Suihinotto

tytssyli

Voisko joku mies kertoa mistä miehet pitävät kun tyttö ottaa suihin?
Eli siis pitävätkö he siitä kun nainen nuilee tai hiplaa palleja. Ja olen kuullut että se voi aiheuttaa ennenkaikaisen siemensyksyn, piätäkö se paikkansa? Tykkäävätkö miehet laueta naisen suuhun?

10

17804

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Suihinantaja

   Palleja saa hyväillä ja suihinottaessa kannattaa muistaa varoa ettei hampaillaan tee vahinkoa miehelle..

   Välillä kalua syvälle suuhun, välillä vain huulile. Välillä taas voi ottaa suusta pois ja kielellä lipsutella terskaa ympäri ja pitkin kalua.

   Jokaisella miehellä on omat mieltymyksensä ja toiset laukeaa eri asioista kuin toiset.

   Itse ainakin nautin jos erittäin paljon jos saan laueta suuhun.

   • olen

    sitä mieltä että mikään muu seksissä ei ole niin ihanaa kuin että joku ihminen nainen / mies ottaa multa suihin. olen itsekki ottanut poskeen.


  • frage

   ihan kivaa,mut kuiteskin tykkään laueta sinne pimppiin kun muijakin tuntee ne kuumat sykäykset pimpissään

  • tosimies82

   ehkä just ensi kerroilla siihen tarvitaan rohkeutta naiselta. eli esivalmisteluna tsekkaa/selvittelee mikä on puhtaustilanne, koska möhmästä kalua jos imee, ni voi jäädä se harrastus liian helposti mustallelistalle.
   Eli naisen pitää hieman osata ennakoida mitä siel housuis on. eli joku muu tekosyy, miks eka vaik suihkuun tai muuten tietää et kalu on oikeallalailla puhdas. sama tietty pimpan kans. puhtaus puoli ruokaa.

   hmm. kun tietää et kalu on juhlakunnossa. on sen lisäksi hetki oltava oikea. ainaki oma känny kii ja selkeä viesti miehelle et olis kahdenkeskinen hetki. sit on varmistettava et mies haluaa, eli VIATTOMIA suudelmia, kilttejä hellimisiä ja huomaamattaan mies luultavasti aivan vahingossa antaa sulle luvan jatkaa.
   eli kun sä olet vaan ja pidät omat näppisi kurissa, ni mies alkaakin kopeloida sua. kun tunnet miehen käden selvästi aivan "oikeissa" paikoissa, voit avata taivaanportit.

   lupaa ei tarvi kysellä se on jo ja aika niinku suorinta tietä kaluun käsiks. esileikit ei o pakollisia. jos haluu nähdä velton kalun on pakko olla nopea ja lupaa "odotettava" maltilla et ei tule kiihottaneeksi miestä.

   kumminkin kalu on jo kovahko ja suosittelen rohkeaa lähestymistä. koko kouralla ensimmäiset oteet kalusta ja mieluiten otat aimo haukun jo ekalla imasulla. eli koko kalu suuhun, kouraotteesta. se on kuin tervehdys ja toteamus et sulla on homma hallinnassa ja et ujostele tehdä mitään vaan et kaikki on harkittua ja saata keksiä mitä vain.

   rohkean tervehdyksen jälkeen voi rauhassa tutustua kaluun. Voit katsella sitä niinkuin haluat ja niin kauan kuin haluat ja jos kalu veltostuu ni se ei merkkaa mitään.

   tutustu kaluun niin hyvin kuin haluat. se on sun lelu. suudelmat ja pitkät tyvestä kärkeen lipasut tuntuu hyvältä. leiki kalulla. ota suihin ilman käsiä ja opettele hallitsemaan koordinaatioita.

   imun ei tarvi olla mikään täysillä. mul ainakin seisokki katoo täysimutuksesta koska se tuntuu niin vahvasti ja säikähtää.

   pitää tutkia mistä mies tykkää
   tykkäähän jotkut naiset nussia jättikalua niin et tuntuu ku perse repee ja toiset tykkää yhtä paljon pienestä joka hyväilee hellästi.

   mitä vanhempi jätkä imutettavana sitä vaikeampi tietää mistä pitää, nuoremmat jätkät tykkää mistä vain.

   sun ei tarvi välittää ulkopuolisesta elämästä. voit olla kalun kanssa kahden ja jos pitkät hiukset, ni voi niiden antaa ympäröidä sun touhuja. ja muutenkin ei tarvi välittää mistää, kyl se mies sit säikähtää jos joku näkee. sä voit salaa puuhailla jos ei ympäriltä kuulu mitään.

   voit imutelola niin kauan kuin haluat. ja jos mies laukeaa ni voit tsekata rauhassa kuinka tilanteet kehittyy ja voit jatkaa laukeamisesta huolimatta jos mies ei pötki pakoon. tietty hyvin hellästi koska kalu varmaan aika hellä heti orkun jälkeen. ikään kuin hoivaat sen taas kovaksi

   jos tyydyt jo ekaan laukeamiseen ni huomioi et mies voi laueta yllättäen, eli pyri varmistamaan niin et joko tunnet miehen eli opettelet tai pyydät miestä antamaan merkin. merkki voi olla mikä vain. siksi että:
   sun on saatava sperma sinne minne sen haluat eli tavoite on et spermoista ei jää jälkeäkään. ne on sun ja vain sä tiedät mihin ne joutuvat. eli tahroja ei jää!

   Aidointa on niellä spermat, joka pisara.
   voi niille muutakin tehdä vaikka mitä. mut jos kohtelias ja tnormaali tyttö ni kyl huolehtii et mitään tahroja ei muistoksi jää.

   lopuksi kalu on fiksu nuolla puhtaaksi ja maltilla venata et tilanne hieman rauhottuu ja nuolasee viimeisetkin pisarat ja hellästi lypsää kalua.

   tarkistelee et kuinka esinahka asettuu kalulle/vetäsee sen lopuksi siihen päälle jos se pysyy.

   ja koska sinä olet sen kalun esiin kaivellut sinä myös nostat miehelle housut jalkaan ja napitat farkut kii.
   Se on kyl sillo täyspalvelus. etkä odota mitään, eikä sun edes tarvitse haluta itse mtn. olet tyytyväinen.

   jos oisit halunnut yhdyntää, ni olisit jo voinut sitäkin vihjata, mut jos et vihjannut, ni pyyteettömästi otit vain suihin ja annoit miehen nauttia saamatta itse mtn.

   sama toimii toisinpäin, kun mies nuolee sinut.
   mies luultavasti jättää housut pukematta sinulta, koska useimmat naiset ei tykkää et mies katselee pillua ja siks just mies jättää housut veks/heittää stringit nurkkaa jotta jäisit makoilemaan pillupaljaana. Jos stringit on kadonnu ni ei kande kiirehtiä niiden etsimisessä, antaa sen miehen sit vähän tirkistellä. luvan kanssa kun sitä ei yleensä saa katsella. eikä silloin kande miettiä et miltä se perse/läskit näyttää ku itsehän mies ne on esiin jättäny. terve itsetunto paikallaan molemminpuolin

   jokainen mies haluu laueta naisen suuhun. kyse on vain siitä haluuko nainen ottaa suihin. eikä kannata ottaa, jos ei halua.

  • ja eikun menox.......

   Mitä väliä sillä, kuinka nainen sen suuhunsa ottaa????????????????????
   Oli tuokin kysynys mut kaikkeehan saa kysellä! OK!
   Jokaisessa parisuhteessahan puhutaan ja kerrotaan, mistä tykätään, so...........

  • pornoleffojen

   aikakaudella suihin ottaa ...eihän eläimetkään tee niin. niin tekevät vain hutsut. ohjaa se sinne pimppiin vaan

   • Anonyymi

    Höpöhöpö. Tästä on just ollut hyvä tiktok, kun gorillauros nuolee eläintarhassa naarasgorillan genitaaleja. Samoin olen nähnyt, kuinka hirvisonni nuolee naarashirveä sieltä.


  • mut kerran.

   Yllätyi tytsylin niin voimakkaasta imutukseta, että tunsin syvällä tiehyeissäni nesteideni lähtevän liikkeelle. Ei sillä hetkellä tuntunut mukavalta.

  • Anonyymi

   Hei tytsyli mä rakastan kun saan laueta naisen suuhun varsinkin kun nainen ottaa mun kyrpää suuhunsa ja hitaasti vie se edestakaisin kun kirjoitan tämän tekstin tulen kiimaiseksi ja .yrpä seisoo ylöspäin👍👍

  • Anonyymi

   Kannattaa kysyä mieheltä itseltään. Nykyinen vaimoni ei seurustelumme alussa ollut aiemmin ottanut koskaan suihin ja kun ekan kerran pyysin ottamaan suihin, en antanut mitään sen kummempia ohjeita, kun hän osasi ihan nätisti tehdä sen. Jossain vaiheessa aloin neuvoa tarkemmin esim. että kokeilee kuinka syvälle voi ottaa, nuolee ja suukottelee kalun päätä, imee kalua kunnolla niin kuin peukaloa jne.

   Itse haluan, että otetaan suihin loppuun asti. Meillä suihinotto oli aluksi osa leikkiä, mutta jossain vaiheessa kysyin, voiko hän ottaa loppuun asti, voinko laueta suuhun jne. Aluksi vaimolla oli tuossa haasteita, lopetti ja sylki heti, kun laukesin, mutta sitten ohjeistin niin, että kun olen laukeamassa, hän pitää ainoastaan terskaa suussa, ottaa kaikki spermat suuhun ja vasta sitten sylkäisee kaiken pois. Nieleminen tuntui hänestä vastenmieliseltä ajatukselta, mutta pyynnöstäni suostui kerran tekemään sen.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   354
   2470
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   44
   1070
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   376
   980
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   60
   890
  5. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   53
   795
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   318
   788
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   733
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   731
  Aihe