Elokuvateatterin pimeydessä - remix

Just me

Elokuvateatteri on täysin tyhjä, lukuun ottamatta minua ja kahta ystävääni, joiden kanssa olemme tulleet katsomaan umpimähkään valitun elokuvan yönäytöstä. Kundit, kaksi läheisintä ystävääni siis, valitsevat parhaat paikat ja levittäytyvät kotoisanoloisesti penkeille. He heittävät takkinsa viereisille istuimille ja nostavat jalkansa ylös. Minä istun heidän välissään, enkä voi olla nauramatta jatkuvalla syötöllä tuleville vitsinmurjaisuille ja toheloinnille. Hiljenemme kaikki vasta kun sali pimenee täysin ja videotykki syöksee valkokankaalle kuvan. Rapistelemme irtokarkkipussejamme ja ryystämme välillä limua pahvisista mukeista. Elokuva alkaa vihdoin mainosten jälkeen.

"Mikä hemmetin leffa tää on?!?!" toinen kundeista huudahtaa, kun valkokankaalta heijastuu kiihkeästi rakasteleva pariskunta. Veikkaamme kyseessä olevan uusi, voimakkaasti eroottinen pätkä, jossa ei paljasta pintaa ja ähinää ole säästelty. Pian huomaamme veikanneemme oikein..

Tahtomattani huomaan kiihottuvani katsellessani suurelta screeniltä kuumia suudelmia painettuna napaan ja korvanlehdille, kieliä pyörimässä toisiaan vasten, sekä miehiä työntymässä naisten pyhimpään. Tajuan tuijottavani kuvaa jähmettyneenä paikalleni, jotta en liikkeilläni ärsyttäisi kihelmöivää jalkoväliäni entisestään. Toivon hartaasti, etteivät ystäväni huomaa, kuinka tämä pehmopornon oloinen leffa minuun vaikuttaa. Koitan huolettomasti tarttua limuuni ja ottaa siitä huikan, mutta jo pillin työntäminen huulieni väliin saa minut taas ajattelemaan täysin kaksimielisesti. Vilkaisen kummallakin puolellani istuvaa kundia, joiden kasvoilta heijastuu valkokankaalla hyppelevät värit, valot ja varjot. He näyttävät niin totisilta ja keskittyneiltä!
Vaivihkaa kurkistan kummankin syliin ja olen varma, että heillä molemmilla seisoo! Olemmekin olleet epäilyttävän pitkään hiljaa paikallamme, sanomatta toisillemme mitään..

Suljen silmäni ja pelkästään kuuntelen elokuvan ääniä. Englannin kielistä puhetta, lakanoiden kahinaa, suutelun ääniä ja pian selkeästi rakastelun lomasta pääseviä huokailuja, ähinää ja puhinaa.. Ajatukseni kulkevat kuin itsestään ystäviini, joiden seurassa olen. Näen sieluni silmin heidän kasvonpiirteensä, nauravat silmänsä ja väistämättä myös vartalonsa. Olen nähnyt heidät ilman rihman kiertämää lukuisia kertoja mm. saunassa, mutta nyt ajatus niistä tuntuu kiihottavalta. Mielessäni nämä kundit muuttuvat ystävistä miehiksi.

Säpsähdän kosketusta jalallani. Lämmin, suuri kämmen lepää polvellani ja tajuan kummankin miehistä katselevan minua kiinnostuneina. He kysyvät, nukuinko. Pudistan päätäni ja nielaisen. En tiedä mitä sanoisin tai tekisin, sillä pelkään, että he ovat nähneet himon ja halun jo silmistäni. Niin hyvin tunnemme toisemme, että huomaan olleeni oikeassa.

"Pahastutko, jos.." toinen kundeista aloittaa ja kuljettaa kätensä haarojeni väliin. Kiemurtelen kiihkon ja ahdistuksen sekaisessa mielentilassa, enkä pysty lopettamaan tuota kosketusta, vaikka järkeni huutaa, että näin ei voi käydä! En saa sanaa suustani, joten tuo käsi jatkaa matkaansa päätyen lopulta häpyhuulteni kohdalle, housujen päälle. Toinen ystävistäni tuo kasvonsa lähelle omiani ja ottaa leukani käteensä. Hän sipaisee poskeani ja painaa kuuman suudelman suulleni. Kielemme kohtaavat ja nuolaisevat toisiaan uteliaan varovaisesti. Tuon pehmeän, kostean kielen kosketus huulillani ja omaa kieltäni vasten on tehdä minut hulluksi! Haluan häntä, haluan heitä molempia niin, etten meinaa pysyä housuissani. Kaikki jännite on minun osaltani kadonnut, enää en katsele näitä miehiä niin kuin pitkäaikaisia ystäviä katsotaan.. Näen heidät nyt sellaisina miehinä, jotka voivat tarjota minulle naisena suurta nautintoa, vaikka tässä ja nyt heti!

Avaan housuni ja lasken ne kaikessa hiljaisuudessa lattialle. Istun nyt syvällä pehmeässä penkissäni päälläni hihaton poolopaita ja mustat, pitsiset stringit. Niiden läpi kuultaa paljaaksi ajeltu häpyni, joka sykkii ja valuu kiimaista hunajaani. Käsi, joka oli jo aiemminkin eksynyt jalkoväliini palaa sinne entistä vaativampana. Sormi sukeltaa pikkuhousujen rajan ali iholleni, ja liukuu häpyhuulten välistä
klitorikselle, joka on paisunut jo varmaan peukalonpään kokoiseksi! Sormi alkaa hieroa sitä pehmeästi, tarpeeksi nopeasti, muttei kuitenkaan kovaa painaen.. Toinen kundeista suutelee minua jälleen, tällä kertaa kiihkeämmin ja ahneemmin. Hän ikään kuin haukkailee minua kuin nälkäinen ihminen maukasta välipalaa, ja alkaa samalla hieroa rintojani. Hänen kätensä eksyy paitani alle ja siirtää rintaliivejä syrjään. Kovettuneet nännini vastaanottavat hyväilyt kohoamalla entisestään, ja kun niitä pikkuisen nipistetään, huokaan syvään ihanasta tunteesta.

Toisen kundin sormi vaossani ja toisen rinnoillani saavat minut työntämään lantiotani eteenpäin, hyväilevää kättä vasten puskien ja sulkemaan taas silmäni.. Antaudun täysin näiden kahden miehen käsiteltäväksi ja herkistän kuuloni jälleen valkokankaalta kuuluviin seksin ääniin.
Kohta toinen kundeista pudottautuu lattialle ja alkaa riisua stringejäni kokonaan pois. Hän heittää ne läheiselle penkille ja työntää haarani täysin levälleen. Salin hämäryydessä erotan pienen kimalluksen kielellä, kun hän alkaa nuolla vakoani suutaan taitavasti käyttäen. Hän lipittelee välillä klitoristani, välillä imee ja suutelee häpyhuuliani ja melkeinpä koko ajan työntelee samalla sormeaan märässä, kuumassa pillussani. Pyöritän lantiotani tuota suuta vasten samalla, kun minulta riisutaan paita ja rintsikat pois, ja rintojani aletaan nuolla ja suudella toisen ystäväni toimesta. Huokailen jo varsin äänekkäästi, enkä edes halua pitkittää alkavan orgasmiaallokon tuloa. Se vyöryy ylitseni heti, kun vakoani nuoleva mies imaisee klittani huultensa väliin ja lutkuttaa sitä voimakkaasti. Tärisen ja vapisen nautintoni huipulla, enkä edes tajua, kuinka äänekkäästi voihkin hyvänolon tunteesta..

Minua nuollut kundi nousee penkilleen, kuivaa suunsa ja suukottaa minua nenänpäälle. Toinen auttaa minulle vaatteet päälle ja tyytyväisin mielin jatkan kiihottavan elokuvan katsomista loppuun asti. Lupaan kundeille, että kun pääsemme ulos teatterista, he saavat samanlaisen käsittelyn... ;)

4

20392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihanan kiihottavaa, tahtoo lisää. :)

    • kiirijä

      Voisit seuraavana kirjoittaa käsittelystä minkä tuo nainen antaa kavereilleen vastapalveluksena.
      Tarina oli erittäin kiihottava, lisää tällaista

    • Apinat!

      Kuunnelkaa ny hetki, tossa oli hyvin vähän sellaista mitä voisi kuvitella tapahtuvan... "Heittää sringit läheiselle penkille" siis jonkun ihmisen syliin vai?! Eikö kukaan huomannu sie elokuva teatterissa mitä sie tapahtu?! 1/100 000 on mahdollisuus et ei huomaa...!!!

      Ajatelkaa aivoillanne! Ei tod lisää tällästä sontaa!

    • Guest

      "Elokuvateatteri on täysin tyhjä, lukuun ottamatta minua ja kahta ystävääni..."

      Apinat, mitäs siinä sanottiin? Lue huolellisemmin, kulta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      318
      2957
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1661
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      190
      1571
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1263
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe