Suihinotto

tytssyli

Voisko joku mies kertoa mistä miehet pitävät kun tyttö ottaa suihin?
Eli siis pitävätkö he siitä kun nainen nuilee tai hiplaa palleja. Ja olen kuullut että se voi aiheuttaa ennenkaikaisen siemensyksyn, piätäkö se paikkansa? Tykkäävätkö miehet laueta naisen suuhun?

10

18162

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suihinantaja

      Palleja saa hyväillä ja suihinottaessa kannattaa muistaa varoa ettei hampaillaan tee vahinkoa miehelle..

      Välillä kalua syvälle suuhun, välillä vain huulile. Välillä taas voi ottaa suusta pois ja kielellä lipsutella terskaa ympäri ja pitkin kalua.

      Jokaisella miehellä on omat mieltymyksensä ja toiset laukeaa eri asioista kuin toiset.

      Itse ainakin nautin jos erittäin paljon jos saan laueta suuhun.

      • olen

        sitä mieltä että mikään muu seksissä ei ole niin ihanaa kuin että joku ihminen nainen / mies ottaa multa suihin. olen itsekki ottanut poskeen.


    • frage

      ihan kivaa,mut kuiteskin tykkään laueta sinne pimppiin kun muijakin tuntee ne kuumat sykäykset pimpissään

    • tosimies82

      ehkä just ensi kerroilla siihen tarvitaan rohkeutta naiselta. eli esivalmisteluna tsekkaa/selvittelee mikä on puhtaustilanne, koska möhmästä kalua jos imee, ni voi jäädä se harrastus liian helposti mustallelistalle.
      Eli naisen pitää hieman osata ennakoida mitä siel housuis on. eli joku muu tekosyy, miks eka vaik suihkuun tai muuten tietää et kalu on oikeallalailla puhdas. sama tietty pimpan kans. puhtaus puoli ruokaa.

      hmm. kun tietää et kalu on juhlakunnossa. on sen lisäksi hetki oltava oikea. ainaki oma känny kii ja selkeä viesti miehelle et olis kahdenkeskinen hetki. sit on varmistettava et mies haluaa, eli VIATTOMIA suudelmia, kilttejä hellimisiä ja huomaamattaan mies luultavasti aivan vahingossa antaa sulle luvan jatkaa.
      eli kun sä olet vaan ja pidät omat näppisi kurissa, ni mies alkaakin kopeloida sua. kun tunnet miehen käden selvästi aivan "oikeissa" paikoissa, voit avata taivaanportit.

      lupaa ei tarvi kysellä se on jo ja aika niinku suorinta tietä kaluun käsiks. esileikit ei o pakollisia. jos haluu nähdä velton kalun on pakko olla nopea ja lupaa "odotettava" maltilla et ei tule kiihottaneeksi miestä.

      kumminkin kalu on jo kovahko ja suosittelen rohkeaa lähestymistä. koko kouralla ensimmäiset oteet kalusta ja mieluiten otat aimo haukun jo ekalla imasulla. eli koko kalu suuhun, kouraotteesta. se on kuin tervehdys ja toteamus et sulla on homma hallinnassa ja et ujostele tehdä mitään vaan et kaikki on harkittua ja saata keksiä mitä vain.

      rohkean tervehdyksen jälkeen voi rauhassa tutustua kaluun. Voit katsella sitä niinkuin haluat ja niin kauan kuin haluat ja jos kalu veltostuu ni se ei merkkaa mitään.

      tutustu kaluun niin hyvin kuin haluat. se on sun lelu. suudelmat ja pitkät tyvestä kärkeen lipasut tuntuu hyvältä. leiki kalulla. ota suihin ilman käsiä ja opettele hallitsemaan koordinaatioita.

      imun ei tarvi olla mikään täysillä. mul ainakin seisokki katoo täysimutuksesta koska se tuntuu niin vahvasti ja säikähtää.

      pitää tutkia mistä mies tykkää
      tykkäähän jotkut naiset nussia jättikalua niin et tuntuu ku perse repee ja toiset tykkää yhtä paljon pienestä joka hyväilee hellästi.

      mitä vanhempi jätkä imutettavana sitä vaikeampi tietää mistä pitää, nuoremmat jätkät tykkää mistä vain.

      sun ei tarvi välittää ulkopuolisesta elämästä. voit olla kalun kanssa kahden ja jos pitkät hiukset, ni voi niiden antaa ympäröidä sun touhuja. ja muutenkin ei tarvi välittää mistää, kyl se mies sit säikähtää jos joku näkee. sä voit salaa puuhailla jos ei ympäriltä kuulu mitään.

      voit imutelola niin kauan kuin haluat. ja jos mies laukeaa ni voit tsekata rauhassa kuinka tilanteet kehittyy ja voit jatkaa laukeamisesta huolimatta jos mies ei pötki pakoon. tietty hyvin hellästi koska kalu varmaan aika hellä heti orkun jälkeen. ikään kuin hoivaat sen taas kovaksi

      jos tyydyt jo ekaan laukeamiseen ni huomioi et mies voi laueta yllättäen, eli pyri varmistamaan niin et joko tunnet miehen eli opettelet tai pyydät miestä antamaan merkin. merkki voi olla mikä vain. siksi että:
      sun on saatava sperma sinne minne sen haluat eli tavoite on et spermoista ei jää jälkeäkään. ne on sun ja vain sä tiedät mihin ne joutuvat. eli tahroja ei jää!

      Aidointa on niellä spermat, joka pisara.
      voi niille muutakin tehdä vaikka mitä. mut jos kohtelias ja tnormaali tyttö ni kyl huolehtii et mitään tahroja ei muistoksi jää.

      lopuksi kalu on fiksu nuolla puhtaaksi ja maltilla venata et tilanne hieman rauhottuu ja nuolasee viimeisetkin pisarat ja hellästi lypsää kalua.

      tarkistelee et kuinka esinahka asettuu kalulle/vetäsee sen lopuksi siihen päälle jos se pysyy.

      ja koska sinä olet sen kalun esiin kaivellut sinä myös nostat miehelle housut jalkaan ja napitat farkut kii.
      Se on kyl sillo täyspalvelus. etkä odota mitään, eikä sun edes tarvitse haluta itse mtn. olet tyytyväinen.

      jos oisit halunnut yhdyntää, ni olisit jo voinut sitäkin vihjata, mut jos et vihjannut, ni pyyteettömästi otit vain suihin ja annoit miehen nauttia saamatta itse mtn.

      sama toimii toisinpäin, kun mies nuolee sinut.
      mies luultavasti jättää housut pukematta sinulta, koska useimmat naiset ei tykkää et mies katselee pillua ja siks just mies jättää housut veks/heittää stringit nurkkaa jotta jäisit makoilemaan pillupaljaana. Jos stringit on kadonnu ni ei kande kiirehtiä niiden etsimisessä, antaa sen miehen sit vähän tirkistellä. luvan kanssa kun sitä ei yleensä saa katsella. eikä silloin kande miettiä et miltä se perse/läskit näyttää ku itsehän mies ne on esiin jättäny. terve itsetunto paikallaan molemminpuolin

      jokainen mies haluu laueta naisen suuhun. kyse on vain siitä haluuko nainen ottaa suihin. eikä kannata ottaa, jos ei halua.

    • ja eikun menox.......

      Mitä väliä sillä, kuinka nainen sen suuhunsa ottaa????????????????????
      Oli tuokin kysynys mut kaikkeehan saa kysellä! OK!
      Jokaisessa parisuhteessahan puhutaan ja kerrotaan, mistä tykätään, so...........

    • pornoleffojen

      aikakaudella suihin ottaa ...eihän eläimetkään tee niin. niin tekevät vain hutsut. ohjaa se sinne pimppiin vaan

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Tästä on just ollut hyvä tiktok, kun gorillauros nuolee eläintarhassa naarasgorillan genitaaleja. Samoin olen nähnyt, kuinka hirvisonni nuolee naarashirveä sieltä.


    • mut kerran.

      Yllätyi tytsylin niin voimakkaasta imutukseta, että tunsin syvällä tiehyeissäni nesteideni lähtevän liikkeelle. Ei sillä hetkellä tuntunut mukavalta.

    • Anonyymi

      Hei tytsyli mä rakastan kun saan laueta naisen suuhun varsinkin kun nainen ottaa mun kyrpää suuhunsa ja hitaasti vie se edestakaisin kun kirjoitan tämän tekstin tulen kiimaiseksi ja .yrpä seisoo ylöspäin👍👍

    • Anonyymi

      Kannattaa kysyä mieheltä itseltään. Nykyinen vaimoni ei seurustelumme alussa ollut aiemmin ottanut koskaan suihin ja kun ekan kerran pyysin ottamaan suihin, en antanut mitään sen kummempia ohjeita, kun hän osasi ihan nätisti tehdä sen. Jossain vaiheessa aloin neuvoa tarkemmin esim. että kokeilee kuinka syvälle voi ottaa, nuolee ja suukottelee kalun päätä, imee kalua kunnolla niin kuin peukaloa jne.

      Itse haluan, että otetaan suihin loppuun asti. Meillä suihinotto oli aluksi osa leikkiä, mutta jossain vaiheessa kysyin, voiko hän ottaa loppuun asti, voinko laueta suuhun jne. Aluksi vaimolla oli tuossa haasteita, lopetti ja sylki heti, kun laukesin, mutta sitten ohjeistin niin, että kun olen laukeamassa, hän pitää ainoastaan terskaa suussa, ottaa kaikki spermat suuhun ja vasta sitten sylkäisee kaiken pois. Nieleminen tuntui hänestä vastenmieliseltä ajatukselta, mutta pyynnöstäni suostui kerran tekemään sen.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe