vielä Kristityn ruumiin tappaisit niin Henki elää iankaikkisesti!

        Tässä on tullu kierrettyä vähän monimutkaisempiakin estoja virtuaalimaailmassa ettei tuota suurtakaan ongelmaa jos suomi24 laittaa ipn jäähylle noin 25sekunttia meni kiertää se...Mutta ei minulla ole tarvetta salailla kuka olen, ihan tarkoituksella kirjoitin omalla iplläni... Ja kyllä olen sen huomannut että kellon ajasta riippumatta kun kirjoitan viestin ja uudelleen lataan sivun niin näyttökerrat lisääntyvät aina vähintään 3mella eli 2-3 henkilöä seuraa jatkuvasti viestejäni. Mutta ei se minua niin paljon paina niin kuin kirjoitin jo että....No en kirjoita toista kertaa....Kun en lopultakaan tiedä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on tullu kierrettyä vähän monimutkaisempiakin estoja virtuaalimaailmassa ettei tuota suurtakaan ongelmaa jos suomi24 laittaa ipn jäähylle noin 25sekunttia meni kiertää se...Mutta ei minulla ole tarvetta salailla kuka olen, ihan tarkoituksella kirjoitin omalla iplläni... Ja kyllä olen sen huomannut että kellon ajasta riippumatta kun kirjoitan viestin ja uudelleen lataan sivun niin näyttökerrat lisääntyvät aina vähintään 3mella eli 2-3 henkilöä seuraa jatkuvasti viestejäni. Mutta ei se minua niin paljon paina niin kuin kirjoitin jo että....No en kirjoita toista kertaa....Kun en lopultakaan tiedä...

        Mitä sitten fyysisesti tapahtuu 2 vaihtoehtoa, joko suomo24 on tallentanut mun ip n ja heidän kauttaan mua seuraa 2-3henkilöä jatkuvasti, tai toinen vaihtoehto on että mun puhelimessa periaatteessa saastutettu tai niin kun että mun oma puhelin lähettää yhden sijasta 3 ip tä sitä kautta näyttökerrat käyttäytyy kummallisesti en tiedä...pankissa on rahat toistaiseksi pysynyt siksi epäilen että se on suomi24n puolelta mutta koska vpn salaus ei poistanut tätä asiaa niin aloin miettimään että tuleeko se omalta puhelimelta sitten...samapa tuo on...siinähän seuraavat mitään en koskaan tunnusta ja jos joku esimerkiksi haluaa tappaa mut, sanoin sen kerrankin yhdelle kun laittoi veitsen mun kurkulle että tapa vaan ei mulla täällä mitään ole, kiva päästä pois ja silleen...itsemurhaa kun en voi tehdä sen synnillisyyden takia jne...Että siltäkin puolelta saatte olla vapaita senkus ajatte autolla mun ylitse...ei se mua haittaa... Mutta kyl kuitenkin kirjoitan täällä jos haluan ilman palkkaa ja ilman taustavoimia, Kristuksen uskolla ei tässä mitään muuta ole. Pedofilia tapaukset mistä oon puhunut ne on vaan tuulen huminaa, mitään näyttöä ei ole mistään, turha mua kovistella niistä(kun en varmuudella tiedä) jos poliisi seuraa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sitten fyysisesti tapahtuu 2 vaihtoehtoa, joko suomo24 on tallentanut mun ip n ja heidän kauttaan mua seuraa 2-3henkilöä jatkuvasti, tai toinen vaihtoehto on että mun puhelimessa periaatteessa saastutettu tai niin kun että mun oma puhelin lähettää yhden sijasta 3 ip tä sitä kautta näyttökerrat käyttäytyy kummallisesti en tiedä...pankissa on rahat toistaiseksi pysynyt siksi epäilen että se on suomi24n puolelta mutta koska vpn salaus ei poistanut tätä asiaa niin aloin miettimään että tuleeko se omalta puhelimelta sitten...samapa tuo on...siinähän seuraavat mitään en koskaan tunnusta ja jos joku esimerkiksi haluaa tappaa mut, sanoin sen kerrankin yhdelle kun laittoi veitsen mun kurkulle että tapa vaan ei mulla täällä mitään ole, kiva päästä pois ja silleen...itsemurhaa kun en voi tehdä sen synnillisyyden takia jne...Että siltäkin puolelta saatte olla vapaita senkus ajatte autolla mun ylitse...ei se mua haittaa... Mutta kyl kuitenkin kirjoitan täällä jos haluan ilman palkkaa ja ilman taustavoimia, Kristuksen uskolla ei tässä mitään muuta ole. Pedofilia tapaukset mistä oon puhunut ne on vaan tuulen huminaa, mitään näyttöä ei ole mistään, turha mua kovistella niistä(kun en varmuudella tiedä) jos poliisi seuraa...

        "Pedofilia tapaukset mistä oon puhunut ne on vaan tuulen huminaa, mitään näyttöä ei ole mistään, turha mua kovistella niistä(kun en varmuudella tiedä) jos poliisi seuraa..."

        Niistä sen verran vielä jos sitä ei lasketa pedofiliaksi kun saarnaajan vaimo pesi mun kikkeliä suihkussa kun olin 2 vuotias niin en tiedä mitään... Mutta aika vaikea sanoa mitään jos kaveri sanoo ensin mua on hyväksikäytetty ja kun kysyy nimiä, niin tosiaan puhe oli niinkun henkisestä hyväksikäytöstä niin varmaan poliisi sitten ymmärtää että asia on sitä myöten taputeltu....tottakai jos mä saan nimiä selville kirjoitan välittömästi ne tänne.. miksi en sitä saarnaajan vaimoa kirjoita niin ensiksi se on tehny parannusta mun kanssa, toiseksi uskon että oli viattomuuttaan eli ilman mitään ajatuksia teki sen, ja kolmanneksi se on ainut nainen kuka on antanu periaatteessa kikkeli kosketusta siinä mielessä pitäis olla ihan kiitollinen jos ajatellaan puhtaasti alapään kannalta kyllä sekin seuraa kaipaa joskus, mutta ehkä olisi kuitenkin parempi että niin kuin avioliitossa eikä niinkun toisten vaimojen kanssa ja varsinkaan käden kautta jne... ei se mua silleen harmita kuhan nyt sanoin vaa silleen että onkohan se normaalia jne... ei mulla mitään kannetta ole jne... muista pedofilia tapauksista annoin jo neuvon että kuulustelkaa saarnaajia niille seurakunta ripittäytyy eli tunnustaa syntinsä...jne...varsinkin Lahden sananpalvelijoita kannattaa kuulustella VMK ta jne...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe